Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
33
Favori
73.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yerel ekran karartma ayarini degistirdim. Karablik ekranda kursorle dikey hareket eden beyazlik gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnafraniL A kullanıcısına yanıt
    evet bu bir problem değil de enerjiyi verimli kullanmak adına ekranın kullanılamayan kısmındaki pixellerin kapalı vaziyete alınması gibi geliyor.
    Nereden yaptınız bu karartma ayarını??
  • Merhaba arkadaslar 49uh770v ile 55uh770v arasinda 1000 tl fark var sizce değer mi.yoksa 3500 liraya 55uf7787 mi almalıyım.

• LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık)
    LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık)

Televizyonu bu durumda olup ta değişim yapan var mı?

• Arkadaslar uh770v de harman cordon haporler var mi yoksa sadece dizayn mi söz konusu

• arkadaslar merhaba.

ben de bu modeli alanlardanim. kurulum yapildi ama uydu alicisiyla ilgili bazi sikintilar yasadik. kanallari tam olarak bulamiyor. 200 civari kanal buluyor.

bir baska sikinti da trt 4k ile ilgili. frekanslar mevcut olmasina ragmen sinyal gücü ve kalitesi 0 olarak görünüyor ve haliyle kanali bulamiyor. goldmaster micro hd platin uydu alicim var, onunla da denedigim zaman ayni sekilde bulamiyor.

sorun merkezi sistemde mi acaba? yetkili servisden gelen arkadaş, sorunun merkezi sistemle alakalı olduğunu söylüyor ama şöyle de bir şey var; goldmaster uydu alıcısıyla turksat uzerinden 650 kanal bulurken, tv 200 tane buluyor sadece. tv-merkezi sistem uyumsuzluğu diye bir şey var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clockworkgs -- 18 Temmuz 2016; 15:40:53 >
  • Sevgili @silent Görüntü ayarlarından, Resim seçenekleri veyahut Gelişmiş ayarları içinden Yerel Led Karartma adı altında olması lazim.

Sevgili @clockworkgs ben de dahili uydusunu kullanıyorum. Kendisi 500 ün üzerinde kanal buldu. TRT4K için sinyale dikkat etmedim ama sinyal yok .
  • AnafraniL A kullanıcısına yanıt
    sinyal yok derken, siz de izleyemiyor musunuz trt 4k'yı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clockworkgs

sinyal yok derken, siz de izleyemiyor musunuz trt 4k'yı?

Evet meşhur sarı köpek çıkıyor :) düğün henüz olmadığı için evde pek kalıp ilgilenemiyorum. Telefon wifisi bağlayıp güncellemiştim enson :) 1 GB' a yakın tuttu.
    Ayrıca, ben tv gelmeden önce uydu ayar cihazıyla test ettim. Disec ayarlarından port değiştirince sinyal ve kalite alabilmiştim. Eğer TVde kurulum yaparken bu ayar varsayılanda kaldıysa bunun etkisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnafraniL -- 18 Temmuz 2016; 19:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perestişkar

Televizyonu bu durumda olup ta değişim yapan var mı?

Arkadaşlar, hala bir karara varmış değilim. Bu ışık sızması bu modeli kullanan herkeste var mı? Bu şekilde kullanıyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• perestişkar P kullanıcısına yanıt
    sizinkinde aşırı fazlaymış. benim tv de o kadar yok. ya da çekimde bu kadar beyaz görünüyor ekran. görüntü ayarlarından biraz düzeltilebiliyor yukarıda arkadaş yazmış. rahatsız edici değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clockworkgs

arkadaslar merhaba.

ben de bu modeli alanlardanim. kurulum yapildi ama uydu alicisiyla ilgili bazi sikintilar yasadik. kanallari tam olarak bulamiyor. 200 civari kanal buluyor.

bir baska sikinti da trt 4k ile ilgili. frekanslar mevcut olmasina ragmen sinyal gücü ve kalitesi 0 olarak görünüyor ve haliyle kanali bulamiyor. goldmaster micro hd platin uydu alicim var, onunla da denedigim zaman ayni sekilde bulamiyor.

sorun merkezi sistemde mi acaba? yetkili servisden gelen arkadaş, sorunun merkezi sistemle alakalı olduğunu söylüyor ama şöyle de bir şey var; goldmaster uydu alıcısıyla turksat uzerinden 650 kanal bulurken, tv 200 tane buluyor sadece. tv-merkezi sistem uyumsuzluğu diye bir şey var mı acaba?

merhaba. bana kurulum yapmaya gelen teknik servis usb de hazır kanal listesiyle geldi. 900 e yakın kanal var şifreli şifresiz karışık. kanal aratma yapmadım hiç. trt 4k dahil neredeyse tüm kanallar çekiyor sorunsuz. hazır kanal listesini usb den yüklemeyi deneyin bir de.

• hsnckk H kullanıcısına yanıt
    Bu kadar fazla değil, resim çekince daha da belirginleşiyor bu şekilde. Bahsedilen ayarlar yapılmış halde çekmiştim resimleri. Bu şekilde kullanacağız o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsnckk H kullanıcısına yanıt
    sanyrym sykyntym burda. teknik servisden gelen arkada?lar biraz ilgisiz kaldylar bu duruma. peki bu usbden hazyr kanal listesini nasyl bulabilirim? sadece teknik servislerde mi mevcuttur?

bir de mesela bütün gün ntv-star-kral gibi kanallaryn oldugu frekansdan hiç sinyal alamazken, gece almaya ba?ladym ve o kanallary kurabildim. ama trt4k 'dan hala ses seda yok.
  • arkadaşlar n11 de şu an 3090 tl ye satılıyor bu cihaz. ben aslında 850v düşünüyordum ama 770v nin fiyatı güzel gibi geldi. eylülde düğünüm var aslında tv işini en sona bırakmıştım ama fiyatı görünce kullananlara danışayım dedim. sizce bu fiyattan alıp eylülde mi kurdurayım yoksa ağuştos sonlarınamı bırakayım alma işini. fiyatlarını çok takip etmedim değişim için bir öngörüm yok. 850v ile tek farkı 3d diye biliyorum ve şu an kullandığım tv 3d olmasına rağmen 1 kere açıp izlemedim. daha önce yazılmış olabilir sorduklarım kusura bakmayın biraz aceleyle yazdım. eğer fiyat iyi kaçırma denecek düzeydeyse hemen alacağım.
  • bende de ilk taramayı yaptıgımda trt'ler 4k dahil hepsi gösteriyordu. Şimdi sinyal yok. Bizim merkezi canak sistemi ile alakalı sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent

bende de ilk taramayı yaptıgımda trt'ler 4k dahil hepsi gösteriyordu. Şimdi sinyal yok. Bizim merkezi canak sistemi ile alakalı sanıyorum.

Avrupa futbol şampiyonası sonrasında TRT 4K'nın yayın frekansının değişeceği yönünde TRT 4k'da alt yazılar geçiyordu. Belki değişmiştir.

Bende gösteriyordu. Akşam eve gidince bakayım hala var mı yoksa gitmiş mi...
  • cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    n11 DE 3085 TL ve bugüne özel tv ve ses sistemleri için anında %5 indirim var. Fiyat cazip geldi ve bu kampanyayla 2935 TL ye sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 20 Temmuz 2016; 10:52:28 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 100 tl de indirim kodu alsaydınız forumdan. Daha uyguna alabilirdiniz. Bu ürün için n11 kodu bulursam bende alacağım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

Hocam 100 tl de indirim kodu alsaydınız forumdan. Daha uyguna alabilirdiniz. Bu ürün için n11 kodu bulursam bende alacağım gibi.

%5 indirimle çek birleşmez hocam. şimdi 2999 a bir ilan daha açıldı. ben de ondan almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.