Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gökmen333

Anten kanallarını bulmadan önce anten girişine anten bağla,sonra: Kanal Ayarı>Otomatik ayarlama > Antene tıkla,yalnız o işaretli olsun,sonra ileriye tıklatıp kanalları tarat.....Uydu Kanalları içinden bak Turksat Hevc diye bi kanal var mı,yoksa şu frekansı: kanal ayarlama>tranponder düzenleme>uydunun üstüne tıkla.sonra ekrana + sembolü gelir sağ üstte,oraya tıklayıp bilgileri manuel olarak gir ve tarat:TRT4K:12123 MHz frekans, Yatay (Horizontal) polarizasyon :15.000 Sembol Oranı, FEC:3/4..Taratınca kanalı en sona yüklemesi lazım ...İnternet bağlantını bi kontrol et.Bağlantıda sorun yoksa Yazılımı Güncellemesi lazım.

hocam cevap için teşekkür ederim. anten girişine şuan uyduda bağlı olan anteni taksam kanalı bulduktan sonrada anteni çıkarıp uydu girişine tekrar taksam trt 4k yı izlemeye devam edebilirmiyim.

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    hocam normalde usb den tv yede çok kısa sürüyor uzun sürerse olmuyor , programları tekrar yükleyin ve tekrar deneyin....
  • By___Muzzy kullanıcısına yanıt
    hocam anten girişine uydu kablosu bağlanmaz, tv nin gelişmiş ayarlarından kanal eklemeye girin ve trt 4 k nın gereken frekans ayarlarını girin ve sadece trt 4 k yı ekleyin bu yol daha kolay ....
  • tolgahansnmz T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bu işlem yine gerçekleşmez ise tv nizi fabrika ayrlarına getirin ve uydudan tarama yapıp sonra pc üzerinde ayarlama yapabilirsiniz....
  • tolgahansnmz T kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına getirdim.kanalları yeniden sıraladım ama korkuyorum bidaha usb-tv yapmaya,sıralama zahmetli iş,yine olmassa bütün kanallar gidecek.
    bu arada sizde sürüm kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahansnmz

hocam anten girişine uydu kablosu bağlanmaz, tv nin gelişmiş ayarlarından kanal eklemeye girin ve trt 4 k nın gereken frekans ayarlarını girin ve sadece trt 4 k yı ekleyin bu yol daha kolay ....

hocam transponder den kanalı ekledim, ama zaten bu kanal var diye uyarı verdi.

kanalları tek tek gezmeme rağmen benmi bulamadım acaba.
    mevcut sürüm 03.20.05
    hocam benide çok uğraştırdı biraz zahmetli ama sonunda oluyor ::)
  • By___Muzzy kullanıcısına yanıt
    hocam tv nizi lg türkiye servisi kurduysa ve flash dan yükleme yaptıysa trt 4k olmuyor sonradan eklemek lazım ama uydudan kanal tarama ile yaptıysanız vardır, çok kanal var dikkatli incelemek lazım internette chansort diye bi program mevcut bunu kullanıp işinizi kolaylaştırabilirsiniz, bu arada trt 4 k da çok bişey yok fazla heveslenmeyin :)
  • bu modelde ps4 oynayan yokmu yorumlarını alalım mesala call of duty tarzında hareketli fps oyunlarda görüntü kaybı varmı nedir bir yardım edinde bizde alalım hayırlısıyla
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    çok fazla kafa karıştırmana gerek yok ben aldım ve memnunum hızlı geçişlerde sıkıntı olduğunu söyleyen arkadaşlar nasıl bakıyorlar onu anlamış değilim. ben göremiyorum yani. benim için tek sıkıntı direk olarak herhangi bir siteden film izlenememesi flash desteği yok ama sanırım android ve diğer yeni nesil tv lerde de aynı sıkıntı mevcut. ha SD yayınlarda görüntü kalitesi gerçekte kötü ama iyi yayın varsa kanalda o zaman da çok güzel görüntü oluyor. çok bakarsan çok kafan karışır forumda.
  • modülatör M kullanıcısına yanıt
    hocam internetten bende film izleyemiyorum , gcen hafta izleyebilirken bu hafta izlenmiyor, arkadaşımda lg 42 ln 580 modeli var o internetten film izleyebiliyor oldukca can sıkıcı bir problem , çözüm bulabilen oldumu.....
  • fikrimi belirteyim bende tvyi 6407 modeli alıcam diye kararlaştırdım 100 tl farkla bir üst modeli onuda geçtim bi üst modeli hemde akıllı kumandasıda vardı bende 7787 modelini aldım :)

tv8 ve starın hdsini bulamadım ben sd olanı izliyorum. manuel olarak mı frekans girmem gerekir bu 2 kanal için ?
  • arkadaşlar 43 uf 7787 de kanal kopyala menüsünde USB-TV var TV-USB yok tvden usb ye kanalları nasıl kopyalaya biliriz
  • lg servis ile görüştüm güvenlik menüsüne girip kapalı yapıyoruz TV-USB aktif oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanusta60

arkadaşlar 43 uf 7787 de kanal kopyala menüsünde USB-TV var TV-USB yok tvden usb ye kanalları nasıl kopyalaya biliriz

Yazılım eskidir, yoksa var. Güncellemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar normalde film sitelerinde filmleri oynatamıyoruz flash eklentisi desteklenmediği için ama dün bir siteye girdim hdfilmbox sanırım orada farklı formatta oynatıcılar var eğer filmde plus oynatıcı kısmı varsa o zaman o filmi 7787 de izleyebiliyoruz. bu tür paylaşımlar yapılabilirse direk oradan filmi seyredelim.
  • modülatör M kullanıcısına yanıt
    hocam çok doğru demişsiniz paylaşırsak süper olur , flash desteği olmamasını anlıyorum fakat benim çözemediğim 2 hafta önce flash ı açaerken yani fullhd film izleden filmi açarken şuan açmaması çok ilginç ayrıca arkadaşımın çok daha düşük bi seri olan ln 580 serisi tv si (oda lg marka ) çatır çatır açıyor , bizimkilerin açmaması çok ilginç...
    bu arada dizibox ı tam ekran yapınca açıyor...
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar filmlerin altyazılarını ekleyemediğini belirtmiş. Bunu çözmek için usb'ye attığınız filmleri ve altyazısını aynı isimle bir klasöre atarsanız sorun çözülecektir. Örneğin 2 film atacağız.

avengers 1 xxx.avi
    avengers 1 xxx.srt

mesela bu avengers klasöründe olsun.

Diğeri de diyelim ki star wars olsun. Star wors diye klasör açın ve içine

star wars yyy.mp4
    star wars yyy.srt

Bu şekilde klasör olarak ayırır ve klasöre alt yazı ve film ismini aynı şekilde eklerseniz sorun çözülecektir.
  • ....
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.