Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy585858

hocam nasıl 04.20.08 yahu benimki 03.20.05 de duruyor kaç gündür güncellemeye çalıştım manuel olarakda ama olmadı.. güncelleme yok diyor zaten.. bu mesajida üçtür yazıyorum bi göndermedi şu forum :@@

ustam benim versiyon mu yeni senin versiyon mu acaba? bende de aynı şekilde yeni versiyon bulunamadı diyor.
  • modülatör M kullanıcısına yanıt
    sizinki yeni hocam.. nasıl olur anlamıyorum 43uf7787 olduğundan eminsiniz tvnizin dimi

niye bana gelmiyor bu güncelleme.. seri numarasina göremi geliyor bu güncellemeler acep..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    daha yeni geldiği içindir sanırım son versiyon yüklenmiş olabilir ama yine denedim bende güncel versiyon bulunamadı diyor bende de.
  • merhaba arkadaslar. Benim soyle bir sorunum var. Trt 4k ve diger butun hd kanallar sorunsuz calismasina ragmen. Trt1hd gibi trt nin hd hicbir kanali yok bende.. Bir tanesinin adi var.. Ama girdigimde sinyal yok diyor. Trthaber hd sanirim.. Sorunu anlamadim. Kanal aramasindada trt hd ler cikmiyor.

• furkani kullanıcısına yanıt
    akşam size hazır listemi atarım usbye atın tvnin ayarlar >kanallar bölümünden yüklersiniz hocam

• Arkadaşlar merhaba..yaklaşık 10 gündür felan tv yi kullanıyorum..HDD den hevc x265 bile açıyor hasta oldum..ama tek sıkıntım Logitech z623 ses sistemini kullanamıyorum bir türlü..dsmart izlerken kutunn arkasından girişleri kullanarak sesi alıyorum ancak hdd den film izlerken kulaklık girişinden yeşil kabloyla takıyorum ses sistemine ama kimi filmde ve 4k videolarda cızırtı oluyor sesi yükseltince..Youtubedan adele nin son klibinde mesela cok cızırtı yapıyor..kırmızı beyaz girişli kabloyla ayarlıyım dedim tv nin arkasına kırmızı beyazı taktım ama hoporlere taktığımda ses alamıyorum?ne bass kutusunun arkasına taktıgımda ne de donusturucuyle kulaklık girişine taktığımda en ufak ses yok..ne öneriyorsunuz bana?=
    Teşekkürler
  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    bekliyorum hocam :) tesekkur ederim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkani kullanıcısına yanıt
    k.bakmayın hocam yoğunluktan unutmuşum buyrun

http://dosya.co/oxafzblvitwl/GlobalClone00001.TLL.html

ilk 25-30 kanal sıralı gerisi rastgele.. turksat 4k da 500. kanalda :) önemli olan sinyal almayan kanallarınızın düzelmesi zaten güle güle kullanın :)
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    hocam kulaklık çıkışı pek iyi olmuyor maalesef en iyisi optik destekli bir ses sistemi almak.. bu arada sizinki neymiş öyle baya güçlü bi 2+1 maşallah :)
  • quote:

hocam kulaklık çıkışı pek iyi olmuyor maalesef en iyisi optik destekli bir ses sistemi almak.. bu arada sizinki neymiş öyle baya güçlü bi 2+1 maşallah :)

Hocam cevap için sağolasın..Durum ona yetiyordu ozamanlar aldık hemde iyi bi sistem 5+1 kalabalıgını da sevmiyorum acıkcası kablo vs..Ama herhalde farz oldu optic çıkıilı bi sistem hele bu tv ile.
    Peki kırmızı beyaz girişleri kullanarak ses alma şansımız yok mu ben mi beceremedim?_
    Teşekkürler
  • Başka bir başlığa yazdığım görüşümü buraya da kopyalıyorum aynen..

Valla 2 gün önce ben de LG 43UF7787 aldım, çok da memnunum..Görüntülerde takılma oluyor diye acayip kasan videolarla testler yaparsanız takılır tabi, o videolarda benim Asus pc monitörüm de takılma yapıyor. Normal yayınlarda, filmlerde, belgesellerde hiçbir sorun yok, takılıyor mu diye gözünüzü ekrana kitleyip kasarsanız takılıyormuş gibi görürsünüz, bence hiç kasmayın, sırf magic kumandası için bile alınır bu tv. Ara yüzü oldukça hızlı, menüler kullanışlı, internetteki film ve videoları sorunsuzca açıyor, görünüşü çok şık, çerçevesi ince, bence fiyatına göre oldukça güzel bir TV..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

quote:

Hocam cevap için sağolasın..Durum ona yetiyordu ozamanlar aldık hemde iyi bi sistem 5+1 kalabalıgını da sevmiyorum acıkcası kablo vs..Ama herhalde farz oldu optic çıkıilı bi sistem hele bu tv ile.
    Peki kırmızı beyaz girişleri kullanarak ses alma şansımız yok mu ben mi beceremedim?_
    Teşekkürler

L+R stereo girişine bağlayıc tvden ses çıkışını harici çıkış olarak seçtiğinizde ses almanız gerekir
  • Televizyonum geldi
     LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)
  • Bu şekilde siz ses alabildiniz mi? Zira o alttaki girişlerde Audio in yazıyor.Ben o çıkışlardan ses alamadım.Benim tv de mi bi sıkıntı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 5 Kasım 2015; 22:35:44 >
  • Yazıyı Uf 8507 forumundan alıntıladım ben bunu denemedim ama sanırım tv kumandayı bu şekilde tanıyor...İlerde kumandayla ilgili sorun yaşarsanız bunu deneyebilirsiniz :

''-Arkadaşlar son günlerde kumanda aşırı derecede takılma yapmaya başladı. Sizde de bu sorun var mı? Sorunu olupta çözebilen var mı?

--Kardes once ev tusu ve geri tusuna ayni anda basili tut bekle kumanda kendini resetlesin yeniden kurdugunda ekranda zaten yazacak kumandaniz kuruldu diye oda olmazssa pili degistir .''

Son zamanlarda kanal geçişi hakkında,-Bunun kumandayla alakası yok -uydudan kaynaklı ,son zamanlarda bazen kanal geçişlerinde takılma oluyor geçici bi durum sanırım......Bir de bence TVnin orjinal güncellemesinden başka yazılım yüklemeyin tvnize..Çünkü sorun çıkarabilir....Fabrika ayarlarına dönerim demeyin çünkü ben dönemedim...03.20.05 yazılımı var hala bende ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 5 Kasım 2015; 22:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Televizyonum geldi

Kardeşim güle güle kullan tv yi hayırlı olsun.kullanıcı incelemelerini bekliyoruz saygılar.

• abu34 A kullanıcısına yanıt
    Cok komksin o kadar para ver abiler seni 1400 hz diye jandirsin bir de amerikada urunu trumotion koy tr de yok sonra sen titremeye takilmayin de

• benim tv arkasına bakamadığım için duvarda. kırmızı beyaz otomatik ses çıkışıdır diye yargıladım. eğer rca in yazısı varsa o pc monitörü kullanmak için pcden tvye ses aktarmak için kullanılır. rcadan ses alamazsınız normal yani. tvnizde bir problem yok. ben optik çıkışı kullanıyorum. kulaklık çıkışında cızırtı varsa büyük ihtimal 2.5 mm olduğu için adaptör felan kullanıyosanız 3.5 mm den 2.5 mmye çevirici ondan kaynaklı olabilir.bunu srdrpeker nickli arkadaş için belirttim. bende z5500 kullanıyorum filmlerde on numara efektif bir sistem ama tvde kullanırken ses açma kısma işini ayrı kumandadan yaptığım için çok sıkıntı oluyo haliyle. yeni ses sistemi alacak arkadaşlar tv ile uyumlu bir sistem alırsa zaten tvnin kumandasıyla ses sisteminide kumanda edebilir.
  • Evet,uydu alıcısına bağlar gibi bu tv den ses alınamıyor sanırım...Ses sisteminin ya Jack ya da optik bağlantısının olması lazım..Teşekkürler
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim. Allah daha iyilerini sana nasip etsin. İnceleme yapacağım belki Sony'den vazgeçiririm seni

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.