Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WEBOS 3 güncellemesi verilir mi bu cihaza?
  • Büyük ihtimalle gelir.

Bir senelik cihaz.Alt modellere birşey diyemem fakat donanım olarak altyapısı buna uygun.UF serisi şu anda LG'nin vitrini durumunda ve pazar piyasasında en çok rağbet gören ürünlerinin başında geliyor. Kullanıcılarını üzmezler diye umuyoruz.
  • BİRFE MİKROFONLA GİRİŞLERDE BELLİ BİR MESAFE VAR ONA DİKKAT ETMENİZ LAZIM ÇOK YAKIN YADA ÇOK UZAK ALGILAMIYOR 4k film diyorum dörtkafa buluyor servisi aradım bu şekilde tavsiye ettiler düzeldi

Konuşarak metin girerken dikkat edilecek hususlar
    Konuşmayı Metne Çevirme fonksiyonunu kullanmadan önce ağ bağlantısını kontrol edin.
    Ses Tanıma Dili HOMESetting iconAdvanced Settings iconGenelDil (Language)Sesli Arama Dili altında değiştirilebilir. Alternatif olarak, Konuşmayı Metne Çevirme bilgi ekranı penceresi göründüğünde uzaktan kumandadaki Red düğmesine basın. Ses Tanıma Dili geçici olarak değiştirilebilir.
    Bu fonksiyonu yalnızca ses tanıma şartlarını kabul etmek için kullanabilirsiniz.
    Konuşmayı Metne Çevirme oranı, kullanıcının konuşma özelliklerine (ses, telaffuz, tonlama ve hız) ve ortama (gürültü ve TV sesi) göre değişiklik gösterebilir.
    Konuşmayı Metne Çevirme doğruluğunu artırmak için Sihirli Uzaktan Kumanda mikrofonuna yaklaşık 10 cm mesafeden, anlaşılır şekilde ve yüksek sesle konuşmalısınız.
    Şifre giriş alanlarında ve Web Tarayıcı (genel arama hariç) öğenizin adres çubuğunda ses tanıma kullanılamaz

BU ADRESTE ÇOK GÜZEL BİLGİLER VAR İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
    http://kr.eguide.lgappstv.com/manual/w15_mr/dvb/Apps/w15_mr_e10/e_tur/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 7 Haziran 2016; 10:13:59 >

• Güncel yazılımı yükleyen oldumu? bi değişiklik var mı? ona göre flashla bende yüklemeyi düşünüyorum.
  • YENİ YAZILIM NUMARASI KAÇ ARKADAŞLAR - ŞU WEBOS 3.0 SÜRÜMÜNÜ VERSELER ARTIK

(https://www.lg.com/tr/destek/musteri-destek/email/email) = bu adresi mail bombardımanına tutalım belki yaparlar

CANLI CHAT İLE YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE YETKİLİ GELMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ :(

LG Destek: Size nasıl yardımcı olabilirim?
    LG Destek: Sistemde bekleyen diğer müsterilerimize hizmet vermek icin görüsmeyi sonlandırmak durumundayız.Yardımcı olmamızı istediğiniz bir konu varmıdır?
    YASİN SUR: LG 43UF7787 MODEL 4K TV KULLANIYORUM
    YASİN SUR: YENİ ÇIKAN UH SERİSİNDE WEBOS 3.0 VAR
    YASİN SUR: BİZDE WEBOS 2.0 BUNU GÜNCELLEME İLE YÜKSELTEBİLİRLERMİ
    YASİN SUR: TEŞEKKÜRLER
    YASİN SUR: İYİ ÇALIŞMALAR
    LG Destek: Belirtmiş olduğunuz model cihaza webos 3.0 gelmeyecektir.

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 7 Haziran 2016; 14:20:41 >

• DEĞERLİ ARKADAŞLAR;
    MODEL SERİ SON HARFİ -ZA - ZB - ZP - ZQ - ZF - ZK OLANLARIN MEVCUT SÜRÜMLERİ 04.00.70 İDİ BUGÜN LG NİN SİTESİNDE DESTEK SAYFASINA 04.00.90 YAZILIMINI KOYMUŞLAR
    DİĞER HARFLER İÇİN 04.21.00 SÜRÜMÜNÜ KOYMUŞLAR

İSTEYEN ARKADAŞLAR BU LİNKTEN 04.00.90 EPK UZANTILI DOSYAYI İNDİRİP FLASH İLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ =http://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-43UF7787

YADA TV NİZİN OTOMATİK ALMASINI BEKLEYEBİLRSİNİZ... YENİ SÜRÜM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ TEŞEKKÜRLER

(Not: İndirdiğimiz .epk uzantılı dosyayı LG_DTV adlı klasör oluşturup içine atıyoruz. USB ile yazılım yüklerken flash diski usb girişine takıyoruz USB CONNECTED yazısı çıktıktan sonra STAY yazısına tıklıyoruz daha sonra USB UPDATE READY yazısı çıkınca INSTALL yazısına tıklıyoruz. ekte resim mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 7 Haziran 2016; 16:43:41 >

• LG webOS 3.0 güncellemesinin getirdiği yenilikler

Teknoloji dünyasının ilgiyle beklediği CES Fuarı’nın 2016 ayağı yaklaştı. LG de fuarda yeni Smart TV ailesinin de yer aldığı yeni nesil ürünlerini sergilemeye hazır. 2016 itibarıyla webOS 3.0 işletim sistemine geçecek olan TV’lerin ve güncellemenin getireceği yenilikler belli oldu.

LG webOS 3.0, Magic Zoom, Magic Mobile Connection ve Sihirli Kumandanın gelişmiş versiyonunu içeren üç “sihirli” özellik getiriyor.

Magic Zoom, kullanıcıların görüntü kalitesinde kayıp yaşamadan istedikleri nesnelere, harflere ve metinlere yakınlaştırma yapabilmelerini sağlıyor.
    Magic Mobile Connection ise kullanıcıların mobil cihazlarındaki LG TV Plus uygulaması aracılığıyla oldukça kolay bir şekilde LG SMART TV’lerine telefonlarını bağlayabilmelerini ve mobil uygulamalarına TV ekranından erişebilmelerini sağlıyor.
    Geliştirilmiş Sihirli Kumanda ise setüstü kutuların kontrolünü ve uzaktan kumandaya yeni tuşların eklenebilmesini kolaylaştırıyor.

Yine webOS 3.0 güncellemesiyle birlikte gelen multi-view özelliği sayesinde kullanıcılar aynı anda iki farklı kanalı ya da TV kanalıyla birlikte Blu-ray filmi izleyebilirken müzik oynatıcı uygulamasıyla webOS 3.0 üzerinden TV kapalı olsa bile müzik dinlemeye devam edebiliyor.

webOS 3.0 işletim sistemli LG Smart TV’ler ocak ayında düzenlenecek CES 2016’da tanıtıldıktan kısa bir süre sonra söz konusu güncellemenin halihazırdaki LG TV’lere de gelmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 7 Haziran 2016; 14:28:36 >

• 2-3 haftadır bende kullanıyorum, cihazdan gayet memnunum fakat televizyonu kapatınca wifi bağlantısı kopuyor. her tv açışımda tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum.

sizde de öyle mi? sorunu nasıl çözebilirim?
  • arkada?lar daha önceden film izlememi?tim de hdmi ile film aktardy?ym zaman tam ekranda alt ve üstte bo?luklar olu?uyor...bir ayar my yapmam lazym?
  • Arkadaşlar 43UF7787 kullanıcı sı olarak bende aranıza katıldım. İlk izlenimlerim olumlu. Fakat şuan fabrika renk değerlerini pek beyenmedim. Farklı renk değerleri kullananalar varsa denemek isterim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Resim-Canlı modunda değişiklikler yaptım,eski yide kaydetmemiştim. değişmemiş verileri verebilecek olan varmı acaba?
  • nisayrus teşekkürler. Tv fiyatını burdan yazayım yeni alacak arkadaşlara da yön gösterebilir.

Televizyonu Vatan Bilgisayrdan 2099 TL + paraf 150 Tl puan yattı. Yani bana 1949 TL ye geldi. Bu dönem için iyi fiyat olduğunu düşünüyorum.
    Bu arada 2016 ürünü 43UH650 ilede karşılaştırma olanağı buldum 7787 fiziki görüntü olarak daha önde . 650 baya bir kalın olmuş. izlediğim yayında Görüntü açısından da pek bir fark göremedim.
  • benim tv de bazı renki sahnelerde insanların yüzleri çamur gibi görünüyor daha doğrusu ten renkleri kolları bacakları sapsarı parlıyor.

sizdede böyle bir şey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

arkada?lar daha önceden film izlememi?tim de hdmi ile film aktardy?ym zaman tam ekranda alt ve üstte bo?luklar olu?uyor...bir ayar my yapmam lazym?

Evet ayarlar>gelişmiş>RESİM menusundeki "İzleme Oranı" kısmına girip "Yanlızca Tara" seçeneğini aktifleştirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sguler16 kullanıcısına yanıt
    DEDİĞİN GİBİ 2 ÜRÜN ARASINDA FİZİKİ GÖRÜNTÜ FARKI VAR UF7787 daha şık duruyor diğeri daha kaba ...

ANCAK LG SİTESİNDE ÖZELLİKLERİ KARŞILAŞTIRIRSAN 43UH650V de Direct LED panel VAR UF7787 İSE EDGE LED BİR PANEL
    VAR AYRICA DİĞER ÜRÜNDE HDR TEKNOLOJİSİ VAR GÖRÜNTÜ DAHA PARLAK ve diğer bir artısı webops. 3.0 var

BENDE BİR MAĞAZADA 43UH650V ürününü inceledim kayak yapan bir görüntü vardı sanki hareketli sahnelerde tv uf7787 ye göre biraz daha akıcı geldi. DİRECT LED panelden kaynaklanıyor olabilir. UF7787 de geçişler çok dikkat ederseniz takılıyopr gibi oluyor Ama UF7787 de Real Cinema ozelliği benim gibi film izlemeyi sevenler için biçilmiş kaftan...ben üründen çok memnunum

KARŞILAŞTIRMA:
    http://www.lg.com/tr/lgcompf4/compare/compare.lg?category=/tr/tv

• Bu arada tv bugün büyük bir güncelleme aldı, bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET BENDE BU AKŞAM TV AÇINCA FARKETTİM WEBOS YAZISI ÇIKTI ÖYLE BİRAZ KALDI SONRA SAĞ ÜST KÖŞEDE GÜNCELLEME ALINDI YZDI 04.05.01 GİBİ BİR ŞEY AMA NE İÇİN OLDUĞUNU ANLAMADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 28 Haziran 2016; 8:45:41 >
  • Herkeste başka bir sürüm yüklü.

Üretilen fabrika , tarih , bölge , konum , parti ve serisine göre güncelleme geliyor belliki.

Bendeki sürüm de 04.20.70 . Bu da bir aydan daha fazla bir süre önce gelen güncelleme sürümüydü zaten.
  • benim TV deki sürüm 04.20.90
  • Bendeki de oyleydi şimdi 04.05.01 yazıyor. güncelleme seçeneklerim açıktı kendi otomatik almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 30 Haziran 2016; 8:24:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.