Şimdi Ara

LG 47LM760S DTS ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün uzun optik kablo alıp evde yaptığım denemelerde aşağıdaki sonuçlarla karşılaştım.

1 - DMM'yi (Dark Media Mania Media Player) HDMI ile LM760'a bağlayıp TV'yi optik kablo ile ses sistemim Sony DAV S400'e bağladım (her 3 cihaz da DTS decoding özellikli) Band of Brothers 1080p.DTS-Wiki sunumu ve Örümcek Adam 3D 2012 1080p DTS Dual sunumlarında denedim SONUÇ : Sesleri sadece PCM olarak aldım (DMM ses ayarlarında HDMI Çıkış RAW , SPDİF çıkış RAW seçili)

2 - DMM'yi yine tv'ye HDMI ile bağlayıp kendi SPDIF çıkışından ses sistemime bağladığımda SONUÇ : DTS sesleri alabildim

3 - Harici diski USB ile direk TV'ye bağlayıp yine TV'nin optik çıkışından optik kablo kablo ile ses sistemime bağladığımda SONUÇ : DTS ses alabiliyorum

*Hatta şöyle bir detay var her iki sunum da Dual sesli olduğundan AC3 6CH özelliğe sahip audiıo,DTS'den bariz daha iyi ses veriyor

Buradan hereketle net bir yargıya varabilecek kadar teknik altyapıya sahip olmamakla birlikte sanırım sorun DMM media player'ımın HDMI çıkışından DTS sesleri TV'ye aktaramıyor oluşu.Sizlerden gelecek her türlü görüş ve öneriye açığım ve memnuniyetle deneyip yaşadıklarımı burada paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcekmen -- 16 Kasım 2012; 22:41:25 >

• konuyla ilgili bir görüşü olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.