Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
23
Favori
76.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manuel kanal arama yaptinmi cikmasi lazim trt 4k nin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palsak P kullanıcısına yanıt
    Ne sorunu ya , tv8 donma kalktı , kanal menüsü açılımı hızlandı, sinema manuel ayarları vs. geldi . Yapın güncellemeyi bu düzeltme güncellemesi zaten bir sorun olmaz cihaz daha stabilleşti .webos 3 falan gelince düşünürsün güncellememeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryo123

Manuel kanal arama yaptinmi cikmasi lazim trt 4k nin ?

Şöyle Transporter giriyorum 12123/H/15000 frekansı geliyor güncelleştirme dedeğimde 4ktrt yi buldu ve bir kanal eklendi dediği halde ben eklenen kanalı bulamıyorum sorun burda ne yapmam lazım?

• Bugün bende 43UF7787 modeli aldım araç olduğu için kucaklayıp araca koyup, eve getirdim. Yarın servis gelip kurulumu yapacak bakalım pek tv izlemiyorum. Daha doğrusu oyun, film, müzik gibi işlerden tvye gerek duymuyodum. Odamda baya büyük artık film olsun, tv olsun büyük ekranda izleme vakti geldi diye düşünüyorum. Film izlerken ses, efektler müthiş ekran 19" monitör yazıları okumak zor oluyor. Herneyse dahili uydu alıcısına çatıdan çoklu lnbden kablo çeksem yeterli olur mu? TRT4K'yı deneyebilirmiyim? veya çanağın yönünü değiştirmek felan gerekir mi? Şimdilik forumda mesajım bulunsun TV'yi kullandıktan sonra bende fikrimi söylerim.

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    eğer son güncellemeyi yaptıysanız kanal menüsündeki arama seçeneğinden turksat diye aratın öyle bulabilirsiniz.kanal ismi trt değil yani turksat 4k diye geçiyor ortak yayın yapıyorlar trt ile.

• Arkadaslar birisi detayli su trt 4k yi nasil ayarlayabiliriz detayli anlatabilir mi rica etsem

• servis tvyi bugün kurdu. az önce TRT4Kyı açtığımda müthiş bir sonuçla karşılaştım.. 4K bi an önce yaygınlaşsa ne iyi olur

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 24 Eylül 2015; 1:45:16 >

• Bu arada arkdslar tv 50hz lg nin ne yapmaya calistigini anlamadim ama oturma odsnda 106 ekrn seg marka tv var 200hz tv de titremenin t si bile yok diyebilirim lg den biyle bsy beklemezdim sonucta 2015 uretimli bir tv ve 50hz saka gibi.

• quote:

Bu arada arkdslar tv 50hz lg nin ne yapmaya calistigini anlamadim ama oturma odsnda 106 ekrn seg marka tv var 200hz tv de titremenin t si bile yok diyebilirim lg den biyle bsy beklemezdim sonucta 2015 uretimli bir tv ve 50hz saka gibi.

Seg 200hz olamaz. Sonuçta alt segment ucuz bir tv. Ondan ötesi 50 yeterli.

• Arkadaslar tv de karanlik odada sinyal olmayan bir kanali secin yada hizlica kanal gecisi yapin siyah dengesini gorebiliyor musunuz acaba.siyah dengesi cok kotu benim eski samsung bu konuda harikaydi.gri bazen siyah kirmizi arasi puslu bir renk bile gorebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Bu arada arkdslar tv 50hz lg nin ne yapmaya calistigini anlamadim ama oturma odsnda 106 ekrn seg marka tv var 200hz tv de titremenin t si bile yok diyebilirim lg den biyle bsy beklemezdim sonucta 2015 uretimli bir tv ve 50hz saka gibi.

Demek istedigim sey bu zaten lg seg in yanina bile yaklasamaz acayip titreme var ekranda seg de titreme yok lg 1400hz demis allah askina bana gostersinler su 1400 hz yi lg 50 hz seg 100hz dir en fazla ama titreme yok hizli sahneler lg den 100 kat daha iyi resmen 2000 tl cope gitti.

• ÇÖPE GİTMEDİ ARKADAŞIM
    DİGİTURK YADA DSMART YADA TELEDÜNYAYA GEÇ HİÇ OLMAZSA NEXT HD UYDU ALICI AL

ama dahili uydu alıcısını kullanma

FARKI GÖRECEKSİN ÇOK CİDDİYİM

BEN DİGİTÜRK KULLANIYORUM TİTREME YYOK
    HAREKETLİ SAHNELER SÜPER
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Demek istedigim sey bu zaten lg seg in yanina bile yaklasamaz acayip titreme var ekranda seg de titreme yok lg 1400hz demis allah askina bana gostersinler su 1400 hz yi lg 50 hz seg 100hz dir en fazla ama titreme yok hizli sahneler lg den 100 kat daha iyi resmen 2000 tl cope gitti.

senin cihazın bozuk servisi ara

• digiturkplay aktivasyon kodu 1 hafta içinde geliyor galiba herhangibir işlem yapmam gerekli mi?
  • Arkadasim nedir bu kod meselesi bende yeni aldim tv yi bilen ark lar bilgi paylasirsa sevinirim nasil oluyor acaba.????

• Arkadaşlar televizyonu almayı düşünüyorum,inceleme bulamadım herhangi bir sorunu var mı(yukarıdaki arkadaş titreme var demiş).Taşınıyorum birde televizyon iadesiyle uğraşmayayım .
  • Yabancı forumlarda herkez sikayetci truemotion olmamasindan dolayi hatta birisi yazmis guncelleme ile gelcek diye olabilirmiki boyle bisey

• Arkadasim titreme filan yok 2 haftadir ugrasiyorum tv ile hatta ses sistemi aldim gecisleri ses aktarimi goruntu aktarimi harika, goruntu trt 4k muhtesem diger hd kanallarda harika kanal duzenlemesi ben bunun kadar guzel ve kolay bir kanal duzenlemesi gormedim daha once.cok kolay siralayabiliyorum kanallari
    O degilde dijiturk olayini bilen yokmu hala cvb bekliyorum

• digiturk 1 hafta içinde geliyormuş sms bende bekliyorum bayram tatilide girdi araya belki normalin üstünde bir gecikme olabilir. ses sisteminiz ne bu arada? ben Z-5500 bağladım optikten ses çıkışı gayet iyi ama tvden kontrol edemiyorum ses açma kısma işlevi olmuyor.LG ses sisteminden bahsetmiş kontrol edilebilmesi için. yoksa sesi ses sisteminin kumandasından kumanda edebiliyorum. İyi bayramlar herkese
  • Msj nasil geliyor ki ben bir yerlere msj mi atacam iki hafta oldu gectimi suresi acaba?Ses sistemi lg nin soundbar ini aldim 300w lik ses gayet basarili ben memnunum tv den direk kablosuz baglanabiliyorum hatta ses sisteminin kumandasindan tv yi kontrol edebiliyorum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.