Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok artık nasıl satabiliyorlar yav öyle bir cihazı.. Bir de siz kendiniz açsaymışsınız kesin üzerinize kalırdı .s İşlemcisi 4 çekirdekli 3d yok fakat 3d sevmiyorum ben de. Zaten bu büyüklükte 3d zevk te vermez hani. 4k olarak 60p yayını destekliyor bu model. İlk çıkan lglerde falan 4k fakat 30p desteklediği için görüntü gelmiyor sadece ses geliyormuş falan ama geçenlerde yama çıkartmışlar artık onlarda da izlenebiliyormuş.

Piyasası çok değişken bu tvnin ya da diğerleri kâr oranını biraz yüksek tutmuşlar. Ben de tüm teknoloji marketlerini gezdim en uygun innovadaydı orayı tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

merhaba yazınızı okudum bi şey dikkatimi çekti.4K'yı tam olmasa da destekliyor demişsiniz bunu biraz açabilir misiniz?

Bu cümlemin dikkat çekeceğini yazarken tahmin etmiştim. :)

Dostum şöyle ki... (Yanlışım var ise düzeltin beyler. Ben de insanım ve bilgilerim taze olmayabilir bazı açılardan. Yanlış yönlendirmek istemem. Sadece şu an düşündüğüm teknik konular bunlar.)

Ürün bir Full HD TV değil... Yani 1920 x 1080 çözünürlüğünden de fazlasını sağlıyor. Bu bir noktada iyi, bir noktada kötü...

Kötü... Çünkü şu an hemen hemen tüm kanallar HD'ye geçti ve bu TV sanırım 3656 × 2664 destekliyor. Yani bu da demek oluyor ki,

mesela A SPOR HD kanalını ele alalım.

1920 x 1080 yayın yapıyor.

Bu TV'de, bu kanalı açınca, bu kanala BOL gelecek. Yayındaki olmayan kusurlar, varmış gibi görünecek. Ama bu TV'de öyle bir teknoloji kullanılmış ki, o pikselleşmeyi önlüyor diye okudum.

İyi tarafına gelecek olursak... 4K olarak indirdiğimiz filmleri, klipleri ve TRT 4K gibi kanalları izleyebileceğiz AMA YİNE DE ben, bu ürünün arada kalmış bir GEÇİŞ ÜRÜNÜ olduğunu düşünüyorum.

Yarın öbürgün TRUE MOTION 4K'lar standart olacak, (ki sanırım 49 inç olanı TRUE MOTION) bu TV yine eskiyecek.

Yani anlayacağın, ne HD yayını özelliklerine göre standart izleyebiliriz bu TV ile ne de 4K'yı...

4K yayınları sadece tanıyor ve gösteriyor uydu alıcısı ile beraber...

4K yayının hakkını veriyor mu, izleyip göreceğim inşallah...

Bir ara ürün, ara model diye düşünüyorum... Nasıl ki SAMSUNG Galaxy S4 ve S5, S6 İÇİN BİR ALTYAPI SAĞLADI İSE, BU ÜRÜN DE bundan sonra üretilecek nesiller için zemin hazırlayacak.

Bu ürüne de LF serisi modeller zemin hazırladı. Onların işlemcisi 1.7 imiş, bunun ise 2.0 GHZ

Bu yorumumu da şu ibareye binaen yaptım:

H.265/HEVC (4K/60p) HDMI
    H.265/HEVC (4K/60p) USB
    H.265/HEVC (4K/60p) Uydu

Resolution Upscaler (4K)

neden çözünürlüğü belli bir orana getirmeye ihtiyaç duyalım ki?

Fotoğraf makinelerinde de analog zoom olayı var ve dijital zoom olayı var.

Analog zoom her zaman daha iyidir, mercek gücü ile obje büyütülür. Ama dijital zoomda, varolan bir objeye zoom yapılır, bu esnada orijinal boyuttan gelen görüntü belli bir oranda DAĞILIR. dijital zoomun ötesi ÇAMURLAŞMADIR. Pikselleşmedir.

Ben bu UPSCALER teknolojisinin de yayını çamurlaştırabileceğini düşünüyorum.

Peki ben TV'yi neden aldım?

Çeyizimdeki ilk TV idi. Dedim ki bu parayı sıradan ve akıllı olmayan Full HD bir TV'ye verip, media playeri ayrı, uydu alıcıyı ayrı alayım, 4K'yı kim takar ki? diye düşündüm ama sonradan da kefenin cebi yok, bi izleyelim bakalım merakı sebebi ile bu ürünü özellikle tercih ettim. :)

2. tv alışımda inşallah gerçek 4K alacağım.

Bu yorum hepinizin kafasını karıştıracak belki de ama gerçekler bunlar diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Yok artık nasıl satabiliyorlar yav öyle bir cihazı.. Bir de siz kendiniz açsaymışsınız kesin üzerinize kalırdı .s İşlemcisi 4 çekirdekli 3d yok fakat 3d sevmiyorum ben de. Zaten bu büyüklükte 3d zevk te vermez hani. 4k olarak 60p yayını destekliyor bu model. İlk çıkan lglerde falan 4k fakat 30p desteklediği için görüntü gelmiyor sadece ses geliyormuş falan ama geçenlerde yama çıkartmışlar artık onlarda da izlenebiliyormuş.

Piyasası çok değişken bu tvnin ya da diğerleri kâr oranını biraz yüksek tutmuşlar. Ben de tüm teknoloji marketlerini gezdim en uygun innovadaydı orayı tercih ettim.

hayırlı olsun dostum, 60p demek ki...

http://www.epey.com/televizyon/lg-43uf7787.html

o zaman benim üstte detaylı yaptığım yorum, bir noktada çöpe mi gitmiş oluyor acaba? :)

(evet iyi ki ben açmamışım ürünü) :)

• ve işte yazdıklarımın kanıtı:

ilk video çok önemli:

https://www.youtube.com/watch?v=E5XhnXOja9M

bu teknoloji için yapılmış olan LG'nin resmi tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=G8Wey4-HnkE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 5 Ağustos 2015; 12:57:37 >
  • MİY1988 M kullanıcısına yanıt
    Yok hayır neden çöpe gitsin Bence geçişten de öte üreticiler 3d yi 4k yı truemotion vs. özellikleri hepsini bir tvye koyacak olsalar dahili hafızayı vs. arttırsalar bir sonraki sene satış yapamazlar doğru düzgün.

Elbette ki yeni ürünler yeni teknolojileri (kapalı kapılar ardında çoktan bulunmuş olsalar da) içerisinde barındıracaklar. Fakat bunun sonu yok ki devlet büyüklerimizin 4gyi es geçelim 5g gelecek zaten demesi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Yok hayır neden çöpe gitsin Bence geçişten de öte üreticiler 3d yi 4k yı truemotion vs. özellikleri hepsini bir tvye koyacak olsalar dahili hafızayı vs. arttırsalar bir sonraki sene satış yapamazlar doğru düzgün.

Elbette ki yeni ürünler yeni teknolojileri (kapalı kapılar ardında çoktan bulunmuş olsalar da) içerisinde barındıracaklar. Fakat bunun sonu yok ki devlet büyüklerimizin 4gyi es geçelim 5g gelecek zaten demesi gibi

evet dostum Araştırma Geliştirme AR-GE birimleri zaten bana göre şu an önümüzdeki 5-6 senenin teknolojisini bile ellerinde bekletip, gram gram ekliyorlar ürünlerine. Pazarlama sonuçta. Öyle olmasa işçilere 1 sene maaş verip, kalan seneler işsiz kalmak zorunda kalacaklar. Fakat benim demeye çalıştığım şu ki,

Resolution Upscaler (4K)

denen şeyi , kelime anlamına bakınca bile sevemiyorum. Sıradan görüntüyü 4K'ya çıkarmak... sihirli değnek gibi bir şey... ikisi de göz boyama...

• tv yi aldım 2 haftadır kullanıyorum. ben pek arastırmadan aldım tek kişinin onerisini dinledim ama yanılmısım. benim tavsiyem almayın. 4k televizyon almayın hatta. bunun yerine full hd tv alın. bosuna kullanmadığın bir özelliğe para veriyorsun. alırken bir heves en iyisi olsun diyorsun ama kullanınca hata yaptıgını anlıyorsun. 4k ozelligini ben kullanamiyorum. sadece trt 4k onunda 8 saatlik bi bandı var herhalde hergun aynı.
    Aynı günde 3 defa almanya arjantin dünya kupası finalini veriyorlar. çakma olmayan gerçek anlamda 4k kaliteye sahip bir film bulamadım. bulsamda 200 gb fln olacak. full hd (yalnız tam anlamıyla kesilmemiş sıkıstırılmamıs adı full hd olmayan)bir film ztn 60 gb fln4k ise buun 4 katı fazla cozunurluge sahip. 200-250 gblık bir filmi nerden bulcan nereye hangi kotayla indireceksin. ben bi kaç video bulup indirdim ama oynatamadım. çünkü iş indirmekle bitmiyor. nasıl oynatacaksın o videoyu. bi kere onun için normalin 4 katı işlemci ekran kartı lazım. benim bilgisayarımın ekran kartı bunu desteklemiyorki 4k videon olmus neye yarar. sonuc olarak 4k videoyu indirdim izleyemedim. sonra dedim ki smart tv yi acıp direk youtube da 4k videolar var onları izleyeyim cok dahice bi fikir geldi o an :D sonuc yine husran tv nin işletim sistemi ram bilgisayarın yanında ne ki dandik sonucta bilgisayar olarak uretilmedi tv olarak uretildi. youtube dan actım videoyu otomatik oynatmaya basladı 1080 cozunurlukte oynatıyor. aldım 2160 (4k) çözünürlüge açmadı bile dondu dondu durdu. 1440 lı bi cozunurluk vardı onuda denedim onuda acmadı.

sonuc olarak 4k lı bi cihaz alıp bosa para vermeyin. bu ozelligi tam olarak kullanman 10 seneyi bulur. benim param bol ben para veririm kalite isterim diyorsan o zmn 4k ekran kartlı cok hızlı işlemcili bilgisayar 100mbit ustu internet hızı saglaman lzm. bunları yapacaksanda bu tv alma git daha büyük ekranlı bi 4k tv al.

şu videoyu izlerseniz demek istedigimi daha iyi anlarsınız.

http://teknoseyir.com/4k-teknolojisi-neler-getiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mhotaman

tv yi aldım 2 haftadır kullanıyorum. ben pek arastırmadan aldım tek kişinin onerisini dinledim ama yanılmısım. benim tavsiyem almayın. 4k televizyon almayın hatta. bunun yerine full hd tv alın. bosuna kullanmadığın bir özelliğe para veriyorsun. alırken bir heves en iyisi olsun diyorsun ama kullanınca hata yaptıgını anlıyorsun. 4k ozelligini ben kullanamiyorum. sadece trt 4k onunda 8 saatlik bi bandı var herhalde hergun aynı.
    Aynı günde 3 defa almanya arjantin dünya kupası finalini veriyorlar. çakma olmayan gerçek anlamda 4k kaliteye sahip bir film bulamadım. bulsamda 200 gb fln olacak. full hd (yalnız tam anlamıyla kesilmemiş sıkıstırılmamıs adı full hd olmayan)bir film ztn 60 gb fln4k ise buun 4 katı fazla cozunurluge sahip. 200-250 gblık bir filmi nerden bulcan nereye hangi kotayla indireceksin. ben bi kaç video bulup indirdim ama oynatamadım. çünkü iş indirmekle bitmiyor. nasıl oynatacaksın o videoyu. bi kere onun için normalin 4 katı işlemci ekran kartı lazım. benim bilgisayarımın ekran kartı bunu desteklemiyorki 4k videon olmus neye yarar. sonuc olarak 4k videoyu indirdim izleyemedim. sonra dedim ki smart tv yi acıp direk youtube da 4k videolar var onları izleyeyim cok dahice bi fikir geldi o an :D sonuc yine husran tv nin işletim sistemi ram bilgisayarın yanında ne ki dandik sonucta bilgisayar olarak uretilmedi tv olarak uretildi. youtube dan actım videoyu otomatik oynatmaya basladı 1080 cozunurlukte oynatıyor. aldım 2160 (4k) çözünürlüge açmadı bile dondu dondu durdu. 1440 lı bi cozunurluk vardı onuda denedim onuda acmadı.

sonuc olarak 4k lı bi cihaz alıp bosa para vermeyin. bu ozelligi tam olarak kullanman 10 seneyi bulur. benim param bol ben para veririm kalite isterim diyorsan o zmn 4k ekran kartlı cok hızlı işlemcili bilgisayar 100mbit ustu internet hızı saglaman lzm. bunları yapacaksanda bu tv alma git daha büyük ekranlı bi 4k tv al.

şu videoyu izlerseniz demek istedigimi daha iyi anlarsınız.

http://teknoseyir.com/4k-teknolojisi-neler-getiriyor

Katılıyorum. Ben de bu tvyi aldım, pişman değilim, daha gelmedi elime ulaşmadı ama 4'nin özde değil, sözde olduğu düşüncesi bende de hakim. Ama nedir, internetten bulduğum 4K duvarkagitlarini flasha atip tvde izlemek adına, şık bir çerçeve niyetine kullanırım sanırım:D (çıtayı nasil da yükselttim bi anda, koca tv, duvar fotoğraf çerçevesi oldu :D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADAŞLAR VATAN BİLGİSAYARA 55 VE 65" UF 850V TRUE 4K LI TV LER GELMİŞ ANCAK FİYATLAR BAYA UÇUK

49" BEKLİYORUM BAKALIM KAÇTAN GİRİCEK TÜRKİYE PİYASASINA ALABLİRSEM 43UF7787 'Yİ BURDAN SATIŞA KOPYACAĞIM HAYIRLISI BAKALIM

55UF850V:
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-60uf850v-65152-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html

65UF950V
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55uf950v-55139-cm-4k-uhd-3d-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html#ozellikler

TEKNOSA FİYATLARI
    http://www.teknosa.com/urunler/110015494/lg-65uf850v-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc

http://www.teknosa.com/urunler/110015495/lg-55uf950v-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc

http://www.teknosa.com/urunler/110015496/lg-65uf950v-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 6 Ağustos 2015; 14:39:51 >

• şimdi arkadaşlar 4k tv alınırmı sorusuna bilimsel olarak bi açıklama getireyim evinize tv aldığınızda mantıklı düşünüz izeldiğimiz sd ve hd kanallar var değilmi

hd kanal açtığımızda görüntü gayet net sd kanallarda ise görüntüde pixelleşme haricinde flu bulanık bi görüntü izliyosunuz kimi firma tv ler özellikle görüntü kalitesi gayet doğal olan philips dv ler sd yayında diğer lg samsunga göre oldukça başalı diğer markalar göre çok daha az flu görüntü göze çarpıyor

eğer harici uydu alıcınız varsa her uydu alıcının içinde menü görüntü ayarlarında mutlaka vardır bi test edin mutlaka bunu farkedeceksiniz harici uydu alıcınız
    varsa (çoğu dahili alıcı tv verde dahili uydu alıcında bu ayarı bulamadım neden koymamışlar bilmiyorum aycıca arkadaşımın samsung tv baktım yoktu heryerine girdim bulamadım bu ayar bölümünü ) önce sd bi kanal açık kanal de star trt olabilir daha sonra uydu alıcınız görüntü ayaralsında çözünürlülük
    bölünü vardı 1080 ,720 , 540 gibi bunu 1080 olan çözünürlülük değerini 540 civarına getirin tvnizi görüntüsü anlık gelip gidicek ve sd kanalıza bi bakın
    (benm philips 47 inch 7109 model tvimde test ettim ) görüntüdeki fluluk tammamen gitmiş oldukça net hatta hd yakın bi görüntü görceksiniz tabki tam tersi
    hd kanal çevirdiğinizde hd görüntü kalitesinde düşme ve 1080 ayarındaki keskin görüntü de düşme göreceksiniz yani anlatmak istedğim bilimsel olarak 2160
    dp de ayarlı çözünürlük ayarlı bi tv yi 1080 gelen yayın izlerseniz aynı sorun sd hd arasındaki flulaşma netlik kaybı hd kanallarında yaşayacaksınız

yani şuna kanmayın 1080 olan görüntü artırıp işleyip falan filan yazılımla falan ne kadar aradaki görüntüyü 1080 ni 2160 yapıyor hikayelerine kanmayın ne kardar yazılımla olsa bile pixeller eşleşmiyecği için full hd çözünürlükteki bi tv den izlediğiniz hd yayınlar çok daha iyi gösterecektir 4k tvi ye göre çok daha net keskin olacaktır . şuan için 4 k yayın trt 4k test yayın var bikaç belgesel kaydını döndürüp duruyor yada you tubeden 4k videoları izlersini ilk gördüğünde
    sizi çok etkileyecektir görüntü tabiki ama bi süre sonra sıkılacaksınız çünkü normal tv yayını yok nezman kanllarımız 4k ya geçer bu de sanırım 5 10 yıl ancak olur normal hede ye gecel zaten 2 sene bile olmadı oda çoğu gerçek hd değil yabancı kanal platformarın hd kanallarıın yanı yaklaşamıyor
    mesela bi sky hd kanallarının yayına bakın bide trt hd nin bakın bizimkis yayında sd yayın kalıyor yani şuan kaynak yayınlar bile tam hd değilken 4k almak
    biraz mantıksız bu 5g olmayan biyerde 5 g li bi telefon almak gibi bişi oluyor yanni

• quote:

Orijinalden alıntı: lalupa1907

Ürünü temmuz 16 dan bu yana kullanıyorum ben titreme falan fark etmedim buradaki arkadaşlardan duydum tv bence gayet başarılı parasını hak ediyor daha öncede yazdım arkadaşlarda yazmış eksileri kanal listesi donuyor tv8 hd kasiyor normal sd yayin degil sadece hd kasiyor.Ama artıları daha cok akıllı kumandasi, renkleri, kasası, pc yi hdmi üzerinden bağladım oyun performansı, usb den film dizi oynatma performansı, icindeki cpu, gpu bunlar çok güzel artıları tv, nin alacaklara tavsiye ederim.4k gereksiz diyen arkadaşlarida pek anlamiyorum usb den film dizi oynatinca upscale devreye girince çok güzel bir görüntü ortaya çıkıyor zaten oyunlarda 1080 4k arası mükemmel fark var onuda test etmiş oldum kısacası bu tv'nin 4k nin meyvlerini şimdide yersiniz upscale film dizi izleyerek veya pcye bağlayıp 4k kullanarak zaten 4k yayin gelince bu tv kendini daha da belli eder.

http://www.digiturk.com.tr/digilife/kurumsal-haberleri/turkiyenin-ilk-4k-belgeselleri-cekildi

http://forum.donanimhaber.com/m_103817143/tm.htm
    Digiturk eutelsat uydusu üzerinden şifresiz 4K test yayınlarına başlamıştır.
    Frekans:10762mhz
    Sembol Oranı:27500
    Polarizazyon:H (yatay)
    Fec:3/4

http://teknoyo.com/tivibu-4k-yayin/
    Tivibu, Şampiyonlar Ligi’ni 4K izletecek
    Futbolda 2015-2016 sezonu itibarıyla UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını TTNET’in IP TV platformu Tivibu ekranlarına taşıyacak olan Türk Telekom, IP TV’den Ultra HD 4K TV platformuna geçiyor.

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, TTNET Bireysel İş Birimi Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Türk Telekom Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun’un katımıyla düzenlenen toplantıda verilen bilgiye göre gelecek sezondan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları, uydu platformu üzerinden Ultra HD görüntü kalitesinde sunulacak. Tivibu, Şampiyonlar Ligi maçlarını 4 ayrı sunucuyla yayınlayacak. İzleyici bu 4 sunucudan hangisini istiyorsa maçları oradan izleyecek.

4K YAYINDA BU GELİŞMELERİ GÖRDÜKTEN SONRA BENCE 4K LED TV LER ÇOKDA ERKEN ALINMIŞ SAYILMAZ ....

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARINI 4K İZLEMEK AYRI BİR ZEVK VERECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 8 Ağustos 2015; 12:42:34 >

• nisayrus kullanıcısına yanıt
    4k güzel şey de hocam tivibuyla olmaz o iş bence altyapı yetersiz bir kere. Fiber olsa neyse fakat her yer bakır kablolarla sürünürken iptv 4k sahte reklamdan başka bir şey değildir benim gözümde Hd filmleri bile arada durdurmak zorunda kalıyoruz hat hızı sürekli oynadığı için. Uydu derseniz dsmart'ın kan kaybetmeye devam ettiği şu süreçte digiye alternatif olabilirler bence çok rahat.

Fakat teknoloji güzel şey. Bugün gs-bursa maçını izledim atv hd den resim modunu spor a çözünürlüğü sadece tara seçeneğine aldım seyrettim, sahanın kenarındaydım sanki bazı kameralarda

• ürün geldi, 2 gündür kullanıyorum, tüm endişelerimi yerle bir etti... 3 senede tv teknolojileri bayağı yol yürümüş... ürünü 2000 TL altında alanlar bana göre en kârlı seçimi yaptık.

Vatan'da en son 2299 TL idi... o fiyat çok...
  • MİY1988 başta olmak üzere öncelilkle ürünü alan herkese tekrar hayırlı olsun .,

ÜRÜN SAHİBİ ARKADAŞLAR DENEYİMLERİNİ( farklı uydu cihazı ile görüntü, performans, resim modu eco modu en iyi görüntü ayarları gibi...)BURADAN DAHA SIK PAYLAŞIRSA HERKES ADINA DAHA FAYDALI OLACAĞI KANAATİNDEYİM .

PLATFORM OLARAK DİGİTÜRKE (HDMI İLE BAĞLI STANDART KABLO - ALTINUÇLU KABLO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM) GEÇMİŞTİM AYNI ZAMANDA TÜRKSATA BAKAN ÇANAĞIDA DAHİLİ UYDU ALICISINA BAĞLADIM
    ARA SIRA DEĞİŞTİRİP FARKLARI GÖZLEMLEMEYE ÇALIŞIYORUM

GÖRÜNTÜ OLARAK ÇOK FARK VAR DİGİTURK DAHA İYİ GELDİ GÖZÜME YAYINLAR DAHA AKICI TÜPLÜ TV YAYINININDAKİNE BENZER HALE GELDİ.

kerrjo1 KATILIYORUM BENDE MAÇ YAYINLARINDA SPOR MODU KULLANIYORUM. DAHA ETKİLEYİCİ OLUYOR. MİNİMUM VE KAPALI ÇOK PARLAK YAPTIĞI İÇİN ORTA AYARDA ENERJİ MODU KULLANIYORUM.

AYRICA MERAK ETTİĞİM SES SİSTEMİ KULLANAN ARKADAŞLARIN HANGİ ÜRÜNÜ KULLANDIKLARI VE NASIL PERFORMANS ALDIKLARI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 10 Ağustos 2015; 8:44:06 >

• MİY1988 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) Ben de aynı tepkiyi vermiştim ilk başta oha bu tv ise bizim eski tüplü ne ayak demiştim . Nisayrus'un da belirttiği gibi böyle bir cihaz alınca ister istemez harici uydu alıcısı ile beraber yayın yapan herhangi bir dijital yayın platformuna abone olmak neredeyse şart oluyor..

Belgeseller falan tvnin başından ayrılasınız gelmiyor.. Öyle ki hatun hep şikayet ederdi pc ile olan ilişkimden ötürü oyun vs. şimdi tv izlerken kızıyor yahu dizi vardı taktın bu belgesellere diye.. Özellikle iz tv hd ve discovery showcase hd favorilerim..

• DİSCOVERY SHOWCASE BENİMDE FAVORİM ÖZELLİKLE NAKED AND AFRAİD :)BİR BAYAN BİR ERKEK 21 GÜN AÇ KALIYOR BİR ADADA YADA ORMANDA ATEŞ YAKIP BESİN ARIYORLAR ...

BİRDE HİSTORY GÜZEL..........

BAZEN KANAL 7 HD BELGESELLERİ BİLE İZLENİYOR AMA GÖRÜNTÜ OLARAK YABANCILARIN HD KANALLARINDA YANINDA bizimkiler sd kalıyor malesef :(

+ HAFTASONLARI PREMİER LİG TADINDAN YENMİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 10 Ağustos 2015; 19:21:19 >
  • BUGÜN TEKNOSADA

55UF850V İLE 65UF950V MODELLERİNİ İNCELEDEMİM (TRU 4K LI MODELLER)

TRU 4K ACABA GÖRÜNTÜDE FARKLILIK OLUŞTURUR MU DİYE

BEN 43UF7787 İLE Arasında hiç bir fark göremedim aRKADAŞLAR.... DOLAYISIYLA TVMİ DEĞİŞTİRMEKTEN VAZGEÇTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 12 Ağustos 2015; 16:27:58 >
  • Arkadaşlar bende bu tv yi aldım ve dün servis gelip bağladı, üründe titreme göremedim, sanırım çok dikkat etmek gerekiyor, benim sormak istediğim,
    1: fareyi götürdüğüm konumda iken tıklamak için mousenin ortasına mı tıklyacagım yoksa başka tuş var mı? çünkü fare zarar görebilir.

2: Trt4K yı neden bulamadım, bir sürü kanal var, tek tek bulmak cok zor, kanal ismi ile arama yapabiliyor muyuz,
  • ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN....

1- EKRANDA İMLECİ GÖRÜNÜR (AKTİF) HALE GETİRMEK İÇİN KUMANDANIN ORTASINDA DONEN YUVARLAĞA TIKLIYORSUNUZ ( OKEYLEME İŞLEMLERİ İÇİNDE AYNI YERE TIKLAMANIZ KAFİ ..)
    İMLECİ YOK ETMEK İÇİN İSE HEMEN YUVARLAĞIN ETRAFINDAKİ TUŞLARDAN YUKARI OK TUŞUNA 2 DEFA HIZLICA TIKLAMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.

2- TRT4K BULMAK İÇİN ÖNCELİKLE GELİŞMİŞ SEKMESİNDEN KANAL AYARLARINA GİRİP TÜRKSAT ÇANAK KÖR TARAMA YAPTIRIYORSUNUZ TARAMA YAPARKEN ÜCRETLİ KANALLAR GÖRE ARAMA YAPTIRMA SEÇENEĞİ VAR ONA GÖRE TİK İŞARETİ KOYARSINIZ. 500 YADA 1000 KÜSÜR KANAL BULUYOR.

BUNLARI RAKAM SIRASINA GÖRE YADA HARFE GÖRE DİZEBİLİYORSUNUZ BUNU YAPMAK İÇİN KANAL AYARLARINA GİRDİĞİNİZDE SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ SEÇENEKLERDEN (TAŞI - SIRALA VS....)
    SIRALAYI TIKLAYIP İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE KANALLARIN DİZİLİMİNİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 14 Ağustos 2015; 21:06:49 >

• EVET ARKADAŞLAR;

LG 49UF850V 4KL ED TV TÜRKİYEYE GİRİŞ YAPTI 4.471,95 TL http://www.bizdeuygun.com/LG-49UF850V_236754.html?gclid=COyZ5OmWqccCFdHItAodJeADlw

Tek Çekim / Havale Fiyatı:4,259.00 TL

ALACAK ARKADAŞLARA DUYURULUR.

ÜRÜNÜN RESMİ LİNKİ :http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-49UF850V

49" (123cm) 4K ULTRA HD TV | webOS 2.0 | PMI 1600 | IPS 4K PANEL | CINEMA 3D

4K UHD ÇÖZÜNÜRLÜK
    4K UPSCALER
    webOS SMART TV DENEYİMİ
    HARMAN KARDON SES TEKNOLOJİSİ
    DAHİLİ HD UYDU ALICISI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 14 Ağustos 2015; 21:24:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.