Bildirim
LG 43UH650V vs LG 43uf7787
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hiçbiri arkadaşım lg panellerinde malesef çok ciddi bantlanma sorunu var uh seriside bundan hayli nasibini almış durumda! -
quote:
Orijinalden alıntı: powerprens
LG 43UH650V ile 43uf7787 arasında kaldım nette 43uh daha iyi ama satıcılar 43uf çok daha iyi diyor ne alayım sizce yardım eder misiniz ? sizce hangisi alınmalı ?
UH serisinden şaşma gayet güzel.Geçen senenin modelleri berbat -
Bende iki model arasında kaldım. Acaba aldınız mı? Aldıysanız neye göre tercih yaptınız? -
Sizin tavsiyeniz varmı peki 49 inç mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Grundig vlx 9600 immensa ya bakabilirsiniz aynı modelin arçelik ve beko markalı olanları mevcut. Yine arçelik 9583 modeline bakılabilir dahili 4k uydu alıcı ve temiz bir panele sahip. -
konu ya başka yorumu olan -
quote:
Orijinalden alıntı: Sunstorms
Hiçbiri arkadaşım lg panellerinde malesef çok ciddi bantlanma sorunu var uh seriside bundan hayli nasibini almış durumda!
siz hangi modeli önerirsiniz 2000-2500 aralığında -
Sony w805c öneririm -
7787 modelindeki canlılık 650 modeline göre çok iyi. Bu sene Lg de 770 modelinin altını pek önermiyorum. iki cihaz yan yana koyulduğunda bariz 7787 renkleri çok daha iyi veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sony w805c öneririm
4k değil ki sony sony severim telefonlarım vs ufak aletlerim hep sony dir ama android tvde nekadar uygun bilemiyorum. -
Malesef yayınlarımızda öyle ha ben hep trt 4k izlerim diyorsanız ona birşey diyemem ama trt dışında herhangi bir kanalın 4k ya geçmesini en iyi ihtimalle 5 yıl bekleyeceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Malesef yayınlarımızda öyle ha ben hep trt 4k izlerim diyorsanız ona birşey diyemem ama trt dışında herhangi bir kanalın 4k ya geçmesini en iyi ihtimalle 5 yıl bekleyeceksiniz.
2008 Yılında youtubede bile bırakın 2k-4k 1080 p yi 720 p video yeni yeni başlamış pciler yeni oynatmaya başlamışlardı dicem oki teknoloji gelişyor çözünürlük iyidir. -
İşin iç yüznü bilmediğiniz için bu şekilde düşünüyorsunuz ancak kanallar şuan 1080p yayın yapamıyor çünkü frekans tahsis bedelleri yüksek 4k için ödenecek bedel neredeyse 4 kat fazla hal böyle olunca trt dışında 4k içerik görmek hayalcilik olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X