Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
23
Favori
76.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Web tarayıcısı flash desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökmen333

Tvden şimdilik genel olarak memnunum.özellikle kanal geçişi ,menü kullanımı vs. çok iyi.Tv Zapping yaparken takılma donma vs yapmasın yeter.

Garibime şu gitti. en son güncelledikten sonra kanalları usb ye kayıt ediyim dedim baktım tv den usbye kayıt yok sadece usb den tv ye kayıt var birkaç gün geçtikten sonra baktım tv den usbye kayıt da görünüyor.bu arada hiç güncelleme vs yapmadım.

Western tv.Bk tv gibi yeni film gösteren 50 ye yakın kanal kapanınca.fabrika ayarlarına bir döneyim dedim.Dönünce yazılım sürümü eskiye dönmedi sanırım ,aynı sürüm.Neyse eski kanallar gitti yeniden tarattım.kanalları tekrar sıraladım.

Daha önceki denemelerimde Sinema moduna geçince titremenin azaldığını farkettim...Yani bu yazılımla düzelir belki.''O titremeyi azaltacak şey de trumotion.''denmiş forumda bir arkadaş,.iş yazılımdaysa koreliler bunu halleder bi şekilde.

43uf 6807 bölümünde bi arkadaş şöyle yazmış

quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

cunku zaten oyle

lg 6 serisi tvleri ultra hd logosu alamadı 8 serisi ve üzeri aldı

oda amerikada bir firmaya ultra hd dir diye belge ile ürünleri satıyor ama ürün kesinlikle 4k degil

teknosa da ve vatanda tv uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsin

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

43uf7787 bu logoyu almış mı acaba bilgisi olan var mı?

LG 43UF7787 AYNEN ARKADAŞLAR GERÇEK 4K LOGOSU VARMIDIR ? YANİ BU TV 4K TESTİNDEN GEÇMİŞ Mİ ?

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Aldi mi bilmiyorum ama goruntu 4k rahat olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Aldi mi bilmiyorum ama goruntu 4k rahat olun

LG 43uf7787 TİTREME sorunu olduğu için vazgeçtim gibi SAMSUNG 40JU6070 ve 6470 serilerini İnternette eski bir yorum görmedim ve teknosa ve media mark a gittiğim zaman SAMSUNG 40JU6070 4K bu tv yi çok övdüler gerçek 4k ver 4 çekirdek olarak parasını hakeden tv dediler bütün satışlarımızda 1 tane de olsa geri dönüş olmadı dediler

ARKADAŞLAR SİZCE HANGİSİ

lg 43uf7787 :
    www.teknosa.com
    Uydu Alıcı Aksesuarları Fiyatları ve Modelleri
    http://www.teknosa.com/urunler/110015542/lg-43uf7787-dvb-s2t2c-4k-uhd-webos-smart-led-lcd-tv

VEYA

samsung 40ju6470 :

BU tv leri kullananlar cevap verirlerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• Televizyonu kullanan ve titreme,maçlarda bulutlanma problemi yaşamayan var mı?

• furkaninci F kullanıcısına yanıt
    ben maçlarda bi sıkıntı görmedim gayet güzel titreme olayını akıcılık olarak bahsediyorsanız hareketili görüntülerde arka planda biraz takılma oluyor tek sıkıntı bu bence o da çok dikkat etmiyorsanız sorun değil.

• Gg den bana özel yüzde 10 indirim ve maxipuan ile 1650ye mal ederek az önce sipariş vermiş durumdayım. Sizce fiyat nasıl. 49uf8507 modelide 2300 e geliyordu. Ama çok açılmak istemedim açıkçası.

• furkani kullanıcısına yanıt
    Oda küçük değilse 49 almayarak hata yapmışsınız derim , puanlarınızda değerlenmiş olurdu
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Ya 650tl fark vardı. Açılmak istemedim açıkçası.bunun için 1650 fiyat nasıl.

• Fiyat ne diyim hocam bu forumda bir cok kisi 2200 den aldi ilk zamanlari sen puanla iyi fiyata almissin ama onemli olan kendine uygun tv yi almak . Ben mesafe yakin diye bunu aldim bana tam uyuyor mesafe yaklasik 1,5, 2,5 metre arasindan izliyorum ve yine de 49 alsa miydim diye dusunuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Fiyat ne diyim hocam bu forumda bir cok kisi 2200 den aldi ilk zamanlari sen puanla iyi fiyata almissin ama onemli olan kendine uygun tv yi almak . Ben mesafe yakin diye bunu aldim bana tam uyuyor mesafe yaklasik 1,5, 2,5 metre arasindan izliyorum ve yine de 49 alsa miydim diye dusunuyorum .

Hocam aynı durumdayım, ama 49 dan neredeyse vazgeçtim çünkü gerçekten yakın mesafe ve çok büyük olacak 43 almayı planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone lg tv remote uygulamasını bir türlü beceremedim bağlayamadım televizyona, varmı deneyen kullanabilen? widi bağlantısınıda bilgisayar ekran kartı intel olmadığından yapamadım :) kablosuz olan hiçbirşeyi beceremedim ya :)
  • furkani kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat hayırlı olsun Ben 1950ye almıştım 2 ay önce o kadar %10 bekledik çıkmayınca aldık geçtik.
  • ben smartshare ile telefondan görüntü aktardım tvye. lg tv plus uygulamasınıda kullandım.widiyi bende çalıştıramadım ekran kartı nvidia.
  • 1700₺ falan olursa alırım.

Gayet iyi görünüyor.

• 10 defa bu TV yı gidip inceledim ama hiç içime sinmiyor bir türlü. Panel çok değişik grimsi renkler var kırılma olusuyor goruntude.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Sana bunu ya da şunu al demiyeceğim,ancak senin yerinde olsam acelem yoksa biraz daha beklerdim.Hem fiyatlar biraz belki düşer hem de kullanıcı görüşleriyle daha bilinçli olursun.Ama kararı yine sen ver biz birşeye sebep olmayalım..

Tv bozulduğundan acil tv almak zorunda kaldım,Satışa Çıksaydı gözüm kapalı Philips 43 puk 7150 yi alacaktım.Hem tv tipi hem de Philips marka olduğu için.(2015 model tvyi 2016 da mı verecekler piyasaya onu da anlamış değilim.) Ben mesela ,2015 bu modellere H.265/HEVC (4K/60p) konduğunu okumuştum.Ancak Şuna dikkat etmemişim , Philipsin 2015 bölümünde okuduğum kadarıyla uydudan 4k açılmıyor zannedersem.Onu alsaydım uydudan 4k izlemeyebilirdim.Ama açmadığını gözümle görmedim.4K yı açmıyorsa şimdi alır mıydım pek emin değilim.

Buradaki philips puk 7100 modeli
    ✓ H.265/HEVC (4K/60p) Uydu kısmı eğer hata yoksa philipste yok, boş duruyor,ses video çözücüler kısmında:

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25979-26266/lg-43uf7787_philips-43puk7100/

LG nin Antenden yayınında NTVsporu açtım baktım rallyde görüntü sanki daha akıcı gibiydi.Ama görüntü net olmadığı için tam emin değilim.Eğer kablolu yayın ya da harici uydu alıcısı olan varsa kendi uydu alıcısıyla aynı kanaldaki akıcılığı daha hassas kontrol edebilirler.

Şu var ki LG nin uydu anlamında yayın akıcılığında belli belirsiz bir sorun var gibi..Yani belki de LG nin yazılımı tam oturmuş değil görüntü akıcılığı anlamında.Bu nasıl 1400 hz diye insan düşünmeden edemiyor.Çok dikkatli bakmazsan bunlar pek farkedilmiyor.Ama beni şimdilik rahatsız etmiyor.Ama Almak zorunda olmasaydım biraz daha beklerdim...

Samsunglar da böyle bir şikayet okumadım.Ama kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim...SAMSUNG UE40JU6470 hem üst model hem de modeli ortadan ayaklı bence daha kullanışlı.Samsung 40JU6070 gibi 2 yandan ayaklılara sehpa ayarlamak daha sorunlu.Çıkınca 43 inç Sony 4k lara da bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gökmen333

Sana bunu ya da şunu al demiyeceğim,ancak senin yerinde olsam acelem yoksa biraz daha beklerdim.Hem fiyatlar biraz belki düşer hem de kullanıcı görüşleriyle daha bilinçli olursun.Ama kararı yine sen ver biz birşeye sebep olmayalım..

Tv bozulduğundan acil tv almak zorunda kaldım,Satışa Çıksaydı gözüm kapalı Philips 43 puk 7150 yi alacaktım.Hem tv tipi hem de Philips marka olduğu için.(2015 model tvyi 2016 da mı verecekler piyasaya onu da anlamış değilim.) Ben mesela ,2015 bu modellere H.265/HEVC (4K/60p) konduğunu okumuştum.Ancak Şuna dikkat etmemişim , Philipsin 2015 bölümünde okuduğum kadarıyla uydudan 4k açılmıyor zannedersem.Onu alsaydım uydudan 4k izlemeyebilirdim.Ama açmadığını gözümle görmedim.4K yı açmıyorsa şimdi alır mıydım pek emin değilim.

Buradaki philips puk 7100 modeli
    ✓ H.265/HEVC (4K/60p) Uydu kısmı eğer hata yoksa philipste yok, boş duruyor,ses video çözücüler kısmında:

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25979-26266/lg-43uf7787_philips-43puk7100/

LG nin Antenden yayınında NTVsporu açtım baktım rallyde görüntü sanki daha akıcı gibiydi.Ama görüntü net olmadığı için tam emin değilim.Eğer kablolu yayın ya da harici uydu alıcısı olan varsa kendi uydu alıcısıyla aynı kanaldaki akıcılığı daha hassas kontrol edebilirler.

Şu var ki LG nin uydu anlamında yayın akıcılığında belli belirsiz bir sorun var gibi..Yani belki de LG nin yazılımı tam oturmuş değil görüntü akıcılığı anlamında.Bu nasıl 1400 hz diye insan düşünmeden edemiyor.Çok dikkatli bakmazsan bunlar pek farkedilmiyor.Ama beni şimdilik rahatsız etmiyor.Ama Almak zorunda olmasaydım biraz daha beklerdim...

Samsunglar da böyle bir şikayet okumadım.Ama kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim...SAMSUNG UE40JU6470 hem üst model hem de modeli ortadan ayaklı bence daha kullanışlı.Samsung 40JU6070 gibi 2 yandan ayaklılara sehpa ayarlamak daha sorunlu.Çıkınca 43 inç Sony 4k lara da bakabilirsin.

hocam philips önermedi mağaza elemanları media vatan teknosa vs. 40ju,48ju ile başlayan serileri önerdiler gerçek 4k ve 60p desteği varmış zaten 4k testinden geçmiş samsung tvleri lg yi, önermiyorlar gerçek pixsel değerini vermiyormuş kimse sorsam öyle diyor.

• Aynen ,Teknosadakiler de bana 2014 modelleri için Philips kötü demişlerdi.2015 modeller için ise şu anda bir bilgim yok.İlerde ,kullananlardan öğrencez artık.
  • Beyler benim kumandanin tekerlek tusuna basinca bluetooth acilmasi gerekiyor diye bir yazi cikiyor . Diger tum tuslar calisiyor . Bir bilgisi olan var mi ??

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.