Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu tvyi almaya karar verdim beyler.Ama nereye gidersem gidiyim fiyat 2300 tlden assagıya inmiyor.Yorumları okuduğumda 2200 fazlaya alan kullanıcı yok.Şimdide kendime soruyorum uf6807 modelini almıyorum diye (500lira fiyat farkı var).Bu 2 cihaz hakkında fikir önerisinde bulunabiliyorsunuz yazarsanız sevinirim.(birde kaç tane mağazaya gittiysem hepsinde 7787yokları oynuyor vatanda tamamen bitmis zaten media markette 1 tane kapalı kutu kalmış nedendir bilmiyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aqon23 A kullanıcısına yanıt
    hocam ben vatandan 1999 aldım ama son kapalı kutuydu :) eve gelen lg türkiye yetkililerine sordum depomuzda çok var dediler, haftasonları lg mağazalarında bazen kampanya oluyor 1999 a, kampanyaları takip edersen belki uygun bulabilirsin....
  • dsmart dfix modül kartım geldi. tvye takıp kullanmaya başladım. başka dfix kullanan var mı ? mega paket 6 ay hediyesi var.
  • tolgahansnmz T kullanıcısına yanıt
    Netten takip edip 1 aydır arıyorum. Kuzeninde TV alacağını duyunca gidip tvyi göstereyim dedim.vatandaki adam yeni bitti diyince beynimden vuruldum tabi :) herşey nasip:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba..

bugün bazı kanalların yeri değişmiş, sanırım herkeste olmuş bu olay.. Star tv HD gelmiş, ben yeni gördüm :)

1 soru soracaktım:

Diyelim ki izlediğimiz kanal silinmiş, kanal aramayı otomatik arama ile mi yapıyoruz.. tarama yaptıktan sonra listenin üstüne ekleyerek mi devam ediyor, yoksa sıfırlayarak mı kanal tarıyor.. harici uydu alıcılarında 300 de bittiyse kanal sayısı, tarama yapınca 301 diye devam ederek gidiyo ya o şekilde mi oluyo? malum kanal ayarlarında silme olayı yok, atlama var?

tarama yapan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim :))
  • arkadaşlar uydu listesin de hotbird uydusu görünmüyor aynı problemle karşılaşan varmı?
  • LG 6407 ve 6807 modelleri ile 7787 arasındaki en önemli fark kullanılan panel.
    Akıllı kumanda ve HDMI ile USB girişlerinin daha az olması belki o kadar önemli değil ama panel önemli.

6407 ve 6807 de RGBW panel kullanılmış, LG 'nin maliyetleri düşürmek için çıkardığı aslında daha az enerji tüketen LG nin de daha ucuza malettiği teknolojisi farklı bir panel.

7787 de ise RGB panel kullanmış, aralarındaki farkı internette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.

• Buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

http://www.teknolojioku.com/haber/televizyonunuz-gercekten-4k-mi-yoksa-3k-mi-31379.html

• arkadaşlar bizim televizyonla eşleşen kablosuz kulaklıkların listesini bulamadım.kullanan varsa hangi modeli kullanıyor,yazabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFine

LG 6407 ve 6807 modelleri ile 7787 arasındaki en önemli fark kullanılan panel.
    Akıllı kumanda ve HDMI ile USB girişlerinin daha az olması belki o kadar önemli değil ama panel önemli.

6407 ve 6807 de RGBW panel kullanılmış, LG 'nin maliyetleri düşürmek için çıkardığı aslında daha az enerji tüketen LG nin de daha ucuza malettiği teknolojisi farklı bir panel.

7787 de ise RGB panel kullanmış, aralarındaki farkı internette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.

rgb rgbw olup olmadigini disardan baglantilardan alayabilir miyiz. ?
  • Mrb arkadaşlar bende de bu tv den var. İnternetten film izlemeye calıştığımda tam ekran yapamıyorum. Yazılım sürümü 03.01.25 diyor. Güncellemeleri kontrol et dedigimde güncelleme bulunamadı diyor. Yardım lütfen

• LazPacino L kullanıcısına yanıt
    Girişlerle alakası yok, panelin teknolojisi farklı.

http://forum.donanimhaber.com/m_111619396/f_//tm.htm#111619396

Burada kutu üzerindeki işaretlerden anlayabileceğinizi anlatıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xGurcanx

Mrb arkadaşlar bende de bu tv den var. İnternetten film izlemeye calıştığımda tam ekran yapamıyorum. Yazılım sürümü 03.01.25 diyor. Güncellemeleri kontrol et dedigimde güncelleme bulunamadı diyor. Yardım lütfen

Up

• slm arkadaşlar lg servis ile bi mail trafiği yaşadık, internetten film izleme olayı düzelmiş , lg yetkilisinin dediğine göre sıkıntı lg de değil sitelerdeymiş , ayrıca güncel yazılım versyonu 04.20.08 bnede hala 03.20.05 sürümü mevcut ve güncelleme yaptığımda güncelleme yok diyor servis bunun içinde telefon modeminden bi güncelleme deneyin dedi deneyip neticeyi yazarım....
  • tolgahansnmz T kullanıcısına yanıt
    Bizim de bugun geldi kurulum yapıldı. Benim güncel sürüm 03.03.62. Telefon Wifi sini paylaşarak nete görebiliyorum. Ancak güncelleme yap dediğimde bende de güncelleme bulamıyor. Sizde durum nedir?

• güncellemeyi telefon modemindende yapmadı lg ye mail attım cvp bekliyorum, gelince haberdar ederim.....
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112422411&p=1#112431698

Aradaşlar ben 49 olanı aldım durum bu ..karnlıkta durum bu ..gündüz ışık varken görünmütor ..servisi aradım gelecek ..bence normal değil bakalım servis nedicek ..büyük ihtimai bişeyok derler
    Lg yi aradım servis gelecek .

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    49 inçi ben de aldım ama gözüm alışamadığından iade edip 43 inç aldım...Servisle filan UĞRAŞMA iade hakkın varsa hemen iade et...Sakın değişim filan isteme...
  • bu bizim tv lere neden hiç güncelleme gelmiyor acaba? 04.20.08 benim güncel yazılım ama mediamarkt da veya farklı yerlerde baktım hep farklı sayılar yazıyor. hangisi en günce ise onun aynı tv ye gelmesi gerekmez mi? her defasında yeni güncelleme bulunamadı diyor. wi-fi ile bağlı tv. bir arkadaş cep in netini bağlayın demiş benim tv ipone yi göremedi bir de kablo ile bağlayıp mı denesek ki?
  • Benimkinde de sürekli 03.01.25 yazıyor güncelleme yapmıyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.