Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benimde bi sorum olucak forumda goremedim flash a mp4 ve mkv uzantili filmler attim mp4 lerde problem yok ama mkv lerin oldugu dosyalar bos gorunuyor mkv olan filmleri pc de actigimdada ses yok goruntu var bu uzantidaki filmleri bu tvde izlemek icin ne yapmak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,

Bizde digiturk var taraftar pakket. Fakat suan haliye maclar olmadigi icin normal kanallarinizliyoruz digiturk uydu alicisindan.

Simdi sorum bu, digiturk canak kablosunu direk tv ye taksam. Dahili uydu alicidan yinede turksat kanallari izleyebilecek miyim (gerekli kanal arama dosyasini usbxen gosterip?)

Yoksa digiturk oldugu icin yayin vermemezlik yapar mi?

• Türksat da kanalları izlersin . Dijitürk kendi kanalları dışında.

• Noridoriss N kullanıcısına yanıt
    Filmin uzantısıni değiştirsen çözülür bence . Mesala avi yap .

• lalupa1907 L kullanıcısına yanıt
    Bende de TV8 HD tv yi ilk aldığımda donuyordu kanalları silip yeniden tarama yapın sorun düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 5 Temmuz 2016; 17:53:45 >
  • Arkadaşlar aynı model televizyonum var. Duvara monteli olduğu için kulaklık girişine hoparlör bağlayamıyorum ne önerirsiniz?

• Az once digiturk uydu kablomu tv nin dahili uydu alicisina bagladim. Uydu ayarlari hepsi ayarli idi. Otomatik arama sectim 300 kusur kanal buldu.

Hd kanallar dahil. Butun kanallari izleyebildim (turksattan, sifresizleri atla dedim)

Digiturkun hd kutusu olsa cok guzel olcakti lakin olmadigi icin suanlik hd kanallari izleyemiyorum digoturk kutudan. Bizimkiler alisti kumandadan kanal listesine girip ordan kanal secmeye. Tekrar kutuyu bagladim bu yuzden..

Yani demek istedigim digiturk kabloyu direk baglayip da izleyebiliyoruz

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba;

Bir kaç ay once aldığım TV'im ile ilgili bir sorum var, ne kadar kurcalasam da bulamadım; o sebeple LG servisten yardım isteyip de kendimi kanser edene kadar, buralarda cevap aramaya karar verdirm

Sorunum şu;

Benim bu TV'yi tercih etmemdeki en önemli etken, WEBOS'un internet performansı ve HTML destekli sitelerden sorunsuz film izleme imkanıydı.

Apple TV'den ya da bilgisayar bağlayarak film izleme seçeneklerindense; aklıma estiğinde TV'nin kendi browser ı üzerinden, arzu ettiğim bir filmi izliyorum zaman zaman.

Lakin, filmi tam ekran yaptığım zaman, görüntü alttan-üstten kırpılarak tam ekran oluyor. Dolayısı ile altyazılarda kayıp yaşanıyor.

TV'nin görüntü boyutu ayarlarından tutun da browser ın yakınlaştırma ayarlarına kadar kurcaladım ancak bir çözüm elde edemedim.

Bu problem yaşayan ve ya çözümünü bilen arkadaşlar el atarsa çok memnun olurum.

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• ToGlYy T kullanıcısına yanıt
    Bende de modem kapanıp açıldığı zaman wifiye tekrar bağlamak zorunda kalıyorum..

• Arkadaşlar Webos 3.0 Gelmeyecekmiş. LG'ye mail atmıştım şöyle cevap vermişler.

Sayın Hasan SÖNMEZ,

Markamiza göstermis oldugunuz yakin ilgiden dolayi tesekkür ederiz.

Belirtmis oldugunuz konu ile alakali planlanan bir güncelleme mevcut degildir. Güncelleme talebiniz yazilim gelistirme sorumlularimiza iletilerek degerlendirmeye alinmistir.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

• LG'nin sitesinden yazılım indirip güncelleyen var mı manuel olarak ?

En son sürüm SW File(Version 04.25.05) olarak geçiyor. 20/06/2016 tarihinde yayınlanmış.

Ne değişiklik olduğu hakkında da bilgiye ulaşamadım.
  • Lg'ler kervanına bizde katıldık :)
    Bu tv'yi kullanan arkadaşlara bi kaç sorum olacak.

Kanal taşıma,kanal silme işlemini nasıl yapabilirim.
    Akıllı kumanda'nın mouse özelliğini nasıl iptal ederim.
    Sinema,Maç,Belgesel yayınları için hangi görüntü ve ses ayarlarını tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbslh

Lg'ler kervanına bizde katıldık :)
    Bu tv'yi kullanan arkadaşlara bi kaç sorum olacak.

Kanal taşıma,kanal silme işlemini nasıl yapabilirim.
    Akıllı kumanda'nın mouse özelliğini nasıl iptal ederim.
    Sinema,Maç,Belgesel yayınları için hangi görüntü ve ses ayarlarını tavsiye edersiniz.

Dostum öncelikle.

Kanal silme konusunda bilgim yok favori listesi var onu kullanabilirsin.
    Kumanda'nin mouse özelliğini kapatabilme şansın yok maalesef kapatsan dahi yön tuşları ile kullanmak zor olacaktır. Fakat imleci büyütüp küçültme seçeneği var.
    Sinema maç belgesel vs. Ben hepsinde "Canlı" görüntü modunu kullanıyorum memmunum

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler,

Biraz kurcalayınca kanal taşımayı hallettim.
    Kanal silme olayını beceremedim sanırım silme özelliği yok.
    Mouse olarak kullanacam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbslh

Tavsiyeleriniz için teşekkürler,

Biraz kurcalayınca kanal taşımayı hallettim.
    Kanal silme olayını beceremedim sanırım silme özelliği yok.
    Mouse olarak kullanacam artık.

Malesef kanal silme yok, size tavsiyem otomatik kanal arama özelliğini kapatın çünkü televizyonu her kapattığınızda 25-30 watt arası yarım saat boyunca elektrik tüketmeye devam ediyor.

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Hangi yolu izleyerek kapatabilirim.

• ayarlar>kanallar>kanal ayarlama>uydu kanal listesi güncelleme bunu kapalı yapın.

• Arkadaslar Merhaba
    Tv yi ilk aldığımda kendi uydusuyla trt4k yi izleyebiliordum...
    Tatile çıktım geldim 1 hafta falan geçti trt4k yi izleyemiorumm frekansı giriyorum sinyal yok diyor böyle birseyle karşılaşan var mı dir ... şimdiden tsk ederim...

• Darbe girişimi sırasında trt kanalları kapanınca gitti,ondan sonra bendede açılmadı.

• gençler televizyon şimdi alınır mı alınmaz mı bütçem max 2300 tl felan daha iyi cihazlar var mı yoksa
    SAMSUNG UE-40JU6070 ile kıyaslama yapabilecek birileri var mı aralarıdna mağlum 500 lira fark var değer mi acaba bu cihazı almaya
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.