Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstadım aynı dert bende de var. Bende 05.0.55 sürümünden kutulup 05.0.15 sürümüne dönmek için downgrade yapmaya kalktım. Söylediğin gibi uyumlu dosya yok fakat şunu kullanın gibi ibareler var Ben yapamadım ne yalan söyleyeyim beceremedim.
    He bişeyi başardım unutmayayım, o günden sonra artık otomatik olarak nsu güncellemeye hazır yükleyeyim mi sorusu çıkmıyor.

Otomatik güncelleme açık olduğunda kendisi günceller, otomatik güncelleme kapalı olduğunda güncelleyeyim mi diye sorardı artık sormuyor. Üstüne üstlük 55 sürümünden 60 sürümüne güncellemeleri ara dediğimde de güncelleme yok uyarısı veriyor televizyon :)

Bende sitesinden indirip kurdum napayım. Anlıyacağın daha da bozdum :D En azından ikide birde NSU hazır uyarısı almaktan kurtuldum bu da birşey. İyi mi kötü mü sen karar ver.

Seninde söylediğin gibi bilen bir arkadaş etraflıca açıklarsa çok sevaba geçer çünkü 15 sürümünde yetersiz bellek hatasını çok az alıyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrea

Üstadım aynı dert bende de var. Bende 05.0.55 sürümünden kutulup 05.0.15 sürümüne dönmek için downgrade yapmaya kalktım. Söylediğin gibi uyumlu dosya yok fakat şunu kullanın gibi ibareler var Ben yapamadım ne yalan söyleyeyim beceremedim.
    He bişeyi başardım unutmayayım, o günden sonra artık otomatik olarak nsu güncellemeye hazır yükleyeyim mi sorusu çıkmıyor.

Otomatik güncelleme açık olduğunda kendisi günceller, otomatik güncelleme kapalı olduğunda güncelleyeyim mi diye sorardı artık sormuyor. Üstüne üstlük 55 sürümünden 60 sürümüne güncellemeleri ara dediğimde de güncelleme yok uyarısı veriyor televizyon :)

Bende sitesinden indirip kurdum napayım. Anlıyacağın daha da bozdum :D En azından ikide birde NSU hazır uyarısı almaktan kurtuldum bu da birşey. İyi mi kötü mü sen karar ver.

Seninde söylediğin gibi bilen bir arkadaş etraflıca açıklarsa çok sevaba geçer çünkü 15 sürümünde yetersiz bellek hatasını çok az alıyordum..

valla bu konu ölmüş sanırım, kimse uğramaz olmuş.. yapılabilir aslında zor bişi değil ama riski var, yazılımı çökertirsek bir de onunla uğraşırız.. sen öyle kullanmaya devam et, bende böyle kullanmaya devam edeceğim.. herkes elindeki tvyi satıp 4k tvlere geçmiş anlaşılan

• Benim 2 kumanda da aynı anda bozuldu. Sıkıntı tvden kaynaklı mıdır acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bluetooth kulaklik baglayan var mi tv ye. Lg tone pro serisi oluyo diye baktim internetten

• bu tv de bt yi diger cihazlar icin aktif etmenin yolu var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainx06

Arkadaslar bluetooth kulaklik baglayan var mi tv ye. Lg tone pro serisi oluyo diye baktim internetten

Bluetooth kulaklık için tvde bluetooth verici olması lazım ve ne yazık ki tvnin bu özelliği yok. Bluetooth transmitter diye internette ararsan bulabilirsin. Türkiye'de sadece LogiLink marka var ve normalden en az 50 TL filan fazla fiyatı..Paran çoksa al.. Amazon ya da AliExpress'te uygun fiyatta birkaç ürün var Türkiye'ye gönderimi olan. Aratırken Bluetooth transmitter and receiver diye arat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_circle -- 1 Haziran 2016; 19:12:21 >
  • captainx06 C kullanıcısına yanıt
    HBS-800 ve BTS1 kulaklıklar çalışıyor. İkisini de kullanıyorum.

TV'nin bluetooth özelliği var fakat sadece LG ürünleri ile sınırlı.

Harici usb dongle'lar çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Nasıl yani? Usb dongle ya da bluetooth transmitter takmadan bahsettiğiniz kulaklıklar çalışıyor mu? Harici usb dongle çalışmıyor derken ne demek istediniz?

• quote:

Hocam hbs 730 aldim calismadi. Sound sync bolum7nde cikiyomu?

• Evet çalışıyor. TV'de bluetooth özelliği mevcut. Sadece her cihazı görmüyor, sadece bazı LG kablosuz kulaklıklarını görüyor.
    USB aparat şeklinde olan bluetooth cihazı takarsanız da TV bu aparatı görmüyor.
  • captainx06 C kullanıcısına yanıt
    Dostum o modeli hiç denemedim. Ama google'da şöyle bir konu buldum. Belki yardımı dokunur.

http://www.lgwebos.com/topic/1760-lg-sound-sync-compatible-headsets/

LG'nin HBS-800 ve BTS1 model kulaklıklarının 47LB670 'de çalıştığını teyit edebilirim sadece. Başka ekipmanlarla deneme imkanım olmadı.

Edit: Ayrıca aşağıdaki linkte de o modelin çalıştığını söylemiş 5. mesajı yazan kişi. Ama tv modelini belirtmemiş. Konuda tv'de hangi menüden tanıtılacağı da açıklanmış.
    http://forums.webosnation.com/lg-webos-tv/328403-lg-sound-sync-wireless.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 3 Haziran 2016; 1:03:32 >

• quote:

Evet çalışıyor. TV'de bluetooth özelliği mevcut. Sadece her cihazı görmüyor, sadece bazı LG kablosuz kulaklıklarını görüyor.

Nasıl çalışıyor peki? Kulaklığı açınca direkt görüyor mu tv yoksa bir ayarı mı var eşleştirme için?

• TV'de, ayarlar>ses>ses çıkışı kısmından "SoundSync Kablosuz" kısmını seçiyorsun. Oradan kulaklığı aratıp, tanıtıyorsun bir seferlik.
    Sonrasında tekrar yapmana gerek kalmıyor.

Video'nun 35. saniyesinde gösteriyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=HgoqmUd5PvE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 3 Haziran 2016; 9:47:05 >
  • quote:

TV'de, ayarlar>ses>ses çıkışı kısmından "SoundSync Kablosuz" kısmını seçiyorsun. Oradan kulaklığı aratıp, tanıtıyorsun bir seferlik.

bu model uygun mu?
    http://www.aliexpress.com/item/New-Bluetooth-Headset-for-iPhone-Samsung-Tone-HBS-900-HBS-900-Wireless-Mobile-Earphone-Bluetooth-Headset/32657665923.html?spm=2114.01010208.3.21.FInE4K&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_3_10037_10017_10021_507_10022_10032_401_10020_10018_9999_10019_101,searchweb201603_3&btsid=89b9c882-8ef8-475d-965f-9b1648b65d0f

• quote:

TV'de, ayarlar>ses>ses çıkışı kısmından "SoundSync Kablosuz" kısmını seçiyorsun. Oradan kulaklığı aratıp, tanıtıyorsun bir seferlik.

Eyvallah çok sağol...

• quote:

ben dayanamadım ve risk alarak downgrade yaptım.. ayrıntıları anlatacağım bu gece.. şuan son nihai sürüme güncelleyeyim, format atayım kanalları sıralayayım da :)

• quote:

Evet çalışıyor. TV'de bluetooth özelliği mevcut. Sadece her cihazı görmüyor, sadece bazı LG kablosuz kulaklıklarını görüyor.

Nasıl çalışıyor peki? Kulaklığı açınca direkt görüyor mu tv yoksa bir ayarı mı var eşleştirme için?

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil_035

quote:

Bu mesajı ben yazmadım tekrar.Sistem hatası sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

valla bu konu ölmüş sanırım, kimse uğramaz olmuş.. yapılabilir aslında zor bişi değil ama riski var, yazılımı çökertirsek bir de onunla uğraşırız.. sen öyle kullanmaya devam et, bende böyle kullanmaya devam edeceğim.. herkes elindeki tvyi satıp 4k tvlere geçmiş anlaşılan

gelelim şimdi fasülyelerin faydasına :)
    adım adım ilerleyelim, hem kafan karışmasın, hem de gözden kaçırdığın yer olmasın..
    öncelikle bilgisayarında vpn tarzı şeyler aktifse devredışı bırak, dnslerin otomatik olsun, 8.8.8.8 gibi dnsler kullanma.. otomatik olsun dnslerin..

http://forum.donanimhaber.com/m_99449807//tm.htm#99449807 bu linke girerek sitedeki dosyayı indiriyorsun, video 1 i izlemeye koyuluyorsun..
    videoda; dosyanın rardan çıkmış halinin C nin içie çıkacağı anlatılıyor, bir host dosyasında ip ni değiştmeni isteyecek.. önce ip numaranı bulmalısın, sonra yazacağın yere geleceksin, bir wordpad gibi bişey.. orda şu iki şey yazacak

127.0.0.1 localhost
    192.168.xx.xx snu.lge.com ---> buraya yazacaksın öğrendiğin ip adresini.. ipyi nasıl öğreneceğin de videoda mecvut, windows 10 64 bit kullanıyorum, sıralar aynı.. kaydettikten sonra şimdi yazılım seçmeye geldi :) ben 47LB670V kullanan birisi olarak "LB730" klasörü içindeki 04_30_14_AU_SG_ZA nun içindekini kopyaladım.. sonra SIRASIYLA videodaki gibi 2 tane programı çalıştırdım.. videoya bağlı kalarak adım adım ilerlersen, "ben biliyorum" moduna girmezsen yaparsın çok kolay şekilde.. programları da çalıştırdıktan sonra, "kapatma onları" geçelim tvdeki yapılacak işlemlere.. yani 2. videoya..

burada da o yazdığımız host dosyasının içindeki ip numaramızı yazacağız bir yere.. sonra internete bağlan dediğimizde yukarıda yeşillikler gözükürse, işlem tamamdır.. tv güncellemeye git, arat, ve yazılımı yükle..

ilk videoda dikkat etmen gereken şey, ipni doğru yazman(videoda nasıl olacağı var), hangi yazılımı seçmen gerektiğini ben söyledim, test ettim çünkü:) ve 2 tane programı açık bırakman gerekiyor, yazılım download edilinceye kadar..

normal yükleme yapıyorsun, daha sonra eğer elinde 05.00.15 sürümü varsa onu usb nin içine atıyorsun LG_DTV isimli sarı klasör açıp, içine yazılım dosyasını atıyorsun, kapalı olarak tv nin usb 2 sine takıyorsun, tv ni açıp beklediğinde yazılım güncelleme diyor zaten.. netten güncellemeni önermem, ben usb üzerinden güncelledim sürüm yükseltmeyi.. eğer 05.00.15 sürümünü bulabilirsen, dönebilirsin, yok bulamazsan 00.60 sürümü de bazı hatalardan arındırılmış, mesela tv kapalıyken kırmızı ışık sorunu yok.. yanmıyor kapalı olduğu halde ve bir uygulamanın içinde live tuşuna basarak sol üst köşeden kapatabiliyorsun..

gözüme ilk çarpan şeyler bunlar.. videoyu dikkatlice yapıosun, dediğim sürümü indiriyorsun, yüklüyorsun, daha sonra usb ile güncelleme yapıyorsun..

benim sana önerim (biraz uğraştıracak ama) işlemler bittikten sonra başlangıç ayarına dönmen.. herşey silinecek ve en başından temiz kurulumla halledeceksin işini.. gereksiz uygulamaları kaldırmayı unutma, ilk zamanlar birkaç kez kapat aç ki tv kendine gelsin, kanal ayarlamaların da silinecek, biraz uğraştıracak ama tertemiz olacak senin tv de :) takıldığın bir yer olursa sorabilirsin burdan.. dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir..

sağlıcakla kalın herkese iyi forumlar

• Sanırım 05.00.60 sürümü yüklemişsin. Yeni olan özellikler var mı ya da ufak değişiklikler?

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.