Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
23
Favori
76.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıyorum sana, fazla araştırma yapmak bazen daha kötü oluyor.. belki hic incelemesen yıllarca kullanırsın ve yok banding yok coulding hic bi şeyden haberim olmazdı, rahat ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama bu tvde genelde insanlar çok memnun , bende artik sıkıldım ve teknosadan 1960-200(hediye çeki) ile aldım.. artik hayırlısı..

• bende aldım bu tv yi ama o kadar araştırmama rağmen gidip teknosaya bakmıştım fakat 42lf650v serisiyle yan yana görmemiştim.tv den genel manada memnunum renkler çok hoş LF serilerine göre üstünlüğü var ama benim gördüğüm tek sıkıntı bu titreme olayı.
    LF serisiyle yan yana kıyaslama fırsatım oldu.43UF7787;özellikle hareketli görüntülerde arka planda kalan objeler akıcı bir şekilde hareket etmiyor bildiğin titriyor sanki takılıyormuş gibi his veriyor.
    ama 42LF650v serisinde böyle bir sıkıntı yok arka plandaki objeler gayet akıcı biçimde görünüyor. belki ben çok ayrıntıya takılıyorum ama gerçekten insanı üzüyor bu titreme olayı.iade etmeyi bile düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drafdn -- 15 Eylül 2015; 17:35:21 >
  • LG 43UF7787
    banding test videoları
    https://youtu.be/AXbI2N3LJAc
    https://youtu.be/Jxthmn0Euh8

trt sporhd maç
    https://youtu.be/HtDGB4HAPi0

• Guncelleme ile tv8hd donma sorunu ortadan kalkti ama goruntu kalitesi baya bir sd ye yaklasti . Donan halinden bu hali daha iyi tabi yine de .

• drafdn D kullanıcısına yanıt
    42lf yi yeterince incelediginizi dusunuyor musunuz Ayrica magazadaki test videolari bana gore biaey ifade etmiyor . Turksat yayinlari , youtube performansi , maclardaki goruntunun tatmini , film performansi vs . bir cok detay var . 42lf forumuna bir bakin derim yine de siz bilirsiniz :)

• test videosu olsada akıcılık önemli değil mi?
    forumada baktım çoğu kişi memnun kalmış sorunsuz cihaz diye bahsediliyor.bu arada ben 43UF7787 kullanıyorum yeni aldım ama objektif olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drafdn -- 15 Eylül 2015; 21:27:50 >
    ya bu titreme olayı evde hd kanal izlerken varmı? çokmu rahatsiz edici?

• Arkadaşlar ayrıca bu titreme olayına evde kullanilan topraksız prizler yol açıyormuş, bunu da bir araştırmak lazim. yani hem priz topraklı olacak hemde akim korumalı priz kullanılacak mis

• çok rahatsız etmiyor ama daha akıcı bi tv görünce ortaya çıkıyor. ama insan parar veriyor böyle bir hata olmasını istemezdim.

• peki siparişi iptal mi edeyim ? yani bu fiyata başka bir oneriniz var mi

• kara1355 K kullanıcısına yanıt
    sizin verebilceğibiz bi karar ayrıntıya çok takılmam diyorsanız sıkıntı olmaz.dediğim gibi tek negatif yönü bahsettiğim konu yoksa web browser olsun diğer uygulamalar olsun gayet iyi çalışıyor

• bu titreme olayını gözümle görmek için teknosa mağazaya gittim uzun sure bütün tv leri inceledim.. bazı hareketli görüntülerde , merkez görüntünün arkasın daki yani çevresindeki görüntülerde titreme gibi yavaş hareket gibi kesik kesik görüntü geliyor gibi birşey hissediyorsunuz... Ama samsung 40 ju6570 te hicbir titreme görmedim ve çok doğal ve pürüzsüz bur görüntü izledim.. ama buna rağmen nedense yinede lg43uf7787 alasim var..

• Arkadaşlar 43 UF 7787 Tvyi UHD olması ve 3d yi izlemediğimden aldım.Philips alacaktım ama fiyatların düşmemesi,kullanıcı sorunları vs yüzünden bu tv de karar kıldım.

Fikirlerimi belirteyim.Tüplüden geçiş yaptım.Daha önce Teknosa com dan 49uf 7787 aldım ancak çok büyük olduğu için ve parlaklığı gözümüzü rahatsız ettiğinden geri iade ettim.Mağazada baktığımda küçük gibi duruyordu.ONUN İÇİN BÜYÜK EKRANLARA FAZLA HEVES ETMEYİN.Paranıza yazık 43 inç bile büyük geliyor.Evde büyük duruyor.(Belki 40 inç en mantıklısı)..49 inçi iade etmek istediğimde ilginç bir sorun yaşadım.Tv nin ayaklarının birini çok sıkmışlar üstelik vidanın birini yamuk vidalamışlar,(belki fabrika hatasıydı) vidanın birini bir türlü sökemedim vidanın tepesi yalama oldu yine de çıkmadı.Ayaklar bu şekilde Kartona sığmıyor.Teknosaya telefon ettim, lg servisten yardım alın dediler.servis söktü.ancak vida kopmuş bir kısmı yuvada kalmış.neyse eğer vidayı sökemezseniz fazla zorlamayın yoksa vida yalama oluyor.Servis tv yi ilk vidalarken de söyleyin çok sıkmasın,sökerken sorun çıkarabilir.Vidalar çok kaliteli gelmedi bana.

TV alırken büyük mağzaları tercih edin (ve imkanınız varsa 14 gün koşulsuz iade şansınız olduğundan internetten alın,)çünkü iade ederken mesela Teknosa com kargo parası almıyor ve müşteriyle de ilgileniyor.Üstelik Tv yi kargoya siz götürüp yorulmuyorsunuz Kargo gelip evden alıyor..Kargodan kargo takip numarasını da almayı ihmal etmeyin çünkü telefonda soruyorlar.Telefonda bekletme vs gibi sinir bozucu şeyler de yaşamıyorsunuz,o yüzden bence Tv gibi büyük para alışverişlerinizde büyük mağazaları tercih edin derim...Kargocu da,adresi bulamadım sen beni karşıla vs derse kibarca reddedin çünkü kapıya kadar getirmeleri onların görevi.Benimki (UPS kargo ) bir de kontorüm bitiyor sen beni ara dedi.Artık yalan mı doğru bilmiyorum.

Neyse indirim yakalayınca 1899 a 43 uf yi Media markttan aldım.Stoktan hızlı gönderi yazmasına rağmen 5 gün sonra gönderdiler.Teknosa 2 günde gönderdi.- (Kartonun altına üstüne iyice bakın bantlar vs ,çöküntü vs olmasın.Kutuyu siz açmayın,servis açsın.Lg servise kargo gelince telefon edin.Servis para almıyor.)

Tvnin kanal geçişleri iyi ,görüntü de iyi.-özellikle semerkand hd çok kaliteli-Standart görüntü de renkler iyi.Uydu cihazı almanıza gerek yok.Kumandanın kanal ileri geri tuşları biraz sert ve basarken parmağı biraz rahatsız ediyor.Ses açma tuşu gibi artı şeklinde olsaydı daha iyi olurdu.Mouse gibi kullanılması güzel.(Kumanda kirlenmesin diye şeffaf naylon taktım,çünkü tekerlek kısmı kolayca kirlenebilir.ancak zor kullanılıyor böyle)...Kanal silinmemesi kötü.çünkü sonradan kapanan ıvır zıvır bi sürü kanal var.,Wifi şifreniz türçe karakter barındırıyorsa şifre menüsünde türkçe klavyeye geçin mesela büyük I yabancı klavyede yok.Bağlanmıyor diye uğraşmayın.Kanal arama,kilit vs kısmında pin kodu soruyor benimki 0000 mış fabrika ayarında.

Tv de açma kapama düğmesi yok.Ben buna şöyle bir çözüm buldum tesadüfen.Aldığım Tunçmatik akım korumalı prizide açma kapama düğmesi varmış.Yani uzun süre kullanmazsanız buradan tv yi açıp kapatabilirsiniz.Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ancak indirim yakalayınca akım korumalı priz de alın derim.Evde yaşlı vs varsa, kumanda da siz olmadığınız zaman arıza olur,pil vs biterde kumanda çalışmazsa prizden kapatamayacak haldeyseler burdan kapatabilirler.

Analog eski kameradan usb ye kayıt yapabilirim diye eski kameramı tv ye bağladım ama görüntü çok kötü.yani tüplü gibi bile göstermiyor.Ve zannederim sadece Harddiske kayıt yapılıyor.Harddiskim olmadığından Analog yayını kayıt ediyor mu deneyemedim.Usb flaş diske kayıt yapmıyor ama ondaki videoları oynatıyor.Trt 4k 2000p olarak gözüküyor ,yani 2k görüntü ,belki,tam 4k değil trt nin yayını.Kampanya Digitürkte izlemeye değer hiçbişey yok.Sadece 3-4 canlı kanal var,İz tv var iyi olan.Yani bence uğraşmaya değmez.F1 bile izlenmiyor.

Canımı sıkan tek olay TRT 4 k da devamlı tekrar Almanya-Arjantin maçında Hızlı çekimlerde uzak kameradan seyirci kısmının tıtremesi oldu.Arkadaşlar boş vaktinizde bir bakın ,buradaki maçta hızlı çekimde seyircilerin olduğu kısım sizde de titriyor mu.Bu çekimden mi değil mi bilmiyorum.Çünkü hareketli yazılarda vs titreme yok.Canımı sıkan bi bu oldu.GS-A.Madrid HD yayınında da hafif seyirci kısmında titreme oldu.Lg ye sorsak acaba bu güncelleme vs ile düzelir mi.43 uf 7787si olupta TRT 4k daki tekrar eden Almanya-Arjantin maçında hızlı görüntüde seyirci kısmında titreme olmayan arkadaş var mı ? Yazarsa biz de bilgilenelim.Yani titreme sadece bizdeki tv de mi değil mi.Görüntü ,küçük ve detaylı kısımlarda da böyle oluyor gibi geldi bana.Bendeki priz topraklı değil ama ondan titreme olduğunu sanmıyorum.

Lg paneli ,bazıları 50 hz diyor ancak kaynak yok.50 mi 100 hz mi.Sağlam kaynak hangisi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 16 Eylül 2015; 19:59:33 >

• bahsettiğim gibi hızlı görüntü akışında arka plandaki görüntü takılıyor gibi his veriyor tam bi akıcılık yok.güncelleme işe düzelecek bir şey mi bilemiyorum bilen birileri varsa bizi aydınlatırsa seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drafdn -- 16 Eylül 2015; 21:12:46 >
    az önce teknosadan ikinci kez televizyon siparişini iptal ettim. 1. si lg 43uf6407 , 2. si lg 43uf7787 .. bu titreme ve takılma olayı yazılımla düzelecek gibi değil. alan arkadaslarinda iade etmelerini tavsiye ederim. çünkü lg nin yuksek modellerinde ve samsung un "ju" modellerinde akıcı ve titreşimsiz net görüntü var.. Teknosa mağazasında yaklaşık 1 saat boyunca lg43uf7787 ile diğer tv leri karşılaştırın ve almaktan vazgeçtim. simdi için rahat . evimde su an LG nin eski bir modeli var ve çok memnunum fakat bundan sonra samsung diyorum.. samsung ta titreşim, takılma, donma yok! ama akilli kumandası LG kadar iyi değil..

• GOKMEN333 ARKADASİMİZİN YAZİSİNİN SONUNDAKİ SORUYA(trt 4k da titreşim) CEVAP YAZAN YOKMU

BEN ARKA PLANDA TAKILMAYA RASTLAMADIM TV GAYET AKICI İNTERNETTE BU FORUM DIŞINDA ARAŞTIRIRSANIZ KULLANICI YORUMLARI GAYET OLUMLU.. YENİ GÜNCELLEME İLE BAZI SIKINTILARI DÜZELLTİLER Kİ TV Yİ ALDIĞIMIZ ZAMAN BU KÜÇÜK SIKINTILARIN DÜZELTİLMESİ İÇİN İLK MAİL ATANLARDAN BİRİ BENİM ..

BENCE TV YE ÇOK YAKINDAN BAKIYORSUNUZ GİBİ GELDİ ....BİLEMİYORUM. SİZ VE BİR İKİ KULLANICI OLUMSUZ YORUMDA BULUNMUŞ BU BAŞLIKTA.. TAKDİR KULLANICILARIN.

(NOT: TV Yİ DİGİTURK PLATFORMU İLE KULLANIYORUM HERKESE TAVSİYE EDERİM GÖRÜNTÜ MÜTHİŞ......... ÇANAK EUTELSATA ÇEVRİLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 16 Eylül 2015; 23:39:53 >
  • BU ARADA TV Yİ ALAN ARKADŞALRIMIZ İÇİN BURADAN VERECEĞİM ADRTESTEN PAYLAŞACAĞIM 4K DENEME VİDEOLARINI İNDİRMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUM

TV Yİ ALDIĞIM MAĞAZADA OYNAYAN 4K A.MADRİD- BARCELONA FİNAL MAÇI VE BİR KAÇ GÜZEL VİDEOYU İZLEYİNCE TVNİZDEN DAHADA MEMNUN OLACAKSINIZ

ÇOK KISA ZAMANDA PAYLAŞCAĞIM ARKADAŞLAR...
  • Arkadaşlar TV'yi gittigidiyordan "stoktansatis" isimli mağazadan %5 indirimle 1785 TL'ye almayı düşünüyorum

Daha önce alışveriş yapan var mıdır? Güvenilir mi?

Link

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.