Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TV nin otomatik güncellemesi kapali zaten sizin dediginiz kanallarin otomatik güncellemesi diye bir menu goremedim acaba hangi menüden girecegimizi biliyormusunuz bana tarif edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv de internet baglantim yok yinede uydudan kanal güncellemesi yapip kanal listemde düzenledigim kanallarin yerini degistirirmi?bu kanal listemin yer degismesine gercekten üzücü bir durum.ayarlar menüsünden düzeltilebiliyorsa biri bana yardimci olabilirmi acaba?

• Elektrik tüketimi bakımından uydudan otomatik güncellemeyi kapatmayı tavsiye edyorum çünkü her televizyonu kapattığınızda,25 ila 30 watt elektrik çekmeye devam ediyor,bu süre bir tarama süresi kadar geçiyor.
  • Muteeddib ve b.ayar arkadaslar buldum uydu otomatik guncellemeyi ve kapattim insallah birdaha kanal yer degisimi yapmaz.olursa paylasirim sizlerle tesekkurler fikirleriniz icin.

• Merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olacak biri varsa sevinirim.

Tv yi ilk aldığımda böyle bir sorum yoktu ama bugünlerde tv yi her kapatıp açtığımda tvnin internet bağlantısı kopuyor , her açtığımda elle tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum çözümü bilen varsa sevinirim şimdiden tesekkurler

• siteden digiturk play e girip maç izlenmiyor mu hala arkadaşlar?flash sorununa çözüm bulunamadı mı?
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Win 8 yada 10 kullanıyorsan marketten digiturkplay uygulamasını indirip seyredebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Win 8 yada 10 kullanıyorsan marketten digiturkplay uygulamasını indirip seyredebilirsin.

win7 kullanıyorum hocam laptopta da ben tvde izlemekten bahsettim...anlamadım yani marketten derken?
  • arkadaşlar tvden youtube a girdiğimizde görüntü neden kötü?? 360 480 veya 720 diye seçemiyor muyuz??anlamadım ben
  • Arkadaşlar merhaba,

49uf7787 kullanıcısıyım. smart kullanımında yaşadığım bir sıkıntı için yardıma ihtiyacım var.
    logitech k400 klavye aldım. web taraycısına gelince klavye kullanımında sorunum yok. ancak youtube, spotfy vs. uygulamasına gelince, arama kısmında ımlec aktıfken, klavyenin sadece rakam tuşları çalışıyor. harfleri aktif olarak kullanamıyorum. ( enter, delete, backspace dahil ).
    bunun bir ayarı var mıdır?

çok kurcaladım ama bulamadım. lütfen acil yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Bir sorum var herkes burada istinasız TrueMotion diye birşeyden bahsediyor ama bu sanırım. Trumotion denen özellik
    bu özellik de sanırım normalde maksimum 100 hz olan hızı 1000 hz seviyelerine çıkaran teknoloji. benim anlamadığım bu tv için bu özellik yok diyorsunuz ama o zaman bu tv nasıl oluyorda 4k60p yayın nasıl basıyor. Bir ikinciside ben iki saattir lg nin sitesinden bakıyorum trumotion diye özellik yazan bir tane tv bulamadım sizin bildiğiniz varsa bi yazarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

arkadaşlar tvden youtube a girdiğimizde görüntü neden kötü?? 360 480 veya 720 diye seçemiyor muyuz??anlamadım ben

İnternet hızınıza bağlı olarak otomatik olarak seçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: griffin147

Bir sorum var herkes burada istinasız TrueMotion diye birşeyden bahsediyor ama bu sanırım. Trumotion denen özellik
    bu özellik de sanırım normalde maksimum 100 hz olan hızı 1000 hz seviyelerine çıkaran teknoloji. benim anlamadığım bu tv için bu özellik yok diyorsunuz ama o zaman bu tv nasıl oluyorda 4k60p yayın nasıl basıyor. Bir ikinciside ben iki saattir lg nin sitesinden bakıyorum trumotion diye özellik yazan bir tane tv bulamadım sizin bildiğiniz varsa bi yazarmısınız ?

LG 43UF778V modelinde Trumotion özelliği var. Sitede özellikle belirtmemişler ama tv için yapılan kalibrasyon videosunda menü de aktif bir şekilde kullanımda olduğu görünüyor:

Videonun (4:26) da ki menü görüntüsüne bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=5fthtlD7a8M

Çok bilgi sahibi olduğum bir konu değil ama trumotion yazılımsal bir özellik diye bahsetmiş ehil arkadaşlarımız. Maç ve hareketli sahnelerde görüntüyü iyileştirmek için kullanılan bir teknoloji. Eksikliğini hissetmedim ama olsa fena mı olurdu ? Yokluğu da üzmüyor gerçi .

• quote:

Orijinalden alıntı: LeiaSolo

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olacak biri varsa sevinirim.

Tv yi ilk aldığımda böyle bir sorum yoktu ama bugünlerde tv yi her kapatıp açtığımda tvnin internet bağlantısı kopuyor , her açtığımda elle tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum çözümü bilen varsa sevinirim şimdiden tesekkurler

Eco modu aktifse güç tasarrufu için wifiyi otomatik kapatabilir hocam kontrol edin isterseniz.
  • mekiko84 M kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar klavye desteklemiyor olabilir hocam. Webos yeni yeni gelişen bir platform olduğu için böyle ufak tefek kod sakarlıkları olabilir. Güncellemeyle düzelmesi muhtemel bir sorun gibi geldi bana
  • Seyisulnam kullanıcısına yanıt
    Sorunum çözüldü hocam çok sağ olun @Seyisulnam

• Çalışma odam için 55 inch modelini almayı düşünüyorum. Forumdaki 2 konuyu da baştan sona okudum, titreme olayı anladığım kadarıyla SD tv yayınlarında gerçekleşiyor ama ben zaten bu TV'yi PS4 ve PC'den oyun oynamak ve Laptop-HDD'den film ve dizi izlemek için almayı planlıyorum. İhtiyacımı fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Kullanıcılardan son bir teyit almak istedim.

Gittigidiyorda 3.500 TL'lik bir fiyat yakaladım. Satıcı güvenli görünüyor, referansları hep olumlu.

TV'yi alayım mı?
    İnternetten almak ne kadar güvenlidir?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Çalışma odam için 55 inch modelini almayı düşünüyorum. Forumdaki 2 konuyu da baştan sona okudum, titreme olayı anladığım kadarıyla SD tv yayınlarında gerçekleşiyor ama ben zaten bu TV'yi PS4 ve PC'den oyun oynamak ve Laptop-HDD'den film ve dizi izlemek için almayı planlıyorum. İhtiyacımı fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Kullanıcılardan son bir teyit almak istedim.

Gittigidiyorda 3.500 TL'lik bir fiyat yakaladım. Satıcı güvenli görünüyor, referansları hep olumlu.

TV'yi alayım mı?
    İnternetten almak ne kadar güvenlidir?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Monitör olarak kullanmak istiyorsanız ben verim alabileceğinizi düşünüyorum. SD kanallar gerçekten kötü bu televizyonlarda. Ama diğer türlü pc, hdd ve usb bağlantılarında 3.0 desteği ve HDMI 2.0 Sayesinde herhangi bir sorun yaşatmıyor. (PS4 Bağlamadım hiç)

İnternet alışverişi konusunda bir şey diyemem ama tv'yi mutlaka görüp almanız gerektiğini düşünüyorum. Tek tavsiyem USB 'ye kısa bir video atıp bir kaç tv de aynı videoyu izlemek istediğiniz ricasında bulunun. Hepsinde kendi marklarına ait videolar döndüğü için objektif bir değerlendirme olmuyor. Ben alırken sağ olsun görevli arkadaşlar 2 tv'ye de getirdiğim görüntüyü takıp izlememe izin verdiler.

• Merhaba herkese,
    benim bir kaç sorum olacak (hem forum sayfalarına baktım hemde tv den pek anlamadığımı önceden belirtmek istiyorum)

LG 43 uf 7787 serisi tv aldık.Bununla ilgili

1-Tv ye herhangi bir program falan kurabiliyor ve kullanabiliyormuyuz mesela skype gibi (eğer kurulabiliyorsa nasıl kurucağım)

2- TV de inter sayfasında film izlemek için Flash desteğinin olmasının gerektiğini söylüyor.Bu modelde flash desteği okuduğum kadarıyla yok.Peki flash kurabilimiyim ?

3-Webos sistemle ne yapabilirim (sadece oyun falan mı kurulabilir )

yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • arkadaşlar asus zenfone 5 kullanıyorum...telefon ekranını tv ye nasıl aktarıcam kablosuz??

play to yapıyorum olmuyor lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.