Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
33
Favori
73.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ışık sızması derken? imlecin ve altyazıların ekranı aydınlattığını mı söylüyorsunuz? onu görüntü ayarlarından kapatabiliyorsunuz hocam. aslında özelliklerden biri o. bir ihtiyaca yönelik eklenmiştir illa ki de ne işe yarıyor bilmiyorum. ama ben başka ışık sızması gibi bi durumla karşılaşmadım.
  • Peki 300 -400 tl ucuza online alisveris sitelerinden mi almaliyim yoksa geri iadesi mesafeli satis sozlesmeleriyle mumkun olan vatan bilg. Gibi sitelerden mi almaliyim malum geri iadesi cok fazla sorun olan bi durum tv almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnafraniL A kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben n11den kuponla yerel mağazalara göre yaklaşık -600 civarında aldım, hemen kargoladılar. geldiği zaman hiç dokunmadan yetkili servisi çağırıyorsunuz onlar gelip kontrol ediyolar. onay verdikten ve garantiyi başlattıktan sonra aldığınız yerin hiçbir önemi kalmıyor. bu noktadan sonra yetkili servis ile irtibattasınız. çevremdeki hemen hemen herkes netten alıyor.
    ancak ben uygun indirim kuponu bulamadığımdan beyaz eşyaları tvnin aksine media markt'tan aldım. daha önce dediğiniz gibi elektronik şans işi ve büyük eşyaları şansa bırakmak istemedim. çünkü herhangi bir sorunda geri kargolamak vs. oldukça zor olacaktı. bir de kargocular maalesef eve kadar çıkarmıyorlar. zaten netteki fiyatlarla da hemen hemen aynı seviyeye geldiği için uğraşmak da istemedim. bunun dışında elektrik süpürgesi olsun ütü olsun herşeyi netten aldım. tvde de neti tercih ettim. benim düşüncem bu yönde oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaosium -- 6 Temmuz 2016; 13:57:21 >

• Cevaplariniz icin cok tesekkurler son olarak hangi fiyatlari beklemek lazim sizin aldigin fiyat nedir? suan icin n11 3129 tl civarlarinda
    @
    coni vigo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnafraniL -- 7 Temmuz 2016; 9:29:09 >
  • Evet hocam ben de resim ayarlarıni kurcalamistim ve o imlecin ve kanal gecislerinde olusan ışık sizmasi kayboldu.

• AnafraniL A kullanıcısına yanıt
    Bence tv verdigim paraya degdi. Smart tv ozelligi baya hizli. Takilma vs olmadi daha 2 aydir. Sadece akilli kumanda guncellemesini yapamiyorum. Tek sorunum bu. Hd kanal gecisleri 1.5 - 2 sn civari sürüyor ki bu gayet normal. Kayan alt yazilarda takilma yok. Yayindan kaynakli olabiliyor bazen. Ama ayni reklamin ayni yerinde oluyor ozellikle dikkat ettim. Renkler cok canli. Ses cikisi yeterli. Telefonu ve pc yi kolayca bagliyorum. Wifi kopma sorunu yok. Youtube hic takilmadan kasmadan calisiyor. Sihirli kumandasi cabasi. Daha ne olsun...
    3150 tl ye geldi bana. N11 den aldim. 100 tl pahalıya geldi ama yorumlari en olumlu saticidan aldim. Kargo surat kargo ile sorunsuz geldi. Kutu saglam en ufak deforme yok. Faturasi var. Gidip teknoloji magazalarina yolunmaya gerek yok bence.

• Servisi kurulum için çağırınca da extra bir ödeme yapıyor muyuz?
  • silent kullanıcısına yanıt
    Hayır. Sadece duvar askı aparatı satmaya calisiyorlar 50 tl ye. Ben teknosadan 20 küsür tl aldim gayet saglam. Her turlu montaj ve kurulum ayarlarini yapmakla mukellefler. Kanal ayarlari da dahil. Hepsi ucretsiz. Ancak sakin telefon numaranizi yazmayin garanti kagidina falan. Digitürk abonesi yapmak icin cok rahatsiz ediyorlar. En son kadina hakaret ettim. Aramadilar bi daha. Can sıkıcı bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnckk -- 7 Temmuz 2016; 2:08:54 >
  • LG UH770v serisini kuvvetle oneririm.
    Kendi sinifinda (orta ust segment) bu fiyat/performans oraniyla su anda bulunabilecek en iyi smart TV.
    Teknik ozelliklerini vs. cook uzun zamandir inceleyen, arastiran, karsilastiran birisi olarak belirtiyorum.
    Bende LG 55UH770v var, son derece memnunum (cogu / tum smart ozelliklerini kullaniyorum), hic bir sorun yok.
    Sorulariniz vs. olursa cevaplayabilirim.

Saygilar.
  • hepinize iyi günler arkadaşlar bende bu tvden aldım, bugün veya pazartesi kuruluma gelecekler umarım.
  • genccimbomlu kullanıcısına yanıt
    Simdiden hayirli olsun.
    TV'nin (aslinda smart TV demek lazim, yari PC sayilir sonucda :)) ozelliklerine, kullanimina yonelik sorulariniz olursa yardimci olurum.
    Iyi gunler.
  • purple_rain P kullanıcısına yanıt
    tabi haklısınız da o kadar yazmak zor gelmişti sağolun teşekkür ederim, ileride kullandıkça bende tecrübelerimi paylaşırım destek ararım .
  • Trumotion ayarlarinda kullanıcıyı sectigim zaman de-judder ve de-Blur diye iki ayar çıkıyor. 0 ile 10 arasinda ayarlanabilir. Ne işe yaradığını bilen var mı?

• hsnckk H kullanıcısına yanıt
    Cok kisaca belirtmek gerekirse hareketli goruntulerde frame rate'i arttirmaya (etki olarak tabii) ve bunun sonucu olarak daha "smooth" bir motion elde etmeye yonelik degistirilebilecek parametreler.
    Genel olarak de-judder 5-8 arasinda ve de-blur da 0'a yakin veya sifir degerlerinde set edilir. Tabii altin kural degil, deneyimleyerek sizin icin en uygun olan degerleri tespit edebilirsiniz.
  • Merhabalar herkese. Belki gereksiz ama benim için önem teşkil eden bir konu soracağım. Bu modeldeki ayakların genişliği kaç santimetredir? Kullanan arkadaşlar ölçüp söyleyebilir mi acaba? Televizyonu satın aldım ama evimdeki konsola sığmayacak endişesi var. Eğer ölçüler büyükse yeni bir konsol alacağım televizyon gelmeden.
  • Bugün 03.17.06 sürümü ile güncelleme geldi.

Kayan altyazilarda gözle görülür iyileşme var. Şimdilik neredeyse sıfır sorun.

Teşekkürler LG

• Şu TV 3000 civarına düşsede bizde alsak:)
  • Ben en dün gece 3099 a gittiden aldım. Bakalım 2-3 gün kargo diyor. Gelince tecrübelerimi paylaşırım.
  • Dün tv kurulumu yapıldı. Gerçekten 10 numara bir televizyon buna bahane bulan arkadaslar daha önce nasıl tv kullandılar merak ediyorum:)

televizyonu kurcaladım biraz ama test yapmadım acıkcası. Yalnız öğrenmek istedigim bir konu var. Ekran karanlık durumda iken ekrandaki kürsor'ü hareket ettirdigimde siyahlarda bir dalgalanma var. Bu bir problem değil sanırım? Bana özellikle böyle oldugu izlenimi verdi. Işık sızması dediginiz bu mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent

Dün tv kurulumu yapıldı. Gerçekten 10 numara bir televizyon buna bahane bulan arkadaslar daha önce nasıl tv kullandılar merak ediyorum:)

televizyonu kurcaladım biraz ama test yapmadım acıkcası. Yalnız öğrenmek istedigim bir konu var. Ekran karanlık durumda iken ekrandaki kürsor'ü hareket ettirdigimde siyahlarda bir dalgalanma var. Bu bir problem değil sanırım? Bana özellikle böyle oldugu izlenimi verdi. Işık sızması dediginiz bu mudur acaba?

Dün benim de aynı şekilde servis gelip kurulumu yaptı. Dediğiniz sorun ışık sızması ve bende de mevcut. Çok fazla rahatsız etmiyor, değiştirsem mi bilemiyorum. Bunun dışında ben de çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.