Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bilmiyorum servise kayıtlı olan numaraya geliyomuş lgnin sitesinde okudum. müşteri hizmetlerini arayın 2 hafta olduysa
  • Arkadaslar karanlikta kanal gecislerinde ekran tam siyah degil yani tv siyah rengi tam yansitamiyor galiba.lutfen bu aksam bir test edin benim tv de mi boyle acaba sadece cok degil ama ekranin sol yarisinda daha fazla gri rengi goruyorum kanal degistirdigimde.servisimi arasam acaba??
    Test etmenizi bekliuorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palsak

Arkadaslar karanlikta kanal gecislerinde ekran tam siyah degil yani tv siyah rengi tam yansitamiyor galiba.lutfen bu aksam bir test edin benim tv de mi boyle acaba sadece cok degil ama ekranin sol yarisinda daha fazla gri rengi goruyorum kanal degistirdigimde.servisimi arasam acaba??

ekranın gri gibi görünen kısmında akıllı kumandanın mause imleci mi var? veya gri gibi görünen kısımda açık olan herneyse o sebep oluyodur. pcye bağlayıp renk testlerini yapabilirsin tam siyah görünüyor bende.
  • Evet kanalin kanal no su yaziyor o taraf daha da gri aslinda o olabilir evde pc yokki nasil yapcam renk testini ark lar

• Son guncellemeden sonra tv wifi ye otamatik baglanmiyor artik . Cozum yolu bilen var mi?

• digiturkplay aktivasyon kodunu sms ile aldım canlı yayında 7 tane kanal var. normal uydudaki kanalları göremiyorum. webden girdiğimde kanallar görünüyor. yapmam gereken herhangibir işlem mi var acaba?
  • Ewt siyah rengi iyi yansitmiyor ama led karartma diye bsy var onu yuksek yap biraz duzeliyo yine

• Arkadaşlar ceptelefonunu kumanda olarak tanitabilen var mı? Ben yapamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: palsak

Arkadaslar karanlikta kanal gecislerinde ekran tam siyah degil yani tv siyah rengi tam yansitamiyor galiba.lutfen bu aksam bir test edin benim tv de mi boyle acaba sadece cok degil ama ekranin sol yarisinda daha fazla gri rengi goruyorum kanal degistirdigimde.servisimi arasam acaba??

Hocam aynı sorun bende de var kanal geçişlerinde ekran tam net siyah değil ,

birde kanallarda tam net görüntü alamıyorum uydu alıcısından mı kaynaklı olabilir mi bu durum ? (uydunet teledünya kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisayrus

HOCAM RESİMDE YUVARLAK İÇİNE ALDIĞIM YUVALARA BİR BEYAZ BİR KIRMIZI RENKLİ ERKEK RCA KABLOSU ALARAK SİSTEMİNİZİ BAĞLAYABİLİRSİNİZ

ŞU LİNKTEKİ RCA ARA KABLOSU VAR BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM:http://www.hizlial.com/dark-3-metre-2-x-rca-analog-ses-rca-stereo-ses-kablosu-dk-cb-aurcaxrcal300tv/10547846?gclid=Cj0KEQjw35-vBRD3qKz8hPezlIIBEiQAOeKNrnIuYXbC1oWxhD0VHV-uXi1_uqPzpyzoFrj4DTp88nkaAv2n8P8HAQ

AYRICA KULAKLIK ÇIKIŞINI TAVSİYE ETMİYORUM. ÇÜNKÜ GİRİŞ KISMI 2,5 MM JACK İSTİYOR.

BU ARADA ARKADAŞLAR BENİM WEBOS SÜRÜMÜ: 03.03.55

EN SON GÜNCELLEME ALMA TARİHİ : 23/07/2015 BUDA TEKNİK SERVİSİN KURULUMA GELDİĞİ GÜN :) YANİ TV HİÇ KENDİ ALMAMIŞ GÜNCELLEME DAHA..

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/329372/87088d24-ea89-4299-bb94-4f82c74e450b.JPG[/sima

''YUVALARA BİR BEYAZ BİR KIRMIZI RENKLİ ERKEK RCA KABLOSU ALARAK SİSTEMİNİZİ BAОLAYABİLİRSİNİZ..''

Hocam 2+1 logitec ses sistemini TVye bağlamaya çalıştım ama alttaki o çıkışlardan ses alamadım..Çıkışı arızalı mı acaba filan dedim.Ses çıkış ayarlarını vs değiştirdim.nafile.Sonra baktım ki senin bu gösterdiğin yerde de okunuyor Audio in yazıyor.Yani burası sanırım ses çıkışı değil, Ses girişi.zaten yazılımda da kulaklık çıkışının olduğu yeri gösteriyor bağlantı için.Ses sisteminin tekli jackını kulaklık çıkışına takıp , ses ayarından, * dahili hoparlör den,* harici ses çıkışın na gelince ses sistemi tam randımanlı çalışıyor.* Kulaklık çıkışı kısmına getirince düşük randımanlı ses veriyor.Ama tv den ses açma kapama o zaman iptal oluyor.Yani sesi, ses sisteminden kontrol ediyorsunuz tv den değil.

Yani zannedersem ses sistemi optik hdmi vs değilse Jack dışında bağlama imkanı yok gibi.Yanılıyorsam düzeltin de yanlış bilgilendirmiş olmayım.Belki benimki böyledir....

nisayrus
    --------------------------------------------------------------------------

Evet tv de açma kapama düğmesi, var altta joystik şeklinde.Kafam tüplüye gittiği için kusura bakmayın..Ancak tamamen tvyi kapatmıyor,stand bya alıyor.Yinede yaşlıların bu düğmeyi kullanmaları zor olabilir.Açmak kolay da ,Kapatmak için joystiği kapat konumuna almak gerekir.

lovekrand

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bendeki flaş disk 4 gb kingston.buna kayıt yapmadı.Belki belleği yetersiz ondandır.

chackall
    -----------------------------------------------

• Tvden şimdilik genel olarak memnunum.özellikle kanal geçişi ,menü kullanımı vs. çok iyi.Tv Zapping yaparken takılma donma vs yapmasın yeter.

Garibime şu gitti. en son güncelledikten sonra kanalları usb ye kayıt ediyim dedim baktım tv den usbye kayıt yok sadece usb den tv ye kayıt var birkaç gün geçtikten sonra baktım tv den usbye kayıt da görünüyor.bu arada hiç güncelleme vs yapmadım.

Western tv.Bk tv gibi yeni film gösteren 50 ye yakın kanal kapanınca.fabrika ayarlarına bir döneyim dedim.Dönünce yazılım sürümü eskiye dönmedi sanırım ,aynı sürüm.Neyse eski kanallar gitti yeniden tarattım.kanalları tekrar sıraladım.

Daha önceki denemelerimde Sinema moduna geçince titremenin azaldığını farkettim...Yani bu yazılımla düzelir belki.''O titremeyi azaltacak şey de trumotion.''denmiş forumda bir arkadaş,.iş yazılımdaysa koreliler bunu halleder bi şekilde.

43uf 6807 bölümünde bi arkadaş şöyle yazmış

quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

cunku zaten oyle

lg 6 serisi tvleri ultra hd logosu alamadı 8 serisi ve üzeri aldı

oda amerikada bir firmaya ultra hd dir diye belge ile ürünleri satıyor ama ürün kesinlikle 4k degil

teknosa da ve vatanda tv uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsin

43uf7787 bu logoyu almış mı acaba bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar note3 cep telefonu kumanda olarak tanıtabilen varsa anlatırlar çok memnun olurum.

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Tv plus uygulamasini indir , iki cihazida ayni aga bagla

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Tv plus uygulamasini indir , iki cihazida ayni aga bagla

Kardeşim sana zahmet olucak ama uygulamayı nerden indirebilirim link verirsen çok memmun olurum Birde iki cihazıda aynı ağa bağla demissin de onu nasıl yapacağım biraz daha ayrıntılı anlatırsan çok makbule geçer.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Hocam play store a gir arat cikiyor zaten . Evde internete baglanmak icin modeminiz varsa hem telefonunuzu hem tv yi wifi uzerinden bu modeme baglayin . Sonra uygulamayi calistirin tv gozukecek. Umarim aciklayici olmustur

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Hocam play store a gir arat cikiyor zaten . Evde internete baglanmak icin modeminiz varsa hem telefonunuzu hem tv yi wifi uzerinden bu modeme baglayin . Sonra uygulamayi calistirin tv gozukecek. Umarim aciklayici olmustur

Çok teşekkür ederim kardeşim 4 tane uygulama var ama hangisi? (Tv plus, Canlı Tv plus,Mega Tv plus,Live now Tv plus)
  • Bu sitede uf 7787 serisi 100 hz.olarak verilmiş.Ne kadar doğru bilmiyorum ancak nette tek bulabildiğim kaynak bu:
    ''In plus, seria UF7787, vine cu:
    - rata de refresh 100Hz, TruMotion 200Hz
    - ULTRA Luminance
    - Tru Black Control
    - sistem de boxe: 2.1 (L/R: 10W + 10W WF: 15W)
    - telecomanda Magic Remote''

forumlgtv.ro
    Review 43UF7787 - utilizare si impresii - 40UF7787 / 49UF7787 / 55UF7787
    http://forumlgtv.ro/Thread-Review-43UF7787-utilizare-si-impresii-40UF7787-49UF7787-55UF7787

Bu arada TV nin kutusuna baktım kutunun üstünde Ultra HD logosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 11 Ekim 2015; 22:50:41 >

• fenerbahçe ajax maçı 22 ekimde trt4k da yayınlancakmış haberiniz olsun

• drafdn D kullanıcısına yanıt
    Trt4K calisani bana da tweet atmis . Tv nin karsiligini almaya baslicaz

• bu ürünü takip ediyorum. kullananlara sorum olacak.
    digiturk play ve internet üzerinden yayın yapan kaçak maç yayınları sık izleyeceğim. sırf bunları çalıştırmıyor diye sony kdl43w805c tvmi bugün iade ettim :)
    bu tv'de digiturk play hem uygulama hem web'de izlenebiliyor rahatlıkla sanırım. kaçak maç yayınları da çaıştırıyor mu web üzerinden. yoksa oynatıcılarda flash sorunu yaşatıyor mu?
    cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelileVdimne -- 3 Ekim 2015; 23:50:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.