Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
23
Favori
76.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tutkulu420

laptopu bağlayınca ses neden tvden gelmiyo ayarı nasıl arkadaşlar?

denetim masası-> donanım ses-> ses->LG TV yi seçtiğinden eminmisin? eğer bu adımları uygulamadıysan, uygula ses alırsın.
    TV'den de ses çıkışı olarak optik-HDMI ARC seçili olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 18 Ekim 2015; 13:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

laptopu bağlayınca ses neden tvden gelmiyo ayarı nasıl arkadaşlar?

denetim masası-> donanım ses-> ses->LG TV yi seçtiğinden eminmisin? eğer bu adımları uygulamadıysan, uygula ses alırsın.
    TV'den de ses çıkışı olarak optik-HDMI ARC seçili olması gerekir.

hocam Allah razı olsun teşekkür ederim sağ olun ilginiz için...
  • laptopu bağlayıp youtube da film izlerken mesela,tam ekran yapınca tv nin kenarında çok siyah kısım var arkadaşlar neden görüntü tam oturmuyo?görüntü ayarı mı yapmalıyız?
  • HDMI kablosu alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyidjitsbob

HDMI kablosu alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

Kablo uzunluğu,markası, altın ucu,hdmi 2.0 desteği var mı bunlara dikkat edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son bikaç sorum kaldı yardımcı olursanız sevinirim..
    Kullanan arkadaşlar kutusunda veya kitapçığında 4 çekirdekli olduğuna dair bir ibare var mı?Teknosanın elemanı 4 cekirdek bilgisi veriyor ama hiçbiyerde teyidine rastlamadım..
    + gerçek 4k mı?Onaylı 4K işareti yok bu tv de teknosanın sitesinden baktığında diğer cogu modelde yazıyor resmin üstünde..
    +usb ye veya hdd e goruntu kaydı var mı bu modelde?
    Çok teşekkürler
  • https://m.youtube.com/watch?v=zRmOet1dDrs

https://m.youtube.com/watch?v=2a8fxo-qjAM

Usb hdd kayıt var.

• AldincDogan A kullanıcısına yanıt
    6807 ve üzeri modeller 4 çekirdektir. Gerçi webos tvlerde çekirdeğin sandığınız kadar öenmi yok. Yazılım hafif ve seri @AldincDogan @AldincDogan @AldincDogan

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar genel bu tv hakkında dizinlerini takip et @tutkulu420

• Arkadaşlar dün gece bu tv yi aldım hızlıaldan..hatta bugunde fiyat 2499 olmus bana indirimlerle 1829 e geldi..ama sevinemedim bile araştırdıkça uyuz bile oldum bisuru yorum var negatif..yazılımla 4k yapılmış aslında 3k yada 2k ymiş..lg bu tv bilgilerini cogu yerde duzeltmiş onaylı UHD ibaresi kaldırılmıs felan gercekden de öyle..

http://shiftdelete.net/televizyonunuz-gercekten-4k-mi-64162

linkteki konuya bakarsanız anlıycaksınız..Ve televizyonunuzda RGB yerine RGBW girişi varsa televizyonunuz 4K değil, 3K demektir. diyor buna bakan oldumu tv nin arkasında hangisi var? Tv yarın bana gelecek bir aydınlatılmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim..ona göre açmadan iade oluyorsa edicem..

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Arkadaşlar dün gece bu tv yi aldım hızlıaldan..hatta bugunde fiyat 2499 olmus bana indirimlerle 1829 e geldi..ama sevinemedim bile araştırdıkça uyuz bile oldum bisuru yorum var negatif..yazılımla 4k yapılmış aslında 3k yada 2k ymiş..lg bu tv bilgilerini cogu yerde duzeltmiş onaylı UHD ibaresi kaldırılmıs felan gercekden de öyle..

http://shiftdelete.net/televizyonunuz-gercekten-4k-mi-64162

linkteki konuya bakarsanız anlıycaksınız..Ve televizyonunuzda RGB yerine RGBW girişi varsa televizyonunuz 4K değil, 3K demektir. diyor buna bakan oldumu tv nin arkasında hangisi var? Tv yarın bana gelecek bir aydınlatılmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim..ona göre açmadan iade oluyorsa edicem..

Teşekkürler

televizyonunuzda RGB yerine RGBW girişi varsa televizyonunuz 4K değil, 3K demektir.

bu kısma bende takıldım, birisi zahmet olmazsa bakabilirmi acaba

• srdrpeker kullanıcısına yanıt
    eğer trt 4k açılıyorsa zaten 4k dır tvniz rahat olun ki ben trt 4kyı iziliyorum zaten

• Arkadaşlar Perşembe FB-Ajax maçı var TRT4K da unutmayın.İsterseniz gözlemlerimizi paylaşabiliriz maçtan sonra.

7 UHD kamera ile,fiber altyapı kullanılmadan direkt uyduya gönderilerek yayınlanacakmış:

http://www.iha.com.tr/haber-fenerbahce-ajax-maci-4k-yayinlanacak-505194/
  • Herkese merhaba

Sorum şu? uf7787 televizyonum var. digiturk uydu alıcısını kullanıyorum,maçlar için ama perşembe günü trt4k dan fb maçını izlemek istiyorum. Şimdi haliyle digiturk de trt4k yayını yok. Ben digiturk uydu kablosunu tv nin dahili uydu alıcısına taksam trt4k yı görebilir miyim? buraya yazmadan önce deneyim dedim, hep yabancı kanalları buldu tv, kanald show atv gibi kanalların hiç biri yoktu. acaba frakans olayını mı yanlış yaptım,bilemiyorum?

yardımcılarınızı bekliyorum :)
  • sinna35 S kullanıcısına yanıt
    Zannedersem senin çanak Eutelsat w3 e dönük,Turksata dönükse TRT4K çıkar diye biliyorum.Yani Eutelsat w3 te TRT4K yayını yoksa Turksata dönük çanak bulman gerekir.Eutelsat w3 uydu frekanslarını araştır içinde TRT4K yayın var mı yok mu.
  • Arkadaşlar tv yi alalı çok oldu zaten. Benim binamda merkezi sistem var. Ve iki çanağa sahibim. Bu tivibunun verdiği maçları hotbird ya da astra dan nasıl izleyebiliriz. Veya böyle bir imkanımız var mı ? Varsa anlatırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemarar -- 21 Ekim 2015; 18:35:11 >
  • cemarar kullanıcısına yanıt
    Astra ve Hotbird hakkında bilgim yok.Ancak Azer satta İDMAN TV,AZER TV bu maçların bazısını veriyor zannederim,ama onları izlemek için şifreledikleri zaman BİSS key lazım,onu da bu tvden giremeyiz diye biliyorum.Çanakların hangi uydulara dönükse ordaki kanalları da maç saatinde araştırabilirsin,belki bir kanalda yakalarsın.İnternette hangi yabancı kanalların maçları verdiği yazıyor bazen.
  • Bu soru pek çok yerde soruldu. Bu TV RGB mi yoksa RGBW mi? Samsung un dediği gibi 3K mı?

LG 43UF7787 RGB panel kullanıyor.

Eğer yanlış bilmiyorsam 43UF6407 ve 43UF6807 modelleri RGBW panel.

Aşağıdaki linkten ikisi arasındaki farkları ve neden 3K veya 4K dendiğini okuyabilirsiniz.

Kendi gözleri ile görmek isteyenler, TV lerinde tam beyaz bir resim açıp(ekranın küçük bir kısmı da olabilir) cep telefonlarıyla makro modunda tam yaklaştırma yaptıktan sonra(digital zoom) bir resim çekip inceleyebilirler.

Beyaz renk için RGB panellerde tümü yanar(yani 3 renk beyazı oluşturur). RGBW panellerde sadece beyaz yanar. Çektiğiniz resimde W yani beyaz alt piksel olmadığını kendiniz görebilirsiniz.

http://www.teknolojioku.com/haber/televizyonunuz-gercekten-4k-mi-yoksa-3k-mi-31379.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFine -- 22 Ekim 2015; 16:36:48 >

• pcden tarayıcıda test sitesini açıp beyaz renge geçtim ve F11 ile tam ekran yaptım tamamen beyazdı ekran. RGBW panelde sadece beyaz dediğiniz %25lik kısımmı yanıyor? yani ekran tamamen beyaz görünmüyor RGBW panelde?
  • Verdiğim linkte açıklayıcı bilgi mevcut.
    Test için ekran görüntüsünü alt pikselleri görebilecek kadar büyütmeniz gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.