Şimdi Ara

LG 47LM760S İLE HDD DEN FİLM İZLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım LG 47LM760S le hdd den film izlemek istiyordum.bu vesileyle elimde olan tek vob uzantılı dvdyi bilgisayara takıp direk hdd ye kopyaladım.Hdd yi Tv ye taktığımda ilk başta geçersiz ses dosyası dedi sonra ise ses geliordu fakat dvde bulunan altyazı veya türkçe dublaj seçeneklerini göremiyorum.Film sadece ingilizce.Acaba dosya uzantısının Vob olmasıyla ilgili bir durum olabilirmi?yoksa ben başka bi yanlışlık mı yaptım?

teşekkürler.

• Neden kimse cevap vermior kimse bişey bilmiyormu :(
  • uzantısından kaynaklanabilir. vob ile altyazı açılırmı tv de bilmiyorum ama divx, mkv izlerken filmin adı ile altyazı adının birebir aynı olması gerekiyor yoksa altyazı açılmıyor belki sizin altyazının adı filmle birebir aynı değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanboran

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni aldığım LG 47LM760S le hdd den film izlemek istiyordum.bu vesileyle elimde olan tek vob uzantılı dvdyi bilgisayara takıp direk hdd ye kopyaladım.Hdd yi Tv ye taktığımda ilk başta geçersiz ses dosyası dedi sonra ise ses geliordu fakat dvde bulunan altyazı veya türkçe dublaj seçeneklerini göremiyorum.Film sadece ingilizce.Acaba dosya uzantısının Vob olmasıyla ilgili bir durum olabilirmi?yoksa ben başka bi yanlışlık mı yaptım?

teşekkürler.

Hocam selamlar. Uzantısının vob olduğundan dolayıdır bu sorun. Zira yeni çıkan televizyonların içinde DVD uzantısı olan (vob'u) desteklemediklerini biliyorum.

• büyük ihtimalle vob uzantılı olmasındandır diorm.bana önerebilceginiz bir ripleme programı varmı?dvdfab kullanıordm üstte kocaman dvdfab yazısı cıkıor delirtior beni:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.