Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xGurcanx

quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

arkadaşlar hdmi ile laptopu ekrana aktarınca maç izlerken digiturkplayde,ekranın altından ve üstünden boşluklar kalıyo siyah...ne yapmam lazım?izleme seçeneklerinde 16:9 ve 4:3 çıkıyo tvde...Allah rızası için birisi yardım etsin kafayı yemek üzereyim

Resim seceneklerinden izleme oranından yalnızca tara yı seçmelisin hocam

hocam mesajımda da yazdım zaten...sadece 16:9 ve 4:3 seçenekleri çıkıyor...yalnızca tara seçeneği çıkmıyor hayret yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGurcanx

quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

arkadaşlar hdmi ile laptopu ekrana aktarınca maç izlerken digiturkplayde,ekranın altından ve üstünden boşluklar kalıyo siyah...ne yapmam lazım?izleme seçeneklerinde 16:9 ve 4:3 çıkıyo tvde...Allah rızası için birisi yardım etsin kafayı yemek üzereyim

Resim seceneklerinden izleme oranından yalnızca tara yı seçmelisin hocam

hocam mesajımda da yazdım zaten...sadece 16:9 ve 4:3 seçenekleri çıkıyor...yalnızca tara seçeneği çıkmıyor hayret yani.
  • Arkadaslar memleketime geldim ve tv yi canli orme izleme firsati buldum.

Gozume ilk takilan sey bu capraz cizgiler. Bunlar sorun mudur. Resim ve video ekliyorum.

Galiba banding dedikleri olay bu, dogru muyum?
    Ne yapabilirim buna. Cozumu nedir. Garantiye mi gondersem? (Vatandan alinma)

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)... LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)... LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatanda 2.199 ₺ ye düşmüş

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-43uf7787-43-108-cm-4k-uhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici.html

• abu34 A kullanıcısına yanıt
    Eğer 43UF778V'de trumotion varsa aşağıdaki sitedeki yazıya göre trumotion 'ın 43UF7787'de de olması gerekir. Çünkü; yazının başlığında 43UF778V ve 43UF7787 aynı TV diyor.
    http://www.allreadable.com/b395Ka42
  • BU TV NİN 2 EKSİĞİ VAR :

1-TRUEMOTİON OLMAMASI (AMA BEN ALIŞTIM ARTIK KAFAMA TAKMIYORUM)
    2-GELEN YAYINI 50HZ OYNATMASI

43UF778V FARKLI BİR ÜRÜN SONRADAN ÇIKTI AMA FORUMDA BUGÜN GÖRDÜM LG İLK TRUE MOTİON LU ÜRÜN TÜRKİYE PİYASASINA GİRMİŞ AMA 58"

http://forum.donanimhaber.com/m_114015183/tm.htm

BİRDE 3D YOKMUŞ + WEBOS DA YOKMUŞ DÜŞÜNÜN ARTIK Bİ TRUE MOTİON İÇİN KAÇ ÖZELLİK KAYBEDİYORSUN

BENCE BU TV NİN KEYFİNİ ÇIKARIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 1 Şubat 2016; 14:47:29 >
  • Arkadaşlar öncelikle bu televizyonu alan herkese hayırlı olsun . Servis yüzü göremeden kullanırız İnşallah.

Eski televizyonumuzun zorunlu emekli olması dolayısıyla ( Philips Tüplü ve HD) aniden ve çok fazla fiyat/performans araştırması yapamadan spontane bir şekilde yola çıktım ..
    Vatan Bilgisayar'da bu ürünün çok satıldığı ve 2199 TL fiyatının kampanyalı olduğu söylendi. Bütçem 2000 TL olduğu için 4K alternatiflerimin sayısı oldukça azdı. Full HD noktasında ise alternatif bol fakat daha yeni bir teknoloji varken bir önceki teknolojiyi almaya pek içim elvermedi doğrusu. Televizyonu kullanımım boyunca gözlemlediğim şeyleri bu başlığı görünce paylaşmak istedim ... Bu gözlemlerin Şahsi ( Öznel) fikirlerim olduğunu ve genelleme içermediğini özellikle belirtmek istiyorum

+ Yönler..

+Televizyonun Dış görünüşü ve inceliği göze hitap ediyor. Özellikle köşe ayaklar yerine dengeli ve estetik bir ayaklık tercih edilmiş. (Uzun tv ünitesi gerektiriyor)
    + Televizyonun parlak ve canlı bir ekranı olduğunu söyleyebiliriz. Görüntü kalitesi de oldukça tatmin edici. Detay verme noktasında çok başarılı. Yetkili arkadaştan karar vermek için bana gösterdiği 3 tv de de aynı videoyu oynatmasını istedim. Ekstra bir istek olmasına rağmen sağ olsun hemen çözdü.
    +Bağlantı noktası olarak 3.0 destekleyen usb portu olması veri akış hızı açısından önemli bir avantaj. HDMI 2.0 da bulunuyor.
    + Smart Tv kullanan eş dost çevrenin şikayetlerini bildiğim için akıllı olsa ne olur olmasa ne olur düşüncemi WebOs 2.0 ile değiştirdiğimi açıkça söyleyebilirim. HDMI ile her tv akıllıdır diyerek güne başlamıştım. Televizyonun işletim sistemi film ve dizi sitelerinde gayet akıcı ve yeterli bir performans sunduğunu test edince fikrim değişti. (Bu performsta İnternet hızı da çok önemli etken)
    + İnternet hızı noktasında sorun yaşamadım. Fiber 50 mbit internetin imkanlarından faydalanma noktasında hiç bir sıkıntı çekmedi .. Wifi de kopma ve yavaşlama yaşamadım. Youtube 4K videolar çok hızlı ve akıcı bir şekilde izlenebiliyor.
    + Kumanda işlevsel ve pratik bir kullanım sunuyor. Kullanmak için astronot olmak gerekmiyor. Kullanımı oldukça basit ve son kullanıcı odaklı. Alt modellerinde bu kumanda olmadığı söylendi. Bu tarz bir üründe feda edilecek bir avantaj olmadığını söylemeliyim.
    + Genel olarak Fiyat / Performans noktasında başarılı bir ürün aldığınız hissi benim için en önemli artı. Bu devirde her kuruşun hakkını almak önemli .

- Yönler

- Televizyonun en önemli eksiklerinden birisi olarak TrueMotion olmayışından olduğunu düşündüğüm ve özellikle hareketli sahnelerde yaşanan anlık bozulmaları gözlemledim. Film ve hd kanallarda görmedim ama normal tv yayınında çok bariz. 4K ya dönüştürme işlemi sd kanallarda pek işlemiyor ...
    - Özellikle Beyaz yoğunluğu olan sahnelerde zaman zaman titremeler ( SD Yayınlar için geçerli bir durum. Film ve HD de bunu hiç yaşamadım)
    - Belki de tüm 4k tvlerin ortak sorunu olan içerik sıkıntısı ve TR Karasal Yayın Kalitesinin bir kaç kanal dışında Tüplü tv için yapılıyor olması günlük kullanımda büyük dez avantaj.
    - Zaman zaman denk geldiğim kanal geçişinde yaşanan yavaşlama ve takılmalar. Bir de kanal düzenleme işlemi gereksiz efor istiyor. İşletim sisteminin akıcılığına yakışmamış doğrusu

Son Not:

Tüm bu çıkarımlar ilk bakışta yapıldığı için Artı ve Eksi yönler zamanla değişkenlik gösterebilir. (Örneğin bazı sorunlar güncellemeler yoluyla aşılabilir). Açık söylemek gerekirse teknoloji ürünlerinde mutlak memnuniyet diye bir şeye inanmam. Fanlar ve müşteriler vardır. Hayatımda aldığım ilk LG ürün olmasından dolayı marka hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Eski sayılacak tipteki bir Tv den geçtiğim için de muadili ve benzerinde olan teknolojilerle kıyaslayamam. Müşteri ve son kullanıcı olarak bakmaya çalıştığım bu ürüne objektif bir yorum yapmak ve diğer arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazdım.

Uzun vadede yaşadığımız deneyimleri yine bu başlık altında veya kullanıcı kulübü tarzı bir yerde paylaşmanın ürün için daha kararlı yorumlar yapmamızı kolaylaştıracağı görüşündeyim.Günlük kullanımda kesinlikle pişman olmayacağınızı düşündüğüm bir ürün. Doların pilotluk mesleğine geçtiği şu günlerde sırf bu marka nezdinde değil tüm markaların fiyat/ performans ürünlerine yönelmenin daha doğru olduğu düşüncesindeyim.

Saygı ve Selamlar.

• Acaba imkânı olan biri ps4 takıp deneyebilir mi? Benim için oyun önplanda ayrıca evde 4k TV bulunsun istiyorum. İnternetten dizi film izlemek de cabası. Tüm yorumları okuyana kadar çok olumlu baktım TV ye fakat ps4 ile ilgili olumsuz yorumları görünce canım sıkıldı fazlasıyla. Anlayan biri iyisinden HDMI bağlayıp deneyebilir mi acaba ayarı varsa yaptıktan sonra ? Çok müteşekkir olacağım. Teşekkürler,iyi forumlar.

• nisayrus kullanıcısına yanıt
    hocam son sürüm nedir ? ve bunu nasıl takip edebiliriz ? benimki 04.20.70 de şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyisulnam

Arkadaşlar öncelikle bu televizyonu alan herkese hayırlı olsun . Servis yüzü göremeden kullanırız İnşallah.

Eski televizyonumuzun zorunlu emekli olması dolayısıyla ( Philips Tüplü ve HD) aniden ve çok fazla fiyat/performans araştırması yapamadan spontane bir şekilde yola çıktım ..
    Vatan Bilgisayar'da bu ürünün çok satıldığı ve 2199 TL fiyatının kampanyalı olduğu söylendi. Bütçem 2000 TL olduğu için 4K alternatiflerimin sayısı oldukça azdı. Full HD noktasında ise alternatif bol fakat daha yeni bir teknoloji varken bir önceki teknolojiyi almaya pek içim elvermedi doğrusu. Televizyonu kullanımım boyunca gözlemlediğim şeyleri bu başlığı görünce paylaşmak istedim ... Bu gözlemlerin Şahsi ( Öznel) fikirlerim olduğunu ve genelleme içermediğini özellikle belirtmek istiyorum

+ Yönler..

+Televizyonun Dış görünüşü ve inceliği göze hitap ediyor. Özellikle köşe ayaklar yerine dengeli ve estetik bir ayaklık tercih edilmiş. (Uzun tv ünitesi gerektiriyor)
    + Televizyonun parlak ve canlı bir ekranı olduğunu söyleyebiliriz. Görüntü kalitesi de oldukça tatmin edici. Detay verme noktasında çok başarılı. Yetkili arkadaştan karar vermek için bana gösterdiği 3 tv de de aynı videoyu oynatmasını istedim. Ekstra bir istek olmasına rağmen sağ olsun hemen çözdü.
    +Bağlantı noktası olarak 3.0 destekleyen usb portu olması veri akış hızı açısından önemli bir avantaj. HDMI 2.0 da bulunuyor.
    + Smart Tv kullanan eş dost çevrenin şikayetlerini bildiğim için akıllı olsa ne olur olmasa ne olur düşüncemi WebOs 2.0 ile değiştirdiğimi açıkça söyleyebilirim. HDMI ile her tv akıllıdır diyerek güne başlamıştım. Televizyonun işletim sistemi film ve dizi sitelerinde gayet akıcı ve yeterli bir performans sunduğunu test edince fikrim değişti. (Bu performsta İnternet hızı da çok önemli etken)
    + İnternet hızı noktasında sorun yaşamadım. Fiber 50 mbit internetin imkanlarından faydalanma noktasında hiç bir sıkıntı çekmedi .. Wifi de kopma ve yavaşlama yaşamadım. Youtube 4K videolar çok hızlı ve akıcı bir şekilde izlenebiliyor.
    + Kumanda işlevsel ve pratik bir kullanım sunuyor. Kullanmak için astronot olmak gerekmiyor. Kullanımı oldukça basit ve son kullanıcı odaklı. Alt modellerinde bu kumanda olmadığı söylendi. Bu tarz bir üründe feda edilecek bir avantaj olmadığını söylemeliyim.
    + Genel olarak Fiyat / Performans noktasında başarılı bir ürün aldığınız hissi benim için en önemli artı. Bu devirde her kuruşun hakkını almak önemli .

- Yönler

- Televizyonun en önemli eksiklerinden birisi olarak TrueMotion olmayışından olduğunu düşündüğüm ve özellikle hareketli sahnelerde yaşanan anlık bozulmaları gözlemledim. Film ve hd kanallarda görmedim ama normal tv yayınında çok bariz. 4K ya dönüştürme işlemi sd kanallarda pek işlemiyor ...
    - Özellikle Beyaz yoğunluğu olan sahnelerde zaman zaman titremeler ( SD Yayınlar için geçerli bir durum. Film ve HD de bunu hiç yaşamadım)
    - Belki de tüm 4k tvlerin ortak sorunu olan içerik sıkıntısı ve TR Karasal Yayın Kalitesinin bir kaç kanal dışında Tüplü tv için yapılıyor olması günlük kullanımda büyük dez avantaj.
    - Zaman zaman denk geldiğim kanal geçişinde yaşanan yavaşlama ve takılmalar. Bir de kanal düzenleme işlemi gereksiz efor istiyor. İşletim sisteminin akıcılığına yakışmamış doğrusu

Son Not:

Tüm bu çıkarımlar ilk bakışta yapıldığı için Artı ve Eksi yönler zamanla değişkenlik gösterebilir. (Örneğin bazı sorunlar güncellemeler yoluyla aşılabilir). Açık söylemek gerekirse teknoloji ürünlerinde mutlak memnuniyet diye bir şeye inanmam. Fanlar ve müşteriler vardır. Hayatımda aldığım ilk LG ürün olmasından dolayı marka hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Eski sayılacak tipteki bir Tv den geçtiğim için de muadili ve benzerinde olan teknolojilerle kıyaslayamam. Müşteri ve son kullanıcı olarak bakmaya çalıştığım bu ürüne objektif bir yorum yapmak ve diğer arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazdım.

Uzun vadede yaşadığımız deneyimleri yine bu başlık altında veya kullanıcı kulübü tarzı bir yerde paylaşmanın ürün için daha kararlı yorumlar yapmamızı kolaylaştıracağı görüşündeyim.Günlük kullanımda kesinlikle pişman olmayacağınızı düşündüğüm bir ürün. Doların pilotluk mesleğine geçtiği şu günlerde sırf bu marka nezdinde değil tüm markaların fiyat/ performans ürünlerine yönelmenin daha doğru olduğu düşüncesindeyim.

Saygı ve Selamlar.

hocam aynen katılıyorum size güzel özetlemişsiniz bende 3 aydır kullanıyorum burada paylaşım yaparak birbirimize ve almak isteyenlere yardımcı olabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainH -- 3 Şubat 2016; 11:10:45 >

• Merhabalar arkadaslar bende dun itibariyle gittigidiyor uzerinden %10 hediye ceki 100+40 tl axess puan ile 49uf7787 alarak kervana katildim

• Arkadaşlar lg tv Plus bir telefona yükledim ama TV'yi görmüyor. Aynı Wifi üzerinde.. Sorun ne olabilir?

• nexomer N kullanıcısına yanıt
    Hem telefon hem de tv'den aynı anda bağlanmaya izin vermiyor olabilir. Telefonda çıkış yapıp tv de tekrar denemenizi öneririm
    Kumanda niyetine kullanacaksaniz bu uygulamayi tavsiye edebilirim. Kendim de kullaniyorum..

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyisulnam

Hem telefon hem de tv'den aynı anda bağlanmaya izin vermiyor olabilir. Telefonda çıkış yapıp tv de tekrar denemenizi öneririm

hocam telefondan çıkış yapsam ? tam olarak anlamadım.
    Malesef arkadaşlar. Ya kullandığım modemden kaynaklı yada tam olarak bilmiyorum artık. Sadece miracast yapabiliyorum. Ama yüklediğim kumanda programları tv yi görmüyor. Tuhaf. Bir de hotbirddeki kanallarda hiç hd var mı dahili uydunun?
    Yanlış görmüşüm . Digiturk Plus anladım hocam :) söylediğimin konuyla ilgisi yok .
  • Arkadaşlar düzenli kanal listesi varsa paylaşır mısınız

• Arkadaşlar LG AN-MR600.APD SMART TV'ler İçin Sihirli Uzaktan Kumandayı İstiklal Demirören zemin katında ki MediaMarkttan 74 liraya aldım. Bence fiyatı çok iyi almak isteyen olursa
  • Arkadaslar ben 15 gun once teknosadan lguf55 7787 aldim goruntu kalitesine bisey diyemem ama kanal listesindeki donma olayi ve kendi kendine kanallarin yer degismesi(bu durum birkere basima geldi)benim canımı çok sıktı ve neyapacagimi bilmiyorum servis cagirsam nasil bir cozum bulabilir bu duruma?bana yardimci olurmusunuz geri verme ihtimalim olsa hic düsünmeden iade edecegim.

• Kanalların otomatik güncellemesini kapatırsanız sorun çözülür.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.