Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnmoray

bende çıkıyor.

frekansı değişmiş herhalde hocam, başka bir kanal numarasında buldum.

bu arada daha önce TRT 4K bende de çekiyordu. ama artık çekmiyor. 4K diye kanal listesinde arama yaptığımda da başka bir kayıt çıkmıyor.
    12.615 MHZ, H (Yatay), S/R 12500 frekanslarıyla ekleme yapmaya çalıştığımda da zaten var uyarısı çıkıyor.
    muhtemelen kanal adı başka bir isimde çıkıyor. sizlerde TRT 4K hangi isim ile çıkıyor?
  • Hocam kanalın ismi Trt 4k. Frekansı değişmiş ben ekledim öyle çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

quote:

Orijinalden alıntı: mtnmoray

bende çıkıyor.

frekansı değişmiş herhalde hocam, başka bir kanal numarasında buldum.

bu arada daha önce TRT 4K bende de çekiyordu. ama artık çekmiyor. 4K diye kanal listesinde arama yaptığımda da başka bir kayıt çıkmıyor.
    12.615 MHZ, H (Yatay), S/R 12500 frekanslarıyla ekleme yapmaya çalıştığımda da zaten var uyarısı çıkıyor.
    muhtemelen kanal adı başka bir isimde çıkıyor. sizlerde TRT 4K hangi isim ile çıkıyor?

Sizin verdiğiniz frekans doğru yani 12615 H 12500

Trt 4k ismiyle çıkıyor

• arkadaşlar şu sihirli kumandaya pil dayandıramıyorum çok çabuk pili bitiyor. sizlerinde aynı şekilde mi? değilse ne şekilde bir çözüm buldunuz? sihirli özelliğini açıp kapayan bir tuşu varmı? teşekkürler.
  • mtnmoray M kullanıcısına yanıt
    Duracell hocam ortalama bir pil ile 1 ay kadar gidiyor ben duracell taktım 2 aydır kullanıyorum

• bende de duracell (10 kata kadar dayanıklı) takılı. çok çabuk bitiyor. kumandanın mause özelliğini açıp kapatan bir tuşu varmı acaba
    Maalesef öyle bir şansımız yok hocam..

• Burdaki güzel yorumlara istinaden MediaMarkt'den sözde indirimle 2.300'e aldım yarın hayırlısıyla kurulum yapacaklar inşallah memnun kalırız
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Arkadaşlar ben bu tvyi ekimde evkurdan 2100 TL'ye aldım hala aynı fiyat aklınızda olsun

• Bu televizyon LG 43UF7787 halen alınabirmi yoksa yeni modellere mi bakmak lazım yeni modellerde WebOS 3.0 var ama usb 3.0 yok sizin yorunlarınız nedir?
  • engin1975 E kullanıcısına yanıt
    bu tv yede güncelleme geldi zaten. 4k için usb 3.0 önemli bir tercih sebebi olur.
  • arkadaslar

bu tv yi vertical banding nedeniyle vatan bilgisayar garantiye vermek istiyorum fakat garantiye gitse dahi tamir olcak herhalde, ve donuste yine ayni olursa naparim ....

cok sinir bozucu olmaya basladi artik bi banding olayi, canli net goruntu izleyemez olduk, surekli cizgiler vs....
    Merhaba
    Yanılmıyorsam henüz Webos 3 gelmedi bu tv ye

• 2299 a aldim su anda mediamarkt tan

• geçen yıl 43UF7787'yi gittigidiyordan 1879'ye almıştım. o gün bir de %7 indirim vardı, üstüne worldcard'a 50 tl puan vermişti derken 1700 liraya mal olmuştu. şimdi bakıyorum da fiyatlar ne halde. ucuzlayacağı yerde pahalanmış.... Gayet güzel televizyon ama madem bu paralar harcanacak başka modelleri de muhakak değerlendirin derim ben... ben türksat ile kullanıyorum, kendi uydusu bir iki kez kullandım, trt 4k yı görmek için o da; o kadar. Kumanda çok kullanışlı, kumandadaki ses algılama özelliği bile uyduruktan değil adam gibi çalışıyor. ses kalitesi ile hiçbir problem yok. çok öenmli değil ama ısınıyor televizyon, odayı verdiği bir sıcaklık oluyor gibi hissediyorum... renklerinden süper memnunum diyemem, kırmızı tonlamasını tutturamadım, istediğim gibi olmuyor. Mitingler izlerken bayrağın fuşya gibi bir rengi oluyor, onu da bir iki uğraştım düzelttim ama önerisi olan varsa dinleriz tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkostik

geçen yıl 43UF7787'yi gittigidiyordan 1879'ye almıştım. o gün bir de %7 indirim vardı, üstüne worldcard'a 50 tl puan vermişti derken 1700 liraya mal olmuştu. şimdi bakıyorum da fiyatlar ne halde. ucuzlayacağı yerde pahalanmış.... Gayet güzel televizyon ama madem bu paralar harcanacak başka modelleri de muhakak değerlendirin derim ben... ben türksat ile kullanıyorum, kendi uydusu bir iki kez kullandım, trt 4k yı görmek için o da; o kadar. Kumanda çok kullanışlı, kumandadaki ses algılama özelliği bile uyduruktan değil adam gibi çalışıyor. ses kalitesi ile hiçbir problem yok. çok öenmli değil ama ısınıyor televizyon, odayı verdiği bir sıcaklık oluyor gibi hissediyorum... renklerinden süper memnunum diyemem, kırmızı tonlamasını tutturamadım, istediğim gibi olmuyor. Mitingler izlerken bayrağın fuşya gibi bir rengi oluyor, onu da bir iki uğraştım düzelttim ama önerisi olan varsa dinleriz tabi...

hocam kumandanın ses özelliğinden nasıl faydalanıyoruz tam olarak?yani ne yapmak için?

• arkadaşlar lütfen yardım....kumandada 1 numarada 4k kanalı vardı am 4k çalışmayıp yeni frekansla ekleyince 619. sıraya eklemiş TV...
    normalde bende 1-4k 2-fox3-show diye sıralama vardı ama 619daki çalışan 4k yı 1e taşıyıncaa fox 3e show 4e.......şeklinde tüm kanallarım bozuldu...var mı çözümü?
  • Arada ekranda karlama oluyor. Arkada görüntü oluyor ama sanki karıncalı bir perde varmış gibi oluyor tv. Bunu yaşayan oldu mu daha önce.

• furkani kullanıcısına yanıt
    evet bende de oldu tv yi kaptıp biraz bekledikten sonra düzeldi. 2 sefer denk geldim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.