Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamil_035

Sanırım 05.00.60 sürümü yüklemişsin. Yeni olan özellikler var mı ya da ufak değişiklikler?

mesela tv kapalıyken kırmızı ışık sorunu yok.. yanmıyor kapalı olduğu halde ve bir uygulamanın içinde live tuşuna basarak sol üst köşeden kapatabiliyorsun..

yukarıda yazmışyım ama gözünden kaçmış sanırım :) webos 2 görünümlü sürümlerde kapalıyken kırmızı ışık yanıyordu, sinirimi bozuyordu benim, ayarlardan kapalı olduğu halde yanıyordu.. bu düzeltilmiş, iyi ki downgrade yapmışım diyorum..

birde yukarıda bahsettiğim gibi live menü tuşuna basıp sol küşeye gidince kapatmak için X işareti çıkıyor.. bu da 05.10.02 beta sürümünde yoktu.. benim gözüme çarpan şeyler bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: kamil_035

Sanırım 05.00.60 sürümü yüklemişsin. Yeni olan özellikler var mı ya da ufak değişiklikler?

mesela tv kapalıyken kırmızı ışık sorunu yok.. yanmıyor kapalı olduğu halde ve bir uygulamanın içinde live tuşuna basarak sol üst köşeden kapatabiliyorsun..

yukarıda yazmışyım ama gözünden kaçmış sanırım :) webos 2 görünümlü sürümlerde kapalıyken kırmızı ışık yanıyordu, sinirimi bozuyordu benim, ayarlardan kapalı olduğu halde yanıyordu.. bu düzeltilmiş, iyi ki downgrade yapmışım diyorum..

birde yukarıda bahsettiğim gibi live menü tuşuna basıp sol küşeye gidince kapatmak için X işareti çıkıyor.. bu da 05.10.02 beta sürümünde yoktu.. benim gözüme çarpan şeyler bunlar..

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana bir şey daha sormak istiyorum vaktini almazsam. Bluetooth kulaklığı kullanırken görüntü ve ses arasında senkron kayması oluyor mu? Ve kaç metreye kadar güzel performans veriyor kulaklık?

• 5 metreden izliyorum. TV duvarda biraz yukarıda asılı. Herhangi bir senkron kayma sorunu yaşamadım dostum.
    Kulaklığı sadece akşamları usb'den veya media server'dan film izlerken kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 7 Haziran 2016; 21:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

5 metreden izliyorum. TV duvarda biraz yukarıda asılı. Herhangi bir senkron kayma sorunu yaşamadım dostum.
    Kulaklığı sadece akşamları usb'den veya media server'dan film izlerken kullanıyorum.

Sağolasın.. Yalnız HBS-800 model internette var sadece birkaç yerde ve onlar da LG değil galiba? Kaç para ortalama fiyatı ve nereden alınabilir bilgin var mı?

• Ben 150 liraya almıştım. 6 ay kadar önce. Yakınlarında LG mağazası var ise oraya bakmanı öneririm. Muhtemelen vardır, veya getirirler.
    Geçenlerde bende görmüştüm çok ucuz fiyata. Orjinal gibi gelmedi bana o :)
  • bu uygun değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Ben 150 liraya almıştım. 6 ay kadar önce. Yakınlarında LG mağazası var ise oraya bakmanı öneririm. Muhtemelen vardır, veya getirirler.
    Geçenlerde bende görmüştüm çok ucuz fiyata. Orjinal gibi gelmedi bana o :)

Tamamdır tekrar sağol...

• ender E kullanıcısına yanıt
    Pek orjinale benzemiyor dostum. Son fotoğrafta farklı marka bile yazıyor. Hiç yorum yok. Güvenemedim ben.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugrea

Üstadım aynı dert bende de var. Bende 05.0.55 sürümünden kutulup 05.0.15 sürümüne dönmek için downgrade yapmaya kalktım. Söylediğin gibi uyumlu dosya yok fakat şunu kullanın gibi ibareler var Ben yapamadım ne yalan söyleyeyim beceremedim.
    He bişeyi başardım unutmayayım, o günden sonra artık otomatik olarak nsu güncellemeye hazır yükleyeyim mi sorusu çıkmıyor.

Otomatik güncelleme açık olduğunda kendisi günceller, otomatik güncelleme kapalı olduğunda güncelleyeyim mi diye sorardı artık sormuyor. Üstüne üstlük 55 sürümünden 60 sürümüne güncellemeleri ara dediğimde de güncelleme yok uyarısı veriyor televizyon :)

Bende sitesinden indirip kurdum napayım. Anlıyacağın daha da bozdum :D En azından ikide birde NSU hazır uyarısı almaktan kurtuldum bu da birşey. İyi mi kötü mü sen karar ver.

Seninde söylediğin gibi bilen bir arkadaş etraflıca açıklarsa çok sevaba geçer çünkü 15 sürümünde yetersiz bellek hatasını çok az alıyordum..

valla bu konu ölmüş sanırım, kimse uğramaz olmuş.. yapılabilir aslında zor bişi değil ama riski var, yazılımı çökertirsek bir de onunla uğraşırız.. sen öyle kullanmaya devam et, bende böyle kullanmaya devam edeceğim.. herkes elindeki tvyi satıp 4k tvlere geçmiş anlaşılan

gelelim şimdi fasülyelerin faydasına :)
    adım adım ilerleyelim, hem kafan karışmasın, hem de gözden kaçırdığın yer olmasın..
    öncelikle bilgisayarında vpn tarzı şeyler aktifse devredışı bırak, dnslerin otomatik olsun, 8.8.8.8 gibi dnsler kullanma.. otomatik olsun dnslerin..

http://forum.donanimhaber.com/m_99449807//tm.htm#99449807 bu linke girerek sitedeki dosyayı indiriyorsun, video 1 i izlemeye koyuluyorsun..
    videoda; dosyanın rardan çıkmış halinin C nin içie çıkacağı anlatılıyor, bir host dosyasında ip ni değiştmeni isteyecek.. önce ip numaranı bulmalısın, sonra yazacağın yere geleceksin, bir wordpad gibi bişey.. orda şu iki şey yazacak

127.0.0.1 localhost
    192.168.xx.xx snu.lge.com ---> buraya yazacaksın öğrendiğin ip adresini.. ipyi nasıl öğreneceğin de videoda mecvut, windows 10 64 bit kullanıyorum, sıralar aynı.. kaydettikten sonra şimdi yazılım seçmeye geldi :) ben 47LB670V kullanan birisi olarak "LB730" klasörü içindeki 04_30_14_AU_SG_ZA nun içindekini kopyaladım.. sonra SIRASIYLA videodaki gibi 2 tane programı çalıştırdım.. videoya bağlı kalarak adım adım ilerlersen, "ben biliyorum" moduna girmezsen yaparsın çok kolay şekilde.. programları da çalıştırdıktan sonra, "kapatma onları" geçelim tvdeki yapılacak işlemlere.. yani 2. videoya..

burada da o yazdığımız host dosyasının içindeki ip numaramızı yazacağız bir yere.. sonra internete bağlan dediğimizde yukarıda yeşillikler gözükürse, işlem tamamdır.. tv güncellemeye git, arat, ve yazılımı yükle..

ilk videoda dikkat etmen gereken şey, ipni doğru yazman(videoda nasıl olacağı var), hangi yazılımı seçmen gerektiğini ben söyledim, test ettim çünkü:) ve 2 tane programı açık bırakman gerekiyor, yazılım download edilinceye kadar..

normal yükleme yapıyorsun, daha sonra eğer elinde 05.00.15 sürümü varsa onu usb nin içine atıyorsun LG_DTV isimli sarı klasör açıp, içine yazılım dosyasını atıyorsun, kapalı olarak tv nin usb 2 sine takıyorsun, tv ni açıp beklediğinde yazılım güncelleme diyor zaten.. netten güncellemeni önermem, ben usb üzerinden güncelledim sürüm yükseltmeyi.. eğer 05.00.15 sürümünü bulabilirsen, dönebilirsin, yok bulamazsan 00.60 sürümü de bazı hatalardan arındırılmış, mesela tv kapalıyken kırmızı ışık sorunu yok.. yanmıyor kapalı olduğu halde ve bir uygulamanın içinde live tuşuna basarak sol üst köşeden kapatabiliyorsun..

gözüme ilk çarpan şeyler bunlar.. videoyu dikkatlice yapıosun, dediğim sürümü indiriyorsun, yüklüyorsun, daha sonra usb ile güncelleme yapıyorsun..

benim sana önerim (biraz uğraştıracak ama) işlemler bittikten sonra başlangıç ayarına dönmen.. herşey silinecek ve en başından temiz kurulumla halledeceksin işini.. gereksiz uygulamaları kaldırmayı unutma, ilk zamanlar birkaç kez kapat aç ki tv kendine gelsin, kanal ayarlamaların da silinecek, biraz uğraştıracak ama tertemiz olacak senin tv de :) takıldığın bir yer olursa sorabilirsin burdan.. dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir..

sağlıcakla kalın herkese iyi forumlar

Üstad uğraşmışsın başarmışsın uzun uzun da yazmışsın, eline koluna sağlık.
    En kısa zamanda deniyeceğim. Tekrar sağol inanılmaz makbule geçti..
    15 sürümü elimde var zar zor bulabildim deneyeceğim en kısa zamanda, sonucunu yazarım buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrea -- 12 Haziran 2016; 21:07:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstadım aynı dert bende de var. Bende 05.0.55 sürümünden kutulup 05.0.15 sürümüne dönmek için downgrade yapmaya kalktım. Söylediğin gibi uyumlu dosya yok fakat şunu kullanın gibi ibareler var Ben yapamadım ne yalan söyleyeyim beceremedim.
    He bişeyi başardım unutmayayım, o günden sonra artık otomatik olarak nsu güncellemeye hazır yükleyeyim mi sorusu çıkmıyor.

Otomatik güncelleme açık olduğunda kendisi günceller, otomatik güncelleme kapalı olduğunda güncelleyeyim mi diye sorardı artık sormuyor. Üstüne üstlük 55 sürümünden 60 sürümüne güncellemeleri ara dediğimde de güncelleme yok uyarısı veriyor televizyon :)

Bende sitesinden indirip kurdum napayım. Anlıyacağın daha da bozdum :D En azından ikide birde NSU hazır uyarısı almaktan kurtuldum bu da birşey. İyi mi kötü mü sen karar ver.

Seninde söylediğin gibi bilen bir arkadaş etraflıca açıklarsa çok sevaba geçer çünkü 15 sürümünde yetersiz bellek hatasını çok az alıyordum..

valla bu konu ölmüş sanırım, kimse uğramaz olmuş.. yapılabilir aslında zor bişi değil ama riski var, yazılımı çökertirsek bir de onunla uğraşırız.. sen öyle kullanmaya devam et, bende böyle kullanmaya devam edeceğim.. herkes elindeki tvyi satıp 4k tvlere geçmiş anlaşılan

gelelim şimdi fasülyelerin faydasına :)
    adım adım ilerleyelim, hem kafan karışmasın, hem de gözden kaçırdığın yer olmasın..
    öncelikle bilgisayarında vpn tarzı şeyler aktifse devredışı bırak, dnslerin otomatik olsun, 8.8.8.8 gibi dnsler kullanma.. otomatik olsun dnslerin..

http://forum.donanimhaber.com/m_99449807//tm.htm#99449807 bu linke girerek sitedeki dosyayı indiriyorsun, video 1 i izlemeye koyuluyorsun..
    videoda; dosyanın rardan çıkmış halinin C nin içie çıkacağı anlatılıyor, bir host dosyasında ip ni değiştmeni isteyecek.. önce ip numaranı bulmalısın, sonra yazacağın yere geleceksin, bir wordpad gibi bişey.. orda şu iki şey yazacak

127.0.0.1 localhost
    192.168.xx.xx snu.lge.com ---> buraya yazacaksın öğrendiğin ip adresini.. ipyi nasıl öğreneceğin de videoda mecvut, windows 10 64 bit kullanıyorum, sıralar aynı.. kaydettikten sonra şimdi yazılım seçmeye geldi :) ben 47LB670V kullanan birisi olarak "LB730" klasörü içindeki 04_30_14_AU_SG_ZA nun içindekini kopyaladım.. sonra SIRASIYLA videodaki gibi 2 tane programı çalıştırdım.. videoya bağlı kalarak adım adım ilerlersen, "ben biliyorum" moduna girmezsen yaparsın çok kolay şekilde.. programları da çalıştırdıktan sonra, "kapatma onları" geçelim tvdeki yapılacak işlemlere.. yani 2. videoya..

burada da o yazdığımız host dosyasının içindeki ip numaramızı yazacağız bir yere.. sonra internete bağlan dediğimizde yukarıda yeşillikler gözükürse, işlem tamamdır.. tv güncellemeye git, arat, ve yazılımı yükle..

ilk videoda dikkat etmen gereken şey, ipni doğru yazman(videoda nasıl olacağı var), hangi yazılımı seçmen gerektiğini ben söyledim, test ettim çünkü:) ve 2 tane programı açık bırakman gerekiyor, yazılım download edilinceye kadar..

normal yükleme yapıyorsun, daha sonra eğer elinde 05.00.15 sürümü varsa onu usb nin içine atıyorsun LG_DTV isimli sarı klasör açıp, içine yazılım dosyasını atıyorsun, kapalı olarak tv nin usb 2 sine takıyorsun, tv ni açıp beklediğinde yazılım güncelleme diyor zaten.. netten güncellemeni önermem, ben usb üzerinden güncelledim sürüm yükseltmeyi.. eğer 05.00.15 sürümünü bulabilirsen, dönebilirsin, yok bulamazsan 00.60 sürümü de bazı hatalardan arındırılmış, mesela tv kapalıyken kırmızı ışık sorunu yok.. yanmıyor kapalı olduğu halde ve bir uygulamanın içinde live tuşuna basarak sol üst köşeden kapatabiliyorsun..

gözüme ilk çarpan şeyler bunlar.. videoyu dikkatlice yapıosun, dediğim sürümü indiriyorsun, yüklüyorsun, daha sonra usb ile güncelleme yapıyorsun..

benim sana önerim (biraz uğraştıracak ama) işlemler bittikten sonra başlangıç ayarına dönmen.. herşey silinecek ve en başından temiz kurulumla halledeceksin işini.. gereksiz uygulamaları kaldırmayı unutma, ilk zamanlar birkaç kez kapat aç ki tv kendine gelsin, kanal ayarlamaların da silinecek, biraz uğraştıracak ama tertemiz olacak senin tv de :) takıldığın bir yer olursa sorabilirsin burdan.. dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir..

sağlıcakla kalın herkese iyi forumlar

Üstad uğraşmışsın başarmışsın uzun uzun da yazmışsın, eline koluna sağlık.
    En kısa zamanda deniyeceğim. Tekrar sağol inanılmaz makbule geçti..
    15 sürümü elimde var zar zor bulabildim deneyeceğim en kısa zamanda, sonucunu yazarım buradan.

herşey sırasıyla yaparsan hiçbir sorunla karşılaşmazsın, ben yaptım oldu, sende yaparsın olur :) dikkat etmen gereken 2 şey var..

birisi videodakileri yavaş yavaş sırasıyla yapman

diğeri de bilgisayardaki ve pcdeki dns ayarlarını otomatik yapıp sonra işlemleri yapman.. yoksa bilgisayar ile tv birbirini görmüyor..

ikisi de otomatik dns de kalırsa sorun yaşamazsın, ben sorun yaşadım, "acaba dnslerden midir" dedim değiştirdim ve oldu..

04.30 sürümünü yükledikten sonra usb den o istediğin sürümünü yükle :) tv ye format at ki tertemiz olsun.. evine yeni tv gelmiş gibi tertemiz kur, ayarlarını yap biraz uğraştıracak ama bi daha başın ağrımayacak dostum..

• Software File (Version 05.05.01) çıkmış... bilgisi olan var mı

LG Türkiye
    LG Electronics: LGden Tüketici Elektroniği ve Cihazları | {0}
    http://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-55LB730V#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 13 Haziran 2016; 22:05:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Software File (Version 05.05.01) çıkmış... bilgisi olan var mı

http://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-55LB730V#

bende tam burası 47LB670V konusu diyecektim ki bize de çıkmış :)

yükler bakarız, ama malum çok fazla bilemiyoruz çünkü lg bize change loglarını paylaşmıyor

• arkadaşlar pcde netten bir film açıp tv den izleyebilirmiyiz? bu imkan var mı
  • 05.05.01 sürümünü yükledim, açıkçası değişen hiç ama hiç birşey gözüme çarpmadı.. biraz kurcaladım ama nafile.. lg yine kafasına göre bişiler yapmıştır tabii bizimle paylaşmaktan aciz

ister yükleyin isterseniz 60. sürümden devam edin.. ben yükledim ama, şuan için farkeden, menüde yada geçiş hızında bir değişiklik yok gibi geldi bana.. tabii daha dikkatli arkadaşlar varsa değişenleri söylerse seviniriz..
  • captainx06 C kullanıcısına yanıt
    ben cihazda philips in blouetooth kulaklığını kullanıyorum gayet başarılı. ama tabi kulaklık direk olarak tv ye blouetooth tan bağlı değil, tv nin ses çıkışına kablo ile bağlı kulaklığın kendi blouetooth vericisi var.
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt
    pc yi HDMI ile bağlayıp izleyebilirsin tabi ki
    ama eğer kablosuz ekran paylaşımı gibi bir uygulamadan bahsediyorsan bunu destekleyen bir anakartın olması gerekiyor bildiğim kadarıyla çok nadir rastlanan bir uyumluluk bu da. Ben kendi dizüstüm için araştırmıştım desteklemediğini görünce peşini bıraktım.
  • Arkadaşlar selam,
    Beni bezdiren 2 problemim var tv ile ilgili.
    - Akıllı kumanda tuşları çoğu zaman çok geç işlem yapıyor. Bazen açmak ya da kapatmak için 10-15 kez basmam gerekiyor.
    - TV nin web tarayıcısından dizi ya da film açıp izlemek istediğimde sürekli "daha fazla bellek kazanabilmek için uygulama yeniden başlatılacak" gibi bir uyarı çıkıyor. Hatta bu uyarı arada sırada harici diskten fim izlerken bile çıkıyor.

Akıllı tv aldık hesapta ama sürekli laptop bağlı tvye
  • ogulgunes O kullanıcısına yanıt
    Evet kablosuzdan izlemek icin sordum bende biraz ugrastim yapamadim vazgectim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 21 Haziran 2016; 11:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutlanma sorunu icin teknik servis birsey yapmiyor sanirim. Tuketiciye giden olmus mudur acaba. tvyi ailem kullaniyordu onlar icin sorun degildi artik ben kullanacagim icin ben baya takintiliym bu konuya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.