bu istanbul bilişim iyi sallıyor valla reklamda 4 hdmı giriş demişler aynı tv den bende de var askısından söküp yarım saattir arıyorum 4.üncü hdmi girişini benim pq6000 de 3 adet var 4 üncü hdmi girişi nerede sayın ib yetkilisi yardımcı olurmusun
Yav arkadaşlar ben size birşey soracağım acaba içinizde bilen varmı mutlaka vardırda yav bu reklamlarında devamlı 2.000.000 / 1 kontrast yazıyorda bu kontrast olayının aslı nedir normal kontrast ne dinamik ne bu plazma malum bendede var dışarıya yansıtılan 2.000.000 / 1 ama açıklamasında dinamik kontrast diyor dışardan vatandaş soruyor kontrastı ne kadar diyorsun 2.000.000 / 1 yok yav olurmu öle şey diyor profilo bayisi sordu söledim adam anlamadı bile içinizen biri açıklarmı acaba olayı yoksa normal kontrast olayı daha mı farklı birşey... valla ben bişey anlamadım
ayrıca KARAEREN arkadaşım dediğin gibi 3 hdmi giriş var bende fazla kurcalamadım ama zaten duvarda asılı arkasıyla ilişiğimiz yokta 4 olayı yanlış ewet boşver 3 te yeter takma kafana her dedikleri doğru olsa neler olur neler olur...
Saygılar....
sevgili desertrose58 arkadaşım PQ6000 nin statik kontras oranı yani gerçek kontras oranı 20.000/1 dir
yav üstat ben onu demekte istemedim aslında neden sanki bu cihazın kontrast oranı 2.000.000 /1 gibi söyleniyor neden dışarıya 20.000/1 denmiyor onu kasdettim ben
alıcının gözünü boyamak diyelim buna dinamik kontras oranlarını vermek. mesela çoğu lcd tv de 15.000/1 20.000/1 gibi kontras oranları verilmekte bu verilen oranlar hep dinamik kontras oranlarıdır statik kontras oranlarına baklırsa 1000/1- 1500/1 dir en fazla plazma tvlerde de aynısı yapılıyor hep dinamik kontras oranlaı veriliyor ama sen bu konuyu kafana takma kullandığın tv oranı yeterli bir düzeyde
TV Yİ İNCELEMEYE DEVAM EDIYORUM USB DEN TEST ETTIM GAYET BASARLI SORUNSUZ CALISIYOR...
BIRDE GORUNTU CIRKIN DIYENLERE SCART 2 DEN BAGLANTI YAPIN DERIM BEN YAPTIM SCART 1 İLE ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR NEDEN BOYLE OLUYOR BILEMIYORUM.
Eyvallah üstat anlıyorum teşekkür ettim benim merak kontrast nedirden ziyade bu olaydı oda anlaşıldı sanırım
Ekatmer arkadaşın dediği gibi görüntü scart 2 den daha iyi veriyor onu bende denemiştim bayağı fark ediyor aslında elektronikçi arkadaşım scart 1 e tak demişti ben ikisinide denedim en güzel görüntü scart2 den oluyor bilginize...
Saygılar
bENIM TV YE KURANLARDA SCART 1 E TAKTITAR BUNU KULLAN DMEISLERDI HATTA BEN FARK EDERMI DEDIM YOK FARK ETMEZ DEDI ONLAR GITTIKTEN SONRA DEGISTIRDIM SCARTI 2 YE BAGLADIM GORUNTU CAM GIBI OLDU :)
YAHU 16 GB USB FLAH DISKİM VAR İÇİNE BIRKAC FILM ATIYIM DIYORUM DA SORUNSUZ TEK LINKTEN FILM INDIREBILECEGIMIZ BIR SITE VS VARMI VARSA PM DEN PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM.
Selamlar ...
Kullandığınız 2 scartdan birisi RGB desteklidir görüntü bundan dolayı fark eder ... çünkü tv scart girişlerinin tümünde RGB desteği olmaz ... evinize kullandığınız uydu receiverın çıkışında genelde scarttaki 25 pin de dolu olur bu nedenle görüntü farklı olabilir ...
evet ikinci scart girişinde rbg desteği var
arkadaşlar anladığım kadarıyla bu tv fiyat performans ve sd yayınlar için çok uygun ve kaliteli
benim merak ettiğim xbox 360 performansı nasıldır bildiğiniz gibi xbox 360 oyunları çoğunlukla 720p acaba bu çözünürlükte kalite nasıl olur lcd den daha iyi olurmu çok merak ediyorum.
oyun konsoluyla bu tv yi kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
arkadaşlar bu televizyonu kullananlardan bir ricam var tvnin girişlerine hiç bir şey takılı değil iken(scart komponenet kablo usb kablo vs.) tvnin sesini sonuna kadar açınca nasıl hışırtı gibi parazit sesi geliyormu
quote:
Orijinalden alıntı: RhiFaT
arkadaşlar anladığım kadarıyla bu tv fiyat performans ve sd yayınlar için çok uygun ve kaliteli
benim merak ettiğim xbox 360 performansı nasıldır bildiğiniz gibi xbox 360 oyunları çoğunlukla 720p acaba bu çözünürlükte kalite nasıl olur lcd den daha iyi olurmu çok merak ediyorum.
oyun konsoluyla bu tv yi kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Evet hocam bende aynı şeyi merak ediyorum. Acaba Xbox'ı bu TV'de deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilirler mi?
ewet ..plazmayı kullanan arakdaşalr pc den ve ya xbox dan oyun aynarken fotoları koyabilirler mi .veya yorumlarını..
ist bilişime bi bakayım dedim,peşin olarak 1446 liraya veriyorlar,gerçekten bedava,süper fiyat...
10 gün önce 1490 tl malolduydu $ yerinde durmuyoki kaçırmayın ben memnunum ama kullanan arkadaşlara bir sorum var optik ses çıkışı haricinde 5+1 lere çıkış veremiyecekmiyim yada optik ses çıkışını dönüştürücü ile falan kullanabilirmiyiz? şimdi yeni ses sistemimi alayım yani
Arkadaşlar bende pq6000'i yeni aldım...gerçekten son derece güzel bir plazma...kesinlikle tavsiye ederim .. Yalnız görüntü ayarları konsunda acayip kararsızım, hangi ayarları kullanıyorsunuz..yazabilirseniz ona göre, ben ve benim gibi görüntü ayarlarında kararsız olan arkadaşlar, deneyelim..
Şimdiden çok teşekkürler..
Alacağım büyük ihtimal bende,bu kadar özellik ve böyle şık bi cihaz yok bu paraya...dizayn olarak gerçekten çok çok şık bi alet...
Arkadaşlar, bende yaklaşık bir yıldır bu forumu ve piyasayı takip ettim. İlk başlarda sony d3500 , w 2000 falan alsam mı derken bi türlü karar veremedim. Sonra bisürü modelde karar kıldım vazgeçtim. En sonunda PQ 6000 sahibi oldum. İstanbul Bilişim'den 3 gün önce 1440 tl'ye aldım. Bu firma hakkındaki tüm şikayetleri bilerek fiyat cazibesine dayanamayıp havale ile aldım. Korktuğum başıma gelmedi. 1 gün sonra evimdeydi. Firmadan teknik servisin beni arayacağı söylendi, arayan olmayınca firmayı aradım, yönlendireceklerini söylediler. Gene arayan olmayınca bende kendim kurdum. Kurarken yaptığım şey şu oldu; eski sony tüplü tv'mdem Goldmaster 9400 marka 3 yıllık uydunun kablolarını söküp yeni tv'ye taktım. Yok altın uçlu kablo, yok HD yayın vs boşverin bu haliyle bile çok tatminkar görüntüsü vardı. Bunu neye göre söylüyorum. sony w3000 ve lg 5000 model lcd'leri olan 2 arkadaşımın tv'leri ile kıyasladığımda söylüyorum. ki o tv'lerin en optimal görüntülerini biliyorum. Sonuç olarak; aylardır binlerce konu okudum, dışarda bi çok LCD ve plazma izledim, çoğu zaman bence rezildi. ( tabii bu yayın kaynağına bağlı ama ben uydu için diyorum) Bu tv'yi kesinlikle tavsiye ederim, benim gibi kararsızlar aradığınız bu bence! İstanbul Bilişim'den ben memnun kaldım. TV'de sorun yoktu. Olursa ne yapardım bilemem, nereden alacağınız size kalmış. Saygılarımla.