Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
23
Favori
76.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videoda bahsi geçen kısım var ama bu linkten de görülebileceği gibi bizde o kısım yok. Acaba görememe sebebimiz yazılım kaynaklı mı (videodaki sürüm daha yüksek ve tv farklı model) yoksa servis ayar yaparken o kısma bir düzenleme mi yaptı?

Ayrıca yorumlarda yazan bir arkadaşın dediği gibi TV8 HD ciddi şekilde kasılarak devam eden bir yayın sunuyor, belki de yayın kaynaklı bir sorun da olabilir. Kanal listesinde de açılış esnasında az da olsa bir takılma/yavaşlık söz konusu ama ilerleyen dönemlerde yazılım güncellemesi ile bu sorun çözümlenir diye düşünüyorum.

Edit: Kanallara TRT 4K'yı eklemek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

- Ayarlar menüsünden gelişmiş ayarlara girin,
    - Kanallar sekmesinden kanal ayarlamaya girin,
    - Kanal ayarı yazan yerden manuel ayarlamaya girin,
    - Alt kısımdan transponder değeri olarak 12123/H/15000 seçip onaylayın.

Yalnız bu ayarları yapıp kanalı ekledikten sonra bende 505. sıraya attı kanalı sizde farklı bir sıraya dahil edebilir. Yapılan adımları görsel olarak bu linkten görebilirsiniz.

Çekim yaptığım telefonun kamerası iyi değil ve televizyonun önü kapalı olduğu için elimden geldiğince net fotoğraflar eklemeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 1 Eylül 2015; 18:45:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nisayrus

ARKADAŞLAR HERKES WEBOS SÜRÜMÜNE BAKIP SONRA BURAYA YAZABİLİR Mİ

Sizin televizyonunuzun sürümü ne sizde yazabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba..
    Ben de bu tv yi teknosadan 1999 TL ( 200 çek ve 50 maxipuan verdi) aldım.. Hb de falan da dusmus fıyat..
    Bu hafta kuruluma gelecekler de, kurulum yaptırırken şunları kesinlikle belirt, dikkat et dediğiniz hususlar nelerdir, tecrubelı arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim..

2.olarak da digiturkplay kullanıp LG tv alan var mı? Benim play uyeliğim var, Smart özelliği yok ama Ekim sonuna kadar ucretsiz..
    Kendi uyeliğimle tv den giriş yapıp, ekimden sonra uyelik aktivasyonu yapmak istiyorum. bu durumla karsılasan oldu mu? Bir de aktivasyon kodunu Müşteri temsilcisi mesaj olarak mı gonderıyor?

Teşekkurler
  • MAXville kullanıcısına yanıt
    Belirtilecek bişey yok açıkçası. Teknik servis geliyor ve yanlarıda getirdikleri USB'den güncellemeyi yapıyorlar. Bir de bildik tarifler.

Teknik servis televizyonun seri nosunu LG Merkeze bildiriyor ve vermiş olduğunuz cep telefonu numaranıza SMS kodu geliyor. Bana 3 iş gününden sonra gelmişti. Yani ertesi gün gelmezse unuttular sanmayın. Maksimum 5 iş günü içinde geliyor. Verilen pakette Türk Ligi hariç tüm ligler var. Bunun dışında film, dizi, belgeseller var. Birde ilave olarak İZ Tv. Diğer kanallar yok.
  • hitfree H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..

Sizde daha once play uyeliği var mıydı? Ben digiturk canlı yardıma sordum, kodu 2 ay ıcınde kullanmalısın dıyor.. net bi bilgi yok o konuda sanırım..bende zaten play uyeliği oldugundan kafamda sorular olustu :D

Bendeki mevcut play uyeliğinde LG smart ozelliği yok, bu ozellik yokken tv'den giriş yaparsam kodu hemen istiyor mu acaba tv'deki sistem? pro.kodu girince benim diğer ucretsiz premium uyeliği yakarlar kesin.. neyse en dogrusu kodu alıp beklemek olacak sanırım..
    Eğer maç yayınları iyiyse, normal 1200 k yayınımı 1800k yapıp tv'den izlerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_163

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bende bu televizyonu. Genel olarak memnundum ta ki dün akşam playstation 4 bağlayıp pes 2015 oynayana kadar. Oyun hızını yakalayamıyor tv hızlı sahnelerde (örn:kaleci uzun degaj kullandığında) oyuncuları, topu görmek imkansız ve gözü acayip derecede yoruyor. Umarım yazılımla düzelecek bir hadisedir yoksa oyun oynamak ve maç izlemek için çok rahatsız edici bir model.

Selamlar, PS4 durumu nasıl? Bende PS3-4 için tv bakıyorum ama bu tv uygun değil galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: palsak

quote:

Orijinalden alıntı: cem.ayaydin

Ayrıca OYUN KONSOLU deneyimi de yapmış bulunmaktayım.

Xbox One ve FIFA 2015 deneyimi yaptım.
    Televizyonu Oyun moduna ve Sesi oyun moduna aldığınızda,
    topa vuruş sesi olsun, direkten dönen sesi olsun, gol olduğunda filelerin sesi olsun çok iyi geldi bana.
    ayrıca en iyi görüntüyü gol sevincinde anlıyorsunuz. Yakın kamera çekimi çok iyi oluyor ve arkadaki taraftarları çok rahat görüyorsunuz.
    ben konsol olarak çok iyi gördüm.
    Konsol için alacak kişilere tavsiye edilir.

peki arkadaşım kanal geçişleri nasıl tv nin çok bekliyormusun ?
    webos tv de gezinirken internette takıntı donma vs yaşanıyor mu?
    birde ben alırsam dijitürk hediye olacak 6 ay sıkıntı yaşar mıyım acaba maç izlerken filan?

Kanal geçişleri kendi uydu alıcısına kullanıyorum 1,5-2 saniye civarında beni rahatsız etmedi açıkçası
    Webos bence internet olarak gayet başarılı, donma Vs başka bişeye rastlamadım sadece uygulamalarda facebook twitter falan yok.
    Digiturk 6 ay hediye evet fakat Lig tv yok. Premier lig var fakat bizim tsl ligi yok onun için normal üyelik yaptırmanız gerekıyor

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca OYUN KONSOLU deneyimi de yapmış bulunmaktayım.

Xbox One ve FIFA 2015 deneyimi yaptım.
    Televizyonu Oyun moduna ve Sesi oyun moduna aldığınızda,
    topa vuruş sesi olsun, direkten dönen sesi olsun, gol olduğunda filelerin sesi olsun çok iyi geldi bana.
    ayrıca en iyi görüntüyü gol sevincinde anlıyorsunuz. Yakın kamera çekimi çok iyi oluyor ve arkadaki taraftarları çok rahat görüyorsunuz.
    ben konsol olarak çok iyi gördüm.
    Konsol için alacak kişilere tavsiye edilir.

peki arkadaşım kanal geçişleri nasıl tv nin çok bekliyormusun ?
    webos tv de gezinirken internette takıntı donma vs yaşanıyor mu?
    birde ben alırsam dijitürk hediye olacak 6 ay sıkıntı yaşar mıyım acaba maç izlerken filan?

Kanal geçişleri kendi uydu alıcısına kullanıyorum 1,5-2 saniye civarında beni rahatsız etmedi açıkçası
    Webos bence internet olarak gayet başarılı, donma Vs başka bişeye rastlamadım sadece uygulamalarda facebook twitter falan yok.
    Digiturk 6 ay hediye evet fakat Lig tv yok. Premier lig var fakat bizim tsl ligi yok onun için normal üyelik yaptırmanız gerekıyor

olumlu tarafı çok forumda okuduklarımdan yola çıkacak olursak sadece 1-2 arkadaşda sorun olmuş galiba kafaya koydum bu hafta sonu indirime girerse alıyorum inş

• quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

quote:

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bende bu televizyonu. Genel olarak memnundum ta ki dün akşam playstation 4 bağlayıp pes 2015 oynayana kadar. Oyun hızını yakalayamıyor tv hızlı sahnelerde (örn:kaleci uzun degaj kullandığında) oyuncuları, topu görmek imkansız ve gözü acayip derecede yoruyor. Umarım yazılımla düzelecek bir hadisedir yoksa oyun oynamak ve maç izlemek için çok rahatsız edici bir model.

Selamlar, PS4 durumu nasıl? Bende PS3-4 için tv bakıyorum ama bu tv uygun değil galiba?

ps-4 deneyimimi paylaştım, bir daha bağlamam muhtemelen mide bulantısı yapıyor gözüm kaydı resmen ps için bu tv yi almayın bence.

• quote:

quote:

quote:

ps-4 deneyimimi paylaştım, bir daha bağlamam muhtemelen mide bulantısı yapıyor gözüm kaydı resmen ps için bu tv yi almayın bence.

arkadaşım forumda bir ark x-box deneyimi harika diyor ama ayarları varmış sen baktın mı ayarlarına??

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım forumda bir ark x-box deneyimi harika diyor ama ayarları varmış sen baktın mı ayarlarına??

Xbox deneyimimi ben paylastim.
    Teknoloji biraz da goreceli birsey. Ps4 kullanicisiydim bende fakat satip xbox one aldim. Ve gayette memnunum. Cunku genelde tek oynadigim oyun fifa ve ultimate team. Xbox ayarlarindan 1080p yaptim ses zaten surround sistem oldugu icin tvde hersey detayli cikiyor. Arkadaki taraftarlar da gayet iyi ayricaaca girerken tepeden cekilen kameralarda bile isiklara dikkat ederseniz kalite anlarsiniz.
    Sahsim adina ben memnunum.

• MAXville kullanıcısına yanıt
    Bende daha önce vardı ama uzun zaman önce iptal ettirmiştim. Kodu girdikten sonra iki seçenek var üye ol birde üye girişi. Ben kodu girdikten sonra üye girişi yaptım. Tablet ve bilgisayarda da aynen kullanabiliyorum. Anladığım kadarıyla sizde bir ay sonra bitecek mevcut üyeliğiniz var. Bence o bittikten sonra aktifleştirin lg Smart aktivasyonunuzu. Hem daha uzun süre kullanmış olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben ayar yapmadım eğer ayarla düzelebilecek birşeyse çok mutlu olurum. Bende sadece pes oynuyorum başka bir oyun denemedim hiç topun hızlı olduğu yerlerde ekran takılarak ilerliyor sorunum bu ayarla düzelir inşallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben ayar yapmadım eğer ayarla düzelebilecek birşeyse çok mutlu olurum. Bende sadece pes oynuyorum başka bir oyun denemedim hiç topun hızlı olduğu yerlerde ekran takılarak ilerliyor sorunum bu ayarla düzelir inşallah.

şu an en popüler cihaz bu ark lar forumlarda en mantıklı alınabilecek tv

• Bu tvyi aldım memnunum ancak Creative A500 5+1 sinema ses sitemini bir türlü takamadım... usbden film izliyrum ancak kendı sdantr sesıyle...

kulaklık gırısnden yaptım ancak 5+1 ses alamadım... yardım edersenız sevınırm...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PES' ten kaynaklanıyordur o :)

• vedkum kullanıcısına yanıt
    ben bu cihazi digiturkplayden mac izlemek ve ps4 için alacaktım. 4k olmasida ps5 e hazirlik maksatli. tam karar vermistim ki yorumunla tepetaklak oldu planlar. tesekkur ederim kursagima oturacak 1850 tl den kurtardin.

• quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

Bu tvyi aldım memnunum ancak Creative A500 5+1 sinema ses sitemini bir türlü takamadım... usbden film izliyrum ancak kendı sdantr sesıyle...

kulaklık gırısnden yaptım ancak 5+1 ses alamadım... yardım edersenız sevınırm...

Bu tvyi aldım memnunum ancak Creative A500 5+1 sinema ses sitemini bir türlü takamadım... usbden film izliyrum ancak kendı sdantr sesıyle...

kulaklık gırısnden yaptım ancak 5+1 Ses alamadım... yardım edersenız sevınırm...
  • diplomat61 kullanıcısına yanıt
    HOCAM RESİMDE YUVARLAK İÇİNE ALDIĞIM YUVALARA BİR BEYAZ BİR KIRMIZI RENKLİ ERKEK RCA KABLOSU ALARAK SİSTEMİNİZİ BAĞLAYABİLİRSİNİZ

ŞU LİNKTEKİ RCA ARA KABLOSU VAR BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM:http://www.hizlial.com/dark-3-metre-2-x-rca-analog-ses-rca-stereo-ses-kablosu-dk-cb-aurcaxrcal300tv/10547846?gclid=Cj0KEQjw35-vBRD3qKz8hPezlIIBEiQAOeKNrnIuYXbC1oWxhD0VHV-uXi1_uqPzpyzoFrj4DTp88nkaAv2n8P8HAQ

AYRICA KULAKLIK ÇIKIŞINI TAVSİYE ETMİYORUM. ÇÜNKÜ GİRİŞ KISMI 2,5 MM JACK İSTİYOR.

BU ARADA ARKADAŞLAR BENİM WEBOS SÜRÜMÜ: 03.03.55

EN SON GÜNCELLEME ALMA TARİHİ : 23/07/2015 BUDA TEKNİK SERVİSİN KURULUMA GELDİĞİ GÜN :) YANİ TV HİÇ KENDİ ALMAMIŞ GÜNCELLEME DAHA..

[simage]https://store.donanimhaber.com/ec/ab/f9/ecabf9c8ba89d95edf9c90d472d4e0be.JPG[/sima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 3 Eylül 2015; 13:11:26 >

• USB cihazlar ile film izlemeye çalıştığımda altyazıların görünmediğini farkettim, çözüm olarak altyazıları MKVToolNix programı ile filme gömdüm ve o şekilde izliyorum. Bu aslında sorun sayılmaz ama filmler ile altyazı aynı isimde olmasına rağmen neden görünmedi? Altyazıların görünmesi için çözüm önerisi olan var mı?

Altyazısını açmaya çalıştığım film Source Code 1080p BluRay x264.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.