Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. sıraya hangi kanal geçti. acaba arada kanal silme mi yaptın?
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Ses özelliği kanal değiştirmek menüler arası gezinmek v.b. için kullanılabilir. birde bu özelliğin kullanılabilmesi için internet bağlandısı/wi-fi olmalı.
  • mtnmoray M kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam sesle kanal değiştirdim çok iyi gerçekten..bilmiyordum ben bunu...daha doğrusu kumandayı çok iyi kullanmıyorum sanırım..başka çarpıcı özelliği var mı kolaylık olarak?

sesle kanal değiştiricem artık..
    hocam 2de çalışmayan 4k vardı...ben de ne yaptım biliyo musunuz?2deki istemediğim kanalı 100e taşıdım mesela...otomatik olarak düzeldi...hepsi 1 geriye geldi...
    Bende de ayda bir filan yapıyor. Bundan dolayı garantiyi aradim. Bir dahaki olduğunda video çekin dediler. Geçen oldu çektim.. yakında garantiyi cagircam..
    Bu arada fiyat uçmuş. Geçen sene gg den 1950 idi %10 indirim 100maxipuanla 1650ye almıştım.. herşeyiyle on numara bir cihaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam show tv dedim değiştirdi ama a spor dedim...sağ tarafa bölümler açılıyor youtube dan....çok iyi yapamadım yani.sese basınca bir sürü menü yazıyo sırasıyla o nedir?
    sesi tam olarak algılşayamadığı için ekranın sağ tarafında liste şeklinde öneriler sunuyor.
  • furkani kullanıcısına yanıt
    eğer bir daha tekrarlarsa bende aynı şekilde videoya alıyım teknik servise o şekilde haber vereyim. başka bir sorun olarak da ne menü nede ayarlar hiçbir şey açılmadı sadece kanal değiştirme yapıyordu gene aynı şekilde kapatıp açtım (fişi de prizden çıkartarak) ve takılı olan usb leri çıkardım sonrasın da düzeldi. inş. büyük bir arıza çıkartmaz. teknik servisle uğraşmak istemiyorum. valla tvden soğudum
    hocam sese tıklamıştım az önce ama kumanda kilitlendi sanırım...açma-kapama hariç çalışmıyo ne yapmalıyım nolur yardım edin..
  • geri tuşu + power tuşunun yanındaki tuşa basık tuttum 5 saniye hocam sonra tekerlği çevirdim çalıştı...

smart tuşu hangisi,power ın yanındaki mi?öyle yaptım çalıştı şükür
    Görüntü işlemcisi ile alakalı sanırım. Bende kanal.degisimleri smarta giriş te sorun yoktu..

• favori kanal tuşu var mı kumandada arkadaşlar?nasıl düzenliyoruz eğer varsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webb45

quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

Tv nin uydu kanal güncelleme açık değil mi trt 4K çalışıyor bende yeni frekansı kendi yüklenmiş.

sorunu hallettim tsk ederimm

sorunu hallettim demişsin ama nasıl hallettiğini yazsaydın belki benim gibi aynı sorunu yaşayanlar için bir faydası olurdu!!!
  • arkadaşlar trt 4k yı bulamıyorum. maneul olarak kanalı eklediğimde kanal zaten var diyor. ama hangi isimde kanal kaçta kayıtlı bulamıyorum. nasıl tespit edebilirim.
  • engin1975 E kullanıcısına yanıt
    USB 3.0 Harddiskler için çok önemli artı. 500 GB HD'i 2.0 10 Dakikada okurken 3.0 5 dakika da algıladı..

• Arkadaşlar sihirli kumanda da çark simgesine uzun bastığınız zaman direkmen ayarlar menüsüne giriyor.
    Ve Canlı TV Dışında herhangi bir uygulamada fare imlecini kolayca çıkarmak için yine kumandanın üzerinde çark simgesinin üstünde ki tuşa basarak imleci çıkarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 1 Eylül 2016; 13:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lite fear

USB 3.0 Harddiskler için çok önemli artı. 500 GB HD'i 2.0 10 Dakikada okurken 3.0 5 dakika da algıladı..

Bende 2 tb hdd takıyorum 5 dk sonra algılıyor. Usb 3.0. Bekleme süresi neden çok acaba güncellemelerle bu süre azalabilir mi?

• Azalsa bile aşırı fark olacağını zannetmiyorum. Belki 1 - 2 dakika.. Ancak Webos'dan da Windows okuma hızını beklememek gerekir.

• Arkadaslar herkese kolay gelsin. Bu ürünü an itibari ile 1999 tl ye media markttan satın almış bulunuyorum. Başlangıç için bi ayar yapmam gerekirmi? ya da önerilecek bi ayar falan varmıdır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.