Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam aynısı bana da oluyordu eco ayarları yuzunden oluyormuş . Eco ayarlarını kapatınca internet kopmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ben de nihayet vatan dan bu tv yi aldım çok araştırdım aklıma bu tv yattı iki gün içinde kurulumu yapılır sanirim

• TUFANER kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,Güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
  • Arkadaşlar bu tv'yi modülle kullanan var mı aranızda? Eğer varsa performansı hakkında bilgi verebilir mi? Bu resimdeki olay dikkatimi çekti açıkçası. Fiyatlarda makul duruyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Arkadaşlar bu tv'yi modülle kullanan var mı aranızda? Eğer varsa performansı hakkında bilgi verebilir mi? Bu resimdeki olay dikkatimi çekti açıkçası. Fiyatlarda makul duruyor.

Ben dsmart dfix kullanıyorum aynı mödülden takıp sökmesi basit kullanışlı kanalların bazılarında donma oluyo ama çanaktan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Arkadaşlar bu tv'yi modülle kullanan var mı aranızda? Eğer varsa performansı hakkında bilgi verebilir mi? Bu resimdeki olay dikkatimi çekti açıkçası. Fiyatlarda makul duruyor.

Ben dsmart dfix kullanıyorum aynı mödülden takıp sökmesi basit kullanışlı kanalların bazılarında donma oluyo ama çanaktan olabilir

Bende bi ara kullanmıştım,sorun çanaktan değil,bendede donmalar oluyordu ayrıca kanal geçişleri diğer hd kanallara göre baya yavaş hatta dsmartla alakası olmayan kanallarında kanalmgeçişlerini etkiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TUFANER kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça aldınız ?

• Arkadaşlar,
    bakın birkaç kişi daha bir konuda sıkıntılı ancak çözüm sunmak yerine ben tv yi şurdan aldım,şu fiyata aldım,iptal ettirdim gibi saçma sapan şeyler paylaşıyor.

Bakın kullananlar diyorki
    TELEVİYZONDA KANAL SIRALAMASI KENDİLİĞİNDEN DEĞİŞİYOR.DEĞİŞMEMESİ İÇİN NE YAPMAK LAZIM (OTOMATİK GÜNCELLEMEYİ KAPA FALAN DENMİŞ AMA ONU DENEDİK ONUNLA İLGİSİ YOK )

Televizyonda kendiliğinden kanal sıralarının değişmesini çözebilen olmadı mı hala ? Birçok kişi bu olaydan rahatsız.Fiyat yada nereden alındığı önemli sorunu olan arkadaşlara yardım etmek önemli.

kendiliğinden değişen kanal sıralamasının nasıl değişmemesi için ne yapılacağını bilmiyor mu?
  • Diğer bir konu da eleman tv de flash olayını nasıl çözerim diye sormuş, adam demişki win 8 yada 10 kullanıyorsan....

forum yöneticileri - üyeleri lütfen duruma bir el atın.burası çöplük haline gelmeye başlamış durumda.
    bilmeyen boşuna yorum yapmasın,bilen de denemişse çözmüşse paylaşsın boşa akıl vermesin
  • ben kanal değişme olayına pek rastlamadım. dsmart modül kullanıyorum kanallar otomatik sıralı. ben değiştirmedim o şekilde kullanıyorum. 1 defa rastladım kanal değişimine tv8 38deydi 28e geldi.oda dsmarttan kaynaklıydı büyük ihtimal dsmartın siteden baktım tv8 28. kanal görünüyor.
  • Arkadaşlar sd yayını nasıl güzelleştirebiliriz 4kupscale ile? Tv yi yeni aldım mutlaka şunu yapmalısın dediğiniz neler vardır? Ayrıca kanal düzenlemesi ve hotbird uydumu nasıl ekliyeceğim yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSYN34 -- 17 Mart 2016; 1:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSYN34

Arkadaşlar sd yayını nasıl güzelleştirebiliriz 4kupscale ile? Tv yi yeni aldım mutlaka şunu yapmalısın dediğiniz neler vardır? Ayrıca kanal düzenlemesi ve hotbird uydumu nasıl ekliyeceğim yardım bekliyorum

hayırlı olsun. 4k upscaleye müdahale olmuyo kanalların tümüne upscale müdahalesini kendisi yapıyo tv. kanal kurulumundan türksat ve hotbird seçip kanal aramasını otomatik yapmak yeterli olur.
  • tvnin input lag değerini bilen var mı? netde göremedim veya hesaplamasını bilen? ps4 almayı düşünüyorum bu tv ile ps4 kullanan varmı?
  • Merhaba arkadaşlar ben daha çok internetten film ve dizi izlemek için bir tv almayı düşünüyorum ve maalesef çoğu film ve dizi SD olarak bulunuyor internette. söylediğiniz SD yayınlardaki sorun sadece uydu kaynaklı görüntülerdemi yoksa hepsindemi karşınıza çıkıyor. Bu TV ile Sony KDL-43W805C arasında kaldım. Sony akıllı kumandası ve 4k olmamasına rağmen bu tv ile aynı fiyatta ama SD yayınlarda çok iyi diyorlar. Bulunduğum yerde Sony ürünü olmadığı için çıplak gözle kıyaslayamadım. Kıyaslayan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Merhaba arkadaslar bende dün gittimm aldım bu tv yı arastırdım baya bı teste soktum.
    bana kalırsa tv canavar
    teknosadan aldım .
    kampanya vardı 2.300 dü
    bonusa 100 tl indırım vardı ve
    daha sonra da garantısını uzaattım bana toplam 2700 e geldı sızce ıyı yapmısım mı garantı ıcın
  • Hayırlı olsun extra garantinin her zaman faydası olur bende +3 yıl garanti almıştım toplam 5 yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: webb45

Merhaba arkadaslar bende dün gittimm aldım bu tv yı arastırdım baya bı teste soktum.
    bana kalırsa tv canavar
    teknosadan aldım .
    kampanya vardı 2.300 dü
    daha sonra da garantısını uzaattım bana toplam 2700 e geldı sızce ıyı yapmısım mı garantı ıcın

hangi teknosa dan ? dün site de üçbin küsürdü fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDeathh

quote:

Merhaba arkadaslar bende dün gittimm aldım bu tv yı arastırdım baya bı teste soktum.
    bana kalırsa tv canavar
    teknosadan aldım .
    kampanya vardı 2.300 dü

hangi teknosa dan ? dün site de üçbin küsürdü fiyat.

akhisar daki teknosa ama ürün kalmamış ellrındee
  • Levent metrocity teknosada dün 10 tane vardı hemen hemen 2349 tl fiyatı vardı almak isteyenlere duyrulur.43"

• quote:

bana kalırsa tv canavar
    teknosadan aldım .
    kampanya vardı 2.300 dü

Hocam naptınız siz. O nasıl bir fiyat. Ben daha ilk çıktığında ( haziran sonu temmuz başı gibi ) 1874 liraya aldım. 2700 liraya mal etmişsiniz çok çok masraflı olmuş. 2700 liraya kadar çıkabilsem kesin Sony alırdım da işte bütçe yoktu Lg aldık.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.