Şimdi Ara

Lg 49uf8507

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar butcem 3000 -3500 tl arasindadir. kafamda 49 uf8507 model bir tv var belirttigim butcede ayni yada daha ustun ozelliklerde ne tur bir tv alabilirim yardimci olabilimisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiye bölümüne girebilirsin ama orada da belli markayı pompalayıp duruyorlar. Bu bütçeyle sakın uf8507'yi alma , yaramaz bir televizyon.Sahibiyim oradan biliyorum.Forumda biraz araştır daha iyi ürünler var. Yada biraz bekleyip 2016 model televizyonlara bak.
  • Tv karsilastirmalarinda baktim baya bi basarili bi tv gibi gozukuyo 8507 ne gibi eksileri var sizin gordugunuz.

• +++++

• ibrahim-cakir İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum gayet güzel ve parasının hakkını veren bir cihaz, işletim sistemi oldukça hızlı ve işlevsel, sihirli kumandası gerçekten başka bir deneyim, kumanda çok başarılı kanımca. LCD teknolojisinin kronik sorunları olan ışık sızması türü sorunları dışında ki alırken dikkat edip aşırı sorunlu cihaz almamaya dikkat etmek gerek, bir türlü çözüm bulamadılar bu tür sorunlara, hoş bulmaya da çalışmıyorlar artık... TV'nin başlığını da inceleyin. Fakat aceleniz yoksa 2016 model panelleri beklemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    LG 65EG960V OLED TV
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.