Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hdmi portlarimin 2. Ve 3. Su çalışmıyor. Sinyal yok uyarısı alıyorum acaba format atınca düzelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hâlâ bekliyoruz Webos 3.0

• Arkadaşlar, bu televizyonu yaklaşık bir yıldır sorunsuz kullanıyorum. Herkese yeni televizyonları hayırlı olsun. Birkaç noktaya değinmek istiyorum.

Smart kumandanın pilinin çabuk bittiğinden şikayet edenleri gördüm. Haklılar ama şarjlı pil kullanarak sorunu çözebiliyorsunuz.

Televizyonda benim gözlemlediğim iki sorun var. Birincisi browserının flash desteğinin olmaması. İkincisi ise wireless kartının hızlı olmaması.

Kablosuz düşük ağ hızına sahipmişim. Önce mevcut konfigürasyonu anlatayım. Odamda ASUS i7 laptopta Plex Media Server ve media server içinde 4K videolar var. Koridorda TP-Link in dual wireless extender'ı var. Televizyon salonda router Linksys 1900AC DDWRT son versiyon var içinde ve router TV'ye 3mt mesafade. Speedtest html5 hız testi yaptığımda normalde 25mbit olan hızımı bu tvnin wifi si ike max 9mbit olarak görüyordum. Plex'deki 4K videoları kablosuz ağ üzerinden izlerken donma yaşıyordum.

Dün TV ile Router'ı birbirine kablolu ağdan bağlamayı denedim sonuçlar şaşırtıcı. TV üzerinden yaptığım internet hız testlerinde 24mbiti çok rahat gördüm. PLEX üzerindeki 4K Videolarımı hiç donma yapmadan izleyebildim.

Bunu LG 43UF7787 kullanıcıları ile paylaşmak istedim. Gerçekten çok ama çok güzel görüntü kalitesine sahip fiyat performans açısından gözünüz kapalı alabileceğiniz bir TV.

Son olarak uydu yerine benim gibi Teledünya kullanıcısı iseniz, Ek modüle ihtiyaç duymadan, smart kumanda ile HD kutudan kanalların değiştirebiliyorsunuz. Bu konu ile ilgili açtığım diğer başlığı okuyabilirsiniz. Yani iki kumanda yerine tek kumandadan kanal geçişlerini yapabilirsiniz Teledünya kullanıyorsanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zero fear kullanıcısına yanıt
    WEBos 3.0 gelmez bu tvye boşa beklemeyin.
  • superlative kullanıcısına yanıt
    Hocam wireless kartı için bir kaç diyeceğim var.
    Evet belki hız performansı olarak iyi olmayabilir ancak dosya transferinde problem TV de değil.
    Geçtigimiz günlerde bir bilgisayardan bir bilgisayara ev ağı içerisinde dosya transferi yaptım. 1.5 ila 1.0 Mb/sn arasında gidip geldi.
    4K videolar ise 2.4Mb/sn gibi bir bağlantı hızına ihtiyaç duyar ve maalesef kablosuz aktarımlarda sorun yaşarsınız.

Yani sorun TV de değil. Kablolu bağlantı yaparak kestirmeden gitmişsiniz daha az yakıt kaybına neden olarak 4K videoları izleyebilmişsiniz..

Web Browser'a gelinceq tüm TV'lerde HTML5 Bulunuyor maalesef artık bilgisayarlardan bile Flash desteği çekiliyor yani önümüz açık HTML5 Yayılıyor.

İzlenimleriniz gayet güzel olmuş bende birkaç şey eklemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 16 Eylül 2016; 10:49:17 >

• DEĞERLENDİRMELERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
  • nisayrus kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

quote:

Sebep ?

Önceki sayfalarda birkaç arkadaş mail atmış fakat gelmeyeceğini söylemiş lg müşteri temsilcileri. Üstüne üstlük neredeyse 1 sene olmak üzere 3.0 çıkalı gelse gelirdi yani :). Bu saatten sonra zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

quote:

Sebep ?

Önceki sayfalarda birkaç arkadaş mail atmış fakat gelmeyeceğini söylemiş lg müşteri temsilcileri. Üstüne üstlük neredeyse 1 sene olmak üzere 3.0 çıkalı gelse gelirdi yani :). Bu saatten sonra zor.

Teşekkürler bilgi için , bu sayfayı yeni gördüm. çok üzüldüm , tv yi yeni aldım . 55uf7787 aldım . Çok pişmanım webos berbat birşey , hiçbirşeyi desteklemiyor , internetteki film ve dizi ve oyun sitelerinin tamamına yakınını desteklemiyor , google drive başta olmak üzere bulutların çoğunu desteklemiyor , kanal geçişleri çok yavaş , bir de android tv boxlu 40"samsungum var , mükemmel bir şey . Keşke samsung alaydım bunu da diyorum .

• Akıllı kumandam var, servis menüsüne nasıl girebilirim ?
  • TV için en yüksek ses ve bass ekolayzır ayarını bana atabilecek varmı?

• arkadaşlar bizim bu LG tv'miz için kumanda programı var mı acaba play store'da?kullanan var mı?
  • Şöyle diyelim uzun aradan sonra. Sony Android tv ile WebOs ancak Subaru Impreza ile Jetta gibidir. İkisi de mevcut ondan diyorum. Ama Sony şu Lg kumandasından eklemiyor içeriğe. Lg kumanda çok iyi hala en iyi. Yeni alacak arkadaşlara da bu saatten sonra 3 5 fazla koyun Sony Android Hdr modellerden alın diyorum. Görüntü kalitesinden akıllı özelliklere kadar her şey de kalite farkı ortada. Kumanda hariç. Çok sevdim çünkü.

Google playdan oyun indirip kol takıp oynayabilmek bizim çocuklar için Ps4'den değerli. Konsoluma dokunmuyorlar bile. Eh bu da benim işime geliyor.
  • Söz kumandadan açılmışken, benim sihirli kumandanın aşağı yukarı kaydırma tekeri bozuldu ve boşa dönüyor. Kullanımda büyük sorun teşkil etmese de can sıkıcı oldu tabi. Aksesuarlar garanti kapsamına girmediği için değişim olmadı. Tamirinin de mümkün olmadığı bilgisi verildi. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazar ise sevinirim. Bu arada size de tavsiyem smart ve browser kullanımında kablosuz mouse kullanmanız olacaktır çünkü kumanda uzun vadede bu yükün altından kalkamayabilir.
  • Televizyonun en sevdiğim yeri hoparlörü. Gerçekten Epey kuvvetli resmen odayı titretiyor.

• nisayrus kullanıcısına yanıt
    Almış olduğun tv panelden.50 hz dir altaki videolar ile test edebilirsin
    Arkadaşlar televizyonlarınızın hertz (hz) testini bu videolarla yapabilirsiniz.
    Panle hz 50 olan tvler arkasında gölge bırakıp takılıyormuş gibi görececeksiniz.
    Panel hz 100 olan tvler arkasında gölge bırakmayıp nesneleri daha net göreceksiniz.
    Panel hz 200 olan tvlerde insan gözünüzün gördügü netlikte izleyeceksiniz. Bilinçli kullanıcılar olmanız dilegiyle.
    Şimdiden söyliyim ülkemizde böyle bit hz yokki diyenler lütfen boşuna yazıpta beni yormasın videolarla tvleri test etsin.

• yeni çıkan güncellemeyi yükleyen var mı?
  • Mesajınızı görmeden önce tesadüfen bugün kontrol etmiştim. Güncelleme bulunamadı diyor.
    Boyutu ne kadar büyük ise Webos 3.0 olabilir ama MH Gelmeyecek diyordu..
    Mevcut sürümünüz kaç 2.2.1 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Mesajınızı görmeden önce tesadüfen bugün kontrol etmiştim. Güncelleme bulunamadı diyor.
    Boyutu ne kadar büyük ise Webos 3.0 olabilir ama MH Gelmeyecek diyordu..
    Mevcut sürümünüz kaç 2.2.1 mi?

webos 3 değil normal güncelleme. 04.05.30 oldu ben yükledim dün akşam
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.