Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar servis bu ara yeni güncelleme gelecek dedi ve nihayet bu gün geldi benim telefonda iphone ve görüyor , TV GÜNCELLEME YAPAR YAPMAZ YAZARIM YENİ VERSYONU
  • bugün sabah tv yi açtığımda yeni yazılım var dedi yükledim bende versiyon daha önce 04.20.08 iken yeni güncelleme ile 04.20.50 oldu.
  • Bende bu sabah güncelleme var dedi güncellendi ama 04.00.40 oldu benim versiyonum. Daha önce 03.xx.xx gibi biseydi. Birde bende TV bilgilerinde webos 2 değilde webos yazıyor. Webos TV sürümü 2.2.0-2115 yaziyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeden sonra ne değişti tam çözemedim. genel olarak hız daha da iyileştirilmiş galiba şimdilik 1-2 haftadan sonra daha iyi anlarım tvde ne değişti
  • Güncelemeyi yapan arkadaşlar memnun kalırsa ben de güncelleyeceğim...Yarın ki GS-ASTANA maçı 4K da..Fener maçının kalitesi iyi değildi bakalım bu nasıl olacak..Teknosada 2600 olmuş tv..
  • Bugün gördüm tv otomatik güncellemiş kendini. Internetteki filmleri tam ekran acabiliyo artik

• xGurcanx X kullanıcısına yanıt
    Kaç aldu versiyonu?

• furkani kullanıcısına yanıt
    04.20.50 oldu

• ben dün güncellemeyi yaptım ve versyon 04.00.40 oldu açıkçası ne değişti anlamadım bakalım neler olacak birde anlaşılan herkesin versyonu farklı.....
  • arkadaşlar TRT 4K sizde hangi kanalda çıkıyor acaba? ben bir türlü bulamıyorum.
  • xGurcanx X kullanıcısına yanıt
    Neden farklı ki bu versiyonlar.bende 04.00.40

• By___Muzzy kullanıcısına yanıt
    Kanal aratip bulmanız gerek TRT hevc gibi bir kanal

• quote:

Orijinalden alıntı: furkani

Kanal aratip bulmanız gerek TRT hevc gibi bir kanal

frekans yazıp arattığımda bu kanal ekli diyor.
    TV güncel mi?

• Ya lütfen soyleyin TRT 4k nasıl bulcam TRT hevc diye kanal falan da yok allahalla bugün yarın maç var lütfen yardım edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Turksat Hevc diye çıkıyor benim tv de.Şimdi 1.sırada ,önce hangi sıradaydı hatırlamıyorum.Kanal yöneticisinden,Atlatma,Kilitleme kanalları ayarladıysan onların içine bir bak,ondan göstermeyebilir.onlar içinde yoksa.Manuel ayarlamadan transponder kısmına gelip 12123 frekansını bul sağdaki sinyal seviyesine bak sinyal var mı.Çanak doğruysa olması lazım.

Eğer başına iş açmazsa,yani biz karmaşaya sebep olmayalım diye söylüyorum.iyi bilmiyorsan kurcalama,sorun çıkarır filan biz sebep olmayalım.Kanalları tekrar sıralaman da gerekecek.genel=>başlangıç ayarlarından Fabrika ayarlarına dön,kanallar silinir.Transponderlere listeden bak:-TRT4K:12123 MHz frekans, Yatay (Horizontal) polarizasyon :15.000 Sembol Oranı, FEC:3/4.-12123 frekansı listede var mı bak,yoksa ekle,tekrar tüm kanalları otomatik ayarlamadan tarattır.-Ancak otomatik ayarlardan şifreli kanalları atla kısmına tıklarsan 500 küsür kanal çıkıyor daha kolay bulunması açısından-Sonra kanallara tek tek bak içinde var mı.Başka bi fikir aklıma gelmedi şu an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 8 Aralık 2015; 18:54:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gökmen333

Turksat Hevc diye çıkıyor benim tv de.Şimdi 1.sırada ,önce hangi sıradaydı hatırlamıyorum.Kanal yöneticisinden,Atlatma,Kilitleme kanalları ayarladıysan onların içine bir bak,ondan göstermeyebilir.onlar içinde yoksa.Manuel ayarlamadan transponder kısmına gelip 12123 frekansını bul sağdaki sinyal seviyesine bak sinyal var mı.Çanak doğruysa olması lazım.

Eğer başına iş açmazsa,yani biz karmaşaya sebep olmayalım diye söylüyorum.iyi bilmiyorsan kurcalama,sorun çıkarır filan biz sebep olmayalım.Kanalları tekrar sıralaman da gerekecek.genel=>başlangıç ayarlarından Fabrika ayarlarına dön,kanallar silinir.Transponderlere listeden bak:-TRT4K:12123 MHz frekans, Yatay (Horizontal) polarizasyon :15.000 Sembol Oranı, FEC:3/4.-12123 frekansı listede var mı bak,yoksa ekle,tekrar tüm kanalları otomatik ayarlamadan tarattır.-Ancak otomatik ayarlardan şifreli kanalları atla kısmına tıklarsan 500 küsür kanal çıkıyor daha kolay bulunması açısından-Sonra kanallara tek tek bak içinde var mı.Başka bi fikir aklıma gelmedi şu an...

oldu hocam, manuel den transporterda buldum

teşekkür ederim

• gökmen333 kullanıcısına yanıt
    Hocam transport falan denen yerden denedim sinyal de var hatta tamam tuşuna basıyorum bulamıyorum kanalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG43uf6807 ile LG 43UF7787 farkı nedır arkadaslar bılen var mı? arasındakı fıyat farkı neden kaynaklanıyor acaba.
    bir de bu tvler ıcın gercek 4k degıl denıyor,ne kadar gercegı yansıtıyor acaba?
  • Arkadaslar evkurdan bugun 2525 tl ye 15 taksitle aldim urun istanbuldan gelecek ve teshir urunmus yani rafta 3 gun beklemis taniymak icin sorun olurmu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.