Şimdi Ara

LG 47LB670V SORUNU ACİL !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. Az Önce Konuya Cevap Olarak Sorunumu Yazdım Fakat Bir Sıkıntım Var.

Konuda Belirtiğim Cihazda LG STORE 'Yakında' [Coming Soon] Adlı Mesajı Alıyorum. Bu Normal mi ?

BEN CİHAZIMA UYGULAMA NASIL İNDİRECEĞİM.?

İnternetten Baktığımde Resimlere Falan Facebook Skpye Twitter Falan Uygulamalar Var Bende YOK oNLAR NASIL İNDİRMİŞ ? VEYA BAŞKA BİR MARKET Mİ VAR ?

Şu webOS Biraz Karışık Eski Cihazıma Göre

• Yardım Edecek Kimse Yokmu Beyler

• Bende de 50 inçliği var, benimkindede aynı şeyi söylüyor, kurulmasını bekleyeceğiz,hatta flash player yok uyarısında veriyor bazı sitelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

Bende de 50 inçliği var, benimkindede aynı şeyi söylüyor, kurulmasını bekleyeceğiz,hatta flash player yok uyarısında veriyor bazı sitelerde
    Benim televizyonumdada aynı uyarıyı alıyorum bi türlü bulamadım acaba store daha açılmadımı yada bizmi giremiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhittin6056

Benim televizyonumdada aynı uyarıyı alıyorum bi türlü bulamadım acaba store daha açılmadımı yada bizmi giremiyoruz

Alıntıları Göster
    arkadaşım bunun nesi acil sorun ? açıkca yazmışlar işte yakında gelecek diye bende tv ile ilgili bir sorun var sandım almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

arkadaşım bunun nesi acil sorun ? açıkca yazmışlar işte yakında gelecek diye bende tv ile ilgili bir sorun var sandım almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    lb serifi flash player desteklemiyor. html5 siteleri destekliyor. bu yüzden la serileri gibi flash destekli sitelerden malesef film izlenmeyecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildize

lb serifi flash player desteklemiyor. html5 siteleri destekliyor. bu yüzden la serileri gibi flash destekli sitelerden malesef film izlenmeyecek :)

Alıntıları Göster
    hayır. destekliyor. internetten çok rahat film izliyorum alakası bile yok. webos güncellemeden önce flash player desteklemiyor tarzı yazılar geldi. kısa süre sonra güncelledim şuan hata almıyorum. girdiğim sitelin çoğunda çok rahat video izliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende de 50 inçliği var, benimkindede aynı şeyi söylüyor, kurulmasını bekleyeceğiz,hatta flash player yok uyarısında veriyor bazı sitelerde

dostum güncelledikten sonra bende o sorun düzeldi. Sende Bir Güncellemeyi Dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenKoc01

quote:

dostum güncelledikten sonra bende o sorun düzeldi. Sende Bir Güncellemeyi Dene.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BENİM SORUNUMU YAŞAYANLARA DİKKAT! ! ! ! ! !! !

LG MAİL ATTIM CEVABINI BUGÜN ALDIM AYNISINI KOPYALIYORUM.

Sayın Mehmet KOÇ,

Yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayi firmamiz adina üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz.

Yeni satışa sunulan cihazlarımızda Lg Store üzerinde güncelleme yapılmaktadır. Mayıs ayı sonuna kadar güncelleme işelmei tamamlanacak ve uygulamalara ulaşmanız mumkun olacaktır.

Markamiza göstermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkür ederiz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Siz müsterilemize daha kaliteli hizmet verebilmemiz için mailinizin sonunda yer alan degerlendirme anketine katilmanizi rica ederiz.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

Yazıyor. Mayısın Sonunda AÇılacakmış :)

• Mayis ayi bitti, guncelleme de yaptim fakat 42LB670V'de halen girmiyor. Bu sorunu yasayan var mi?

• mehmetbbttmz kullanıcısına yanıt
    42lb670v var güncelledim giriyor hocam.cihazı güncelleyin. 03.23.17 idi sanırım son sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 14 Haziran 2014; 14:41:50 >
  • yildize kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşadığınız site adminlerine mail atarak sorunu çözebiliyorusunuz ismini yazmam doğru olmaz ama tam ekran sorunu yaşanan siteler ile yazışmalarım sonucu tam ekran problemini çözmüş bulunuyorum. Televizyondan kaynaklı diye düşünmeyin site kalitesi ile alakalı bir durum.

Fakat diğer mevzu tam ekran bile yapsanız filmi izlemek zor oluyor çünkü bir süre sonra filmden atıyor. Bu sorunu lg ye de ilettim site adminlerinede bakalım gelişmeleri devam ediyoruz :)

Herkese iyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

Sorun yaşadığınız site adminlerine mail atarak sorunu çözebiliyorusunuz ismini yazmam doğru olmaz ama tam ekran sorunu yaşanan siteler ile yazışmalarım sonucu tam ekran problemini çözmüş bulunuyorum. Televizyondan kaynaklı diye düşünmeyin site kalitesi ile alakalı bir durum.

Fakat diğer mevzu tam ekran bile yapsanız filmi izlemek zor oluyor çünkü bir süre sonra filmden atıyor. Bu sorunu lg ye de ilettim site adminlerinede bakalım gelişmeleri devam ediyoruz :)

Herkese iyi seyirler.
    Ne LG store adamakıllı calısıyor,ne indirdiğin uygulamalar,LG store kapalı ise Youtube bile açılmıyor,LB730 kullanıcısıyım ama bu dandirik sorunlar nedeni ile LG'den soğudum,zırt pırt hizmet kullanılamıyor mesajını görmekten gına geldi artık,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_921

Ne LG store adamakıllı calısıyor,ne indirdiğin uygulamalar,LG store kapalı ise Youtube bile açılmıyor,LB730 kullanıcısıyım ama bu dandirik sorunlar nedeni ile LG'den soğudum,zırt pırt hizmet kullanılamıyor mesajını görmekten gına geldi artık,

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende de şuan 42lb670v var ve ilk defa denedim lg store a girilmiyor ??? Bu konuda yardımcı olacak var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nic1907

Arkadaşlar bende de şuan 42lb670v var ve ilk defa denedim lg store a girilmiyor ??? Bu konuda yardımcı olacak var mı??

Alıntıları Göster
    Beyler bayanlar sevgili arkadaşlar size çok sevindirici bir haber vereceğim. Ve bu vereceğim haber direkt olarak birinci ağızdan yani Lg Türkiye yazılım sorumlusundandır. WebOs 2 ağustos ayında tüm WebOs1 lere gelecektir. Ben Lg promotorü olarak çalışıyorum ve 24 25 26 mart Antalyadaki toplantıda bu haberi açıkladılar.
  • Daha hızlı olacaksa iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bir bilgimi patron?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Kesin bir bilgimi patron?

kesin bilgi kardeşim. Web Os 1 e göre Web Os 2 %70 oranında hızlanıyor ve güncellenecek olan Web Os 1 ler % 50 daha hızlı olacak. bizzat kendim test ettim(Web Os 2 yi)
  • 1 Nisan şakası olmasında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

1 Nisan şakası olmasında

sen deyince farkına vardım :) ama şaka değil ciddiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.