Bildirim
Lg 49uf8507
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tavsiye bölümüne girebilirsin ama orada da belli markayı pompalayıp duruyorlar. Bu bütçeyle sakın uf8507'yi alma , yaramaz bir televizyon.Sahibiyim oradan biliyorum.Forumda biraz araştır daha iyi ürünler var. Yada biraz bekleyip 2016 model televizyonlara bak. -
Tv karsilastirmalarinda baktim baya bi basarili bi tv gibi gozukuyo 8507 ne gibi eksileri var sizin gordugunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+++++
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum gayet güzel ve parasının hakkını veren bir cihaz, işletim sistemi oldukça hızlı ve işlevsel, sihirli kumandası gerçekten başka bir deneyim, kumanda çok başarılı kanımca. LCD teknolojisinin kronik sorunları olan ışık sızması türü sorunları dışında ki alırken dikkat edip aşırı sorunlu cihaz almamaya dikkat etmek gerek, bir türlü çözüm bulamadılar bu tür sorunlara, hoş bulmaya da çalışmıyorlar artık... TV'nin başlığını da inceleyin. Fakat aceleniz yoksa 2016 model panelleri beklemenizi öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X