Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba ne gibi değişiklikler var? Güncelleme bayağı zaman aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir önceki güncellemeden sonra screen mirroring özelliği çalışmıyordu. şuan kontrol ettim sorunsuz çalışıyor. kim ne fark ederse yazsın böylece ne değişmiş ne düzelmiş veya yenilik var mı görürüz :)
  • Ben son surum kullandigim icin daha once ne calisiyordu calismiyordu bilmiyorum o yuzden siz degerli arkadaslarimiz yorum yaparsa sevinirim ciddi anlamda.

Bu arada benim verdigim ayarlari yapan varmi yorum yaparsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: abu34

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Boyle de bir video var arkadaslar. Adam kalibire ediyor. Fakat kendi ayarlari yoksa en uygun budur niteliginde mi pek anlamadim.

http://youtu.be/5fthtlD7a8M

Bu videodaki 43uf778v diye bir model, farklı galiba çünkü görüntü ayarlarında truemotion sekmeside vardı.

Fark eder mi? Bize sadece kalibrasyon ayarlari lazim sonucta

• nisayrus kullanıcısına yanıt
    Yazılım güncellemesi ile cihazın kişişel ayarlarını sildiğimiz başlangıç ayarlarının nasıl bir ilişkisi var ?

• Arkadaşlar son güncelleme 04.00.70'i bende kurdum. Bu sürümlerin release notelarını nerden bulabiliriz ? Yani ne değişiklik olduğunu anlamak çok zor. Intel WiDi özelliğini kullanıyorum ben. Biraz sanki onda fark etmiş gibi ama anlamadım ne değişmiş?
  • ya ben birsey merak ediyorum.

Bu tv nin kendi wep tarayici var ve buna **** reklam engelliyici kuramiyoruz

Ama mozilla frefox da **** eklentisi ekleyebiliyor ve rahatca film sitelerinden reklamsiz film izleyebiliyoruz daaaa

Lg uygulama magazasinda mozillanin uygulamasi yok ve bu yuzden kuramiyoruz buna bir cozum bulabilen varmi

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim..

• ARKADAŞLAR TV İÇİN EKRAN KORUYUCU KULLANMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ VİDEOYU VE SİTEYİ İNCELEYEBİLİYR:

https://www.izlesene.com/video/tv-ekran-koruma-httpforumlcdekrankorumacom/2827699

https://www.youtube.com/watch?v=mxix4QsMbGY

http://www.tvekrankoruyucu.com/kategori-1-SURVAN_TV_EKRAN_KORUYUCULARI_.html
     LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

BEN BU ADRESTEN SİPARİŞ VERDİM BAKALIM gelince resim atarım son halini
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-led-tv-ekran-koruyucu-43-inc-109-ekran-modeli-232548869/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 20 Ocak 2016; 18:22:46 >

• Cok pahaliymis. Sandimki 50 ile 90 arasi diyecek..

• evet biraz pahalı ama sahibinden.com da 6 taksit yaptım birde gelen ürün yapısı cam gibi solid plastik bir maddeden yapılmış ondan maliyeti biraz yüksek ve satıcının demesine görev türkiyede bu ürünü yapan 2 firma var BİRİ GAZİANTEPTE (Beybahçe Mahallesi Şanlıdere Caddesi No:172/A GAZİANTEP) BİRİ KONYADA (Büsan 4 Özel Organize Sanayi Bölgesi F. Çakmak Mh. Milenyum Cd. No: 19 / B - Karatay / KONYA) bende araştrdım başka üretici bulamadım beğenmezseniz iade şansı var

birde şu sitede KONYA ÜRETİM buldum:
    http://urun.n11.com/diger/led-lcd-tv-ekran-koruyucu-42-P22193279?cid=601002&gclid=Cj0KEQiA_fy0BRCwiLaQ5-iFgpwBEiQA884sObATQNkXTpHAG_n9OFeuc6rYEr7fIz0czPNGGP5RN_oaAt8G8P8HAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 20 Ocak 2016; 18:14:59 >

• nisayrus kullanıcısına yanıt
    Ya yemin ediyorum 0.38-0.42 arasinda "kirmadik, korkmayin. Cunku kirilmicak" derken. Sanki kenan imirzalioglu gibi :)

Bir bana mi oyle geliyor. Hafif bir sempatiklik, ses tonu gulumseme. :)

• Her guncelleme iyilestirme degildir!

Ben bunu bilir bunu soyler. Ne telefonuma ne bilgisayaima ne tv mi guncelleme yapmam o yuzden. Sadece birsey istedigim gibi calismiyorsa veya baska birsey, yani guncelleme gerektircek. O zaman yaparim yoksa imkani yok yapmam. Kullan gitsin. Mecbur degilim guncelleme yapmaya. Zaten calisiyor? Guncelleme yaptik sonra vay efendim burasi soyle surasi boyle. E yapmiyaydin gulum....

Cunku bu hep olmustur oluyorda

Kendi fikrim :)

• ARKADASLAR EKRAN KORUYUCU ÜRÜN GELDİ.

MONTAJI KOLAY STOPER DENİLEN KÜÇÜK YAPIŞKANLAR VE 2 ADET YAPIŞKANLI KAYIŞ İLE GELİYOR

ARTILARI:
    + GÖRÜNTÜ VE RENKLER ESKİYE GÖRE DAHA CANLI HALE GELDİ EKRAN SANKİ PLAZMA GİBİ OLDU VE DİĞER ARTISI GUN IŞIĞINDA PLAZMA KADAR PARLAMIYOR

YAKINDAN BAKILINCA GÖRDÜĞÜMÜZ YÜZDEKİ PİKSELLENMELER ORTADAN KALKTI KISACASI BEN ÜRÜNÜ BEĞENDİM TAVSİYE EDERİM

KARŞIDAN BAKINCA ÜRÜN BELLİ OLMUYOR ŞEFFAF

HOŞUNUZA GİTMEZSE İADE EDEBLİYORSUNUZ

TV NİN HAVASI DEĞİŞTİ BİRDEN PLAZMAYA DÖNDÜ BU HALİNİ DAHA ÇOK SEVDİM ÖNCEKİ LCD GİBİYDİ

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 24 Ocak 2016; 18:54:39 >

• arkadaşlar hdmi ile laptopu ekrana aktarınca maç izlerken digiturkplayde,ekranın altından ve üstünden boşluklar kalıyo siyah...ne yapmam lazım?izleme seçeneklerinde 16:9 ve 4:3 çıkıyo tvde...Allah rızası için birisi yardım etsin kafayı yemek üzereyim
  • nvidia mı laptopun grafik kartı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 23 Ocak 2016; 15:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

arkadaşlar hdmi ile laptopu ekrana aktarınca maç izlerken digiturkplayde,ekranın altından ve üstünden boşluklar kalıyo siyah...ne yapmam lazım?izleme seçeneklerinde 16:9 ve 4:3 çıkıyo tvde...Allah rızası için birisi yardım etsin kafayı yemek üzereyim

Resim seceneklerinden izleme oranından yalnızca tara yı seçmelisin hocam

• Bendeki yazılım sürümü 04.20.50 ve güncelleme yok diyor.

•  LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

nvidia mı laptopun grafik kartı?

ati mobility radeon hd 3470 hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGurcanx

quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

arkadaşlar hdmi ile laptopu ekrana aktarınca maç izlerken digiturkplayde,ekranın altından ve üstünden boşluklar kalıyo siyah...ne yapmam lazım?izleme seçeneklerinde 16:9 ve 4:3 çıkıyo tvde...Allah rızası için birisi yardım etsin kafayı yemek üzereyim

Resim seceneklerinden izleme oranından yalnızca tara yı seçmelisin hocam

hocam mesajımda da yazdım zaten...sadece 16:9 ve 4:3 seçenekleri çıkıyor...yalnızca tara seçeneği çıkmıyor hayret yani.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.