Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardon doğru söylüyorsunuz altıya bölünüyor fazla saymışım ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanb85 O kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR TV NİN 4K PERFORMANSINI TESTETMEK İÇİN ÖNERİM: YOUTUBE GİRİP ARAMA KISMINA PLANETA 4K YAZMANIZ

ÇIKAN VİDEOLARI İZLERSENİZ FARKI GÖRECEKSİNİZ TRT4K YA GÖRE..

MUHTEŞEM MÜZİK VİDEOLARI VAR GÖRÜNTÜ HARİKA

(BU ARADA YOUTUBE REAL 4K OYNATABİLME ÖZELLİĞİNE GEÇTİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 14 Ocak 2016; 23:15:16 >
  • nisayrus kullanıcısına yanıt
    Youtube da maxwell wildlife refuge Full HD 4k adlı videoyu izledim. Trt 4k da takılma yapan görüntülerle aynı neredeyse ama hiç sıkıntısız seyrettim.

• osmanb85 O kullanıcısına yanıt
    bende izledim bahsettiğin videoyu harika görüntü takılmadan çok net yaaa bufalolalar dibimde gibi gerçekti

birde şunu farkettim gopro çekimlerini çok net gösteriyor youtube gopro yazarsanız harika videolar var

özellikle boracay vacation - GoProHD izlemenizi tavsiye ederim harikaaaaaa GİTMİŞ GİBİ OLUYORSUNUZ :)

+ cebu vacation - GoProHD

+cycle seoul to busan - 3DR Solo- GoProHD dehşet

not: gece izlemenizi tavsiye ederim karanlıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 15 Ocak 2016; 1:51:51 >
  • Ya benim internetim hipernet 24mb hizim var ama yinede izlerken takiliyor bu seferde youtube video kalitesini dusuruyor. Yani video izlemeyi oto dan cikarib sabitleyemiyorm bi cozum varmi buna ?

• Yusuftan82 kullanıcısına yanıt
    Ben cepten bağlanıyorum hiç sıkıntı yok.

• Arkadaslar ben bu goruntu camurlasmasina makyajlarin oynamasina cozum buldum ve diger hd olmayan kanallarim hd ye yakin goruntu almasina ve hd olan kanallarin sanki uhd ye yakin goruntu almasina ve siyah ekranin yarisi parlak yarisi hafif kararma olmasina cozum buldum oda goruntu mod ayarlarinfa canli secerek ve canli ayarin iceriginde oynayarak ayarlat yaparak cozu buldum ve cihazim bi bambaska oldu..

Resim de bakiniz bu ayarlari yapin tv ye bir kez daha asik olursunuz..

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuftan82

Arkadaslar ben bu goruntu camurlasmasina makyajlarin oynamasina cozum buldum ve diger hd olmayan kanallarim hd ye yakin goruntu almasina ve hd olan kanallarin sanki uhd ye yakin goruntu almasina ve siyah ekranin yarisi parlak yarisi hafif kararma olmasina cozum buldum oda goruntu mod ayarlarinfa canli secerek ve canli ayarin iceriginde oynayarak ayarlat yaparak cozu buldum ve cihazim bi bambaska oldu..

Resim de bakiniz bu ayarlari yapin tv ye bir kez daha asik olursunuz..

canlı modda zaten görüntü çok iyi ama sizin ayarlarıda deneyeceğim. yorumlarımı ayarladıktan sonra tekrar yazarım :)

• Bende canli modda kullaniyordum ama ogun evkur magazasina gittim bir daha bakmak istedim onlarda cok farkli vr evimdeki cok farkli derken ve oradaki satici gorevliden ayarlara girmesini istedim bi baktimki canli ayar ama kendine gore ayarlamis cok hosuma gitti derken eve geldim bende ayarlari degistirdim tv bibambaska oldu ve tamda aradigim arzuladigim mukemmel canliliga kavusmus oldum :)

• Yusuftan82 kullanıcısına yanıt
    YUSUFTAN KRDEŞİM ;

VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ AMA CANLI MODDA YAPTIGIN TÜM DEĞİŞİKLİKLERİN SON HALİNİ RESİM OLARAK VERİRSEN DAHA GÜZEL OLUR
    GELİŞMİŞ AYARLAR SEKMESİNDEKİNİ MESELA...
  • Boyle de bir video var arkadaslar. Adam kalibire ediyor. Fakat kendi ayarlari yoksa en uygun budur niteliginde mi pek anlamadim.

http://youtu.be/5fthtlD7a8M

• arkadaşlar tc ye bağladığınız usb leri ya da harddiskleri nasıl çıkartıyorsunuz.

ben direk fişten çıkarıyorum ekranda uyarı geliyor bu işlemi giriş yönetiminden sonlandırıp öyle yapın diye.

ancak bu giriş yönetimi nerede ise bulamıyorum bir türlü.
  • sabah bir güncelleme vardı,ama zamanım yoktu güncelleyemedim.güncelleyen varsa ne gibi değişiklikler var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

Boyle de bir video var arkadaslar. Adam kalibire ediyor. Fakat kendi ayarlari yoksa en uygun budur niteliginde mi pek anlamadim.

http://youtu.be/5fthtlD7a8M

Bu videodaki 43uf778v diye bir model, farklı galiba çünkü görüntü ayarlarında truemotion sekmeside vardı.
  • nisayrus kullanıcısına yanıt
    Ayarladigim gundem beri tvim bi bambaska gozukuyor gozume ve neredeyse sifir kusura sahib diyorum ve ciddi anlamda tv izlemekten inanilmaz zevk aliyorum buyrun buda benim tv ayarlarim

• abu34 A kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda guncelleme yok ve en son yazilim surumu

44.00.70

• az önce tvyi açtığımda güncelleme buldu yükleniyor
  • Surum numarasi kac ?

• şu an 04.00.40 yüklü
  • Cok tesk ederim bendeki surum 44.00.70

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.