Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uf7787 mi satmis bulunuyorum ve yerine samsung 40ju6070 aldm. Uf7787 kadar dandk bir tv gormedim input lag desen ust seviyede hareketli goruntuleri hic soylemiyorum berbat otesi siyahlar tam siyah degil samsung 40ju6070 i vatanda inceledim tv gercekten hakkini veriyor motion plus da cabasi uf7787 yi alcgniza gidin samsung alin gercekten arasnda daglar kadar fark var tv gelsin daha detayli aciklama ypcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryo123 R kullanıcısına yanıt
    Keske biraz aristirsaydin forumda 2015 samsunglari . Bari gecen yillarin serilerini alsaydin Bari bu aksamki 4k maci izleyip verseydin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 22 Ekim 2015; 21:45:08 >
  • Arkadaşlar ben tv nin kendi uydusunun 4k yayınını izliyorum acaba kaliteli uydu cihazlarla izlemek arasında görüntü kalitesi bakımından çok fark ediyormu? HD ve 4k yayınları için değerlendirirseniz çok memnun olurum.

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    Uf7787 den ii dir yine ama oyunlarda cok moralimi bozuyordu titreme olayi cok fazla input lag da oyle 2015 samsunglar ii degilmiki onu anlamadm

• Fb Benfica yayını çok harika gözü rahatsız eden hiçbirşey yok. HD yayın yanında çok kirli kalıyor

• ryo123 R kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda bu iyi degil , Samsung hakkindada cok bilgim yok bu konuda ama onunda ama genel olarak benim tercihim Samsung olmazdi gerek forumdan okuduklarim gerekse yaptigim incelemelerden dolayi

• 4K yaygınlaşsa tv gerçekten kendini göstericek. hd'de güzel ama 4K işin içine girince fark çok belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_163

Fb Benfica yayını çok harika gözü rahatsız eden hiçbirşey yok. HD yayın yanında çok kirli kalıyor

Kardeşim ben tv nin kendi uydusunun 4k yayınını izliyorum acaba kaliteli uydu cihazlarla izlemek arasında görüntü kalitesi bakımından çok fark ediyormu? HD ve 4k yayınları için değerlendirirseniz çok memnun olurum.
    Birde 43UH7787 televziyonu 50P - 60P yi destekliyormu varmı yani?
  • Kardeşim ben tv nin kendi uydusunun 4k yayınını izliyorum acaba kaliteli uydu cihazlarla izlemek arasında görüntü kalitesi bakımından çok fark ediyormu? HD ve 4k yayınları için değerlendirirseniz çok memnun olurum.
    Birde 43UH7787 televziyonu 50P - 60P yi destekliyormu varmı yani?
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Ben de tv uydusundan izledim harici 4k uydu cihazım yok maalesef bu yüzden o soruna cevap veremeyeceğim. 4k ve hd arasında baya fark var yalnız ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. 50p-60p olayı nedir inan bilmiyorum.
  • buraları okdum aslında bu televizyonu almaktı hedefim ancak kafam çok karıştı ne alıcam hangi özellik olsun vs düşünürken kafam allak bullak oldu.
  • erkan_163 kullanıcısına yanıt
    Ben dün FB-AJAX maçını izledim TTR1 ve 4K test yapılan kanalda çokta gözle görülebilir fark göremedim o yüzden soruyorum UYDU cihazı almamız gerekirmi diye?
  • Maçta ilk baktığım titreme olup olmadığıydı.En ufak bi titreme olmadı tv de.Anladım ki bu titreme yayından oluyor.

FB-AJAX 4k Maç sırasında hava kapalıydı,trt4k nın sinyal seviyesi 50 lere düştü kimi zaman,kimi zaman daha aşşağıya.Görüntü kalitesi de düştü doğal olarak.TRT1 HD yayınıyla karşılatırınca fark vardı ama çok değildi doğal olarak..

Ancak şunu da belirtmek gerekir ki banttan yayınlanan Alm-Arj maçının çözünürlüğü daha iyiydi gibi geldi bana.Ne bileyim, TRTnin 4k kameraları kalitesizdi belki.

Extra uydu alıcıya gerek yok bence.Gereksiz Masraf.Neos arkadaşımız LG 49UF8507 için ''Görüntü işleme konusunda harici cihazlardan daha iyi.'' demişti tv nin kendi uydu alıcısı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 23 Ekim 2015; 12:57:02 >
  • Yayında herhangi bir takılma, görüntüde kare kare olma gibi birşeye denk gelen oldu mu hiç? Ben maç başlangıcında gayet güzel izlerken maçı 20. dakikadan sonra yayında takılma, kameralar arası geçişte göz kırpması gibi sorunlar, hatta ara ara çizik cd misali takılmalar gördüm ve ekranın 6 eşit parçaya bölünmüş gibi görünmesi sorunları yaşadım. Bu sorunların yayından mı, uydu sinyali/kablosundan mı yoksa televizyondan mı bilmiyorum.
  • Ewt arkdslar 40ju6070 tv m bu gun geldi ilk gorusum bu tv 4k ise lg neydi samsung gercekten kendini kanitlamis goruntu netlik renkler o kadar canlı ki gercekten sasirdim siyah seviyesi mukemmel oyunlrda input lag yok yani iyikide 43uf7787 yi satmisim dedim kendime tv alcklara onerim lg ye bulasmayin samsung alin arada ki farki gorcksinz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryo123 -- 23 Ekim 2015; 20:05:00 >
  • Arkadaşlar LG 43UF7787 4K LED TV ips panel mi ?
  • Bu televizyonu yarın almayı düşünüyorum. Gerçek 4K değil yazılımla 4K yapmışlar yorumu benimde canımı sıksada Intel WiDi özelliğinin olduğunu bilmek, benim bu televizyonu almam için yeterli şu anda. Aynı ağ üzerinden laptoplarımın masaüstünü olduğu gibi kablosuz TV'ye aktarabiliyormuşum. Intel WiDi yi deneyen oldu mu?
  • Selamlar bu ürünle ilgili güncel sıralı kanal listesini yayınlayabilir misiniz?
  • GERÇEK 4k DEĞIL YAZILIMLA 4K YAPMISLAR DIYEN BEYIN YOKSUNU KIM ACABA ONUN BANA ADINI VERIRMISINIZ.. ADAMI DELIRTIRLER YAHU.. BÖYLE SAÇMA BIR YORUM DUYMADIM..KANMAYIN BOYLE SEYLERE TV GAYET IYI TITREME HER LED TVDE VAR AZ ÇOK ZATEN..
    BU URUNU KULLANIYORUM BENDE

SON GUNCELLEME ILE KANAL ARAMA FONKSIYONU GELDI...

@nisayrus
    AYRICA ILK.MESAJTAKI ARKADASIN BAHSETTIGI IMLEC GITMEME SORUNU FALAN DEMIS.. KUMANDADA YON TUSLARINDAN UST YON TUSUNA BASINCA IMLEC KAYBOLUR :)

@ryo123
    Kardes samsungdan maaş falanmi aliyorsun ?

-Lgnin renkleri daha canlı samsunga göre
    -Samsung hareketli goruntulerde daha iyi
    -Lgnin sihirli kumandasi tartisilamaz derecede cok güzel
    - far cry4 ve counter strike oynadim bu tvde inputlag sorunu yasamadim canlı modda oynadim bide.. Bu kadar abartmayın.. Tek sorun var tvde oda SADECE mac yayinlarinda yukardan cekerken kamera hizlica yon degistirirse banding oluyor.. Halbuki banding testlerinde bir sorun gorunmuyor panelde.. Ama cokta onemli değil her zaman hizlica hareket etmiyor kamera :) samsungu ise maçta denemedim birsey diyemeyecegim.. ŞUNU UNUTMAYIN MAALESEF HER LED TVDE SORUN VAR EGERKI SORUN ISTEMIYORSANIZ OLED VEYA PLAZMA ALACAKSINIZ BASKA CARE YOK.. :)

-Internet performansi smdiye kadar hic uzmedi htlm destekli sitelerde sorunsuzca film oynatiyor BIR BILGISAYAR PERFORMANSI VERMIYOR AMA 4 CEKIRDEKLI CORTEX A12 Tabanli ISLEMCi 2.5GB RAM ve malit760mp4 gpu ILE GAYET YETERLI BIR TV UF7787..

AYRICA VE AYRICA MACLARDA TOPTA BULANIKLASMA FALAN YOK DEDIGIM GIBI TVNIN TEK SORUNU MACLARDA BANDING YAPMASI AMA COK HIZLI. OLURSA KAMERA.. COKTA RAHATSIZ EDICI DENEMEZ ZATEN.. BENIM ICIN TV BUDUR ARKADASLAR. SAMSUNG VEYA LG YI FLASH BELLEGINIZDEKI DOSYALARLA GIDIN MAGAZADA DENEYIN KARARINIZI VERIN ::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 25 Ekim 2015; 6:09:33 >

• O yayinla alakali hocam tvde sorun yok test gibi birseydi zaten surekli oynadilar ayarlarla2. Yarida o kamera gecislerindeki goz kirpmasi efekti gitti zaten:)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.