Bildirim
LG 47LA860V V.S. Samsung 46F8000
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arasinda fazla fiyat farki yok kismina katilmiyorum. Hepsiburada'da 3044 tl + lig tv kampanyasi vardi lg nin...
(Kampanya 47" icin 1 eylulde bitti, 1 ekimde 55" icin bitecek, fiyat hala 3044tl)
Goruntu kalitesi olarak yabanci sitelerde f8000 daha iyi oldugu soyleniyor ancak ucurum fark kesinlikle yok. Her ikiside saf 200 hz panele sahip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Konuyu hortlatmak istedim çünki iki makina arasında kararsızım bende tavsiyeniz varmı ? -
samsung aktif 3d
Lg pasif 3d
ilk başta burda bir tercih yap, git avmlerde test et , kimisi pasif 3d der kisimi aktif der, samsungta 3d erinlik ayarı lg deki gibi iyi değil, samsungda tr altyazıda reset sorunu vardı son güncelleme ile düzeldi, sd ve hd görüntü olarak samsungdaha iyi bence, -
konuyu hortlatmış olacağım lakin bi yerde bulamadım. bu tv'lerin herhangi birine ps4-ps3 bağlayan varmı? performans nasıl? -
Konuyu tekrardan hortlatıyorum kusuruma bakmayın
46F8000 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum .
ps3 ve ps4 kullanmış biri olarakda tv de hiç bir sorun olmuyor performans olarak gayet iyi .
Diyceğim o ki gayet memnunum -
Smart , youtube, screen mirorr , wifi , , mkv , yada networke takılı nas diskim v.s. hiç bir sorunla karşılaşmadım, takılma v.s reset son güncellemeleriyle zaten yok oldu.
Kesinlikle memnunum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X