Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu uydudan otomatik güncellemeyi nasıl kapatılıyo acaba ?
  • Arkadaşlar uydudan otomatik kanal güncellemeyi kapatmama rağmen halen sorunum devam ediyor bazi kanallarim kafasina gore yer degiştiriyor.tahmini 10 günde bir denk geliyor benim izledigim kanallara ama diger izlemedigim 500 kanal var onlarda değisiyormu yada ne sıklıkla degisiyor bilemiyorum.yardımlarınıza ihtiyacim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada tv'nin günlük kullanımında standart veya eco modu öneririm. Canlı modu çok göz yoruyor ve performans düşürüyor.
  • bu tvden usb ye kanal listesi atabildiniz mi acaba ?
  • Tv ye arada bir Digiturk decoder i bağlıyorum maç izlemek için. Şunu söyleyeyim Hd kanallar tv nin dahili decoderinde çok daha kaliteli. Digiturkte hd ve sd kanalların farkı çok az. Dahili decoder zaten 4k da desteklediği için hd kanallardan full verim aldığını düşünüyorum

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    Bende ayni sekilde dusunuyorum. Bende digiturk kullaniyorum

Bazi kullanicilar sd kanallarin perfrmansi cok berbat. Bu upscaling olayi pek ise yaramiyor veya yetersiz kaliyor gibi yorumlar yapmislar fakat bende tv den gayet memnunum. Digiturkte hd kanal aboneligimiz yok fakat sunu diyebilirim. Sd kanallar okadar net ki, hd yi bile dusunemiyorum inanin. Tabiki yakindan klasik kare kare goruntu veriyor fakat normal mesafeden izlenilmesi halinde gayet net ve akici. Ne takilma ne donma ne maclarda topun geriden gelemsi vs. hic birsey.

Digiturk bu konuda cok iyi evet. Bende dt5002 cihazi kullaniyorum bu arada :) tv nin dahili alicisini henuz kullanmadim

• bende dsmart dfix modül kullanıyorum dahili uydu alıcısıyla. harici uydu alıcısı kullanmadım karşılaştırma yapamam ama gayet iyi görüntü var. şu kanallar en azından 1080p ye geçseler süper olacak. 1080i ile 1080p arasındaki fark belli oluyo.

tv içinde bimeksten tv ünitesi sipariş ettim. bundan kullanan varmıdır? tv stand
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yanlış anlamışsınız sanırım beni. Ben dahili uydu alıcı daha iyi diyorum. Lig Tv nin sd performansının iyi olduğunu düşünmüyorum ayrıca. Lig tv 2'de falan maç oluyor bazen açıyorum sd görüntü olduğundan izleyemiyorum görüntü tam çöp. Sanırım siz baya uzaktan izliyorsunuz ondan farketmiyorsunuz. Bence o digiturk'u kullanacağınıza dahili uyduya geçin hem beleş hem çok daha kaliteli. Hem son zamanlarda star, kanald , ntv, ntvspor gibi bir çok önemli kanalda hd ye geçti.
  • Hocam arada sadece fps farkı var diye biliyorum. Ayrıca çekilen diziler, filmler hepsi 24 kare saniye olduğu için çok değişen birşey olacağını düşünmüyorum
    Sd kanal dedigimiz tabir ornek olarak atv hd kanali degil normal atv kanali dimi?

Benim tv mi iyi anlamadim. Suan 2.5-3 metreden izliyorum. Bende de taraftar paket var. Mac da izliyorum. Gayet net. Cok samimi soyluyorum. Hd kanallara gecmek suan icin gereksiz benim icin.

Suan bu resmi oturdugum yerden zoom yaparak cektim. Ve foto gorunnen o kumlanma, o nokta nokta seyler, ve netsizlik, suan ciplak gozle cok farkli. Cam gibi goruyorum. Yani canli gordugum yayin farkli. Fotodaki yayin farkli. Tam tersi. Cok kalitesi cok net

Hocam sizin gözünüz alışmış sd ye. Hd yayınları izlemek büyük keyif gerçekten. Şuan size sd normal geliyor ama hd çok daha fark ediyor. Bir de ben 2-2,5m civarı izliyorum genelde ayrıntıları daha iyi görüyorum sanırım. Hatta dün arsenal barcelona maçı vardı 4k , harika bir görsel şölendi o emirates stadını 4k izlemek londra nın havadan çekimleri vs. Ondan sonra hd kanala bakınca hd kanalın bile yetersiz olabileceğini çok rahat gördüm.

Hocam uydu kablosunu bir ara tv ye bağlayıp kanalları taratın derim bence farkı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 24 Şubat 2016; 9:11:15 >
    Onceki resim 4s ile cekildi. Bu 5s ile az once cektim. Aradaki fark bariz. Bundan bahaediyordum bende. Suan bu goruntu bile ciplak gozun gordugu kalitede degil. Fakat cok yakin. Bu goruntu suan kotu mu yani ??

Güzel görünüyor hocam

• griffin147 kullanıcısına yanıt
    50 hz panel tvde trumotion olsa bile bi faydası olmaz, true 100 hz modeller türkiyede satılmıyor lg çöplüğü burası.
    LG 43UF7787->true 50hz
    LG 43UF778V->true 100hz
    LG 49UF8507->true 50hz
    LG 49UF850V->true 100hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamoldar -- 24 Şubat 2016; 16:49:18 >
  • Arkadaşlar lg kampanya kodunu kullanmayan arkadaş varsa alabilir miyim ? Uygun bir ücrete alabilirim . Teşekkürler şimdiden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 25 Şubat 2016; 12:28:13 >
  • bende 20gündür 43UF7787 modelini kullanıyorum, gayet memnunum. araştırmalarda titreme var falan gibi şeyler okumuştum ama herhangi bir titreme yok.

sihirli kumandaya gereksiz gözüyle bakıyordum ama tvyle baraber sihirli kumandada geldi, gereksiz değil tersine çok gerekli olduğunu anladım.
    mouse kullanır gibi tv menülerinde yada uygulamalarda gezinmek çok kolay.

tek sorunu servisle yaşadım. lg servisi geldi 12dairenin sorunsuz kullandığı merkezi uydu için uydunuz bozuk dedi ayarları yapmadan gitti. uyduyu kontrol ettirdim bir sorun olmayınca türksatın web sitesinden uydu bilgilerini ayarlara girdim bütün kanallar geldi. lgnin cahil servisleri gelip default ayarlarda kanal gelirse kuruyor kanal gelmezse uydu bozuk diyip gidiyor.
  • TV'nin dahili uydu alıcısı sinyal gücü olarak yetersiz gibi geldi bana . Harici bir uydu alıcısı ile kullanan arkadaşlar bu durum hakkında deneyimlerini paylaşabilir mi
  • Samsung 40JU6570 40" 102 Ekran [4K] Ultra HD Uydu Alıcılı Smart [Tizen] 4 Çekirdekli Curved LED TV

arkadaşlar bu iki tv arasında kaldım sizce hangini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz?
  • xkuzenx X kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    aynı sorun bende de oluyor.otomatik güncellemeleri falan kapttığım halde kanallar yer değiştiriyor.
    kullanmadığımız kanallar var ve onları silmek istiyoruz ama silemeiyoruz.
    lütfen yardım edin...
  • evde wireless var,tv yi kapatınca wifi kesiliyor.internete girmek istediğimizde ayarlara gelip tekrar wifi yi bağlatmak gerekiyor.bu işlemi yani tv yi açınca wifi ye otomatik bağlanması için ne ayar yapmak gerek ?

Tşk ler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.