Şimdi Ara

LG 47LM615S-Philips 47PFL4307k/12 Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün tv almak için birçok teknoloji mağzasını gezdim. Başlıkta da belirttiğim gibi şu iki model arasında kaldım ikiside kampanya ürünü.

Philips 47PFL4307k/12 bu model için Teknosa da 1899tl fiyat aldım

LG 47LM615S bu model için ise Vatan da 1599tl fiyat verdiler.

Lg ye biraz daha yakınım ancak bu işlerden çok anlamadığım için bir türlü karar veremedim. Bu fiyat civarlarında önerebileceğiniz başka model olursa değerlendirmek isterim. 2000tl nin üzerine çıkmak istemiyorum.
    Ayrıca televizyonu ağırlıklı olarak PS3 oynamak için kullanıcam. Ancak fiyat performans açısından beni tatmin eden bir televizyon almak istiyorum.
    Bu iki model arasından hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Televizyonu yarın gidip almayı düşünüyorum bu gece son kararımı vericem.

• Kardeş lglm615s nolu modelle ben de ilgileniyorum.
    Ürünün kanal geçişleri bence ortalama ve üstü denilebilir. Zira arkadaşlardan birisi youtube'ye kanal geçişleri ile ilgili video koymuş. Bu arada ellerine sağlık
    Tek endişem yazılımla 200hz olan görüntü tazeleme hızı
    Yoksa aileme alacağım için onların ne 3d ne wi-fi ne de bluerayle araları yok
  • Güzel görüntü istersen Philips
  • 615 lg nin giriş seviyesidir büyük ekran isteyip uygun fiyatlı istiyorsan 615 alınabilinir genel performansı f/p ürünü diyebilirim s2 receiver olması 3d 4 gözlük olmasıda artı avantajlarından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

615 lg nin giriş seviyesidir büyük ekran isteyip uygun fiyatlı istiyorsan 615 alınabilinir genel performansı f/p ürünü diyebilirim s2 receiver olması 3d 4 gözlük olmasıda artı avantajlarından...

s2 receiver nedir kardeş?
    Bu üründe 200hz olan tazeleme hızı dışında kafamı karıştıran bir problem yok diyebilirim.
  • s2 hd uydu receiver var demektir tv de 200hz de aklınızı karıştıran nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

s2 hd uydu receiver var demektir tv de 200hz de aklınızı karıştıran nedir?

Cihaz panel olarak 50hz ancak yazılımla bu hız 200hz'ye çıkarılmış
    Sd yayınlarda, futbol maçlarında yetersiz kalır mı diye düşünüyorum açıkcası
    Blueray veya diğer tarz video izlemek için almıyorum.Tamamen tv izleme amacıyla alıyorum
    Sonuçta bir kez alıyorsun ve uzun süre kullanıyorsun bu cihazı.
    Acaba biraz daha bekleyip 640 modelini alsam mı diye düşünmüyorum değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence genel performansı çok iyi kullanım için fazlasıyla yeterli çok beklentiler yok ise sizi memnun edecektir ama 640 a girene kadar almışken 660 alın daha iyi o panel bence süper ama değilse 615 dediğim doğrultuda fazlasıyla iş görüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.