Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nisayrus

HOCAM RESİMDE YUVARLAK İÇİNE ALDIĞIM YUVALARA BİR BEYAZ BİR KIRMIZI RENKLİ ERKEK RCA KABLOSU ALARAK SİSTEMİNİZİ BAĞLAYABİLİRSİNİZ

ŞU LİNKTEKİ RCA ARA KABLOSU VAR BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM:http://www.hizlial.com/dark-3-metre-2-x-rca-analog-ses-rca-stereo-ses-kablosu-dk-cb-aurcaxrcal300tv/10547846?gclid=Cj0KEQjw35-vBRD3qKz8hPezlIIBEiQAOeKNrnIuYXbC1oWxhD0VHV-uXi1_uqPzpyzoFrj4DTp88nkaAv2n8P8HAQ

AYRICA KULAKLIK ÇIKIŞINI TAVSİYE ETMİYORUM. ÇÜNKÜ GİRİŞ KISMI 2,5 MM JACK İSTİYOR.

BU ARADA ARKADAŞLAR BENİM WEBOS SÜRÜMÜ: 03.03.55

EN SON GÜNCELLEME ALMA TARİHİ : 23/07/2015 BUDA TEKNİK SERVİSİN KURULUMA GELDİĞİ GÜN :) YANİ TV HİÇ KENDİ ALMAMIŞ GÜNCELLEME DAHA..

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/329372/87088d24-ea89-4299-bb94-4f82c74e450b.JPG[/sima

cevap için tesekkurler ancqak verdıgın lınktekı ucların ıksııde sankı aynı gıbı... 5+1 ın 3 kablosu var jak seklınde(kulaklık gırısıne gırercek sekılde ucları) bunları nasıl baglarz kı ? ben kulaklıga taktık 2sını bır uca o ucu da bır baskauca balyaıp toplam 3 ucu tek e ındırıp kulaklıga bagladım ama ses ınanılmaz kotu bazısından geldı bazısından gelmedı...

5+1 tam performans alamayacagız(pcdekı 5+1 ses cıkısı gıbı) bılıyrum ancak olabılek en ıyı kalıtede nasıl alabılrıım...

sırf bu yzuden ses sıstemımı bıle satmayı dusunuyrum ımzamdakı lg 3d led (hdmı) monıtor+3d gozluk le beraber...

• denizzi82 kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam o menuyu fark etmemisim . Kapatmak icin exit tusuna basabilirsiniz ya da telefondan baglantiyi kes diyebilirsiniz .

Bu arada ekran goruntusu almayi bil.eyenler icin kumandadaki o ufak kumanda ekrani acan tusa basin . Gelen menüde capture a basinca ekran goruntusu alabiliyorsunuz .

Magazayi biraz inceledim karaoke uygulamasi birkac oyun falan var pek yeterli degil ama coi kotude degil

Hd yayin kalitesini izleyince sd kanallari hic izlemez oldum . Kanal d , star , ntv gibi kanallara yakistiramadim acikcasi bu durumu . Trt bu konuda ustune duseni yapmis . Trt belgesel , 4k kanallari muazzam ama icerik arttirilmali . Semerkand tv falan gordum yayin kalitesi onlarinda cok iyi .

Ayrica aksama mac var hd kanalda . Mac perfirmansini olcmek icin iyi bir firsat . Trt 4k da mac yayini cok iyi bundada sorun olacagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzamdaki 5+1 ın 3 kablosu var jak seklınde(kulaklık gırısıne gırercek sekılde ucları) bunları nasıl baglarz kı ? ben kulaklıga taktık 2sını bır uca o ucu da bır baskauca balyaıp toplam 3 ucu tek e ındırıp kulaklıga bagladım ama ses ınanılmaz kotu bazısından geldı bazısından gelmedı...

5+1 tam performans alamayacagız(pcdekı 5+1 ses cıkısı gıbı) bılıyrum ancak olabılek en ıyı kalıtede nasıl alabılrıım...

sırf bu yzuden ses sıstemımı bıle satmayı dusunuyrum ımzamdakı lg 3d led (hdmı) monıtor+3d gozluk le beraber...
  • gittigidiyorda lg tr garantili 1894 tl olmus 50 tl de world puan veriyor. ps4 ve digiturk play ve 3 yil sonraki ps5 icin alicam.kafama takılan şey emsallerinden çok ucuz inşallah ucuz etin yahnisi olmaz da iyi fiyata aldım diye sevindirir.digiturk play ve plstation 4 deneyimlerimi kullandıktan sonra paylasirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djfillifoto -- 3 Eylül 2015; 23:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

imzamdaki 5+1 ın 3 kablosu var jak seklınde(kulaklık gırısıne gırercek sekılde ucları) bunları nasıl baglarz kı ? ben kulaklıga taktık 2sını bır uca o ucu da bır baskauca balyaıp toplam 3 ucu tek e ındırıp kulaklıga bagladım ama ses ınanılmaz kotu bazısından geldı bazısından gelmedı...

arkası bu sekılde...

[simage] LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)[/simage]

[simage] LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomat61 -- 4 Eylül 2015; 9:37:34 >

• arkadaşlar, ben 43" LGlerdeki hangi ürünün en güncel olduğunu çözemedim. 7787 bariz üst seri fakat 6807'de de quad core işemci ve 4GB ram var.Kasası 2014ün kasası. Anlam veremedim. Varmı bilgisi olan?
  • Ben de 7787 modeli ile ilgileniyorum. Ancak Lg sitede ürün hakkında bilgi vermiyorlar. Telefon ile sebebini sordum. Güncelle yapıldığını önümüzdeki günlerde sitede yer alacağını söyledi. Fakat bana sallıyorlar gibi geldi. Yaklaşık 1 aydır güncelleme yapılmaz mı? Lg mide bulandırıyor. Sanırım true motion olmamasından dolayı çok şikayet aldılar. Kaçamak yapıyorlar.
  • quote:

quote:

imzamdaki 5+1 ın 3 kablosu var jak seklınde(kulaklık gırısıne gırercek sekılde ucları) bunları nasıl baglarz kı ? ben kulaklıga taktık 2sını bır uca o ucu da bır baskauca balyaıp toplam 3 ucu tek e ındırıp kulaklıga bagladım ama ses ınanılmaz kotu bazısından geldı bazısından gelmedı...

arkası bu sekılde...

[simage][/simage]

[simage][/simage]

Alıntıları Göster
    hocam seninki baya zahmetli bir iş olucak ama forumda bir arkadaş creative t6060 söyle bağlamış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_39946933/tm.htm

ara bağlantı kabloları kullanmış
    bir tarafı kırmızı beyaz erkek kablo (tv ye) diğer taraFI 5 UÇLU REAR FRONT CENTER KABLO LAZIM (ARA KABLO KULLANMAN GEREKEBİLİR)

ŞU SİTEDE VAR :http://www.anadolupars.com.tr/asp/listgroup.asp?group=SK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 4 Eylül 2015; 17:28:50 >

• erxmen E kullanıcısına yanıt
    Evet trumotion yok ama ben bu cihazda onun eksikligini yasamadim . Oyle 49 uf deki gibi altyazilar falan ic ice gecmiyor . Dun aksam macida bu tv de izledim , goruntu gayet iyiydi bana baya iyi geldi hatta herhangi bir sorunla karsilasmadim . Tabi burda daha ayrintili bakanlarla da karsilastirmak lazim . Site olayini bende takmistim ama kaldirsalar lf serisini kaldirirlardi siteden . Onda vertical bamding falan cok fazlaymis alanlar cok sikayetci .

• PS4 Performansını deneyen oldu mu oyun modu varmı tv de oyun moduna rağmen sorun yaşanıyorsa eleyeceğim bu tvyi.
  • TV bugun kuruldu ve ilk izlenimim gercekten cok iyi.. yayın kalitesi de guzel, hele 4k trt dehset :)

tv8 pek ızlemem ama burada denıldıgı gibi arada atlama yapıyor sanki, gerci reklamda sorun yok ama sabah yayın actım 3-5dk takılma atlama fln oluyor ara sıra..
  • Tvyi ben de aldım:) 4 gündür falan kullanıyorum. Görüntü olarak hd kanallar çok iyi.. Bunları izledikten sonra diğerlerini izlemek sıkıcı geliyor. Ben teledünya kullanıyorum ve kanal d, star, show gibi ulusal kanallar hd değil malesef ama atv, tv8, trt, müzik kanalları ve başka kanallar var tabi hd olan.
    -Tv8de sizin bahsettiğiniz sorunu hiç görmedim.
    -Ses sistemini çok beğendim.. Yüksek ses gümbür gümbür müzik dinliyom.
    - Şu upscaling yani görüntüyü 4kya yaklaştırma özelliğinin faydasını görmedim hiç.Olay tamamen yayınlarla alakalı. Yoksa harici uydu alıcı da hd olmasına rağmen iş görmüyor.
    -İnternetten dizi açtım ama her playeri çalıştırmıyor. Ama açınca da süper. 1080p game of thrones açtım müthişti.
    - Trt 4k yok. Manuelden eklemeye çalıştım ama frekans listede yok.. Kendim girmem gerekiyorsa nerden yapıcam bilgilendirirseniz sevinirim.
    Yani şimdilik durum böyle. Ben gayet memnunum aslında ama bunları da paylaşmak istedim. Zamanla yaşadıklarımı da paylaşırım..

• Merhaba bende bu televizyonu kullanıyorum sormak istediğim 2 şey var yardımcı olursanız sevinirim.
    1 - teledünya kullanıyorum, televizyonu açtığımda hdmi'yi seçmeden uydu açılmıyor. Televizyonu açtığımda uydunun otomatik olarak açılmasını sağlayabilir miyim ?

2 - Sony müzik setini bu televizyona bağlayıp sesi müzik setinden alma şansım var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler fark ettiniz mi bilmiyorum ama Trt 4K 2160p yayin veriyor hd kanallar ise 1080i yani gercek 1080p bile degil . Kalite farkinin bu kadar belirgin olmasinin nedeni bu

• Arkadaşlar ben bu tv yi alalı 15 gün oldu ama kanal silme özelliğini bulamıyorum ve kanal arama yapamıyorum, bir sürü kanal var bir kanalı bulmajk için neden 490 tane kanalı gözden geçirmek lazım anlayamadım, kanal silme ve kanal arama nasıl oluyor? ve birde Kanal D HD yok bende ,sizde var mı acaba?
  • SenfoMy S kullanıcısına yanıt
    Kanal D HD Şifresiz yok
  • Merhaba Arkadaşlar.Ben bu Tv yi 1 hafta önce aldım.Kendi dahili uydu alıcıını kullanıyorum.Ancak dün geceden beri tüm kanallar ve radyolarda SİNYAL YOK hatası alıyorum.Sorun nedir ?
  • arkadaşlar ben de kanal listesinde mesela 2 den 4 e geçiyo 3 görünmüyo bi iki yerde daha böyle atlama var. sizde de var mı böyle bişi ? resim atyorum

sizde de var mı böyle bi olay?

• blackness88 B kullanıcısına yanıt
    Bende de birçok kanal yok. Uydu sinyal kalitesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Sinyal yükseltici alıp deneyeceğim.
  • Merhaba arkadaslar 43uf6407 ile bu tv nin arasında akıllı kumanda ve Hz dışında ne fark var hangisini önerirsiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.