Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet yok tv sesle kanal değişmek nasıl oluyır. ayarlar dedıgımde gryr anck knal adı dedım mı acmıyor? illlkı net mı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diplomat61 kullanıcısına yanıt
    hayır internet gereli değil kumandadan kanalın ismin söylemeniz yeterli

anacak trt söyleyince yada show tv deyince hemen kanalı açıyor mesela bazılarında atv gibi kanal d gibi denedim yandaki arama ekranına kanalları buldu değiştirmedi otomatik trt hd yi otomatik değiştirmişyit yazılımsal çözüm lazım konuyu lg desek hattına bildirelim
  • hitfree H kullanıcısına yanıt
    lg magazada netflix uygulaması göremedim ancak icflix var ama onunda görünütüleri çok kaliteli değil
    netflix bildiğim kadarı il e türkiyeye gelmedi daha
  • nisayrus kullanıcısına yanıt
    Netflix geçtiğimiz hafta Çin hariç tüm dünyaya açtı kapılarını. Böyle Global bir uygulamanın olmaması çok tuhaf Webos platformunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitfree -- 10 Ocak 2016; 22:16:13 >
  • Bunlarda benim incelemem ve ızdıraplarım ..almayın lg ..değişim alırsam başka tv alıcam .

https://forum.donanimhaber.com/goLastVisit_ajax.asp?rd=yes&t=113468034

• geçmiş olsun.

arkadaşlar ps4 kullanan var mı tvde bende yaza doğru ps4 alma ihtimalim var.
  • Televizyonu 1 aya yakin bir suredir kullandim 4k olarak super genel olarakta gayet iyi sadece kumandadan listeye basinca kanal listesi sanki gec geliyor onun disinda bir sorun goremedim

• ya kanal bulunamadı ıdyor soyleyınce... ayrıca usb bellekı goruyor ancak usb harddıskı gormuyr ıkısıde ntfs olarak formatlı ... usb harddıskı fat32 yapınca goryr ancak kaydetmıyr ve fılm 4 gb dan buyukse boyutu harddsık almıyr? bırde usb harddsıke kayıt nasıl yapabılırız... ekran gountulerını aldıgımız tvnın hafızasından nasıl sılebılırız... dırek usb bellege ekran goruntusu kaydeılemıyr mu
  • Su tvnin kanal listesi varmi yaa sacma kanal dolu hayrina el atan yokmu su duruma???

• Arkadaşlar tvnin arka ayakları arası uzunluk kaç cm acaba evdeki masanın üzerine olurmu diye bakıcam yardımcı olavileceklere teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Netflix Webos uygulaması ile ilgili LG Türkiye çağrı merkezini defalarca kez aradım fakat her seferinde kontrol edelim hatta bekleyin deniliyor ve 20 25 dakika boş boş bekledikten sonra telefonu kapatmak zorunda kalıyorum. Netflix uygulaması zaten webos için yapılmış durumda LG US sitesinden bunu görebilirsiniz.

http://www.lg.com/us/tv-audio-video/netflix/index.jsp

LG'nin tek yapması gereken uygulamayı türkiyeye de açmak. Fakat açmıyorlar Netflix de 4k içerik de var tv nin 4k özelliğini kullanmak için güzel olabilirdi.
  • Arkadaslar bende bu cihazi uzun ugraslar ve incelemeler neticesinde 4 ay oncesinde evkurdan 9 ay taksitle aldim tv hakikaten mukemmel tek sikintim bazi. Filmlerde insanlarin yzunde camurlasma sanki makyajlarda kayma oynama var buda sanki filmin kalite degerinin dusuk olmasindan kaynaklaniyor sanirim onun haricimde hic bir sikintim yok

Benim asil merak ettigim sizler resim modunu hangisinde kullaniyorsunuz mesela ben canli modunda kullaniyorum ve ustelik kendime gorw daha gelistirdim resimde gordugunuz gibi sizler nasil kullaniyorsunuz ve paylasirsaniz sevinirim
    http://hizliresim.com/dkGBZ7

• osmanb85 O kullanıcısına yanıt
    Evet ayni sekilde bu sorum bendede var yani illaki su kanalda oluyor bu kanalda oluyor diye birsey yok.

Misal kanal 7 de elif dizisi vardir onda cok asiri belli eder.
    Misal fox tv de unutma beni dizinde belli ediyor
    Misal trt 1 de babacandir filminde bazi yerlerinde belli ediyor

Yani su kanal bu kanal diye olmuyor sanirsam filmin kalite kaybindan dolayi kaynaklaniyor yani filmler kaliteli olmadigindan dolayi geliyor bana.

Ayrica fark ediyorum bazi kanallar hd de olda sd de olsa kaliteli goruntu yayini yapinca olaylar islevler degisiyor

Misal tvnet hd yayini yapiyor ama inanilmaz goruntu kalitesi vardir
    Ayni sekilde kanal a hd yayini yapar ama yayini berbat hd olmasina ragmen cidden berbat otesidir.

Misal 24 tv sd yayini yapar ama goruntu kalitesi zannedersinki hd
    Ve kon tv de sd kalitesinde yayin yapar zannedersinki tuplu tv izliyorsun.

Yani uzun lafin kisasi tv yayincilarin yayin kalitesine gore degisiyor.

• nisayrus kullanıcısına yanıt
    Evet bende goremedim. Olsa vok iyi olurdu

• striderofmiddleearth kullanıcısına yanıt
    Ayakları; önden arkaya 24 cm,Sağdan sola 90-91 cm kadar.Bunlardan 10 cm daha geniş sehpa olursa düşme riski daha az olur diye düşünüyorum....Teknik spekifikasyonlar kısmında boyut konusunda bilgi var :http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-43UF7787
  • Yusuftan82 kullanıcısına yanıt
    ben eco modunda kullanıyorum

ANCAK AYNI MODUN gelişmiş sekmesindeki tüm ayarları yükselttim cok memnunum tasarruflu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 14 Ocak 2016; 11:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuftan82

Evet ayni sekilde bu sorum bendede var yani illaki su kanalda oluyor bu kanalda oluyor diye birsey yok.

Misal kanal 7 de elif dizisi vardir onda cok asiri belli eder.
    Misal fox tv de unutma beni dizinde belli ediyor
    Misal trt 1 de babacandir filminde bazi yerlerinde belli ediyor

Yani su kanal bu kanal diye olmuyor sanirsam filmin kalite kaybindan dolayi kaynaklaniyor yani filmler kaliteli olmadigindan dolayi geliyor bana.

Ayrica fark ediyorum bazi kanallar hd de olda sd de olsa kaliteli goruntu yayini yapinca olaylar islevler degisiyor

Misal tvnet hd yayini yapiyor ama inanilmaz goruntu kalitesi vardir
    Ayni sekilde kanal a hd yayini yapar ama yayini berbat hd olmasina ragmen cidden berbat otesidir.

Misal 24 tv sd yayini yapar ama goruntu kalitesi zannedersinki hd
    Ve kon tv de sd kalitesinde yayin yapar zannedersinki tuplu tv izliyorsun.

Yani uzun lafin kisasi tv yayincilarin yayin kalitesine gore degisiyor.

Merhaba sorunlar aynı sanırım. Peki trt 4k daki programları izlermisiniz. Geniş açıdan çekilen yada gökyüzünden yeryüzünün çekildiği videolarda ekranda 8 e bölünme oluyormu. İzleme modu orjinal seçtim çünkü 16/9 4k için uygun değil. Deneyebilirmisiniz. Yakın çekim videolarda pek olmuyor. Yakından bakmanız gerekiyor. Ama geniş açıda çekilen görüntülerde bariz ekranda 8 bölüm çıkıyor.

• osmanb85 O kullanıcısına yanıt
    Evet heleki bu aksam trt4k yuzde 100 diye otomobil yenileme programi vardi az once onu adam akilli izleyemedim gerekse ekranda 6 parcaya bolunmeler resimler dalgalanmalar birbirine girmeler asiri bit sekilde resimlerin donmasi vs vs butun aksilikler ne varsa sanki hepsi toplanmis bir sekilde hatalar vermekteydi belkide su an hala bu hatalari vermektedir buda saniyorumki test yayin olmasindan dolayi kaynaklaniyor

Ama butun bunlara bakinca anliyorumki butun bunlar tv nin hatasi degilde hepsi genelde yayinlardan kaynaklanan hatalardir.

Egerki tv de bi aksilik oldaydi misal bi kanalda sorun varsa diger kanaldada sorun cikardi ozaman anlarizki hem tv nin yazilim hatasi yada tv nin donanim hatasi var derdik ama butun bunlar olmayinca anliyoruzki yayinlarda verilen kalite bozukluklarindan kaynaklaniyor.

Ben burdaki yorumlari okuduktan sonra aklimdaki puruzler gitti ve tv ye bir kez daha asik oldum iyiki boyle bir cihaz almisim diyorum ve cok memnunum hakilaten :)

• Bu arada trt4k 16.9 yayini destekliyir bu yayin desteklemesini gormek icin yukari ok tusuna tiklayin ozaman sol taraftaki menude destekleyen formatlari gorebilirsiniz..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.