Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
23
Favori
76.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trt 4k 2160p yani 3840*2160 piksel iceriyor . 2k olsaydi 1440p olurdu .

Cihaz muhtemelen 100hz cunku 4k60fps destekliyor ama cok da onemli degil cunku mevcut kanallar hepsi 25hz bir trt 4k 50fps yayin yapiyor .

Titreme olayini ben farketmedim dikkatli bakilirsa gorulebilir belki bilmiyorum ama bence sorun yok zaten tv bu cozunurluge uyumlu olarak yapilmis . Hd ve sd kanallarda sorun olabilir ama 4k da sanmiyorum .

Gs nin maci brni tatmin etmedi yer yer goruntude bulaniklasmalar oluyordu sanki ama bunun yayindan kaynakli oldugunu dusunuyorum cunku show tv hd de milli maclar cok iyiydi .

Kanal silme yok , kanal atlama adiyla var . Ayni kapiya cikiyor yazilimda zaten .

Acma kapama tusu var , tv nin alt tarafinda gozunuzden kacti heralde :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ps4 için aldım 1 aydır kullanıyorum sonuç mükemmel :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yorumlar neden siliniyor ayrica kim siliyor ??
  • gökmen333 kullanıcısına yanıt
    Televizyondan usb belleğe kayıt işlemi yapılabiliyor yalnız belleğin modeli ve aktarım hızına göre bu iş değişkenlik gösterebiliyor. Ben kayıt için silicon power 64 gb usb 3.0 bellek kullandım ama bilgisayara taktığımda kayıtları izleme şansı bulamadım sanırım kaydedilen dosyalar bir şekilde şifreleniyor. Eğer şifreleme işlemini çözüme kavuşturabilirsem kaydettiğim dosyaları burada paylaşabilirim.

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 18 Eylül 2015; 23:55:30 >

• Mrb arkadaslar tv yi dun aldim bugun kurulumu yapildi ilk deneyimlerim cok iyi simdilik tv8 hd haric arada takilma oluyor servis sinyal zayif gelior sistem kotu uydu filan dedi ondan yapiormus.son gincelleme 03.03.06 yuklu ama diyorki yeni bir guncelleme bulundu yeniden baslatildiginda etkin olacak gibi biseyler yazior tv yi kapatip aciyorum yine ayni sey son guncelleme ne acaba su an tv de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palsak P kullanıcısına yanıt
    Son aldığı güncelleme 03.20.05 ben de senin gibi televizyonu kapatıp açıp güncelleme yapmasını bekledim ama olmamıştı. O sorunun çözümü televizyonu tamamen güçten kesip tekrar çalıştırmak, televizyonu kapattıktan sonra fişini prizden çekip tekrar takıp yeniden açarsan güncelleme uygulanacaktır.
  • Son güncellemeden sonra (03.20.05) kanal Degistirken imlecin rengi kırmızıdan renksizlesiyor sanki kasiliyor renkler soluyor gibi başkasında da Varmı bu sorun ?

• dün lg ye bu hareketli görüntülerde arka planda kalan objelerde takılma olması ve akıcı olmaması ile alakalı mail attım.bu gün telefonla aradılar çözüm için oyun moduna alın düzelir dediler.peki lf650 de böyle sorun olmadığından bahsettim onlarda cevap olarak lf650v de tru motion olduğundan dolayı diye cevap verdiler.ayrıca bu tru motion olayının güncelleme ile gelebilcek bişey olup olmadığını da sordum onlarda bunu lg ye sorduklarını ve cevap olarak tru motion gelmicek dediklerini belirttiler.oyun moduna aldım ama yine o akıcılığı elde edemedim maalesef:(

• Hocam bu TV ile UF8507nin tek farkı UF8507de 3D olması mıdır?

• Archspire kullanıcısına yanıt
    ilave olarak
    +3d
    +tru motion
    +harman kardon ses mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: drafdn

ilave olarak
    +3d
    +tru motion
    +harman kardon ses mevcut

8507'de mevcut bunlar değil mi?

8507'nin 50Hz olması bana bir şey kaybettirir mi?Oyun oynamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 19 Eylül 2015; 18:19:34 >
  • Archspire kullanıcısına yanıt
    evet 8507 de mevcut bu özellikler.Türkiyedeki yayınlar o hz e ulaşamıyor.isterseniz bu tv nin kendi başlığı olması lazım ordan da bakabilirsiniz ayrıntılı olarak.

• drafdn D kullanıcısına yanıt
    Trumotion yok

• gökmen333 kullanıcısına yanıt
    Trt 2160p yani 2160*3840 piksel 2k olsaydi 1440p yazardi. Titreme 4k kanalda yok zaten tv buna ozel uretilmis sd ve hd yayinlarda sorunlar olabilir . Acma kapama dugmesi var tv nin alt tarafında :)

• Son guncellemeyi yapsak mi yapmasak mi ark lar yukaridaki bir ark sorun oldugunu bildirmis

• erkan_163 kullanıcısına yanıt
    BEN BÖYLE BİR ŞEY İLE KARŞILAŞMADIM. GÜNCELLEMEYİ ALMANIZI TAVSİYE EDERİM
    MEMNUN KALMAYAN ARKADASLAR BAŞLANGIÇ AYARLARINA DÖN SEÇENEĞİ İLE İLK GELEN YAZILIMA DÖNEBİLRLER

BU ARADA 4K ATLETİCO MADRİD - BARCELONA FİNAL MAÇINI BU LİNKTEN İNDİREBİLİRİSİNİZ ARKADAŞLAR:

yadi.sk
    Samsung_UHD_Soccer_Barcelona_Atletico_Madrid.ts — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/prtZH1SfjDgxR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 22 Eylül 2015; 2:32:58 >

• EVET ARKADAŞLAR ;
    LG NİN 4K TRUE MOTİON TRUE BLACK KONTROL VE MOTİON EYE CARE ÖZELLİKLİ TV LERİ HENÜZ TÜRKİYE PİYASASINA GİRMEDİ

GİRER GİRMEZ ÜRÜN İNCELEMELERİ NETİCESİNDE İDDİA EDİLİDĞİ GİBİ 43UF7787 İLE ARALARINDA GERÇEKTEN TRUE MOTİON ÖZELLİĞİNİN FARK EDİP ETMEDİĞİNİ BURDAN PAYLAŞACAĞIM VİDEOLARIYLA BENCE 43UF7787 KULLANICILARI GÖNLÜNÜ FERAH TUTSUN ÇOK BİR FARK OLACAĞINI ZANNETMİYORUM GÖRECEĞİZ.

(NOT : BU ARADA 43UF7787 TV RESİM: GAME (OYUN) MODUNDA DAHA CANLI VE RENKLİ GÖRÜNTÜ VERİYOR. TAVSİYE DERİM)

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 22 Eylül 2015; 5:27:21 >

• Bu titreme olayını oled tv lerde bile gördüm yakından bakınca bariz ortada ewet uf7787 de de var aynı sorun ve tv gerçek 50hz zaten daha yüksegide yok 400hz 800hz bunlar yalan dolan yazılımla 800hz yapıyorlar tabi buda pek etkili olmuyor yanlız uf7787 nin hdmi girişleri 2.0 destekli buda hdmi 1.4 30hz görüntü aktarırken hdmi 2.0 da 60hz aktarıyor bunu öğrenir öğrenmez gittim hdmi 2.0 aldım ps3 e taktım titreme olayı kalmadı gibi bşy yani oyun oynayan arkadaşlara tavsiyem hdmi 2.0 kullansınlar.
  • arkadaşlar tv yi bir haftadır kullanıyorum gerçekten çok güzel kullanımı var.alacak ark lar tereddüt etmeden alsınlar bence bazı sitelerde 1700-1800 ekadar düşüyor.bu fiyatlara bu kadar özelliği olan başka tv yok bence şu an ülkemizde.samsung fanı olarak şu an ibre tamamen lg ye döndü.bundan sonra samsung almam galiba:D:D:D
  • Merhaba arkadaşlar ben de bugün aldım 1960 tl Bimeks ten servis kurulumu yaptı 4k kanalı sordum her zaman çıkmıyor dedi.
    Sizden ricam 4k olayını nasıl bulacağım ayrıntılı bir şekilde anlatan olursa çok memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.