Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim neden erişimim yasak,0474 213 57 21 den çevre mühendisini bağlatırsanız nerde çalıştığımı görürsünüz.İ.B de falan çalıştığımı mı düşünüyor bu forum yöneticileri?
  • 3 saattir uğraşıyorum,erişim yasak erişim yasak bu ne yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent0101

benim neden erişimim yasak,0474 213 57 21 den çevre mühendisini bağlatırsanız nerde çalıştığımı görürsünüz.İ.B de falan çalıştığımı mı düşünüyor bu forum yöneticileri?

Bülentim sakin ol yahu kimsnein snei suçladığı yok nette yada ip de sorun olmuştur bak çatır çatır yazıyon

Hem i.b dede çalışabilirsin bunda bir sorun yokki yeterki kişi gerçekleri aktarsın.
  • Arkadaşım, cevabı anlayabileceğin bir şekilde yazmaya çalışmıştım, yani çıkartman gereken sonuç "VİRUS BULAŞMAZ". Rütbenin ise bu konularla hiçbir alakası yok. Bu cevabı "amatör" bulabiliyorsan niçin bu soruyu soruyorsun o zaman diye düşünüyor insan, soru sormaktaki amacın rütbesi yüksek olup amatör olanları bulmak mı? Tekrar söylüyorum sorduğun sorunun cevabı "virus büyük ihtimalle bulaşmaz". Senin anlayabileceğin şekilde açıklayayım biraz, virüsler aktif olup çalışabilecekleri işletim sistemine ihtiyaç duyarlar ve sisteme özel yazılırlar. Bu kodlar programcıklardır ve koşmak için bir ortama ihtiyaç duyarlar, örneğin dos, windows vs. Eğer adamın biri kafasına koyarsa senin TV'ni bozacak bir kod yazarsa, sen de bunu internetten indirir usb'ne yükler ve gerekli şartları oluşturursan senin televizyonuna da virus bulaşabilir. Şimdi daha önce yazdıklarımın bu söylediklerimin özeti olduğunu anlamışsındır, kimse senin sorduğun sorulara cevap vermek zorunda değil, çok amatör kullanıcı değilsen "google" denilen alet edevat ile sorduğun soruların ayrıntılı cevaplarını bulabilirsin. Biz DH'de rütbe ile şunu anlarız, bu adam rütbesi yüksek demek ki internet forum adabını biliyor, tecrübeli; ben şimdiye kadar soruma cevap veren kimseye "ne biçim cevap bu demedim" çok garipsediğim yada güldüğüm cevaplar olmuştur. Fakat karşımdaki bu konuda bilgisiz olabilir, yaşı küçüktür vs. sebeblere o insanlara saygısız cevap, kırıcı cevap vermedim. İşte bu DH rütbesi, umarım sende ilerde bu şekilde düşünürsün. Forumu konuyu bu şekilde uzatarak kirlettiğim için diğer arkadaşlardan özür diliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ekatmer

quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Virusler TV'ye zarar vermez. Zarar vermesi için o tv için özel yapılması gerekir, bu da pek mümkün değil.

Rütbeye göre çok amatör bir cvp olmuş..

İçinde işletim sistemi yada işlemci olan pc,cep tlf,dijital aygıtlat gibi cihazlara virus bulaşıp sorun yaratıyorsa içinde yazılım olan bu televizyon içinde sorun yaratır diye düşünüyorum.

Tabi aksini bize teknik bilgi olarak ktaracak birisi varsa memnuniyetle dinleriz..

• Devil07 ben sana tv nin görüntüsü hakkında azıcık bilgi vereyim.Ben tv yi akıllı sensörde çalıştırıyorum ve akşam ışıklar açıkken veya gündüz aydınlığında tv nin ışığı da yükseliyor ve gözü yormayacak bir ölçüye ayarlıyor,kesinlikle çok başarılı.odadaki tüm ışıkları kapatınca tv nin ekranı arka arkaya 3-4 kademede ve 2-3 snde , gözle takip edilebilecek şekilde kararıyor ve o karanlıkta çok parlak bir ekrana bakmanızın önüne geçiyor.Tv ye alttan üstten sağdon soldan nerden bakarsan bak kararma vs yok.yansıma problemi flatlar kadar değil ama lcd lerden geride.ama yansıma işi için bence geliştirilebilecek teknolojilerin her biri görüntüyü gerçeğinden biraz uzaklaştırıcaktır diye düşünüyorum,en azından şuan için öyle.ben özellikle LCD leri o yüzden pek beğenmiyorum,yansıma daha az ama plazmaların ekranlarındaki canlılığı lcd ler yakalayamıyor.

• Ben "ne biçim cevap bu demedim" bu kelimeleri yanyana koyup bir cümle yazmadım sadece cevap bana yeterli gelemdi anlamında yazdım

Rütbe olayıda gelince komiğime gittiğinden espirisel anlamda yazdım farkındaysan topu topu 10 msj atmışım ve üye olalı 1 hafta olmadı forumdaki er onbaşı binbaşı vs vs tarzındaki terimlerle ilk defa karşılaştım.

Ama farkında olmadan tarafımdan tarafınıza bir saygısızlık olduysa bunun için üzgünüm.

Saygılar.
  • arkadaşlar ben de bütün gün televizyonun özelliklerini araştırıp duruyorum daha başka neler var, neler yapılabilir ?
    aşağıda verdiğim linkte ingiltereden bir forum var ordada insanlar merakla birbirlerine bilgilerini aktarıyorlar incelerseniz baya bi bilgi sahibi olunacaktır.
    herkese selamlar

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/1024364-lg-42pq6000-problem-playing-some-divx.html&ei=5NxeSt_PJ4SKnQO4n8XVAg&sa=X&oi=translate&resnum=6&ct=result&prev=/search%3Fq%3D42pq6000%2Bfirmware%26hl%3Dtr%26lr%3D%26rlz%3D1G1GGLQ_TRTR328

• bulent0101 çok saol arkadaşım
    palzmayı pc ye bağlayınca görüntü netliği nasıl bir kayıp oluyomu.oyun oynanabilir mi acaba..
  • Arkadaşlar,

Dün İB'den aldığım LG 42PQ6000 evime geldi.
    Servis de kurulumu yaptı gayet güzel çalışıyor.
    Hareketli görüntüler aynen CRT gibi hiç bulanma olmadan gayet seri.
    Yanlız ekranın yansımalı olması biraz göz alıyor, ortamın aydınlatmasını mutlaka televizyona göre ayarlamak lazım.
    Bugün de teledünya için conax NP4 modulü geldi.
    Yanlız kartı televizyona takamadım, kartın markasının olduğu sarı-yeşil yüzeyi duvara bakacak şekilde pcmcia yuvasına sokuyorum, pinlerin ucuna gelince takılyor kalıyor.
    Bir türlü pinlerin içine girmedi. Bastırıp çok zorlamak da istemedim açıkçası.
    Kartı ters çevirdim, bu sefer zaten daha yarı yolda kalıyor.
    Kartı sokmakta benim gibi zorlanan oldu mu? Yada takarken başka bir püf noktası var mıdır?
    Yarın iş yerinde laptopa takmayı deneyeceğim en azından kart'ta mı problem var belli olur.

• benim tv'im salı günü geldi, o günden beri de biraz kurcaladim.. Tüplü tv de kullandığımız dandik scart var, onu kullanıyorum.

Bir kere iyi ki HD ready plazma almışım dedim, çünkü kanallar arasında bariz kalite farkı var... Dijitürk vesaire almadıktan sonra, ücretsiz kanallar Full HD tv'lerde sanırım daha da beter gözüküyordur.

TV^'yi aksam izledigim icin ve bizim odada aydınlatma TV'nin tam arkasındaki lambrader ile sağlandığından yansıma benim için problem deil.

Akıllı sensor bence de gayet akıllı uslu. Malum tam karanlık odadaki parlak bir ekran son derece rahatsız edici oluyor.

Divx'lere gelince, bendeki arşiv şu an tam bir çöp niteliğinde.... Zira görüntüler hiç güzel değil, halbuki laptop ile çok iyiydi herşey...... Divx lerin çözünürlüğü 5xx X 3xx bişey..

Yalnız, bu TV bizim oturma odasında ve izleme mesafesi 2,5 metre... Devasa görünüyor ancak aşağıda duran 55 ekran TV'yi görünce yıllardır nasıl bunu izlemişiz diyorum :D

Ses konusunda denildiği gibi gayet yeterli düzey ve kalitede...

Scart kabloyu değiştirirsem ne değişir bilmiyorum...
    PS3'ü olmayanlar ve zilyon tane Blueray Disc 'i olmayanlar gözü kapalı alabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminocard -- 16 Temmuz 2009; 21:00:12 >

• TV yi alalı 2 gün felan oldu ama karsısına oturup 15 dakka aktif izlemiş değilim onun için detaylı birşeyler yazamıyorum..

Şu ev taşıma olayını atlatayım tv nin bütün zerafetini ve bütün negatif durumunu özetleyeceğim.

BİRDE KULLANAN ARKADASLARA KISA BIR SORU BEN SCART 1 DEN BAGLAFIGIMDA KARINCALI GOSTERDI FAKAT SCART 2 YE TAKTIĞIMDA GORUNTU %300 ORANINDA DÜZELDİ.

SİZDE BÖYLE BİR OLAY OLDUMU OLMADIYSADA KONTROL EDERMISINIZ SCART 1 İLE SCART 2 ARASINDA FARK VARMI...

BİRDE HDMI DEN BAGLANTININ SESTEN ZİYADE GÖRÜNTÜYE BİR KATKISI OLURMU ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekatmer -- 17 Temmuz 2009; 11:47:32 >
  • palzmayı pc ye bağlayınca görüntü netliği nasıl bir kayıp oluyomu.oyun oynanabilir mi acaba..
  • devil07 ben henüz pc falan almadım yeni evlendik biz de ve hala alışveriş bitmedi,sıra bigün ona da gelcek.önce şu tv keyfini maximuma getirme işini ilerletmem lazım.izlediğim tüm lcd ler içinde görüntü kalitesi bu kadar yüksek bi tv görmedim henüz ama yine de %100 cam gibi gösteriyor diyemeyiz,ama içim şu konuda rahat,özellikle dün akşam zaping yaparken zannedersem bugün tv diye bi kanalda haberler vardı.sunucu ve stüdyo o kadar net ve temiz bi görüntüyle karşımda duruyodu ki dedim Allah Allah hd yayın dedikleri bu mu acaba,ama tabi bizim receiver hd çıkışlı olmadığından hd olmadığını anladım.Diğer kanallarda da çekim kalitesine bağlı olarak görüntüde fark falan var tabi.mesela ben akşam bi tane film taktım yeni aldığım philips 3360 dvd playere ve izlediğim filmin görüntüsü o haber programındaki studyo kadar net değildi.bunun tamamen cd den kaynaklandığını düşünüyorum ve philips 3360 'a da güveniyorum.Bizim buralarda herşey elinizin altında olmadığı için deneyerek alma şansınız pek yok.o yüzden alışverişte çok ağır davranıyorum.teknosadan altın uçlu scart istedim,19 TL'ye EyeQ diye bişe verdiler,hama vardı 34 TL ya ama 2 mt uzunluğundaydılar ve ben 1 mt yeter dedim ve EyeQ aldım eve götürdüm baktım ki bizim scart kablosu bundan daha kalın.Neyse taktım baktım görüntü karıncalı.neyse dvd'de denedim baktım aynı görüntüyü veriyor ikisi de.ertesi gün götürdüm iade ettim.%15 kesinti oluyor geri verirken.Paketini açtığınız bir ürünü sebep göstermeden,yalan olmasın ama 4 gün içerisinde miydi ne iade edebilirsiniz haberiniz olsun.%15 orda bırakmak koşulu ile tabi.neyse izmire gidiyorum ve iki üç hafta ordayım ve şu scart kablo ve hdmı kablo işine orda el atıcam.iyi markalar burda pek yok.Artık elektronik mağazaları dolaşıcaz izmir'de napalım.Dönüşte denemeler ile ilgili sonuçları paylaşıcam.Şöyle blue -ray falan deneme imkanım olsaydı tv de harika olurdu ama neyse.

• teşekkürler.

diğer arkadaşlardan ricam pc bağlıyken çekilmiş (oyun oynarken ) foto koyabilirlermi...
  • Almayı düşünenler için bu model cumartesi ve pazar gününe özel kampanyaya girdi.

• üsteki istanbul biliş. yetkilisinin yaptığı reklam daki fiyat..zaten ürün o fiyat değilmiydi.haftosuna özel demiş.bideilk 75 kişye demiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil07

üsteki istanbul biliş. yetkilisinin yaptığı reklam daki fiyat..zaten ürün o fiyat değilmiydi.haftosuna özel demiş.bideilk 75 kişye demiş..

Bu modelin fiyatı 659€+KDV idi. Fakat aynı kampanyayı gecen hafta sonu da yapmıştık.
  • Dostum dvix oyanarken kırmız tuşa basıp ordan dili latin5 seçersen türlkçe karakter sorunu olmayacaktır haberin olsun....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.