Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Orijinalden alıntı: webb45

Merhaba arkadaslar bende dün gittimm aldım bu tv yı arastırdım baya bı teste soktum.
    bana kalırsa tv canavar
    teknosadan aldım .
    kampanya vardı 2.300 dü
    bonusa 100 tl indırım vardı ve
    daha sonra da garantısını uzaattım bana toplam 2700 e geldı sızce ıyı yapmısım mı garantı ıcın

Hocam naptınız siz. O nasıl bir fiyat. Ben daha ilk çıktığında ( haziran sonu temmuz başı gibi ) 1874 liraya aldım. 2700 liraya mal etmişsiniz çok çok masraflı olmuş. 2700 liraya kadar çıkabilsem kesin Sony alırdım da işte bütçe yoktu Lg aldık.

evet katılıyorum cok masraflı oldu garantıyı uzattık dıe
    ama şöyle birsey var kardesım 1 sene once LG 32 inç modelini 1000tl ye aldım deger kaybetcegıne tv suan 1200 tl olmus
    böyle bir model tv yı sonyde 3200 cekıolar

• Evet siz söyleyince baktım fiyatlar uçmuş. 2350 lira en ucuz satan yer olmuş. Nasıl olmuş orasını bilmiyorum. Ayrıca webos3 tvler tanıtılmışken resmen Lg Türkiye saçmalığı, stok eritmez böyle ve yeni seri gelmez. Bekler alacak adam sene ortasına kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Evet siz söyleyince baktım fiyatlar uçmuş. 2350 lira en ucuz satan yer olmuş. Nasıl olmuş orasını bilmiyorum. Ayrıca webos3 tvler tanıtılmışken resmen Lg Türkiye saçmalığı, stok eritmez böyle ve yeni seri gelmez. Bekler alacak adam sene ortasına kadar.

bu olayda vestel sayesınde oldu ucuzlacagına yükseliyor neyse.

ben bır sey sorucam Sony KD-49X8305C sizce nasıl arkadslar
  • Vestel mi üretiyor Lg ürünlerini? Bilsem almazdım valla.
  • dostlar bende bu tvden gecen yıl aldım... usb (64 gb) bellek dırek takıp fılm ızleyebılıyourm kayıt yapabılıyrum ancak usb hdd 500 gb 2 usb kablosu olan harddıskımı takıca kayıt yapaımyrum ıcerıgıne goremıyrum. formatla dıyrum tvden ancak hata verıyr ve hrddısk ı pcden formatlamam gerekıyro ne yapmam lazım...

yardımlarınız beklıyrum... bır turlu cozemedık bu olayı...
  • Arkadaşlar tvde input lag varmı pc ye takınca. titreme filan oluyormu.
  • 43uf7787 tvmi satıyorum. Düşünen varsa P.M ile ulaşabilir.
  • Şu olaya tek bir cevap yada çözüm bulamadık.... Tekrar yazıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum....

dostlar bende bu tvden gecen yıl aldım... usb (64 gb) bellek dırek takıp fılm ızleyebılıyourm kayıt yapabılıyrum ancak usb hdd 500 gb 2 usb kablosu olan harddıskımı takıca kayıt yapaımyrum ıcerıgıne goremıyrum. formatla dıyrum tvden ancak hata verıyr ve hrddısk ı pcden formatlamam gerekıyro ne yapmam lazım...

yardımlarınız beklıyrum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

Şu olaya tek bir cevap yada çözüm bulamadık.... Tekrar yazıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum....

dostlar bende bu tvden gecen yıl aldım... usb (64 gb) bellek dırek takıp fılm ızleyebılıyourm kayıt yapabılıyrum ancak usb hdd 500 gb 2 usb kablosu olan harddıskımı takıca kayıt yapaımyrum ıcerıgıne goremıyrum. formatla dıyrum tvden ancak hata verıyr ve hrddısk ı pcden formatlamam gerekıyro ne yapmam lazım...

yardımlarınız beklıyrum...

Hocam harddiski pcye baglayip deneyin bende filmleri pcden flasha atip tvden usb bellekle izliyodum. Simdi harici hddyi takip denedim gorecek mi diye 2tb oldugu icin 2-3 dk sonra gordu. Hatta filmleri muzikleri resimleri butun icindeki icerigide sorunsuz oynatiyo. Hdd markasi western digital elements 2tb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv de kulaklık girişi var mı? 2+1 ses sistemini takmak için?

• Var, ben kullanıyorum.

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    3.5 mm Lik Jack ı 2.5 mm ye çeviren apart ile mi taktın tv ye? Yoksa hoparlör 2.5 mm jacklı mıydı?

• Bilgisayardan indirdiğimiz alt yazılı filmleri nasıl açıyoruz bu tv de? Klasörün içindeki alt yazıyı görmüyor tv. Hangi uygulama ile alt yazılar görünüyor ya da böyle bir çözüm var mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: franky88

Bilgisayardan indirdiğimiz alt yazılı filmleri nasıl açıyoruz bu tv de? Klasörün içindeki alt yazıyı görmüyor tv. Hangi uygulama ile alt yazılar görünüyor ya da böyle bir çözüm var mıydı?

Filmin adıyla altyazının aynı olması lazım.

• teşekkür ederim. yaptım oldu.
  • Arkadaşlar isteyenler için güncel kanal listesini sıralı olarak (TKGS) paylaşıyorum. Birkaç tane kanalda eksiklik veya sırasında kayma olabilir. Bazı sıraları kendim değiştirdim. Tamamiyle kendi emeğimdir.

Cihazı formatlamak isteyenler yada kanal kurulumuyla uğraşıp taşımayla falan uğraşmak istemeyenlerin işine yarar umarım.

LG 43UF7787 TKGS Kanal Listesi

Dosyayı rardan çıkarıp flash belleğe atın. Sonrasında TV ye bağlayıp kanal kurulumu menüsünde USB'den TV'ye kanalları aktarmayı seçin kısa sürede listeniz güncellenecektir.

Eğer sıkıntı yaşarsanız Flash Belleğinizi fat32 formatında biçimlendirip tekrar deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho23 -- 24 Nisan 2016; 1:27:20 >

• sony tv bulamayınca buna yöneldim epey konuştuk danışmanlar ile 2015 model ama iyi bir TV ye benziyor diğer TV lere göre daha kaliteli görüntü verdiğini bizzat gördüm ve aldım yarın servis gelip kuracak hareketli duvar askı aparatı da aldım...
  • Inşallah memnun kalırsınız ben 8 aydır kullanıyorum maşallah hiçbir şikayetim yok çok memnunum

• Arkadaşlar bende bu tv vardı, bugün öğlene kadar sorun yaşamadım hiç 8 aydır kulanıyrum.
    Bugün akşam kumandadan mikrefonla giriş yapmak istediğimde konuştuktan sonra mikrefon dönüp duruyr ve" ses tanıma sunucusu yanıt vermiyor" hatası veriyor.
    bu sorun nedir bilen var mı?
  • arslan5888 A kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin.

Wifi bağlantısında sıkıntı var ise dediğiniz gibi mikrofon simgesi dönüp durur.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.