Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
33
Favori
73.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam. Öyleymiş bende şimdi denedim gördüm. Fakat 2999 tl olan mağaza sanırım colourfashion. Ve bu mağazada aynı üründe 2 ürün var ve fiyatları farklı. Sebebi ne olabilir?

http://urun.n11.com/lcd-tv/lg-49uh770v-hd-4k-uydulu-super-uhd-smart-led-tv-P120260464

http://urun.n11.com/lcd-tv/lg-49uh770v-49-inc-124-cm-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-smart-led-P119373059

• quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

Evet hocam. Öyleymiş bende şimdi denedim gördüm. Fakat 2999 tl olan mağaza sanırım colourfashion. Ve bu mağazada aynı üründe 2 ürün var ve fiyatları farklı. Sebebi ne olabilir?

http://urun.n11.com/lcd-tv/lg-49uh770v-hd-4k-uydulu-super-uhd-smart-led-tv-P120260464

http://urun.n11.com/lcd-tv/lg-49uh770v-49-inc-124-cm-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-smart-led-P119373059

mağazaya soru sordum bekliyorum cevabı. aynı şeyi ben de fark ettim. zaten ilan yeni. öğleden önce yoktu. 9 stok olarak çıktı direk. cevap yazmazlarsa arayıp soracağım.

• eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Ben aldıktan sonra 2999 TL lik ürün çıktı. Nasip değilmiş :D. Çıktığında 10 adet olarak çıkmıştı. 3200 lerde bir rakama alacakken 2935 Tl de iyi oldu benim için:)
  • mağaza cevap yazdı. aynı ürün. indirimli olan ürün günceldir yazmış. @eXPLoSioN26
  • cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    ürünü aldınız mı hocam? kararsız kaldım alıp almamak konusunda. Mağaza çok bilindik gelmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

ürünü aldınız mı hocam? kararsız kaldım alıp almamak konusunda. Mağaza çok bilindik gelmedi..

kartın limitinde yer açıp isteyeceğim. en fazla iptal olur yapacak bişey yok.
    Niye iptal olsun hocam ürünlerin durumunu merak ettim açıkçası. Mersin ili firmasıymış satıcı
  • Ben de az önce aldım 2849 tl'ye geldi. Colourfashion n11 mağazasından. Gelince yorumları yazarım.
    Hocam benimde düğün eylülde. Çok erken aldık sayılmaz aslında. Yapılacaklar arasına bir tik daha attık bugün bu indirim sayesinde

Umarım gelen ürün de bir sıkıntı çıkmaz. Bu arada haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim. 2850 tl bu tvyi iyiye aldığımı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

Hocam benimde düğün eylülde. Çok erken aldık sayılmaz aslında. Yapılacaklar arasına bir tik daha attık bugün bu indirim sayesinde

Umarım gelen ürün de bir sıkıntı çıkmaz. Bu arada haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim. 2850 tl bu tvyi iyiye aldığımı düşünüyorum

Ben de aldım aynı fiyattan. Alırken 2 stok yazıyordu 1 kaldı. Şimdi baktım çok erken bitti diye stok yenilediler galiba. Şimdi sayı belirtmiyor. Güzel fiyattan aldık inşallah sorunsuz gelir. Bugün fiyatı görünce öğle arası avm ye gidip iyice inceledim ve fiyat araştırması yaptım genel kanı eylüle düşmeyeceği hatta ekstra trt vergisiyle artması bile muhtemel. 850v yi 3300 den kaçırdığımda çok üzülmüştüm şimdi bunu alınca epey mutlu oldum. Beyaz eşyamı da lg den aldım bugün geldi tv de gelsin lg yi arayıp çeyiz paketi olarak kayıt ettireceğim garanti de kurulumda başlayacak. Hem müşteri hizmetleri hem de mağaza görevlileri böyle olacağını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Niye iptal olsun hocam ürünlerin durumunu merak ettim açıkçası. Mersin ili firmasıymış satıcı

Mağazaya soru sordum bir süre cevap vermedi o ara telefonla ulaşmaya çalıştım hep meşgule düşüyordu. Mağaza yorumları güzel ama ne olur ne olmaz belki fiyatı yanlış girdik falan deyip iptal edebilirler diye düşündüm. Sonradan cevap da yazdılar zaten ama telefona hala ulaşılamıyor. Bir de ilan komple kopyala yapıştır olmuş. 3085 e satan beyazdepoo mağazasının ilanını olduğu gibi kopyalamışlar. Fotolar kendi ilanının aynısı ama başlık ve açıklama diğer mağazadan kopyalanmış. Kıllanmadım desem yalan olur ama fiyata dayanamadım aldım 2850 güzel fiyat bu cihaz için.

Bende firmaya mesaj attım bugüne özel fiyat girmişler. İndirim çekiyle birlikte sipariş verdim yarın yurtiçi kargo ile sigortalı olarak kargoya verilecek dediler. İnşallah kazasız belasız sorunsuz elimize ulaşır ürünler
  • Ürünü test etmek için video mevcut mu elinizde ? Servis geldiğinde birlikte test etmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz bu konuda nelere dikkat etmeliyim?
  • 650 ile 770 arasında çok fark var mı kalite açısından?
  • Biraz önce servis kurulum yaptı görüntüde seste bir sıkıntı yokda alet benim d-smart modülü algılamadı. Ci-Modül bulunamadı yazıyor ekranda. Sevis web-os larda bazen d-samart modullerin bazıları problem çıkarıyor tv ile alakalı değil deyip gitti. benimde işim vardı çok fazla kurcalayamadım. Bilgisi olan varmı. Teşekkürler.
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    Bende bugün teslim aldım cihazı. Servisi çağırıp kurulum yaptıracağım. Siz servis geldiğinde hangi işlemleri yaptırdınız? Test ettiniz mi sorun var mı cihazda diye? Neleri yaptırmamı tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman06

Biraz önce servis kurulum yaptı görüntüde seste bir sıkıntı yokda alet benim d-smart modülü algılamadı. Ci-Modül bulunamadı yazıyor ekranda. Sevis web-os larda bazen d-samart modullerin bazıları problem çıkarıyor tv ile alakalı değil deyip gitti. benimde işim vardı çok fazla kurcalayamadım. Bilgisi olan varmı. Teşekkürler.

Sorun çözüldü, muhteşem servisimiz modülü yuvasına ters takmış :(
  • zhny kullanıcısına yanıt
    Servis saten bir an önce kurup kaçayım derdinde, hızlandırılmış bir eğitim veriyor ve gidiyor :D
    Bir çok test yapan arkadaş var ama ben kasmadım, kanalları ner gösteriyordu kabaca ölü pixel vs varmı diye baktım o kadar. gayet mutlu seyrediyorum büyük bir sorun olsa farkederdim, ışık sızması vs gibi detaylı incelesem belkide bir miktar çıkar o yüzden girmedim o işlere :)
  • selamlar.. önce 1 ay önceki sorumun cevabını yazayım. kumanda çalışmama sorunu vardı. sağolsun LG servis TV'yi değiştirdi hemen. halloldu..

şimdi şöyle bir sorun var. geçen hafta yeni update geldi. 03.17.06. bu geldiğinden beri kumanda tutukluk yapıyor. 2-3 sn sonra algılıyor.
    ve "sihirli kumanda sinyali kararlı değil" yazıyor bazen üstte.

yeniden tanıttım vs hala aynı.

aynı sorunu yaşayan var mı?
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Bugün kargodan teslim aldım. Evlilik nedeniyle aldığım için boş evde bir başına duruyor

LG yetkili servisi kurulum için kendi mi arıyor biz mi arıyoruz? Bir de kurulumu 20-25 ağustos da yaptırmam lazım çünkü evde henüz merkezi sistem uydu vs yok.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.