Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum. Özellikle smart olayı gayet güzel. Browser olsun Digiturk Play olsun, Youtube olsun hepsi sorunsuz çalıştı. Eğer uydu kullanıyorsanız kanal listesi falan benim pek hoşuma gitmedi açıkçası. Daha basit olmalıydı. Ayrıca bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Digiturk Play'da canlı olarak sadece birkaç kanal var. Ben diğer kanallarıda izlemek istiyorum, böyle bir seçeneğimiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazar günü teknosadan 1979TL' ye 43UF7787 televizyonu almış bulunmaktayım.
    dün gelip kurulumu yaptılar. televizyondan kısaca memnunum.
    sadece kullanan arkadaşlardan bir bilgi rica edeceğim.

Webos'da FACEBOOK veya Twitter gibi uygulamaları göremedim veya bulaamadım.
    Bunlarla ilgili yardımcı olacak arkadaş varmı?
  • Ayrıca OYUN KONSOLU deneyimi de yapmış bulunmaktayım.

Xbox One ve FIFA 2015 deneyimi yaptım.
    Televizyonu Oyun moduna ve Sesi oyun moduna aldığınızda,
    topa vuruş sesi olsun, direkten dönen sesi olsun, gol olduğunda filelerin sesi olsun çok iyi geldi bana.
    ayrıca en iyi görüntüyü gol sevincinde anlıyorsunuz. Yakın kamera çekimi çok iyi oluyor ve arkadaki taraftarları çok rahat görüyorsunuz.
    ben konsol olarak çok iyi gördüm.
    Konsol için alacak kişilere tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem.ayaydin

Ayrıca OYUN KONSOLU deneyimi de yapmış bulunmaktayım.

Xbox One ve FIFA 2015 deneyimi yaptım.
    Televizyonu Oyun moduna ve Sesi oyun moduna aldığınızda,
    topa vuruş sesi olsun, direkten dönen sesi olsun, gol olduğunda filelerin sesi olsun çok iyi geldi bana.
    ayrıca en iyi görüntüyü gol sevincinde anlıyorsunuz. Yakın kamera çekimi çok iyi oluyor ve arkadaki taraftarları çok rahat görüyorsunuz.
    ben konsol olarak çok iyi gördüm.
    Konsol için alacak kişilere tavsiye edilir.

peki arkadaşım kanal geçişleri nasıl tv nin çok bekliyormusun ?
    webos tv de gezinirken internette takıntı donma vs yaşanıyor mu?
    birde ben alırsam dijitürk hediye olacak 6 ay sıkıntı yaşar mıyım acaba maç izlerken filan?

• Elektronik şans işi..Servis dün gelip televizyonu aldı,muhtemelen değişim kararı çıkabilir dediler.

Kullandığım 3 gün boyunca ben de gayet memnun kaldım..Ama daha 3 günlük cihaz böyle bir sorun çıkarınca insanın hevesi kaçıyor tabi.

Umarım benim başıma gelen alan/yeni alacak olanların başına gelmez.
  • cem.ayaydin C kullanıcısına yanıt
    Facebook ve Twitter anlaşmazlık nedeniyle webos mağazasından uygulamalarını kaldırmışlar. Kurulu olanlarda da bir kaç ay daha hizmet verecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum. Özellikle smart olayı gayet güzel. Browser olsun Digiturk Play olsun, Youtube olsun hepsi sorunsuz çalıştı. Eğer uydu kullanıyorsanız kanal listesi falan benim pek hoşuma gitmedi açıkçası. Daha basit olmalıydı. Ayrıca bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Digiturk Play'da canlı olarak sadece birkaç kanal var. Ben diğer kanallarıda izlemek istiyorum, böyle bir seçeneğimiz var mı?

dijitürk play de maçlar varmı süper lig maçlarını izleyebiliyor musun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzi82

Elektronik şans işi..Servis dün gelip televizyonu aldı,muhtemelen değişim kararı çıkabilir dediler.

Kullandığım 3 gün boyunca ben de gayet memnun kaldım..Ama daha 3 günlük cihaz böyle bir sorun çıkarınca insanın hevesi kaçıyor tabi.

Umarım benim başıma gelen alan/yeni alacak olanların başına gelmez.

ne arıza verdi kardeşim tv anlatırsan sevinirim benimde samsung vardı 2 kez panel arıza verdi şimdi paramı aldım kalsın dedim samsung kullanmam daha dedim ama lg de kararlıydım sende de sıkıntı olmuş baksana???
  • palsak P kullanıcısına yanıt
    Açılış ekranında LG yazısında ya da sonrasındaki WebOs ekranında kalmaya başladı televizyon,ne görüntü ne ses gelmiyordu. Sanırım yazılımsal bir sıkıntı oldu.

Servis bugün arayıp nereden aldığımı sordu,gerekli bilgilendirmeyi mailime yollayacaklarını söylediler.

Değişim kararı çıkabilir demişti servis çalışanı,sanırım öyle olacak.

Dediğim gibi kullandığım 3 gün boyunca televizyondan memnundum,benden başka böyle sorun yaşayan kimse de yok sanırım.

Tek bir olumsuz olaydan yola çıkıp karar vermeyin,diğer kullanıcıların yorumlarına da kulak verin. Sonuçta arıza olayı bütün elektronik aygıtlarda yaşanabilecek bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizzi82 -- 1 Eylül 2015; 12:22:08 >
  • TV'yi dün itibarı ile baya kurcaladım kısaca izlenimlerim

-Görüntü kalitesi muazzam bu konuda söylenecek bir şey yok ve tv gayet şık .
    -Upscaler olayı hikaye yani öyle sd görüntüyü alıp hd ye yakınlaştırmıyor sadece 4k tv için izlenebilir seviyeye çıkartıyor , fhd görüntüyüde aynı şekilde 4k ya uyarlıyor , görüntü kalitesi artma diye birşey yok .
    -Akıllı kumandayı pek beğenmedim , kumandayı hareket ettrirince , kanal değişince falan hemen yanlardan üstlerden menüler geliyor . Mouse olayını kapatma varsa bilgilendirin böyle sıkıcı .
    -Yine kumandadaki ok tuşuna basmak yorucu oraya normal bir buton koysalarmış daha iyiymiş .
    -Kanal listesini açınca tv donuyor ne yapacağını şaşırıyor .bir 10 sn beklemek gereliyor . Canımı en çok sıkan durum bu oldu . Haridi uydu alıcısı gerekli diyebiliriz .
    -2000 adet kanal var uyduda , şifreli kanalları kaldıramıyorsunuz bunun için kanalları tek tek atmanız lazım . Bu da 1500 kanal demek ben bir kısmını attım şimdilik .
    -TRT 4K görüntü kalitesi muazzam . Çok olmasada değişik belgeseller falan var kanalda onları izlemek çok keyifli gerçekten ayrıca maç yayını ayrı bir keyifli . Yayın sayısı artar umarım .
    -TRT 4K yı uydudan elle ekledim ama daha sonra kanalı listede bulmam tamamen şans eseri oldu . 2000 kanallık listede 265. sırada şans eseri gördüm .Kanal listeleme ayarlama olayları gördüğüm en başarısız uydu alıcı gerçekten . Geçen senenin 32" lik lg tvsi var o çok daha kullanışlı .
    -Miracast yok tvde .Şasırdım açıkcası . 2014 model 32"lg tv de bile varken bu üst düzey tv de yok , saçma geldi olsa iyi olurdu.
    -Youtube , tarayıcı falan çok iyi değil şuanda geliştirilmesi lazım . 4 çekirdekli bir tv ye göre daha hızlı olmasını beklerdim ayrıca . 2014 model lg den çok farklı gelmedi .Uygulama açılış hızı daha iyi ama .
    -Kanal geçiş hızı iyi . Bu konuda ciddi iyileşme yapılmış ve kullanılabilir seviyeye gelmiş .
    -HDD den film açtım ama altyazı ekleyemedim , laptop bağladım benim ekran kartı max 1920*1080 çözünürlük desteklediği için o ayarda açtım, görüntü iyiydi .

Genel olarak izlenimlerim böyle . Bir ara 42lf düşünüyordum ama o tv de görüyorum ki çok daha büyük problemler var ve bir çok kişi iade etmeyi düşünüyor . TV nin en güzel yanı kesinlikle 4k diyebilirim bu özelliğin olması arkanıza yaslanıp tv yi memnuniyetle izlemenize yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

TV'yi dün itibarı ile baya kurcaladım kısaca izlenimlerim

-Görüntü kalitesi muazzam bu konuda söylenecek bir şey yok ve tv gayet şık .
    -Upscaler olayı hikaye yani öyle sd görüntüyü alıp hd ye yakınlaştırmıyor sadece 4k tv için izlenebilir seviyeye çıkartıyor , fhd görüntüyüde aynı şekilde 4k ya uyarlıyor , görüntü kalitesi artma diye birşey yok .
    -Akıllı kumandayı pek beğenmedim , kumandayı hareket ettrirince , kanal değişince falan hemen yanlardan üstlerden menüler geliyor . Mouse olayını kapatma varsa bilgilendirin böyle sıkıcı .
    -Yine kumandadaki ok tuşuna basmak yorucu oraya normal bir buton koysalarmış daha iyiymiş .
    -Kanal listesini açınca tv donuyor ne yapacağını şaşırıyor .bir 10 sn beklemek gereliyor . Canımı en çok sıkan durum bu oldu . Haridi uydu alıcısı gerekli diyebiliriz .
    -2000 adet kanal var uyduda , şifreli kanalları kaldıramıyorsunuz bunun için kanalları tek tek atmanız lazım . Bu da 1500 kanal demek ben bir kısmını attım şimdilik .
    -TRT 4K görüntü kalitesi muazzam . Çok olmasada değişik belgeseller falan var kanalda onları izlemek çok keyifli gerçekten ayrıca maç yayını ayrı bir keyifli . Yayın sayısı artar umarım .
    -TRT 4K yı uydudan elle ekledim ama daha sonra kanalı listede bulmam tamamen şans eseri oldu . 2000 kanallık listede 265. sırada şans eseri gördüm .Kanal listeleme ayarlama olayları gördüğüm en başarısız uydu alıcı gerçekten . Geçen senenin 32" lik lg tvsi var o çok daha kullanışlı .
    -Miracast yok tvde .Şasırdım açıkcası . 2014 model 32"lg tv de bile varken bu üst düzey tv de yok , saçma geldi olsa iyi olurdu.
    -Youtube , tarayıcı falan çok iyi değil şuanda geliştirilmesi lazım . 4 çekirdekli bir tv ye göre daha hızlı olmasını beklerdim ayrıca . 2014 model lg den çok farklı gelmedi .Uygulama açılış hızı daha iyi ama .
    -Kanal geçiş hızı iyi . Bu konuda ciddi iyileşme yapılmış ve kullanılabilir seviyeye gelmiş .
    -HDD den film açtım ama altyazı ekleyemedim , laptop bağladım benim ekran kartı max 1920*1080 çözünürlük desteklediği için o ayarda açtım, görüntü iyiydi .

Genel olarak izlenimlerim böyle . Bir ara 42lf düşünüyordum ama o tv de görüyorum ki çok daha büyük problemler var ve bir çok kişi iade etmeyi düşünüyor . TV nin en güzel yanı kesinlikle 4k diyebilirim bu özelliğin olması arkanıza yaslanıp tv yi memnuniyetle izlemenize yetiyor

Hayırlı olsun,güle güle kullanın

Televizyonu 3 gün harici uydu alıcıyla kullandım,menü ve kanal geçişlerinde bahsettiğiniz kendi uydu alıcısındaki problemlere hiç rastlamadım.
    Yayın ve ekran kalitesi de gayet tatmin ediciydi. Dediğiniz gibi,televizyonu harici uydu alıcısıyla birlikte kullanmanın çok daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum.

Bu arada televizyonda Miracast var,telefonda oynadığım oyunu ekrana yansıtmıştım,bilginiz olsun

• Bizim ligler haricinde ingiltire, ispanya, fransa, italya ve brezilya ligleri var. Bunun dışında filmler, belgeseller ve iz tv var. 3 mbit bağlantım var ve tv'yide kablosuz bağladım donmadan, takılmadan izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitfree

Bizim ligler haricinde ingiltire, ispanya, fransa, italya ve brezilya ligleri var. Bunun dışında filmler, belgeseller ve iz tv var. 3 mbit bağlantım var ve tv'yide kablosuz bağladım donmadan, takılmadan izleyebiliyorum.

evet şu an tek seçenek bu tv gibi görünüyor inş sıkıntı olmaz elektronik biraz şans işi ama bu tv yi alıp kullanmak şu an en mantıklısı başka uygun bu özelliklere sahip tv yok sanırım
  • Arkadaşlar bende lg 43 uf 7787 modelini aldım. Sizlerin televizyonundaki webos sürümünü yazabilir misiniz. Bendeki de 03.03.59 kurulu geldi de. Güncellemeyi kontrol et dediğimde de güncelleme bulunamadı diyo. Sizin televizyonlarda da aynısı mi. Çünkü başka televizyonlarda farklı webos sürümü varmis

• palsak P kullanıcısına yanıt
    Aslında Philips alacaktım ama yazılımında sıkıntılar olduğu için Lg'yi tercih ettim. Yoksa görüntü kalitesi olarak Philips piyasadakilerin çoğundan iyidir. Lg'deki uygulama mağazası ve yazılımın gayet kullanabilir olması, uygulamaların sık güncelleme alması artı yönleri. Bazı arkadaşların belirttiği gibi tv'nin tek olumsuz tarafı kanal menüleri ve düzenleme işi gerçekten sıkıntı. Mesela kanal menüsüne girdiğinde 5-6 saniye takılma yapıyor. Bu ileride güncelleme ile düzelir mi bilemem. Eğer günde 6-7 saati tv karşısında geçirip bol bol zap yapıyorsanız sıkıntı yaratabilir size. Bu tür etkenleri göz önünde bulundurun derim. Ama dediğim gibi smart olayı gayet iyi. Belki de piyasanın en iyisi.

Edit: Eğer iyi bir harici uydu alıcı (Hd uyumlu ve altın uçlu kablo) ile kullanırsanız bu sıkıntı da ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitfree -- 1 Eylül 2015; 17:16:47 >
  • yargicccc Y kullanıcısına yanıt
    Kurulum için gelen teknik servis son güncellemeyi yapıyor diye biliyorum. Eğer sizde teknik servise kurulumu yaptırdıysanız muhtemelen son güncellemeyi de kurmuştur.

• denizzi82 kullanıcısına yanıt
    Miracast ı nasıl çalıştırdınız biliyor musunuz ?
  • hitfree H kullanıcısına yanıt
    Teknik servis geldi yaptı ama güncellemeyi yapmadı sizin televizyonunu daki webos sürümü ne acaba yazabilir misiniz

• ARKADAŞLAR HERKES WEBOS SÜRÜMÜNE BAKIP SONRA BURAYA YAZABİLİR Mİ
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Smart menüden seçip yapabilirsiniz rahatlıkla.
    Menünün en sonuna (Sağ tarafa) doğru..Yeşil bir tv simgesi şeklinde ikonu var.

Oradan aktif edince rahatlıkla telefonu bulup eşleştirdim,sorunsuz şekilde görüntüyü yansıttı.Zaten gerekli yönergeler de mevcut eşleştirme için.

Ama kapatmasını bulamadım,tvyi kapatıp açınca kapanmıştı.

Bir de Wifi Direct kullanıyorsanız,hem Miracast hem onu aynı anda kullanmanıza izin vermemekte,bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.