Şimdi Ara

LG 43UD79-B 4K IPS Monitör SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,

Severek aldığım ve severek kullandığım monitörümü mecburiyetten satıyorum. Ürünü 24.02.2019 Tarihide Vatanbilgisayar sitesi üzerinden satın aldım. Ürünün bütün özelliklerine bu linkten ulaşabilirsiniz:Vatan

Ürün garantilidir ve faturası kutusu kutu içeriği vb. her şeyi ile birlikte teslim edilecektir. ( ciddi alıcılara detaylı fotoğraf atabilirim )

Ürün de herhangi bir kozmik sorun bulunmamaktadır. Yani ne bir çiziği ne vir vuruğu nede ekranda ölü piksel, ışık sızması vs gibi bir monitörde olabilecek hiç bir problem yoktur. Severek kullanıyorum. Satma sebebim yayıncılık yaptığım için kameramı konumlandıramıyorum çünkü monitör gerçekten büyük. 2-3 ekran yan yana koymam gerektiği için bunu koyacak yer bulamıyorum. Yayıncılık öncesi almıştım fakat artık mecburen satacağım.

Ürün hakkında kişisel tecrübelerimi de aktarayım benden veya sıfır olarak almayı düşünen insanlara fikir olsun. Ürünün 4k ve IPS paneli efsane. Oyunlarda gerçekten bu zamana kadar oyun oynamamışım denecek kadar güzel görüntü sağlıyor. Göz ağrıtmıyor, windowsda gezerken rahatsız olmuyorsunuz. Her şey çok net. Öyle büyük tv bağlamış gibi bir şey değil yani bu. Playstation 4 pro da taktım efsane bir şekilde çalışıyor. Oyunlarda ghosting hiç görmedim desem yeridir. Gerçekten oyun performansı çok yüksek. Aynı zamanda grafik tasarım işleri ile de uğraştığım için renk doğruluğuna da göz attım ve gerçekten o konuda da çok başarılı. Film izlerken de özellikle film moduna alındığında mükemmel bir performans sunuyor. Monitörde ki hoperlör bir monitörde gördüğüm en kaliteli hoperlör diyebilirim. Extra bir şeye ihtiyaç duymadan bangır bangır çok sağlam ses veriyor.

Büyük bir monitör arıyorsanız aradığınız ürün kesinlikle bu. Çok araştırdım. Bir çok benzer model ile kıyasladım. Bir çoğunda kronik sorunlar var. En doğru seçim bu olduğuna karar verdim. Mecburiyetten olmasa asla satmam. Odam ufak o yüzden başka bir yere de koyamıyorum. Finansmanda sağlaması açısından satıyorum.

Alıcısına hayırlı olsun.

Satış yeri: Antalya
    Satış yöntemi: Havale veya Elden ( Malum salgın sebepleri ile elden satış nasıl olur bilmiyorum fakat üzülerek bu sebeplerden dolayı evime birini alamayacağımı söylemem gerekir. Ürünü elden kutusuyla teslim edebilirim en fazla. Geçmiş satışlarıma ve referanslarıma bakarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz )

Ürün ücreti: 3900 TL ( fiyat tekliflerinizi ve analizlerinizi lütfen özel mesaj üzerinden iletiniz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R a v e N -- 3 Mayıs 2020; 15:51:15 >

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.