Şimdi Ara

LG 43UF7787 4K LED TV KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
22
Favori
77.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahmett LG43UF7787 SİTEDE YAPILAN GÜNCELLEME SEBEBİYLE KALDIRILMIŞ MAİL GELDİ.

Sayın Yasin SUR,

Yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayi firmamiz adina üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz.

Site üzerindeki güncelleme sebebi ile ilgili modele ulaşamamaktasınız.Güncelleme en kısa sürede sona erecektir.İlgli modeli tekrar site üzerinden görüntüleyebileceksiniz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Siz müsterilemize daha kaliteli hizmet verebilmemiz için mailinizin sonunda yer alan degerlendirme anketine katilmanizi rica ederiz.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 27/07/2015 23:01 02
    The type of inquiry : New Products
    Product/Model No. : /

MERHABA ÖNCELİKLE LG43UF7787 4K LED TV KULLANICISIYIM

DAHA ÖNCEhttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-43UF7787
    BU SAYAFADAN ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ ALABİLYORDUK AMA ŞU ANDA BU SAYFA AÇILMAMAKTA VE ÜRÜN SAYFANIZDA BULUNAMAMAKTADIR.

SEBEBİ HAKINDA BİLGİ VEREBİLRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

TEŞEKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 28 Temmuz 2015; 11:42:27 >

• şuan 49 inçliği 3 gün için 2500 tl teknosa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

şuan 49 inçliği 3 gün için 2500 tl teknosa da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AH VATAN YAKTIN BENİ BİRAZ DAHA ERKEN YAPSAYDIN ŞU KAMPANYAYI

VATANIN 49UF7787 4K TV Yİ FİYAT OLARAK BU KADAR AŞAĞI ÇEKMESİ ÇOK GARİP GELDİ.

SONUÇTA 2015 ÇIKIŞLI BİR TV NİN BU KADAR ERKEN İNDİRİME GİRMESİ FİYATLAR OTURMADAN BİRAZ GARİP

AMA LED TV PİYASASINDA HER GÜN YENİ BİR MODEL ÇIKTIĞINI DÜŞÜNÜRSEK NORMAL DE GELMİYOR DEĞİL HANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 1 Ağustos 2015; 3:12:06 >

• 4k olarak bütçem bu tv'ye yetiyor. Fakat titreme, donma gibi problemler can sıkıcı benim için.
    Şuan evde ilk çıkan lcd var. Hd hiç izleme fırsatım olmadı. Şimdi ben 4k yerine fhd alsam çok mu pişman olurum?
    Ne yapmalıyım sizce?

• LG49UF850V 4K LED TV (TRUE 4K) LI BEKLE DERİM

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-49UF850V
     LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 1 Ağustos 2015; 13:54:05 >

• scylla_40 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bir teknoloji mağazasına gidip test edin. Bakın sağına soluna görüntü kalitesi nasıl, yayın açtırabiliyor iseniz yayın açtırın falan.

Ben de tercihimi lgden yana kullandım. Gittigidiyor da innovastore var kliksanın dükkanı oradan aldım, piyasadan daha uyguna gelıyor orada. Tv dünden önceki gün gelmişti, dün de servis kurulumunu yapıp gitmiş..

Hd yayınlara baktığınızda sıkıntı yok gayet net pırıl pırıl görüntü elde ediyorsunuz fakat sd yayınlarda ortalama performansı var. Zaten cam gibi görüntü derler ya tüplü tvlerdeki sd yayınlarda hepsi benzer performans sunuyor bu led tvlerin Gidip bakın dememdeki amaç ta bu zaten. İlla ki görmeniz gerek.

Donma vs. kesinlikle yaşamadım şu ana kadar ne menüde ne de kanallarda. Hoparlörlerinden umutsuzdum fakat gayet tatmin edici ses veriyor, soundbar a ihtiyaç kalmadı zaten oturma odasında kullanacağım için.

• ARKADAŞLAR LG NİN TRUE 4K LI LED TV Sİ AVRUPA SATIŞ SİTELERİNDE 1373 EURO

http://www.lcd-compare.com/televiseur-LG49UF850V-LG-49UF850V.htm

TÜRKİYEYE GELİNCE BU TV YE GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İNŞ.

YANLIŞ ANLAŞILMASIN 43UF7787 DEN MEMNUN OLMADIĞIMDAN DEĞİL İZLEME MESAFEME GÖRE EKRAN KÜÇÜK KALDI MALESEF :(

BUGÜN DİGİTURK KAMPANYASINA BAŞVURDUM 24 AY TAAHHÜTLÜ;

59,99 TL İNTERNET FİYATINA + FİLM PAKETİ* 63 + 4 TL (MODEM KULLANIM ÜCRETİ) = 67 TL YE GEÇTİM +( 1 DEFALIK 20 TL KURULUM ÜCRETİ VAR) 12 AY HD YAYINLAR ÜCRETSİZ DAHA SONRA + AYLIK 5 TL

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/digiturk-internet-superpaket

BALIKESİRDE SUPERONLİNE FİBERNET ALTYAPISI OLMADIĞI İÇİN ;

ADSL 16 Mbps’ye kadar Limitsiz ADSL (50 GB) 42 TL SÜPER PAKET 20,99 TL 62,99 TL...... SEÇTİM

DİGİTURK HD KUTUSUYLA İZLEDİĞİM GÖRÜNTÜ DENEYİMLERİMİ YAKINDA PAYLAŞIRIM....

16 MBPS LG43UF7787 İLE İNTERNETTEN FİLM İZLEMEK İÇİN YETERLİ OLUR MU ARKADAŞLAR

LG 43UF7787 4K LED TV  KULLANICI İNCELEMELERİ (TEK BAŞLIK)

BU ARADA BU TV İLE YAYINLARI DİGİTURK UYDU CİHAZ İLE İZLEYEN ARKADAŞLAR İYİ YADA KOTU YÖNLERİNDEN BAHSEDEBİLİRLERMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 1 Ağustos 2015; 16:34:33 >

• nisayrus kullanıcısına yanıt
    Normalde uydu kullanıyorsanız türksat üzerinden, digitürk ün sd yayın kalitesi daha kötü gelecektir eutelsatta. 16 mbps internet hızı hd film izlemek için sabit 16mbps olsa yeterli ama genelde 8mbit in üzerini zor görüyor altyapılar. Komşularınızdan falan ölçseydiniz keşke stabil 16mbit alabiliyor mu hat diye.

Digitürk ben de düşündüm ama fiyatların maşallahı var giriş pakedi 19.99 herhangi bir 4 büyügün maçlarını izlemek isteseniz + hd parasıyla 60 lirayı buluyor. Yıla vurduğunuzda 720 tl, soygun bence

Farklı bir bakış açısı sunmak istersem d-smart ın sd ve hd yayın kalitesi digitürk ün çok çok üzerinde fakat onlarda da doğru düzgün sporla alakalı kanal kalmadı, belgesel falan izleyecekseniz hala doyurucular. Spor için alternatif yok maalesef digitürk tekel artık.

Siz salona mı takmıştınız bu tvyi ? Benım ızleme mesafem aşağı yukarı 2,5 mt falan tam ölçmedim ortalama. Bakalım dedikleri gibi 1 hafta sonra göze küçük gelmeye başlayacak mı

• tv almayı düşünüyorum. bu hafta içinde düşünüyorum.
    bütçem 2000 tl civarı. bu fiyata önerebileceğiniz bir model var mı?
    siteyi okudum ve trumotion özelliği olan modellerin daha iyi olduğu izlenimi oluştu.
    resmi sitelerine baktım ancak trumotion olup olmadığını göremedim. tv trumotion özelliği olduğunu nasıl anlarım.
    LG 40ub800v ve LG 49UF7787 modelleri nasıldır? iyi midir?
  • mehmet_1907_ M kullanıcısına yanıt
    Dediğin modellerde truemotion özelliği yok. Truemotion özelliği hareketli sahnelerde ve maç yayınlarında daha kareleşmeyi önleyen bir sistem. 40UB800v eski seri bir tv. Fiyatı da ona göre uygun olur. Özellikleri de kağıt üzerinde 7787den düşük. Aralarında da epey fark var acaba yanlış model mi yazdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Dediğin modellerde truemotion özelliği yok. Truemotion özelliği hareketli sahnelerde ve maç yayınlarında daha kareleşmeyi önleyen bir sistem. 40UB800v eski seri bir tv. Fiyatı da ona göre uygun olur. Özellikleri de kağıt üzerinde 7787den düşük. Aralarında da epey fark var acaba yanlış model mi yazdınız ?

40ub800v bir arkadaş önermişti. onu listeden çıkardım.
    tv/maç ve /flim için tv arıyorum. resmi siteye baktım uf modellerini bulamadım. kampanya varmış bu modellerde 3 kusurden 2.500 tl düşmüş.
    lg birçok modeline baktım Truemotion özelliği göremedim, tam olarak nerede yazıyor.
  • nisayrus kullanıcısına yanıt
    Kaç metreden izliyorsunuz ? Ayrıca o TV bir iki sitede vardı ama t yayilacagini sanmıyorum

• bu tvyı adlım bı kac kucuk sey dısında harıka... acaba guncel sıalı kanal lıstesı bulabılır mıyız
  • ARKADASLAR BU AKSAM İTİBARİ İLE DİGİTURK PLATFORMUNA GECİS YAPTİM UYDU CİHAZİ :HM-9505 İLK İZLENİMLERİM;

UYDU EUTELSATA BAKİYOR TURKSAT TAVSİYE ETMİYORUM KURMADAN GOREVLİYE DENETTİM KESİNLİKLE EUTELSAT (biraz fiyat farkı oldu ama olsun ) COK FARKLİ GORECEKSİNİZ
    YAYİNLAR TUPLU TV AKİCİLİGİNA YAKLASTİ BAYİLDİM YA

1- SD YAYİNLAR DAHİLİ UYDU ALİCİSİNA GORE BİRAZ DAHA İYİLEŞTİ

2- HD YAYİNLARDA İSE COK GUZEL VE NET
    3- TV ALTİNDA KAYAN YAZİLARDA BİR TANE TAKİLMA YOK DONMA YOK TV AKİYOR GİBİ BAYİLDİM
    4- TV8 DONMA YOK
    5- MAC YAYİNLARİ SUPER AKİCİ
    6- KANAL GECİSLERİ BİRAZ DAHA HİZLİ

KESİNLİKLE NE HD KANALLARDA NE DE SD KANALLARDA BİR TANE BİLE TİTREME YOK VE MAC YAYİNLARİNDA TOP FLU OLMUYOR BİRDE KANALLARİN AKİCİLİGİ BİRAZ DAHA ARTTİ BAYA DEGİSTİRDİ TV GORUNTUSUNU COK MEMNU UM HERKESE TAVSİYE EDERİM

GERCEKTEN FARKİ GORECEKSİNİZ DAHA İYİ ANLADİMKİ TV DE TİTREME MİTREME BİR SEY YOK SORUN YAYİNDA VE ALİCİSİNDA...
    İYİKİ BU TVYİ ALMİSİM....4K DA GELDİMİ TADİNDAN YENMEZ

İNTERNET FİYATINA DİGİTURK SAHİBİ OLDUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nisayrus -- 4 Ağustos 2015; 8:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nisayrus

ARKADASLAR BU AKSAM İTİBARİ İLE DİGİTURK PLATFORMUNA GECİS YAPTİM UYDU CİHAZİ :HM-9505 İLK İZLENİMLERİM;

UYDU EUTELSATA BAKİYOR TURKSAT TAVSİYE ETMİYORUM KURMADAN GOREVLİYE DENETTİM KESİNLİKLE EUTELSAT COK FARKLİ GORECEKSİNİZ
    YAYİNLAR TUPLU TV AKİCİLİGİNA YAKLASTİ BAYİLDİM YA

1- SD YAYİNLAR DAHİLİ UYDU ALİCİSİNA GORE BİRAZ DAHA İYİLEŞTİ

2- HD YAYİNLARDA İSE COK GUZEL VE NET
    3- TV ALTİNDA KAYAN YAZİLARDA BİR TANE TAKİLMA YOK DONMA YOK TV AKİYOR GİBİ BAYİLDİM
    4- TV8 DONMA YOK
    5- MAC YAYİNLARİ SUPER AKİCİ
    6- KANAL GECİSLERİ BİRAZ DAHA HİZLİ

KESİNLİKLE NE HD KANALLARDA NE DE SD KANALLARDA BİR TANE BİLE TİTREME YOK VE MAC YAYİNLARİNDA TOP FLU OLMUYOR BİRDE KANALLARİN AKİCİLİGİ BİRAZ DAHA ARTTİ BAYA DEGİSTİRDİ TV GORUNTUSUNU COK MEMNU UM HERKESE TAVSİYE EDERİM

GERCEKTEN FARKİ GORECEKSİNİZ DAHA İYİ ANLADİMKİ TV DE BİR SEY YOK SORUN YAYİNDA VE ALİCİSİNDA...
    İYİKİ BU TVYİ ALMİSİM....4K DA GELDİMİ TADİNDAN YENMEZ

Her zaman söyledim bir tv'uydu alıcısı olmadan lpg takılmış ferraridir, herkes çatıdan gelen kabloyu tv'ye takıp 3+5 hd kanal izlediğini sanıyor, bilmiyorlarki görüntü neden kötü titreşimli gecikmeli pixselleri saymakla bitiremezsin ,milyar veriliyor tv'lere ama bir uydu alıcısı almaktan aciz insanlar üzülüyorum ,hd kanallar bedava nasıl olsa diyerekten bir ,trt fox show atv cnn a haber powerturk hd, bunlar için insanlar sanıyor biz hd izliyoruz çok yanlış, bak siz ne güzel tv'den şimdi tam performans alıyorsunuz insanlar tv alınca ilk bu sorunları dile getiriyor, mağzada olmaz tabi ana kaynak saf 1080p gerçek hd, titreme sorunu olmayan tepkime sorunu olmayan bitratesi yüksek saf temiz görüntüler, neymiş adam akıllı platform yani uydu alıcısı temin ettikten sonra tv'kullanılmaya başlanır.

• MİY1988 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun innova kliksadır kliksa faturasıyla gelecek ürün. Kurulum için lg servisini arayıp randevu kaydı oluşturacaksınız, ürün geldikten sonra. Ürün geldiğinde kargoyu açmamanızı yalnızca kutunun dışında herhangi bir darbe vs. var mı kontrol etmenizi öneririm. Açarsanız servis herhangi bir sıkıntı çıktığında hatayı üstlenmiyor.. Eğer kuruluma siz dahil olmayacak iseniz akım koruyucu priz montaj aparatı vs. satmak isterler, uyarın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Hayırlı olsun innova kliksadır kliksa faturasıyla gelecek ürün. Kurulum için lg servisini arayıp randevu kaydı oluşturacaksınız, ürün geldikten sonra. Ürün geldiğinde kargoyu açmamanızı yalnızca kutunun dışında herhangi bir darbe vs. var mı kontrol etmenizi öneririm. Açarsanız servis herhangi bir sıkıntı çıktığında hatayı üstlenmiyor.. Eğer kuruluma siz dahil olmayacak iseniz akım koruyucu priz montaj aparatı vs. satmak isterler, uyarın .

sağol dostum :) geçen hafta TEKNOSA'dan 42LF650V aldım, UPS ile geldi 2 günde (Mardin'e) , evde değildim, annem almış ürünü, kutuya yama yapmışlar, annem doğal olarak farkedememiş... Çeyizlik bir eşya olarak almıştım. Eve geldim 1 saat sonra. Ben de yamayı farketmedim. LG servisini arayıp randevu aldım, servis geldi, kutuyu açtı, onlar da yamaları farketmedi bu arada... Kutuyu açtılar, bir de ne görelim... LED TV parçalanmış. YouTube'da iPhone'u falan blender ile doğruyorlar ya hani. :) TV'de az kalmış, o kıvama gelecek... Şok olduk. Servis rapor tuttu, ürün iade alındı. Para kartıma daha yatmadı ama, bu tür tatsız bir tecrübe oldu. Her şeyde bir hayır var derler ya. Allah daha iyi bilir. O sözü geçen ürünü iade ettikten sona 43UF7787 modelini gördüm. İşlemcisi daha hızlı dediler. 3D yok dediler. (Ki 3D hiç sevmiyorum zaten) ve akıllı kumanda da yanındayış, üstüne de 4K'yı tam olmasa da destekliyor. Almaya niyet ettim. Vatan'dan 149 TL'lik çekim vardı, dün vatan'a gittik, bi baktık 2299 TL olmuş fiyatı!!!

Hemen eve döndüm, kliksa'dan aldım. :) 400 TL'ye yakın kâr olmuş olacak ve neredeyse 42LF650V'nin fiyatına almış oldum. :) inşallah hasarsız şekilde gelir.

• merhaba yazınızı okudum bi şey dikkatimi çekti.4K'yı tam olmasa da destekliyor demişsiniz bunu biraz açabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.