Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
23
Favori
76.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünü ben de hepsiburada'dan 2.099 iken 200 tl indirim ve 100 tl maxipuanı sayarsak 1800 tlye almış bulunuyorum. daha sonra vaktim olunca yazar görüşümü bildiririm ama daha önce tv izlemiyormuşum ben onu anladım. o kadar sevdim ki anlatamam. baya keyifli bir işmiş tv izlemek. internet bağlantısı, kumandası vs. kötü diyeceğim bir şey yok. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, 1 haftalık görüşlerim bunlar, teşekkürler.
  • Mediamarkt bu televizyon için mail atmış uyanık ol saat 22.00 sonrasında indirim olacak diye. Mail içeriğinde stok 80 adet görünüyor bakalım fiyatı ne kadar aşağı çekecekler.

Mail içeriği

Edit: Fiyat 1.899 TL'ye düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 26 Ağustos 2015; 22:02:20 >
  • Pazar gecesi gittigidiyor kliksadan siparis verdim bugun sabah geldi . Fiyat 1899tl . Uzun suredir bu fiyatta indirimli falan degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bende bu televizyonu. Genel olarak memnundum ta ki dün akşam playstation 4 bağlayıp pes 2015 oynayana kadar. Oyun hızını yakalayamıyor tv hızlı sahnelerde (örn:kaleci uzun degaj kullandığında) oyuncuları, topu görmek imkansız ve gözü acayip derecede yoruyor. Umarım yazılımla düzelecek bir hadisedir yoksa oyun oynamak ve maç izlemek için çok rahatsız edici bir model.
  • Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Ben de bu lg 43uf7787 modelini almayı düşünüyorum.Alan arkadaşlar aldıkları tarihlere baktığımda zaman epey geçmiş.Bir sorunla sıkıntı ile karşılaştılar mı ? Teşekkürler.
    Bu arada tüm yorumlarınızı incelemelerinizi okudum videoları izledim.Sonuçta iyi bir televizyon almak istiyorum tüplü tv den bir anda geçince uzun vadede kullanmak istiyorum.
    3-5 metre mesafeden izleyeceğim sıkıntı olmaz sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemarar -- 27 Ağustos 2015; 14:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisayrus

@Merhaba 10.07.2015 tarihi itibariyle EVKUR dan 2349 TL* (15 AY 157 TL TAKSİTLE) LG 43UF7787 4K LED TV İMİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIM.
    * elden ödeme yaptığım için bu fiyat oldu peşin fiyatı 2199 tl idi

ürünün resmi linki =https://www.lg.com/tr/tv/lg-43UF7787

TV İLE İLGİLİ İLK İZLENİMLERİM;

1- TV GÖRÜNTÜSÜ GERÇEKTEN ÇOK İYİ VE NET ÖZELLİKLE TRT4K TEST YAYININDA (60P HEVC) BU BARİZ ŞEKİLDE BELLİ OLUYOR ÖYLEKİ SU VE DENİZ SAHNELERİNDE SANKİ KENDİNİZİ SUYUN YANIBAŞINDAYMIŞŞSINIZ VE DOKUNACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORSUNUZ ÇAKIL TAŞLARI FALAN GERÇEKTEN DETAYLAR ÇOK NET VE BİR O KADAR GERÇEKÇİ MUHTEŞEM BİR DENEYİM BİR AN ÖNCE 4K YAYININ TÜM KANALLARA GELMESİNİ İSTİYORSUNUZ:)

2- TV NİN SESİ İDARE EDER BASS FALAN BEKLEMEYİN.. SES SİSTEMİ GEREKLİ ... DAHAÇOK ZEVK ALIRSNIZ FİLMLERDEN...

3- MAÇ YAYINLARINDA OYUNCU DETAYLARI VE SEYİRCİ DETAYLARI EN UZAKTAKİ BİLE ÇOK İYİ VE NET HAREKETLİ SAHNELERDE 1400 HZ KENDİNİ GÖSTERİYOR TAKILMA YOK ANCAK ÜRÜNDE TRUE MOTİON OLMADIGINDAN MIDIR ŞUNU TESPİT ETTİM KALECİ DEGAJ YAPTIĞINDA TOP EKRANIN EN ÜST SEVİYESİNDE İKEN ÇOK KISA BİR SÜRE İÇİN BULANIKLAŞMA OLUYOR ÇOK DİKKAT EDERSENİZ RAHATSIZ EDİCİ OLABİLİR.

4- UYDU KANALLARI İZLERKEN ( KENDİ DAHİLİ UYDUSUNU KULLANIYORUM ) HD YAYINLAR ÇOK NET AYRICA SD YAYINLARDA 4K UPSCALE ÖZELLİĞİ İLE DİĞER TV LERLE KARŞILAŞTIRDIM YAYIN KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİYOR VE ÇAMURLAŞMA OLAYI EN AZ SEVİYEDE (ÖRNEK :RESİMDEKİ ŞABAN FİLMİ )

5- WEBOS2.0 GERÇEKTEN ÇOK HIZLI .....SİHİRLİ KUMANDA ÇOK KULLANIŞLI ANCAK UYDU KANALLRI EKLEME VE SİLME SIKINTILI OLMUŞ BİR KERE UYDU KANAL TARAMASI YAPTIM 1000 KUSUR KANAL BULDU ÜCRETLİ OLANLARI SİLMEK İSTEDİĞİNİZDE SİLME TUŞU MALESEF YOK AYRICA HARFE GÖRE KANAL ARAMA ÖZELLİĞİDE YOK ÖYLECE KALIYORSUNUZ BU ÜRÜNE VE FİYATA YAKIŞTIRAMADIM.

6- DİĞER BİR SIKINTILI DURUM İSE SİHİRLİ KUMANDADAN İMLECİ AKTİF EDİP İMLEÇ İLE YAPMAK İSTEDİĞİNİZ İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA İMLEC EKRANDAN HEMEN KAYBOLMUYOR VE BİRAZ UZUN BİR SÜRE BEKLİYOR VE BUDA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SEBEP OLUYOR BU DURUMUDA AYARLARA GİRİP İMLECİ BOYUTUNU EN KÜÇÜK SEVİEYE GETİREREK ÇÖZMEYE ÇALIŞTIM.

7- İNTERNET HIZINIZA GÖRE BAŞLATMA MENÜSÜNDEKİ YOUTUBE , TİVİBU,DİGİTURK PLAY GİBİ UYGULAMALRDAN FAYDALANABİLYORSUNUZ. YOUTUBE NİN 4K GÖRÜNTÜ VEREBİLME ÖZELLİĞİNİDE EKLEDİĞİNİ ÖĞRENMİŞ OLDUM 4K FİLM YAZARAK ARAYIP BULDUĞUM VE İZLEDİĞİM FİLM GÖRÜNTÜLERİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ İDİ.

AYRICA ÜRÜN İLE BİRLİKTE 3 AYLIK DİGİTURK PLAY ÜYELİĞİNİZ GELEN PROMOSYON KODU İLE BAŞLAMIŞ OLUYOR. LİG TVYİ ÇOK NET İZLİYORSUNUZ TABİ BURADA İNTERNET HIZINIZ ÇOK ÖNEMLİ..

8- SMARTSHARE ÖZELLİĞİ ÇOK GÜZEL ...ÇEVRESİNDEKİ TÜM AKILLI CİHAZLARI ANINDA GÖRÜYOR VE BU CİHAZLARDAN SEÇTİĞİNİZ GÖRÜNTÜLERİ ÇOK NET OYNATIYOR.

GENEL OLARAK TV NİN VERDİĞİM ÜCRETİ HAKETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..

HENÜZ PS4 BAĞLAYIP OYNAYAMADIM.YAKINDA PS4 BAĞLAYIP İZLENİMLERİMİDE PAYLAŞMAYYA ÇALIŞACAĞM.

NOT: GECE, general mobile discovery telefonum ile çektiğim görüntüler ekte mevcuttur.

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

[album][/album]

Trt4k listeye nasıl ekleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu televizyonu aldım ve bugün kurulumdu ıvırdı zıvırdı kullanıyoruz. Kanal geçişlerinde sorun yok ama menülerde takılmalar yaşanıyor nadirde olsa. Sd yayınlarda da performansı güzel. Nasıl bir teknoloji kullanıyorlarsa görüntü nasıl kendisini toparlıyor çözemedim. Bende şöyle bir sıkıntı trt ve diğer kanallarında ikide bir sinyal yok gibisinden uyarı çıkıyor. Çanakla ile ilgili sıkıntı mıdır? Çünkü diğer kanallarda sıkıntı yok. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Bu televizyonu aldım ve bugün kurulumdu ıvırdı zıvırdı kullanıyoruz. Kanal geçişlerinde sorun yok ama menülerde takılmalar yaşanıyor nadirde olsa. Sd yayınlarda da performansı güzel. Nasıl bir teknoloji kullanıyorlarsa görüntü nasıl kendisini toparlıyor çözemedim. Bende şöyle bir sıkıntı trt ve diğer kanallarında ikide bir sinyal yok gibisinden uyarı çıkıyor. Çanakla ile ilgili sıkıntı mıdır? Çünkü diğer kanallarda sıkıntı yok. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

hocam trt 4kyı buluyorum ama listeye ekleyemıyorum yardımcı olurmusun.
  • karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Dostum bilsem söylerim Ben daha göremedim bile. Bina da 32 daire var ve tek santralle hepimize dağılıyor. Son alıcıda ben olduğum için kalitede düşüyor sanırım. Özellikle trt hd yayınlarında sık sık bölünmeler yaşıyorum. Fox hd ve Tv 8 hd hiç yok. Kanal sıralaması da bana zor geldi açıkçası.

• Teknosada 1999 tl arkadaşlar +200 tl hediye çeki veriyor.
  • Arkadaşlar teknosadan 1979 tl ye almış bulunmaktayım. 300 tl hediye çeki verdi ama 1 haftalık süre var ve 3 katı ile harcanabiliyor. Zaman kısa olması kötü olmuş.

• Perşembeden beri televizyonu kullanmaktayım.Bugün sabah itibariyle televizyonu açınca LG ekranında kalmakta,ne ses ne görüntü gelmemekte.LG teknik servise kayıt açtırdım.

Benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemarar

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Ben de bu lg 43uf7787 modelini almayı düşünüyorum.Alan arkadaşlar aldıkları tarihlere baktığımda zaman epey geçmiş.Bir sorunla sıkıntı ile karşılaştılar mı ? Teşekkürler.
    Bu arada tüm yorumlarınızı incelemelerinizi okudum videoları izledim.Sonuçta iyi bir televizyon almak istiyorum tüplü tv den bir anda geçince uzun vadede kullanmak istiyorum.
    3-5 metre mesafeden izleyeceğim sıkıntı olmaz sanırsam.

tavsiye ederim dostum. Sıkıntı yok çok şükür.
  • Arkadaslar bu tv yi düşunuyoruz fakat birkaç sorum var

Truemotion yokmuş ozellikle maclarda sıkıntı olur diye düşünüyorum birde 4k ya upscale olunca daha da artacaktır kullananlardan yorum alabilir miyim.

Panel 50hz diyorlar doğru mudur

Banding filan diye de okudum boyle bir sey de var mı

• Bu televizyonu alacam. Acaba CNN türkü açıp altyazıya bakabilir misiniz.
    Atlama oluyor mu? Akıcı mı?

• denizzi82 kullanıcısına yanıt
    ben hiç karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisayrus
    ...
    ÖZELLİKLE TELEDÜNYA KABLOLU YAYININ GÖRÜNTÜ KALİTESİNİN DAHA İYİ OLDUĞUNU OKUDUM. GÜNCEL FİLMLER KONSUNDA HANGİSİ İYİ TAM BİLMİYORUM

sinema paketi hepsinde var. ama dikkat etmelisin. ben kablonet'deyim. kablonet'de ayrıca bir de vizion adında çakma bir sinema paketi daha var. ayda 2 tl'ye sinema pakedin olacak dediler bana, ben de kabul ettim. bu çakma olan vizion geldi. diğer sinema paketi kadar iyi değil.
  • arkadaşlar mrb bu tv nin iyi ve kötü yanları neler almayı düşünüyorum şu an başka seçenek yok kötü bir samsung 40f6800 (2 kez panel arızası verdi en sonunda parayı aldım) deneyimimden sonra 2. kez tv ile uğraşmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: palsak

arkadaşlar mrb bu tv nin iyi ve kötü yanları neler almayı düşünüyorum şu an başka seçenek yok kötü bir samsung 40f6800 (2 kez panel arızası verdi en sonunda parayı aldım) deneyimimden sonra 2. kez tv ile uğraşmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

LG den çok memnunum daha öncede 22" led monitörlerini kullandım. Hiç bir arıza ile karşılaşmadım. SONY den sonra en kaliteli marka f/p ürünü diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 1 Eylül 2015; 8:33:46 >
  • Arkadasim kullanici yorumlari farkli ama forumda o kadar kullanan ark var ki kimi iyi kimisi kotu yorum yapmis onlarin tecrubelerinden faydalanmak daha faydali bu modelmi veya baska 100 lira asagi 100 lira yukari fazla para verip baska urunleride onerebilecek arklar olabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.