Şimdi Ara

lg 46la660s 720p-1080p film hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde lg 46la660s marka tv aldım. Öncelikle gerçekten çok kaliteli bir televizyon.
    Fakat benim şöyle bir sorunum var.Daha doğrusu sorun değil bu durum ama bende biraz filmleri izlerken rahatız eden bir durum.
    720p-1080p mkv filmleri usbden oynatıyorum gayet güzel açılıyor ama görüntü o kadar net ki sanki film değil dizi izliyorum gibi geliyor ve bu durum bana film izleme zevki vermiyor.
    Görüntüler çok yapay geliyor. Aynı filmi pc de açıyorum 23inçlik ekranda gayet film havasına sokuyor. Bununla ilgili önerileriniz nedir?
    Bu kadar net film izleyeceğiz derken bu sefer dizi izliyor gibi bir havaya giriyorum ve o filmden gerçekten hiç zevk alamıyorum. Filmin efektleri çok ciddi derecede yapay geliyor. Sanki filmin kamera arkasını izliyormuşum gibi geliyor.
    Bu konuda tercübeli arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim belkide benim bilmediğim bazı ayarları, film için ayrıca izleme modları vardır.

• buldum arkadaşlar. oyun moduna getirince olay çözülüyor. film yapaylıktan çıkıyor. tüm lg tv kulllanan arkadaşlara duyurulur.
  • Merhaba,
    Öncelikle TrueMotion açık kaldığı için bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Bunu ayarlar içirisinden Pürüzsüzden kapalıya getirdiğinizde sorun kalmayacaktır. Oyun moduna getirmenize gerek yok.
    iyi günler dilerim.
  • Bunu söylediğiniz iyi oldu. çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Customer servis mesajı:

Değerli Müsterimiz,
    Markamiza göstermis oldugunuz yakin ilgiden dolayi tesekkür ederiz.
    Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili planlanan güncelleme mevcut değildir.Güncelleme talebiniz yazilim gelistirme sorumlularimiza iletilerek degerlendirmeye alinmistir.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 05/04/2016 16:31 26
    The type of inquiry : Software/Hardware updates
    Product/Model No. : ~LCD/LED/OLED TV ( 33" ve ustu )/47LA660S

Merhaba ; 47LA660S model televizyonumuza webos güncellemesi gelecek mi?
    Webos deneyimini yaşayacak mıyız? Cevap için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.