Şimdi Ara

LG 49UB850V aldım tavsiye ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bimeks'ten alıp kendim kurdum. korkarak maldım ama bekletimin çok üstünde çıktı. sorusu olan arkadaşlar varsa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenersan1 -- 8 Şubat 2015; 2:50:12 >

• Öncelikle tv hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Bende aynı serinin 55 " olanını takip ediyorum, lakin Bugün alıp bugün kurduğunuz tv. Den hangi ara tavsiye edecek kadar memnun kaldığınız nazar-ı dikkatimiZi celb etti. Tekrar hayırlı olsun. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle hayirli olsun..Bende bu urunu almak icin beklemekteyim.. 49 ve 55 inc arasinda kaldim.. Arada fiyat olarak cok fark var..
    49 inc alacagim buyuk ihtimal fakat fiyatin dusmesini beklemekteyim..
    Sen ne kadara aldin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim arkadaşlar. ben de 55" almak isterdim ama fiyat farkı çok fazla. bütçemiz yetmedi.

tv'yi dün sabah alıp deneyebileceğim her yolla teste tabi tuttum. ps4 ve pc'ye bağladım. ikisiyle de paneli zorladım. uydudan, youtube'dan ve 1 tb'lık diskten 4k ve 3d yayınlar denedim. mpeg2, ts, mkv gibi formatların çeşitli versiyonlarını indirmiştim önceden. farklı uzantılı altyazılarla bunları denedim. eşimle birlikte 1 saat boyunca banding, ışık sızması ve ölü piksel testleri yaptık. sd ve hd tv yayınlarını denedim. karşı komşumun samsung 55h7000'i ile yanyana koyup karşılaştırdık.

bütün bunlarda %95 memnun etti beni. kalan %5 de boyutundan kestim. yani 1 günde normal bir kullanıcının bir kaç yılda deneyebileceği şeyler denedim tv'de.

bence bu da tavsiye edecek kadar fikir verir insana. ha 2 ay sonra bir problem çıkarsa onu bilemem. lg markasından korkarak alıp (hatta sony için gittim avm'ye) iyi ki almışım dedim.

• şans işi bu bende 55" olanını iade ettim. maçlar rezalet ışık sızması vsvs
  • Hayırlı olsun, servisi çağırıp garantiyi başlattınız mı?

Lg bu konuda çok hassas kutu açıldıysa ürünü garanti dışı bırakabiliyor.
  • Samsungla yaptığınız karşılaştırmanın detayını verebilirmisiniz?
  • hocam iyi akşamlar 4K yayınlar denedim yazmışssın sonuç ne oldu tam olarak ? ben de denedim 4K film ama açmadı ub850V .filmin uzantısı mp4 tü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.