Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
33
Favori
73.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ligler başlıyor diye yeniden diğitürk almak zorunda kaldım :)
    Türksatta yayın kalitesi çok iyiydi , şimdi hdmı ile diğitürk kutusunu taktım resmen görüntü kalitesi düştü. ( cihazın içine dahili uydu alıcısı var diye mi bilmiyorum )
    Hdmı ile ilgili özel bir ayar var mı bu tv de?
    Bu tv yi kullanan arkadaşlarda diğitürk kullananlar memnun mu acaba yoksa sorun bende mi sadece?
    Hd kanallar yine iyi ama özellikle sd olanlar türksat ile baya fark var gibi.
    İq plus kutu cihazım ve dün reciverin ayarlarını incelerken hdmı video çözunurlugu bölümünde ayar 720p olarak seçiliydi,(576p,720p,1080i,1080p, orjinal, doğal ) seçeneklerinden 1080p olarak seçtim.
    720p kalması görüntü kalitesinin az da olsa düşmesine bir sebeb olabilirmi ? yeni farkettim ayarı değiştirdim henüz tv seyretme fırsatım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

Merhaba Arkadaşlar,
    Ligler başlıyor diye yeniden diğitürk almak zorunda kaldım :)
    Türksatta yayın kalitesi çok iyiydi , şimdi hdmı ile diğitürk kutusunu taktım resmen görüntü kalitesi düştü. ( cihazın içine dahili uydu alıcısı var diye mi bilmiyorum )
    Hdmı ile ilgili özel bir ayar var mı bu tv de?
    Bu tv yi kullanan arkadaşlarda diğitürk kullananlar memnun mu acaba yoksa sorun bende mi sadece?
    Hd kanallar yine iyi ama özellikle sd olanlar türksat ile baya fark var gibi.
    İq plus kutu cihazım ve dün reciverin ayarlarını incelerken hdmı video çözunurlugu bölümünde ayar 720p olarak seçiliydi,(576p,720p,1080i,1080p, orjinal, doğal ) seçeneklerinden 1080p olarak seçtim.
    720p kalması görüntü kalitesinin az da olsa düşmesine bir sebeb olabilirmi ? yeni farkettim ayarı değiştirdim henüz tv seyretme fırsatım olmadı.

kardesim ya internet uzeri lig tv aboneliği yapacan.smart tv den dilediğin yerde uygulamasi ile maçlarını izleyeceksin yada maç saatlerinde kutunu bağlayıp maçı izlersin diğer saatlerde tv nin dahili uydusunu kullanırsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hellowen334 kullanıcısına yanıt
    internet üzeri lig tv yani diğitürkplay bu sene 550 tl , ben ise 450 tl ye aldım normal yayınlar reciver + hd yayınlar vs.
    Sadece maç saatleri değiştirmek benimde aklıma geldi ama merkezi sistem çatıya her maçta çık çanak değiştir uğraştırıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: axoyahmet

Arkadaşlar 2 tv arasında kaldım biri Samsung 50KU7000 ile lguh770v sizce 400 tl fazla verip lg almaya değer mi

Bende bu iki cihaz arasinda kalmistim ve arastirmalarim sonucu LG yi tercih ettim 55 inc modelini aldim su an da oldukca memnunum tavsiye ederim

çok teşekkürler
    Benim de düşüncem LG'den yana özellikle samsungun 50hz panel kullanması ghosting ihtimalini attırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

internet üzeri lig tv yani diğitürkplay bu sene 550 tl , ben ise 450 tl ye aldım normal yayınlar reciver + hd yayınlar vs.
    Sadece maç saatleri değiştirmek benimde aklıma geldi ama merkezi sistem çatıya her maçta çık çanak değiştir uğraştırıcı.

digiturkun bu akıllı tv ler için modül çıkartması şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar bu tv için ekran ayarları yapan varmı acaba daha güzel bi görüntü için
  • Bazı kanalları elle frekans girerek eklemek istiyorum mesela TRT 4K kanalını. Fakat kanal ayarlama bölümünde manuel ayarlama aktif değil sadece otomatik ayarlama seçiliyor. Bu olayı nasıl düzeltebiliriz? TRT 4K frekansı girmek istiyorum cihaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axoyahmet

Arkadaşlar 2 tv arasında kaldım biri Samsung 50KU7000 ile lguh770v sizce 400 tl fazla verip lg almaya değer mi

Ku7000 alma hocam. Bozuk çıktı bende kurulumda şimdi iadesi ile uğraşıyorum. Ben yandım sen yanma

• TRT 4K başka bir frekanstan tekrar yayına girmiştir. Ben denedim çalışıyor.

12615 H DVB-S2 12500-3/4 8PSK
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35Kerim1905

TRT 4K başka bir frekanstan tekrar yayına girmiştir. Ben denedim çalışıyor.

12615 H DVB-S2 12500-3/4 8PSK

Otomatik arama diye bir yer vardı galiba peki sadece bu frekansı nasıl aratabilirim???
  • silent kullanıcısına yanıt
    Elle arama yaparak bu frekansı ayarlıyorsunuz , sonrasında Ekle deyip kanalı ekliyorsunuz.
  • Arkadaşlar benim lg49ub830 model tv vardı bozulunca bana bu modeli gönderdiler bu ürün daha iyi görünüyor fakat diğeri daha canlı gibiydi bide 3d vardı saftirikler buna niye 3d koymamışlar:)

• purple_rain P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler... geç gördüm. HDD takılı duruyordu hep. onu aldım geçen gün. sorun düzeldi. şu an yok. sanırım HDD takılı ken oluyor. bağlantıyı anlamadım ama tuhaf bir şekilde böyle. dediğiniz biliyorum, uyku modunu kapatmıştım ayarlardan... bakalım şimdilik bir şey yok maşallah...iyi günler ;)
  • jeki58 J kullanıcısına yanıt
    yayın sinyaline nereden bakıyorsun
  • LG UH770v gerçek 100 mhz mi?
  • Merhaba bu tv nin akıllı kumandası yerine normal kumandasıda varmı kendi kumandasına alternatif çocuklardan dolayı el altında tutmak istemiyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: feslegenli

Merhaba bu tv nin akıllı kumandası yerine normal kumandasıda varmı kendi kumandasına alternatif çocuklardan dolayı el altında tutmak istemiyorumda

quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Akıllı kumanda yerine eski tip kumanda kullanmak isteyenler AKB73715601 kod numaralı aşağıdaki kumandayı sipariş edebilirler. Test ettim. Sorunsuz çalışıyor.

http://www.aliexpress.com/item/Remote-Control-AKB73715601-For-LG-55LA868V-55LA960V-55LA690V-55LA691V-55LA860V/32437038475.html

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

LG UH770v gerçek 100 mhz mi?

Gerçek 200 Mhz olduğu söyleniyor..
  • 50 olmasında 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35Kerim1905

Elle arama yaparak bu frekansı ayarlıyorsunuz , sonrasında Ekle deyip kanalı ekliyorsunuz.

Manuel arama yapmıyor hocam.pin kodu istedi 4 tane sıfırmış girdim onu fakat manuel arama seçeneği olmasına rağmen seçilemiyor.trt4k yı nasıl getiririm yardım edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.