Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

tv yi 2150 den aşağıya alamıyorum. 1800 e mal edenleri gördükçe içim gidiyor.

be gariptir ki, siz can atiyorsunuz, bir okadar kisi de bu tv bes para etmez diyor :)

bende anlamis degilim, vatan indirimi ile 2000 tl ye aldim. yine siz ucuza aliyorsunuz, galiba hediye ceki vs ? o 1800 lere bende yetisemedim :)

Bu TV Hakkında çok uç yorumlar var bende kararsız kaldım ancak 40-45 inç arası bişey bakıyorum 40 çok küçük 43 ideal 45 zaten yok. Bilemedim çok kararsız kaldım ancak bu bantta ve bu özelliklerde başka cihaz bulamadım. Bu kadar uç yorumlardan sonra 43 yakınlarında Samsung olsaydı direk onu alırdım. Ancak Samsungta 43 yok 40 ve 48 var. Sizin bi tavsiyeniz varsa bakmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

tv yi 2150 den aşağıya alamıyorum. 1800 e mal edenleri gördükçe içim gidiyor.

be gariptir ki, siz can atiyorsunuz, bir okadar kisi de bu tv bes para etmez diyor :)

bende anlamis degilim, vatan indirimi ile 2000 tl ye aldim. yine siz ucuza aliyorsunuz, galiba hediye ceki vs ? o 1800 lere bende yetisemedim :)

Bu TV Hakkında çok uç yorumlar var bende kararsız kaldım ancak 40-45 inç arası bişey bakıyorum 40 çok küçük 43 ideal 45 zaten yok. Bilemedim çok kararsız kaldım ancak bu bantta ve bu özelliklerde başka cihaz bulamadım. Bu kadar uç yorumlardan sonra 43 yakınlarında Samsung olsaydı direk onu alırdım. Ancak Samsungta 43 yok 40 ve 48 var. Sizin bi tavsiyeniz varsa bakmak isterim.

valla hocam bende ayni sekilde sizin gibi dusunuyordum almadan once, hatta samsung 40ju6070 ve bu tv arasinda kalmistik, 3 inch nekadar fark eder yaa dedik, fakat sonradan ne kadar buyuk okadar iyi, zamanla 40 kucuk gelcek goze
    eskiden 32inchlik lcd tvler vardi, buyuk gelirdi gozumuze suan minnacik :) valla ben pek yorum yapamicam., kafandaki tvleri canli olarak incele, hatta flash bellegine birkac saglam video at, yuksek cozunurluk hareketli bolumler vs,
    tv lerde test et, sonrasinda hangisi hosuna giderse ona alirsin.. bizimkiler suan gayet memnun tv den..

• LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yorumunuz için sağolun

evet hocam şun an tv den çok memnunum özellikle en son gelen 04.00.40 güncellemesi ile görüntü kalitesinin biraz daha arttığını düşünüyorum tabi bu güncellemenin hangi amaçla yapıldığı hakkında bir yazı yada bilgi göremedim ama bu tarz bir değişiklik farkettim.

DİGİTURK kullanıyorum görüntü kaymak ve hareketli sahneler dahili uydu alıcına göre nispeten daha akıcı ... 2 çanak var biri dahili diğeri digiturk ar sıra değiştirip görüntü karşılaştırması yapıyorum.

BEN O ZAMAN İÇİN 4K olarak O FİYATA ALINABİLECEK EN İYİ F/P ÜRÜNÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.. VE ÇOK MEMNUNUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 22 Aralık 2015; 16:43:54 >
  • ben de dün flash bellekten film izleyim hemde tvnin usbden oynatmasını kontrol edeyim dedim. çok başarılı buldum. filmde 2 ses dosyası vardı Dolby digital ve DTS her ikisinede geçiş yapabildim tvden ses sistemimde optikten bağlı alt yazı olarakta sorun olmadı film ile aynı adı verdim ve sorunsuzca izledim
  • ben ilk çıktıktan sonra aldım . bence gayet başarılı ,aldığıma hiç pişman olmadım.görüntü kalitesi bana göre çok iyi, samsung gibi abartılı parlak değil.
    smart tv ise gayet başarılı.hatta digiplay üyelim var tv den sorunsuz seyrediyorum.kumandası ise çok ama çok başarılı.
  • Bu arada eco modu tüketimde çok fark ediyor. Kapalıda 70w çekerken ortada 40w a kadar düşüyor.

• Bugün teknosada gezerken 43uf7787 ile ilgili olarak ellerinde sınırlı stok kaldığını ve lg nin bu seride üretimi durduğu ve artık stoklarına gelmeyeceği bilgisini verdi ne kadar doğru bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 22 Aralık 2015; 18:51:41 >
  • Ne guzel. Ariza ciktiginda ust model ile degisim :) oda 8507 olur herhalde. Gerci bizim model icin cok olumsuz konusan var 8507 icinde ayni sekilde. Galiba lg kokten olumsuz :))

• bu arada dostlarim, sizden ricam birkac foto cekebilir misiniz tv lerinizden..,

hem forum konusu daha cekici olur, hem olumsuz yorumlara karsi olumlu olarak ilerledigimiz su anda belki onlarin ustesinden geliriz, ayni zamanda da tv nin goruntu kalitesini gostermis oluruz

ben kendim memleket disinda okudugum icin bende o firsat yok malesef, garip foto olcak ama bu foto disinda elimde tvnin fotosu yok (bunu da isik sizmasi va rmi diye cekmisti kadesim)

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

resim çok guzel ve görüntü çok net gozukuyor bence
  • Arkadaşlar 04.00.40 sürümünde wifi ye bağlanamıyorum. Aynı sorunu yaşayan yada sorunu düzelten var mı???

• 2 aylık LG 43UF7787 tv plastik tabanca çarpması sonucu içten paneli kırıldı.Şuanda stokta yok En az 1.500 tl ye mal oluyor dendi.Sizlerde benim gibi mağdur olmayın servislerde bununan ve yeni çıkmış olan EKRAN KORUMASI MUTLAKA taktırın.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    GRUBU BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER A.N.E.Y.H. GEÇMİŞ OLSUN
  • Bu modeli yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İzlenimlerim genel itibariyle olumlu. Sizlere sormak istediğim iki husus var:
    1. HDMI1 portu kullanıldığında görüntü varken ses gelmiyor. Acaba 4k bir HDMI kablo alsam bu sorunu çözebilir miyim? HDMI1'de UHD Deep Colour özelliği aktif oluyor. Digitürk kulanıyorum ve box 4k özellikli değil.
    2. BBC Iplayer gibi platformları izleyebilmek için Smart DNS tavsiyesi olan var mı? Ya da başka bir önerisi olan?
    Teşekkürler.
  • 2 gün önce nakit 1.750 TL'ye lg mağazasından aldım. Şimdilik çok memnunum. Bugün hem teknosa hem de lg mağazasına uğradım. Fiyatı 2599 TL olmuş. Umarım yakın zamanda ultra hd yayınlara geçilir.

• Merhaba sizin tv nizde insan yüzleri yakın planda çekimde iken anlık duraksıyomuş,yanaklarda renkler karışıyormuş gibi oluyormu özellikle kanal d ve stardaki programlarda. Bende böyle bi sıkıntı var. Özellikle Yüz hareket edince oluyor.

• Bu tv alan herkese hayirli olsun bende mediamarkt 2.099 tl aldim kargo bekliyorum kargo teslim alirken nelere dikkat etmeliyim ayrica BENIM EVDE CANAK VE KABLO BAGLANTISI YOK turksati aradim kablo yayini yapamiyoruz sokaginiza dediler ben CANAK TAKTIRMADAN nasil hd veya nat geo gibi kanallari izlerim

• cihaz sadece fat32 okuyor.benim eski lg bile (660s) ntsf okurken bu yeni cihaz neden ntsf okumaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 1 Ocak 2016; 16:47:49 >
  • nisayrus kullanıcısına yanıt
    Ntfs formatlı usb Disk'leri veya hdd leri görüyor mu bi bakar mısınız? Benim cihaz sadece fat32 görüyor. Son versiyon yüklü cihazda

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.