Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla kardeşim evde birde Sony 4k var oda kendinden uydulu onda çıkio trt4k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frekansımı değişti acaba, bende hala yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frekans değişmemis krdesim aynı frekans
    Başka arkadaşlarda baksa seviniriz yada çözen varmı bu sorunu

• Sağol kardeşim

• Bende 2 tane TRT4k frekansı vardı.İkisi de açıktı.Bombalamadan sonra 12123 H 15000 frekansı çıkmıyor.12615 H 12500 frekansında 4k çıkıyor..O gece TRT,Euronews vs gitmişti sonra geldi...Sadece Azeri ANS kanalı çıkmıyor bende de şimdi,11001 h 2400 frekansta hiç sinyal yok.Sinyal mi zayıfladı,yoksa çanak mı döndü anlamadım.......Avrupa Maçlarını izlerken tv yi biraz kurcaladım,Bu titremenin Keskinlik ayarıyla ilgili olduğunu gördüm.Ayarın 25 ve altında titreme olmuyor ,25 ten 50 ye doğru artırınca fazlalaşıyor bilginize..
  • lg mağazasında dsmart go uygulaması var mı ben bulamadım? veya dsmart go kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökmen333

Bende 2 tane TRT4k frekansı vardı.İkisi de açıktı.Bombalamadan sonra 12123 H 15000 frekansı çıkmıyor.12615 H 12500 frekansında 4k çıkıyor..O gece TRT,Euronews vs gitmişti sonra geldi...Sadece Azeri ANS kanalı çıkmıyor bende de şimdi,11001 h 2400 frekansta hiç sinyal yok.Sinyal mi zayıfladı,yoksa çanak mı döndü anlamadım.......Avrupa Maçlarını izlerken tv yi biraz kurcaladım,Bu titremenin Keskinlik ayarıyla ilgili olduğunu gördüm.Ayarın 25 ve altında titreme olmuyor ,25 ten 50 ye doğru artırınca fazlalaşıyor bilginize..

bende 12123 H 15000 frekansında cıkmıyor trt4k.. YANİ ŞİMDİ DIOSUN KI .12615 H 12500 frekasında trt4 k cıkıyor
  • ewde olanlar deneyebilirmii

TRT4K 1 Haziran'dan itibaren yeni frekansta yayında.Turksat 42 °E 12.525 H SR:12500 HEVC Dolby Digital+
  • Tv nin uydu kanal güncelleme açık değil mi trt 4K çalışıyor bende yeni frekansı kendi yüklenmiş.

• Merhaba arkadaşlar
    Tv nin bazı serilerine yeni güncelleme gelmiş
    Benim seri ZA ile bitiyor ancak henüz gelmemiş

Diğer serilere gelen Güncellemeyi yükleyen arkadaşlar ne gibi değişiklikler var bilgi verebilir misiniz(mesela trumotion gelmis mi )

Kullandığım Tv 49uf7787-ZA modeli
    hareketli görüntülerdeki titreşim 50hz olayı gerçekten rahatsız etmeye başladı.bu yüzden güncelleme sonrası benim icin önemli

Şimdiden teksekkurler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

Tv nin uydu kanal güncelleme açık değil mi trt 4K çalışıyor bende yeni frekansı kendi yüklenmiş.

sorunu hallettim tsk ederimm

sorunu televızyonu güncelleyerek halleettm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C21F93AF -- 23 Kasım 2016; 13:47:51 >
  • 650v ile bu tv (7787) arasında kaldim. Sizce hangini almalıyım?
    Bu tv yi %90 sd kanal izlemek icin (turksatta sadece 4-5 kanal var hd yayin yapan) alacagim.
    Evdeki tüplü tv yi uzaktan izlerken yazıları okuyamıyoruz artik.Sırf bunun için degistiriyorum.
    Benim için önemli olan özellik kanal geçişlerinin hızlı olmasi ve sd kanalların kötü görünmemesi.

• Birde bu lg tv.lerde kanalları istediğimiz gibi siralayabiliyor muyuz?
    Vatanpc deki lg kanallari sıralamanıza izin vermez dedi.ancak favori ile sira no.verirsin dedi. Kafami karıştırdı benim

• Evet kanalları istediğiniz gibi sıralayabilir numaralar da sıralı olur.yanlis bilgi vermişler size

• dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    650v dururken bunu almayın.bu Tvlerde hareketli sahneler çok kötü . 650v bana sorarsanız görüntüsü daha üst bir tv.webos 3 de artısı olur

• egetugce E kullanıcısına yanıt
    650v yi amatör kanallar izleyeceklerin almasını pek tavsiye etmemişler ürün yorumlarında. O yüzden şuan baska ürün bakiniyorum.
    Cevabınız için tsk. Tv Tavsiyeniz varsa dikkata alırım.

• BUGUN TEKNOSA magazasında uf7787 sahibi olmama rağmen yeni alacakmış gibi takıldım görevliye 2 modeli sordum uf7787 mi toksa 650v mi diye görevli kesinlikle uf7787 dedi
    inş elindekalanları satmak için dememiştir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 30 Temmuz 2016; 3:13:58 >
  • diplomat61 kullanıcısına yanıt
    yayın kaydını nasıl yapıyorsunuz bende usb takınca kaydetmeye çalıştığımda yetersiz alan diyor. en az kaç gb olması lazım teşekkürler.
  • Seyisulnam kullanıcısına yanıt
    bu kalibrasyon ayarlarını siz yaptınız mı bende yapsam mı acaba teşekkürler.
  • arkadaşlar,

cnn türk hd kanalı sizde çekiyormu acaba? bende sinyal yok uyarısı çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.